aynen öyle bende dün aldım yarın artık evime dönüyorum bizim orda bulunmaz bir kiloya yakın aldımyarım saat altı kısık yancak ama söndürüp bekletme kaynaması için çok aç kaynamaya başladımı yarım saat kıs altını öbür dediklerini hepsi doğru kimi bir büyük bardak içiyor kimide sabah akşam bir çay bardağı zaten kötü bir tatı var bir bardağı deviremem valla
çalıştığım için ekranı fazla acık tutamıyorum :)))
bende calısıyorum ama kaynatacaktık yoksa benı aldatıyor musun?:44::44::44:
hadı kaynatalım o zaman eee daha daha nasılsın ne işyapıyorsun sen ben muhasebeciyim sıkıldım şu faturalar evraklardan artık
tsk ederım bende ıyıyım ben hastanede tıbbı sekreterlık yapıyorum gelen gıden hastalar oluyor bu sıralar cok yogun degılhangı sehırdesın?
hastanede olman güzel bişey dimi tedavıye başlayabılrıısn orda yumrta takıbı faln ben çalıştıgım için yumurta takıbıne 2kez gitmiştim birsürü sorun olmustu iş yerinde ama şimdi aralıkda eger degerler duzelmsıse tekrar başlıyacam takıbee ama nasıl yapcam bilmiyorum vallaistanbuldayım ben
evet elımın altında hersey sukur o konuda sorun yok.ıns bende dıger ay tedavıye baslayacagım bu ay ramazan oldugu ıcın beklemeye gectım bıraz ama bugun 23. Günüm yıne de umudumuzu kaybetmemek lazım degıl mı?kac yıllık evlısın?
tabıkı kaybetme umudunu inş.güzel olacak herşey ben 3yıllık evlıyım 3bitti 4girdim yanı :) ama 2senedir istiyoruz olmadı eşimde varıkosel cıktı bendedde pko oyle iştee sen hangi şehirdesin ne zamandır istiyrosun
bende 14 aylık evlıyım ama pcos oldugunun önceden bıldıgım ıcın 4. Ayda basladım calısmalara doktor kontrolunde 1 yıldır ıstıyorum ıns allahım cok fazla aratmaz bende konyadayım...
dogum kontrol haplarıda kılo aldırtıyor sımdı bebek ıcın de zayıfla dıyorlar hayırlısı ıns canım benım mesaı bıtıyor ıns öğlesen sonra görüsürüz...amin canım.ben bılmıyordum adet düzensizliği için çok doktora gittim ama hep dogum kontrol hapı verdiler bana tekrar gittim doktorum pko olduğu söyledi tedavı olabılırmısım cocuk için bizde dedık başlıyalım hemen oyle iştee hakkımızda hayırlısı olsun
dogum kontrol haplarıda kılo aldırtıyor sımdı bebek ıcın de zayıfla dıyorlar hayırlısı ıns canım benım mesaı bıtıyor ıns öğlesen sonra görüsürüz...
siteyi incelersen patentli bir karışım ayrıca aktarlardan böyle macunlar alanlar çok burda bir nevi buyük bir aktarın sitesi ve içindekilerde çok yararlı sanırım çevrende böyle şeyler içip zarara uğrayanmı oldu biraz aydınlatırsan seviniriz
ben kuru inciri kaynatıp suyunu içiyorum. bitkiler faydalıdır ama başkalarınınkini değil kendi evde yaptıklarınızı kullanın kızlar.sen bişey kullanmıyosun heralde....
Kızlar maşallahınız var yine ne çok yazmışsınız :)) kıskandım valla ben uyuyordum o sıralarda eşim grip hasta onun yanında durayım dedim uyurken nefes bile alamıyor çünkü baya kötüumarım çabuk iyileşir...yazın mikroplarda ölmüyor bi türlü kızlar sıcaktan dolayı dikkat edin üşütmeyin özellikle klima önünde durmayın...
stres evet bence de 1 numaralı düşman genelde de hassas insanların yakasından düşmez ama kurtulmamız gerek kızlar ondan :))
bana da format please.....
canım alttan usgden belli olmaz doktorum 5 haftalık gebeliğin dahi usgden görünemeyeceğini söyledi bana... kötü doktora denk gelmişsin ama üzülme sıkılma tamam mı? adetin geciktiğinde test yaparsın canım....
eşinin sonuçları iyi olduğuna göre canım kafan rahat devam edersin tedaviye ay harika ya çok sevindim :) neden olmasın bu ay belki de yumurcaklarımız çıkar yola hadi inşallah ya...bence de önce sağlık canım her zaman diyorum bunu sağlıklı evladın doğduğunda da şükredeceksin... benim komşunun down sendromlu doğdu bebeği ki amniyosentez yapıldı paralar döküldü tüm taramalardan geçti ve bu bebek için sağlıklıdır raporu verildi... yani kısmet kader bi yerde aman kızlar dert etmeyin hiçbişeyi... şimdi iki yaşında kızı konuşamıyor bile yürüyemiyor aile için ne zor Yarabbim ve bizim dertlerimize bakıyorum da Allah affetsin bizi nelere takıyoruz kafayı...
canım belirtileri ağırdır o hapın yan etkileri demek istedim... ama dayan adetin geçtiyse 6 gün içmen yeterli bence 10 güne tamamlamana bile gerek yok...
progestan 10 günü tamamladıktan sonra hemen adeti getirir bende öyle olmuştu...
oh ya maşallah sahurlara kadar muhabbet edilmiş :) ne güzel ya....
evet Reyhancım azalt sigarayı bak ben seni bıraktın biliyordumben günde 10 tane içerdim sonra 5 e düştü şimdi en fazla 2 ve onu da bırakacağım sanırım çünkü önümüzdeki ay klomene başlayacağım ve hormon ilaçlarıyla beraber sigara içilmesi kalp krizine neden oluyormuş...
günaydın kızlar bakıyorumda kaynatmıssınız yinee sayfalar baya bi ilerlemiş tunc gözüme sen takıldın eşinin değerleri iyimiş şükür hadı bakalım hakkında hayırlısı olsun
slm kızlar doktora gıttım geldım moralim bozuldu sinirimden şuan bile aglıorum :2: ultrasonla baktı doktor dedi yumurtan çatlamadıgı için kiste çevirmiş.önce bu kistten kurtulalım dedi.bi ilaç verdi bu ilaç kisti eritcek dedi ondan sonra klomene bslarz dedi.şimdi versem yumurtan zaten buyuk çatlamamış bi işe yaramaz dedi.önce eritelim onu sonra tedaviye başlarız dedi.benımde canım sıkıldı nie her seferınde bı problem çıkıoki ya :2: ben şimdi bu ilacı ne zaman içicem onuda sormadım sinirden reglim bitincemi başlıcam yoksa hemenmi baslıcam offf
slm kızlar doktora gıttım geldım moralim bozuldu sinirimden şuan bile aglıorum :2: ultrasonla baktı doktor dedi yumurtan çatlamadıgı için kiste çevirmiş.önce bu kistten kurtulalım dedi.bi ilaç verdi bu ilaç kisti eritcek dedi ondan sonra klomene bslarz dedi.şimdi versem yumurtan zaten buyuk çatlamamış bi işe yaramaz dedi.önce eritelim onu sonra tedaviye başlarız dedi.benımde canım sıkıldı nie her seferınde bı problem çıkıoki ya :2: ben şimdi bu ilacı ne zaman içicem onuda sormadım sinirden reglim bitincemi başlıcam yoksa hemenmi baslıcam offf
çok üzüldüm canım.canını çok sıkma .stres bak her şeye biraz da neden.
merhaba öncelikle geçmiş olsun, bişi sormak istiyorum. yumurtanın çatlamadığını usg ile mi anlıyorlar. adetin 21.günü progesteronum 17,69 çıktı. doktor yumurtlama olmuş dedi amaaaoffff doktorlara olan güvenim azaldı benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?