Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

analdım şeker ben o zaman bu akaşm içmeye başlıyorum aralıksız içecem dimi 3aymı bunun süresi

hadı kaynatalım o zaman eee daha daha nasılsın ne işyapıyorsun sen ben muhasebeciyim sıkıldım şu faturalar evraklardan artık

tsk ederım bende ıyıyım ben hastanede tıbbı sekreterlık yapıyorum gelen gıden hastalar oluyor bu sıralar cok yogun degılhangı sehırdesın?

tsk ederım bende ıyıyım ben hastanede tıbbı sekreterlık yapıyorum gelen gıden hastalar oluyor bu sıralar cok yogun degılhangı sehırdesın?

hastanede olman güzel bişey dimi tedavıye başlayabılrıısn orda yumrta takıbı faln ben çalıştıgım için yumurta takıbıne 2kez gitmiştim birsürü sorun olmustu iş yerinde ama şimdi aralıkda eger degerler duzelmsıse tekrar başlıyacam takıbee ama nasıl yapcam bilmiyorum valla istanbuldayım ben

evet elımın altında hersey sukur o konuda sorun yok.ıns bende dıger ay tedavıye baslayacagım bu ay ramazan oldugu ıcın beklemeye gectım bıraz ama bugun 23. Günüm yıne de umudumuzu kaybetmemek lazım degıl mı?kac yıllık evlısın?

tabıkı kaybetme umudunu inş.güzel olacak herşey ben 3yıllık evlıyım 3bitti 4girdim yanı :) ama 2senedir istiyoruz olmadı eşimde varıkosel cıktı bendedde pko oyle iştee sen hangi şehirdesin ne zamandır istiyrosun

bende 14 aylık evlıyım ama pcos oldugunun önceden bıldıgım ıcın 4. Ayda basladım calısmalara doktor kontrolunde 1 yıldır ıstıyorum ıns allahım cok fazla aratmaz bende konyadayım...

bende 14 aylık evlıyım ama pcos oldugunun önceden bıldıgım ıcın 4. Ayda basladım calısmalara doktor kontrolunde 1 yıldır ıstıyorum ıns allahım cok fazla aratmaz bende konyadayım...

amin canım.ben bılmıyordum adet düzensizliği için çok doktora gittim ama hep dogum kontrol hapı verdiler bana tekrar gittim doktorum pko olduğu söyledi tedavı olabılırmısım cocuk için bizde dedık başlıyalım hemen oyle iştee hakkımızda hayırlısı olsun

dogum kontrol haplarıda kılo aldırtıyor sımdı bebek ıcın de zayıfla dıyorlar hayırlısı ıns canım benım mesaı bıtıyor ıns öğlesen sonra görüsürüz...

dogum kontrol haplarıda kılo aldırtıyor sımdı bebek ıcın de zayıfla dıyorlar hayırlısı ıns canım benım mesaı bıtıyor ıns öğlesen sonra görüsürüz...

evet ben aldım 54 kılodan 64çıktım su son üç aydır 59 düşebildim ama yinede dikaket dıyorum canım hadı grss

patentli olunca ne oluyor ki, "tarım bakanlığı"ndan onaylı olan ilaçlar hepsi. tarım bakanlığı ancak tarım ilaçlarını onaylar.
"sağlık bakanlığı"ndan onaylı olmalı kullandığımız şeyler.buna dikkat edin.
yakınımda yok ama haberlerde görüyoruz böyle şeyler içip ölenler bile var.

sen bişey kullanmıyosun heralde....
ben kuru inciri kaynatıp suyunu içiyorum. bitkiler faydalıdır ama başkalarınınkini değil kendi evde yaptıklarınızı kullanın kızlar.

günaydın kızlar bakıyorumda kaynatmıssınız yinee sayfalar baya bi ilerlemiş tunc gözüme sen takıldın eşinin değerleri iyimiş şükür hadı bakalım hakkında hayırlısı olsun

evet kızla gece sohbeti süper oluyor sizlere tavsiye ederiz

bicimcim canım geçmiş olsun eşin hastaymış sıcaklarda hastalıkta çekilmez dediğin gibi zor iyileşilir bol bol c vitamini alın canım

slm kızlar doktora gıttım geldım moralim bozuldu sinirimden şuan bile aglıorum :2: ultrasonla baktı doktor dedi yumurtan çatlamadıgı için kiste çevirmiş.önce bu kistten kurtulalım dedi.bi ilaç verdi bu ilaç kisti eritcek dedi ondan sonra klomene bslarz dedi.şimdi versem yumurtan zaten buyuk çatlamamış bi işe yaramaz dedi.önce eritelim onu sonra tedaviye başlarız dedi. benımde canım sıkıldı nie her seferınde bı problem çıkıoki ya :2: ben şimdi bu ilacı ne zaman içicem onuda sormadım sinirden reglim bitincemi başlıcam yoksa hemenmi baslıcam offf

çok üzüldüm canım.canını çok sıkma .stres bak her şeye biraz da neden.

merhaba öncelikle geçmiş olsun, bişi sormak istiyorum. yumurtanın çatlamadığını usg ile mi anlıyorlar. adetin 21.günü progesteronum 17,69 çıktı. doktor yumurtlama olmuş dedi amaaa offff doktorlara olan güvenim azaldı benimmm

walla proetron testıde kesın sonuc vermıomus banada yumurtlama olmş demıslerdı ama olmamıs ıns senın olmustur.bı arkadasmda 22 cıkmıstı onunda olmamıs ultrasonla baktı doktor ıste öle dedı bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…