walla proetron testıde kesın sonuc vermıomus banada yumurtlama olmş demıslerdı ama olmamıs ıns senın olmustur.bı arkadasmda 22 cıkmıstı onunda olmamıs ultrasonla baktı doktor ıste öle dedı bugun
canım çok sağol antibotik içiyor yakında iyileşecek inşallah...evet kızla gece sohbeti süper oluyor sizlere tavsiye ederiz
bicimcim canım geçmiş olsun eşin hastaymış sıcaklarda hastalıkta çekilmez dediğin gibi zor iyileşilir bol bol c vitamini alın canım
canım benim anlamadığım bişey var yumurtana çatlamış demişlerdi değerine göre belki biri çatladı diğeri çatlamadan kaldı çünkü birden çok yumurta gelişimi olabiliyor ilaç tedavisinde bunu bana doktorum dedi işte bu yüzden sürekli usg takibi şart...slm kızlar doktora gıttım geldım moralim bozuldu sinirimden şuan bile aglıorum :2: ultrasonla baktı doktor dedi yumurtan çatlamadıgı için kiste çevirmiş.önce bu kistten kurtulalım dedi.bi ilaç verdi bu ilaç kisti eritcek dedi ondan sonra klomene bslarz dedi.şimdi versem yumurtan zaten buyuk çatlamamış bi işe yaramaz dedi.önce eritelim onu sonra tedaviye başlarız dedi.benımde canım sıkıldı nie her seferınde bı problem çıkıoki ya :2: ben şimdi bu ilacı ne zaman içicem onuda sormadım sinirden reglim bitincemi başlıcam yoksa hemenmi baslıcam offf
canım doktor gerekli görmedi bu rahimle gebe kalabilirsin dedi tedaiye başlayabilirz dedi...ne güzel..biz de eşimle ikimiz de kova burcuyuz
canım sen adetten sonra rahim filmi mi çektirecektin?
bence biri çatlamış diğerleri çatlayamadan kist olmuştur canım... şimdi ilaç ile onları attırır temizler sonraki ay tedaviye devam edersin yine...walla proetron testıde kesın sonuc vermıomus banada yumurtlama olmş demıslerdı ama olmamıs ıns senın olmustur.bı arkadasmda 22 cıkmıstı onunda olmamıs ultrasonla baktı doktor ıste öle dedı bugun
kızlar bir bakıp çıkıyorum çünkü temizlik yapmam lazım biraz iş yapıyımda bayrama kadar anca bitiririm yavaş yavaş hadi size iyi sohbetler işim bitice gelirim nasıl olsa bugün yemek derdimde yok eşim gelmiyor iftara kalan yemeklerimi yerim bende
ay kızlar ben artık geçmişe yetişemiyorum :)) maşallahınız var..
Turuncu, Tuncss nasılsınız kızlar her şey yolunda mı?
turuncu hoşgeldin gece sohbeti daha tatlık oluyormuş yavv sahura kalkan geliyor:gerçi ben hiç yatmıyorum o ayrıda
Kızlar maşallahınız var yine ne çok yazmışsınız :)) kıskandım valla ben uyuyordum o sıralarda eşim grip hasta onun yanında durayım dedim uyurken nefes bile alamıyor çünkü baya kötüumarım çabuk iyileşir...yazın mikroplarda ölmüyor bi türlü kızlar sıcaktan dolayı dikkat edin üşütmeyin özellikle klima önünde durmayın...
Çok geçmiş olsun canım....Ben eşim hasta olduğu zaman,"keşke onun yerine ben hasta olsam "diyorum.
Kıyamıyorum hiç....(tabi şuan kendisine çok gıcık olmuş bir durumdayım o ayrı tabi)
stres evet bence de 1 numaralı düşman genelde de hassas insanların yakasından düşmez ama kurtulmamız gerek kızlar ondan :))
Ben 4 ay da stres yapa yapa bir hal oldum...Sonum ne olacak acaba...
canım alttan usgden belli olmaz doktorum 5 haftalık gebeliğin dahi usgden görünemeyeceğini söyledi bana... kötü doktora denk gelmişsin ama üzülme sıkılma tamam mı? adetin geciktiğinde test yaparsın canım....
Dünkü olaydan sonra bir kez daha tüm umudumu kaybettim bu ay için.
Zaten ne kasığımda ağrı var ne göğüslerde.Hiç olmadığı kadar ağrısız bir ay geçiriyorum.
Eminim ki bayram dönüşü size "kızlar ben adet oldum" diye yazacağım
bende 14 aylık evlıyım ama pcos oldugunun önceden bıldıgım ıcın 4. Ayda basladım calısmalara doktor kontrolunde 1 yıldır ıstıyorum ıns allahım cok fazla aratmaz bende konyadayım...
Keşke banada doktorlar önceden söyleselerdi pco olduğumu...
slm kızlar doktora gıttım geldım moralim bozuldu sinirimden şuan bile aglıorum :2: ultrasonla baktı doktor dedi yumurtan çatlamadıgı için kiste çevirmiş.önce bu kistten kurtulalım dedi.bi ilaç verdi bu ilaç kisti eritcek dedi ondan sonra klomene bslarz dedi.şimdi versem yumurtan zaten buyuk çatlamamış bi işe yaramaz dedi.önce eritelim onu sonra tedaviye başlarız dedi.benımde canım sıkıldı nie her seferınde bı problem çıkıoki ya :2: ben şimdi bu ilacı ne zaman içicem onuda sormadım sinirden reglim bitincemi başlıcam yoksa hemenmi baslıcam offf
Bozma moralini canım...Biliyorum o kadar umutlanıp sonra hayallerinin bi anda pufff diye uçuvermesi kadar acı bişey olamaz...
Çok canımız yandığı için ağlayalım evet ama sonra gözyaşlarını silip dimdik yola devam edelim..
İnşaallah rabbim bizlerede nasip eder en kısa zamanda evlat sahibi olmayı.
iyiyim canım sıkıntı yok.. aslında var.. görümcem olayları büyütüyor.. kayınpederim beni değil eşimi muhattap kabul edip ona bir sürü laf edip aile huzurumu bozuyor.. içim bulanıyor.. bıktım artık..
merhaba arkadaşlar nasılsınız gelişmeler varmı bicim sen test yaptınmı adet olmadın hala demi?
inşallah çifter çifter hamile haberlerinizi alırız..
Turuncu sağol canım iyileşecek inşallah kocam en kısa zamanda canım neden kızdın eşine sen?
Amaaaan boşver canım yaa...
Bi konu yüzünden inatlaştık.Ne o dediğinden vazgeçiyor ne de ben vazgeçmek istiyorum ama annemlerde olduğum için meseleyi kimseye yansıtmadan kapatmak zorundayım.Bu defada onun dediği oluyor.O yüzden gıcık oldum işte ona.
moralini bozma sakın tamam mı o doktorun ne dediğini de düşünme sakın daha hiç bişey belli değil hem yumurta çatlamasa sen nasıl adet göreceksin ki zamanında?... bence çatlamış bile olabilir...
canım doktora gittim ben yumurtlama olmamış dedi çatlamayan küçük folükülleri gösterdi bana adet olduktan sonra bana klomen ve çatlama iğnesi tedavisi uygulayacak duphaston içiyorum şimdi...
haklısın canım bizde de oluyor benzer şeyler iki taraftan biri konuyu kapatmadan tartışma da bitmez tabi ben de çok inatçıyımdır ama anlayış gösteriyorum yeri geliyor susuyorum ben de....
canım sakın en son gittiğin doktorun sözlerini kafanda büyütme bence sen yumurtlamış bile olabilirsin... onlar pko görüntüsünü görünce hemen diyorlar ki yok yumurtlama olmamıştır ama olma ihtimali de yüksek biliyorsun... hem reglin de düzenli sayılır senin
En kısa zamanda kendi oturduğum şehirde iyi bir doktor bulup onunla devam etmek istiyorum.
Bu şekilde her kafadan bir ses çıkıyor.Her doktor başka bişey söylüyor ve bu da ister istemez yıpratıyor insanı.
Gebelik testim çantamda.Ayın 5.de adet olmazsam yapacağım.Hayırlısı
Hiç sorma canım ya...Kendi evimde olsaydım kesin bu saçma sapan mesele uzaaar giderdi ama dua etsin annemlerdeyim.
Ya canım benim anlamadığım geçen ay burda başka bi dr.a gittim,o doktor çok güzel şeyler söyledi.
Hatta ben senin yerinde olsam metformin bile kullanmam çünkü ihtihyacın yok dedi.
E bu doktorda metformini sakın bırakma ve devam et gebe kalana kadar dedi.
En güzeli bi an önce güvenilir bi doktor bulmak.
Reglimde Son 8 ay düzensiz adetten sonra 32.günde oldu.İnşaallah bu ayda düzenim şaşmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?