Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

walla proetron testıde kesın sonuc vermıomus banada yumurtlama olmş demıslerdı ama olmamıs ıns senın olmustur.bı arkadasmda 22 cıkmıstı onunda olmamıs ultrasonla baktı doktor ıste öle dedı bugun

canım çok üzüldüm kistin oluşmasına gerçekten insanın morallini bozmaya yetiyor ama önünde yeni ayların var tedavi olman için inşallah iyi bir sonuç alabilirsin

evet kızla gece sohbeti süper oluyor sizlere tavsiye ederiz

bicimcim canım geçmiş olsun eşin hastaymış sıcaklarda hastalıkta çekilmez dediğin gibi zor iyileşilir bol bol c vitamini alın canım
canım çok sağol antibotik içiyor yakında iyileşecek inşallah...
canım benim anlamadığım bişey var yumurtana çatlamış demişlerdi değerine göre belki biri çatladı diğeri çatlamadan kaldı çünkü birden çok yumurta gelişimi olabiliyor ilaç tedavisinde bunu bana doktorum dedi işte bu yüzden sürekli usg takibi şart...
ne güzel..biz de eşimle ikimiz de kova burcuyuz

canım sen adetten sonra rahim filmi mi çektirecektin?
canım doktor gerekli görmedi bu rahimle gebe kalabilirsin dedi tedaiye başlayabilirz dedi...
walla proetron testıde kesın sonuc vermıomus banada yumurtlama olmş demıslerdı ama olmamıs ıns senın olmustur.bı arkadasmda 22 cıkmıstı onunda olmamıs ultrasonla baktı doktor ıste öle dedı bugun
bence biri çatlamış diğerleri çatlayamadan kist olmuştur canım... şimdi ilaç ile onları attırır temizler sonraki ay tedaviye devam edersin yine...
ne yazıkki bu tedaviler sonucunda olabilen bişey bu... sana ne ilaç verdi doğum kontrol hapı verdiyse adetin 4. günü gece başlamalısın canım ya da 5. günü sabahı

Son düzenleme:
kızlar bir bakıp çıkıyorum çünkü temizlik yapmam lazım biraz iş yapıyımda bayrama kadar anca bitiririm yavaş yavaş hadi size iyi sohbetler işim bitice gelirim nasıl olsa bugün yemek derdimde yok eşim gelmiyor iftara kalan yemeklerimi yerim bende

kolay gelsin canım ben de sabahtan yaptım yarısını da yarın sabah yaparım artık...hafta sonunu eşimle geçirebileyim diye.... öptüm

Son düzenleme:
Turuncu, Tuncss nasılsınız kızlar her şey yolunda mı?

iyiyim canım sıkıntı yok.. aslında var.. görümcem olayları büyütüyor.. kayınpederim beni değil eşimi muhattap kabul edip ona bir sürü laf edip aile huzurumu bozuyor.. içim bulanıyor.. bıktım artık..

turuncu hoşgeldin gece sohbeti daha tatlık oluyormuş yavv sahura kalkan geliyor: gerçi ben hiç yatmıyorum o ayrıda

Canım ben de yatmıyorum sahura kadar.
Tam nete girdiğim esnada annem sahuru hazırlayalım diye seslenince kapatmak zorunda kaldım.
Yoksa muhabbet güzel oluyor gece gece :)

yoksa bebek konusunda mı? (
eğer öyleyse rezil bi durum gerçekten...

merhaba arkadaşlar nasılsınız gelişmeler varmı bicim sen test yaptınmı adet olmadın hala demi?

inşallah çifter çifter hamile haberlerinizi alırız..

Turuncu sağol canım iyileşecek inşallah kocam en kısa zamanda canım neden kızdın eşine sen?

moralini bozma sakın tamam mı o doktorun ne dediğini de düşünme sakın daha hiç bişey belli değil hem yumurta çatlamasa sen nasıl adet göreceksin ki zamanında?... bence çatlamış bile olabilir...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar nasılsınız gelişmeler varmı bicim sen test yaptınmı adet olmadın hala demi?

inşallah çifter çifter hamile haberlerinizi alırız..

canım doktora gittim ben yumurtlama olmamış dedi çatlamayan küçük folükülleri gösterdi bana adet olduktan sonra bana klomen ve çatlama iğnesi tedavisi uygulayacak duphaston içiyorum şimdi...

Turuncu sağol canım iyileşecek inşallah kocam en kısa zamanda canım neden kızdın eşine sen?

Amaaaan boşver canım yaa...
Bi konu yüzünden inatlaştık.Ne o dediğinden vazgeçiyor ne de ben vazgeçmek istiyorum ama annemlerde olduğum için meseleyi kimseye yansıtmadan kapatmak zorundayım.Bu defada onun dediği oluyor.O yüzden gıcık oldum işte ona.

haklısın canım bizde de oluyor benzer şeyler iki taraftan biri konuyu kapatmadan tartışma da bitmez tabi ben de çok inatçıyımdır ama anlayış gösteriyorum yeri geliyor susuyorum ben de....
canım sakın en son gittiğin doktorun sözlerini kafanda büyütme bence sen yumurtlamış bile olabilirsin... onlar pko görüntüsünü görünce hemen diyorlar ki yok yumurtlama olmamıştır ama olma ihtimali de yüksek biliyorsun... hem reglin de düzenli sayılır senin

moralini bozma sakın tamam mı o doktorun ne dediğini de düşünme sakın daha hiç bişey belli değil hem yumurta çatlamasa sen nasıl adet göreceksin ki zamanında?... bence çatlamış bile olabilir...

En kısa zamanda kendi oturduğum şehirde iyi bir doktor bulup onunla devam etmek istiyorum.
Bu şekilde her kafadan bir ses çıkıyor.Her doktor başka bişey söylüyor ve bu da ister istemez yıpratıyor insanı.

Gebelik testim çantamda.Ayın 5.de adet olmazsam yapacağım.Hayırlısı

canım doktora gittim ben yumurtlama olmamış dedi çatlamayan küçük folükülleri gösterdi bana adet olduktan sonra bana klomen ve çatlama iğnesi tedavisi uygulayacak duphaston içiyorum şimdi...

hmm anladım canım hayırlısı olsun inşallah ben senin hala neden glifora başlamadığına anlam veremiyorum ve şaşırıyorum..

doktor banada hep kistlerimi gösterirdi bak hiç yumurtlama olmuyor burraya birikiyor yumurtaların dedi senin yumurtlamıyor olman şaşırılacak birşey değil zaten polikistikoversin dedi ben glifora başladım ertesi ay doktora gittiğimde hamileydim doktor inanamadı çünki tedaviye gerek bile kalmamıştı sonraki ay kürtajdan sonra glifora günde 1000 mg iki tane almaya basladım dozu arttırdım ve başladıktan 1 hafta sonra yine hamile kaldım doktora gittim yine hamileyim dedim inanamadı bana zaten kürtajdan sonrada gliforu bırakma demişti... gerçekten mucize bir hap gliforu denemeden asla tedaviye başlamayın..

Hiç sorma canım ya...Kendi evimde olsaydım kesin bu saçma sapan mesele uzaaar giderdi ama dua etsin annemlerdeyim.

Ya canım benim anlamadığım geçen ay burda başka bi dr.a gittim,o doktor çok güzel şeyler söyledi.
Hatta ben senin yerinde olsam metformin bile kullanmam çünkü ihtihyacın yok dedi.
E bu doktorda metformini sakın bırakma ve devam et gebe kalana kadar dedi.
En güzeli bi an önce güvenilir bi doktor bulmak.
Reglimde Son 8 ay düzensiz adetten sonra 32.günde oldu.İnşaallah bu ayda düzenim şaşmaz.

hiç tanıdıklarından doktora giden yok mu orada arkadaş tavsiyesiyle olunca daha bir ilgili oluyor doktorlar... canım... sıkma canını belki de hamilesindir bilmiyoruz ki bu belirsizlikler yüzünden zaten özellikle bizlerin çok düşünmemesi gerek....
sen adetin gelmezse test yap negatifse eğer yine adet gelmezse 1 hafta sonra testi tekrarlaman gerekir bunu unutma... zaten rahme gidene kadar 6 gün geçiyor rahimde de en az 8 gün geçirmeliki hcg salgılansın... hep erken bakıyor arkadaşlar sonra moralleri bozuluyor... bizim zaten döllenme de geç... döllenmeden sonra en az 15 gün geçmesi gerekli dediğim nedenden ötürü....

35 güne kadar gelen adetler düzenli adetler kategorisinde... 35ten geçe sarkanlar pko bu nedenle 35 güne kadar adet görmeye başladıysan ilaç çok işe yaramış demektir bırakma ilacı canım stres de yapma çok rahat gebe kalabilirsin bence sen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…