hiç tanıdıklarından doktora giden yok mu orada arkadaş tavsiyesiyle olunca daha bir ilgili oluyor doktorlar... canım... sıkma canını belki de hamilesindir bilmiyoruz ki bu belirsizlikler yüzünden zaten özellikle bizlerin çok düşünmemesi gerek....
sen adetin gelmezse test yap negatifse eğer yine adet gelmezse 1 hafta sonra testi tekrarlaman gerekir bunu unutma... zaten rahme gidene kadar 6 gün geçiyor rahimde de en az 8 gün geçirmeliki hcg salgılansın... hep erken bakıyor arkadaşlar sonra moralleri bozuluyor... bizim zaten döllenme de geç... döllenmeden sonra en az 15 gün geçmesi gerekli dediğim nedenden ötürü....
Canım şuan taşındığım ilçede tanıdık kimse yok.Eşimin iş arkadaşlarının eşleri ve komşularla yeni yeni tanışıyorum.
İlk görüşmemizde onlarında fikrini soracağım.
Zaten bulunduğum ilçede sadece 1 tane özel hastane var bir de devlet var.Şu erkek doktor fobimi yenebilsem özel hastaneye gideceğim ama ....
Bakalım devlette kafama göre doktor bulamazsam mecburen oraya giderim artık.
inan erkek doktorlar eğer iyi doktorsa tercih etmelisin diye düşünüyorum canım inşallah karşına düzgün biri çıkar... ben bu doktorumu bulana kadar 3 kadın 5 erkek doktor değiştirdim :)) yani şu anda 8. doktorum gittiğim ama çok da iyi birisi pozitif ve deneyimli yani güvenmek çok önemli...inş. bi gün doğumumu da kendisine yaptıracağım...
İnşaallah canım inşaallah....
Rabbim hepimizede bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eylesin sağlıklı bir şekilde.
amin canım... olacak ama ya hissediyorum zaten ne zaman ara versek bebek haberi alamasak birbirimizden bir süre geçiyor ve arka arkaya geliyor haberlerimiz inşallah biz de böyle arkadaşlarımız gibi ilan edeceğiz hamile olduğumuzu ben her zaman umut ettim olumlu düşündüm hala da diyorum olacak diye ısrarla en kısa zamanda
canım çok sağol antibotik içiyor yakında iyileşecek inşallah...
canım benim anlamadığım bişey var yumurtana çatlamış demişlerdi değerine göre belki biri çatladı diğeri çatlamadan kaldı çünkü birden çok yumurta gelişimi olabiliyor ilaç tedavisinde bunu bana doktorum dedi işte bu yüzden sürekli usg takibi şart...
canım doktor gerekli görmedi bu rahimle gebe kalabilirsin dedi tedaiye başlayabilirz dedi...
bence biri çatlamış diğerleri çatlayamadan kist olmuştur canım... şimdi ilaç ile onları attırır temizler sonraki ay tedaviye devam edersin yine...
ne yazıkki bu tedaviler sonucunda olabilen bişey bu...sana ne ilaç verdi doğum kontrol hapı verdiyse adetin 4. günü gece başlamalısın canım ya da 5. günü sabahı
bicim içimizdeki bu umut tükenmediği sürece gelecektir bebeklerimiz de..
walla dediğine göre kistleri eritcek bi ilaçmış eczacıda eşime adeti bitince başlasın demiş bilmiorum ya nedense hiç umudum kalmadı canım cok sıkkın moralim cok bozuk degere göre yumurtlama olmş olması gerekio ewet ama doktor dedı bu progestron tahlllerı kesın sonuc vermes dedi kist oluşmuş önce onu eritelim dedi bu verdigi ilaç tekrar adet görmemi saglayacakmıs sonra adetin 3 . gunu gene gideceğim bakalım bu sefer ne olcak ilacı ben daha görmedım ismini de hatrlamıom eşim aldı aksam getrsın o zaman bakar söylerim sizede ismini belki aranızda kullanan olmuştr
sen canını sıkma bence çatlayan da oldu zamanında adet gördün çünkü çatlamasa nasıl olacaktı bu... bundan sonrakinde bire bir takip eder doktorun hiçbişey kaybetmiş değilsin hem bu 1 ay süresince biraz kafanı dağıtırsın canım uzaklaşırsın bu düşüncelerden... ilacın adını yaz tabi merak ettim...
ya bnm anlamadıgım regl olunca kistler kndılıgınden gtmıormu bnmkı nıye duruyoo :2: yani bu ay hamillk bklemıyım boşuna bn sonuc olrk bunu cıkrıyorum bndan(
tabi doğum kontrol hapı verdiyse hamilelik olmaz ama şunu unutma sağlığın önemli kistler başka türlü gitmez canım....
kendiliğinden yok olmaz çünkü ilaçla geliştiler... direnir bu bizim pko kistlerine benzemez....
ya ilaçlada gitmezse ne olcak ya bebegim hiç olmazsa :2:
analdım şeker ben o zaman bu akaşm içmeye başlıyorum aralıksız içecem dimi 3aymı bunun süresi
üç dört ay ama regline bir hafta kala bırakmayı unutma gelişmeleride yazarsın artık merak ederim :) inşallah üç aya gerek kalmaz cnm güzel haberlerini alırız
patentli olunca ne oluyor ki, "tarım bakanlığı"ndan onaylı olan ilaçlar hepsi. tarım bakanlığı ancak tarım ilaçlarını onaylar.
"sağlık bakanlığı"ndan onaylı olmalı kullandığımız şeyler.buna dikkat edin.
yakınımda yok ama haberlerde görüyoruz böyle şeyler içip ölenler bile var.
bu işler biraz güven işide sağlık bakanlığı onaylı bir çok zayıflama hapları vardı kaç kişi öldü ben onada bakmıyorum sonuçta aktardan gidip macunlar alıyoruz çaylar alıyoruz buda macun işte belki haklısındır onu Allah bilir
şimdi evde yaptığın incir kürüde bazılarına zararlı kist yapıyor sonra bir kaç ay o kistlerle uğraşmak zorunda kalıosun umut dünyası bebek için insanlar arayış içindeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?