Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım takma kafana yogunmu peki kahve leke adetmi oldun kırmızlar geldimi

Canım yoğunluk yok hiç.Sadece 1 saat önce wc ye gittiğimde iç çamaşırımda parmak kadar kahverengi lekelenme olmuş.
Az önce baktığımda ise iç çamaşırımda bişey yoktu ama peçeteyle hafif içeriye doğru sildiğimde(afedersiniz)yine hafif kahverengi lekelenme vardı bu kadar.

Şu yaşıma kadar daha çok stresli dönemler geçirdim ama hiiiiç 1 hafta öncesinden adet olmadım.İlginç

Acaba adet mi oldum ki :44:

Ama son adet tarihim 2 ağustos.En erken 31 de olmam lazımdı.
1 hafta öne gelmesi normal değil herhalde.

bu yerleşme kanamasıda olabilir erken gelen reglide beklemekten başka çaren yok cnm geçen ay aynı benimde öyle oldu 21. gün öle kanama geldi dört gün sonra regli oldum kullandığım şeylerle alakalı sanırım sen bir kür falan yapıyormuydun

gyaman canım haıtdamı oyle peki adete 5gün kala falan bırakılıyorr :) bu arad güzel dileklerin için sağol

dediğim gibi genelde kürler 21 gün kullanılıyor cnm benim bildiğim ikisinede bence aynı gün bırak ben öyle yaptım şimdi 29. günümdeyim hala gelen giden yok regli karnım ve biraz göğüslerim şiş ne bir ağrı ne sızı bekliyorum bende

bence sen metformini bırakma madem adetlerin düzensiz en azından düzene sokar neden öle demiş doktor anlamış değilim belkide metformin yüzünden erken geldi adetin daha öne çekmiş olabilir

kızlarr bana yardım edin yasizce ne yapmalıyım.az önce kayserıdekı doktorumu araı burdakı doktorun söyledıklerını ve verdgı ılacı soledım kıst oldugunu bu yuzden tedavıyı kescenı soledı ddım.kayserıdekı doktorumda o kist kullandıgın ilaçların etkısıyle olusan bı kisttir bazı hastalrımızda olur progestron degerın kaliteli bi yumurtan oldugunu gösterıyo dedı.sen klomen kullnmaya dewam et dedi.3 ay boyunca kullan eger gebelık olmazsa ondan sonra baska yontemlere bakarız dedi.bi arkdasımın kardeside istanbulda bı doktorun yanında calısıo onu aradık ona sorduk oda klomene dewam etmemi söledi.ben şimdi ne yapacağım ne yapmalıyım bana bi akıl verin :26:

klomen kullandığm zaman ikinci kullanışımda 4 yumoşum olmuştu üçü çatladı biri çatlamamıştı bana adet olursan gel kiste bakalım adetle patlamadıysa doğum kontrol hapı vericem dedi ve ben o doktora bir daha gitmedim zaten reglinle büyük bir ihtimal o gider demişti valla bence klomen her ay takip edilmesi gereken bir ilaç her kullandığın ay yumurta takibi yapılması lazım çatlamayan yumurtalara iğne vurulması gerekmiyormu benim bildiğim

her drun söyledği farklılık gösterdiği için hep aklımızı karıştırıyorlar bence kist gitmeden yeni oluşacak yumurtaya yer açılmadan bence klomen kullanman biraz anlamsız olur bence kistin temizlendikten sonra klomene başlaman daha mantıklı

bana mantıklı gelende şu diyelim bu ay iki yumurtamız oluştu doktor kontrolündeyiz ve çatlaması gereken zamanda çatlamadı o yumurtalar neden boşa gitsin değilmi çatlatma iğnesi vurdurucaz ki o yumurtaları kullanabilelim dimi gebelik oluşması için

kafam okadar karıstıki anlatamam ne yapcamı bilmiorum klomen kullansam kiste zararı olurmu çatlamamıs olan yumurta dahada buyur u zararı varmıdır kullanmasam dokgum kontrolhapı kullansam 1 ayım boşa gitmiş gibi hissetcem madem regl dönemnde gecıo ben suan regl oldm nıye gecmedı benımki öff öff nabcAMI BILMIOM

ben ziraat mühendisiyim ve sana öyle cevap vermek istiyorum...İnsan gıdalarında, tahıllarda, yemlerde ve her türlü kuru yiyeceklerde rutubetin artmasına ve sıcaklığa bağlı olarak, mantar türleri hızla üreyerek küf zehiri denilen zararlı bir toksin üretirler......Bunların en önemlisi “Aflatoksin”dir...Aflatoksinler, kuvvetli zehir ve kanserojen maddelerdir.....Sert kabuklu, yağlı-kuru meyveler ( fındık, yer fıstığı, antep fıstığı), bazı kuru meyveler (kuru incir, kuru üzüm), bazı tahıllar ve baharatlar (kırmızı biber, karabiber, hindistan cevizi), ayrıca bazı hayvansal ürünler de (süt, peynir, sakatat) gerekli koruyucu tedbirler alınmazsa aflatoksin meydana gelebilir......ŞİMDİ SEN SÖYLE, SEN BİZDEN FARKLI NE KADAR SAĞLIKLI YAŞIYOSUN....

sağlığımıza zarar verecek bin türlü daha sebep sayabilirim...kozmetik, konfeksiyon, ayakkabı, terlik vssss...bunların hiçbiri sağlık bakanlığından da onaylı değil....

yaşam bize Allah'ın bir lütfu...bunu iyi değerlendirmek gerekir....hepimizin ortak isteği çocuk sahibi olmak...Allah'ım herkese hayırlı evletler versin...hiç birirmizin umudunun kırılmasını istemem ...kim neden medet umuyorsa onu yapsın...inşallah yaptıklarımızda vesile olur sağlıcakla çocuklarımızı kucağımıza alırız

her drun söyledği farklılık gösterdiği için hep aklımızı karıştırıyorlar bence kist gitmeden yeni oluşacak yumurtaya yer açılmadan bence klomen kullanman biraz anlamsız olur bence kistin temizlendikten sonra klomene başlaman daha mantıklı

canım aslında yazdıklarına ben de katılıyorum ama doktor böyle yapalım dedi bu ay bunu uygulayacağım... bilemiyorum belki de dediğin gibi işe yarayabilirdi metformin çünkü hiç denemedim... ama bu ay bu şekilde yapayım sırf bu sebepten yine doktor değiştiremem olaki böyle de olmazsa elbette şeker hapını düşüneceğim... olacak gibi içime doğuyor ama bakalım hayırlısı... bu arada sende gerçekten mucize etkiler etmiş bu ilaç harika bence de...

Kızlar bu üstüne görme olayı nasıl bişeydir ?
Az önce wc ye gittim ve 1 parmak kadar kahverengimsi lekelenmem olmuş.:44:
Tam umudumu bu ay için kaybettim derken bu da neyin nesi?

Acaba adet mi oldum ki :44:

Ama son adet tarihim 2 ağustos.En erken 31 de olmam lazımdı.
1 hafta öne gelmesi normal değil herhalde.
canım aynısı bende olmuştu 4o lı günlerimde ama gebelik değildi ne yazık ki... pko dan olabilir böyle kahverengi lekelenme genç kızlığımdan beri olurdu bende son yıllarda pek olmuyordu adet gecikince bu ay olmayınca kahve lekelenme oldu aynı anlattığın ölçüde hatta 2 gün sürdü hafif hafif geldi... yerleşme kanaması bildiğin regl gibi olur ve regl dönemine de denk geldiğinden kimse bebekten şüphelenmez üstüne görme ona denir...

canım sen aklına hangisi yatıyorsa onu yapmalısın.... kistlerin boyutlarını demedi mi doktor eğerki büyük kist ise ilaç alman şart 2cm ise sonraki klomen tedavinde temizlernir belki ama hiç bir fikrim yok çünkü üst üste bu tedaviyi gören biri cevap yazmalı sana...

ne diyosun sen ya,cok insan bu tuzaklara dusuyor dikkat etmelerini soyledim ben. Kimseden iyi bildigimi soylemedim sen de aktarlik yapiyosun heralde pek bi celallenmissin. Ben de muhendisim ailemde doktorlar var da bu riskleri gormeye tahsil degil biraz ileriyi gormek yeterli.Cocuk yapacaz diye önümüze geleni icelim ozaman. evet yasam allahin bir lutfu ve bedenimize iyi bakmak zorundayiz.bizim hassas oldugumuz seyler uzerinden ticaret yapip sagligimizi riske atanlara sicak bakmiyorum. Sen bakiyosan yolun acik olsun. Ama pesinden gelenlerin vebalini tasima bir de.

BUSMAi

canım bence de herkes istediğini alıp içmekte özgür... kimse kimseye şunu mutlaka iç çok faydalı diyemez... sen fayda görürsün ondan ama başkası görmez bu sebepten doktorlar var zaten kimse kimseyi yönlendirmemeli burada sadece paylaşılabilir ama mutlaka içilmeli denmemeli yani...
mesela ben ne çok bekledim yumurtlama tedavilerine bile karşıydım ilaç içmedim, bitki içmedim, spor yaptım kilo verdim... nasip değilmiş olmadı bebeğim... şimdi ilaç teavisine başlayacağım inan ben de senin gibiyim ondan bile korkuyorum yan etkilerinden yani... ve bazı bitkilerin de yan etkilerini biliyorum... bunun için internetten okumak yeterli yan etkileri de zararları da yazıyor hepsinin.... hak veriyorum sana...

Son düzenleme:

sende incir den bahsederek bu vebali alıyosun yani...bu arada ben bitkiler konusunda bu kadar bilgli olmamama rağmen şimdiye kadar hiç kür de denemedim aynı zaman da tarif bile vermedim sadece okuduğum birşeyi paylaştım....sonuçta burası bir paylaşım sitesi....burda yazılan herşeyi uygulayacaksın diye de bişey yok.....Allah herkese akıl fikir vermiş içen içer , içmeyen içmez...kadınlar kulubünün gebelik bölümünde binlerce kür tarifi veren var onlardan rahatsız olmadında benim paylaştığımdan mı rahatsız oldun...ben senin kadar duyarlı olsaydım hemen editöre bu kürleri ve kafana uymayan tavsiyeleri verenleri şikayete ederdim...

ben karsima cikan seye yorum yaptim siteyi dolasacak degilim. Siyaha da siyah derim kusura bakma. En azindan inciri kullandim ve fayda gordum sen kullanmadigin seyin reklamini yapiyosun. Kiyas yaptigin seye bak. Incir ile ticari karisimlar. Komisyon mu aliyosun madem kullanmadin nye site adi yaziyosun.biz burda polikistik over sendromunu iyilestirme uzerine tartisiyoruz kendine ayri topic ac, hem site adi yazmak yasak. Her koyun kendi bacagindan asilir ama uyarmak da benim insani gorevim, gozumuzu dört degil ondört acmamiz lazim.

kıslarrr ay bu progestan bu akşama bana ellemedi yarın misafirim geliyor memleketimden yaşasın gerçi yarın ben full ibadet yapmak istiyorumdum ama hayırlısı siz naponus

en iyisi kullnayım.ne yapayım aklım böle karıscana kullanayım hem bir ay dinlenmiş olurum biçok kişide dogum kontrol hapı kullanıp ertesi ay hamile kaldını sölüo kullanayım bakalım ama ilk kez duydum bu ilacın ismini yazz die bi ilaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…