bu yerleşme kanamasıda olabilir erken gelen reglide beklemekten başka çaren yok cnm geçen ay aynı benimde öyle oldu 21. gün öle kanama geldi dört gün sonra regli oldum kullandığım şeylerle alakalı sanırım sen bir kür falan yapıyormuydun
bence sen metformini bırakma madem adetlerin düzensiz en azından düzene sokar neden öle demiş doktor anlamış değilim belkide metformin yüzünden erken geldi adetin daha öne çekmiş olabilir
canım aynısı bende olmuştu 4o lı günlerimde ama gebelik değildi ne yazık ki... pko dan olabilir böyle kahverengi lekelenme genç kızlığımdan beri olurdu bende son yıllarda pek olmuyordu adet gecikince bu ay olmayınca kahve lekelenme oldu aynı anlattığın ölçüde hatta 2 gün sürdü hafif hafif geldi... yerleşme kanaması bildiğin regl gibi olur ve regl dönemine de denk geldiğinden kimse bebekten şüphelenmez üstüne görme ona denir...
Geçen ay ki gittiğim doktor ultrasonda çatlamak üzere olan yumurta görünce "sen sağlıklı bir şekilde yumurtluyorsun,gerek yok metformine"demişti.
Metformin 23.günde adet olmayı sağlar mı?
kıslarrr ay bu progestan bu akşama bana ellemediyarın misafirim geliyor memleketimden yaşasın gerçi yarın ben full ibadet yapmak istiyorumdum ama hayırlısı siz naponus
arkadaşlar glukofeni adet zamanı da kullanıyomuyuz...adete yakın bıraksam olur mu...ben sadece kaliteli yumurtam olsun diye içiyordum...pco ve adet düzensizliğim yoktu :44:
arkadaşlar moralim çok bozuk farlutal kullandım 12 gün oldu biteli hala adet olamadım dr gitmelimiyim bu duruma düşen var mı klomen de kullanmıştım temmuzda ama dr çatlama olmuş dedi o zaman ben niye adet olmadım
evet canım adetin 6 günü hcg 0.1 çıktı ondan ama 23 gün geçikti nerdeyse yumutlama falan olacaktı adet olsaydım ade
arkadaşlar moralim çok bozuk farlutal kullandım 12 gün oldu biteli hala adet olamadım dr gitmelimiyim bu duruma düşen var mı klomen de kullanmıştım temmuzda ama dr çatlama olmuş dedi o zaman ben niye adet olmadım
kıslarrr ay bu progestan bu akşama bana ellemediyarın misafirim geliyor memleketimden yaşasın gerçi yarın ben full ibadet yapmak istiyorumdum ama hayırlısı siz naponus
kızlar bana metformin ilacı hiç mide bulantısı yapmamıştı on gündür içiyorum biraz önce midem bulandı çok fazla değil ama gidip çıkardım rahatladım reglimi bekliyorum bugün 29. günüm garip geldi bana hala yumurta akı gibi akıntım devam ediyor bir kaç tanede minik sivilcem çıktı hiç regli olcakmışım gibi hissetmiyorum biraz göbeğim ve göğüslerim şişti o kadar
herkeste bünye farkı değişik bende çok okudum bana bişe yapmadı diyeni şanslısın çünkü ben 8 aydır gündüzleri alamıyorum hep yapıyor.ama bu aydan sonra çatlasamda gündüzde alacağım ünkü sadece bu ilaçbileçok etkili
Merhaba arkadaslar ..Bu yaziyi hepinize belki umut olur isik olur diye yaziyorum..
11 mayis ta son reglimi oldum..Omur boyu hic duzenli regl olmadim..Ancak gecen yil kasimda 6 aylik oglumu karnimda kaybettikten sonraki ilk reglm
11 subat sonraki 30 mart -47 gunde oldum ve bundan sonra 2. reglimide 11 mayista yani 41 gun sonra oldum.
Normaldi tabii reglisi duzenli olmayan ve kasimda suni sanci ile de olsa normal dogum yapmis bir insan icin..Isin gariplesmesi bundan sonra basladi..Ben her zamanki gibi 11 mayista reglimi olup 3 gun gibi kisa bi surede bittikten sonra (ki normalde 5-6 gun surer) calismalarima basladim ..11 haziranda 30 gun dolduunda test yapiim dedim negatif.Icimden zaten 40 gunden asaa gelmez reglim diyerek beklemeye basladim..40. gun yani ayin 20-21 i reglim ortada yok..Gebelik testi negatif yine..45. gun hastanede kan testi...Sonuc gebelik yok..regl desen eser yok..Dr. benden kist testi istedi.Ayrica sende pcos var deyip kestirip atti daha kist testini gormeden..O gun agla agla icim cikti..Bu arada 45 gundur reglim yok ve testler surekli negatif kan testi de dahil..Hali ile pcossun tanisinida dr. dan duyduktan sonra umutlarim tukendi..Basladim nasil regl olabilirim diye arastirmaya ve arkadaslarim sogan kurunu tavsiye etti..
Bu arada halen aktif olarak uyesi oldumm topicten arkadasim neredeyse adetinden 50 gun sonra hamis oldugunu ogrendi..Ama ben de nerde o sansss..sogan kurune kafayi taktim ama bi ihtimal olmaz ya yine de gebelik testi yapip baslamayi dusundum..Sonuc..Pozitif..tarih 10 temmuz yani nerede ise reglimden 2 ay sonra..Su an 6 haftalik hamisim..Regliniz gelene kadar asla umutsuz olmayin ..Yasadiklarim belki size bi isik olur..Cok uzun yazdim kusura bakmayin..umarim hersey gonlunuzce olur...
Bu arada hamile oldugumdan ve olabilecegimden umudumu kestiimde,ama aslinda hamile iken belirtilerim
1-Akinti fazlalasmasi..usuttum sandim
2-Damarlarimin iice belirginlesmesi...halaa ilk gebeliimden kalmistira yordum
3-Kabiz olmam...Bagirsaklarimda tembellik oldu sandim
4-Sol gogsumden minnacik sivi geldi..Prolaktin hormonum manyadi sandim
5-Surekli regl olucakmisim gibi kasik agrisi...regl olamiyorum sokulemiorum ya onun agrisi sandim
6-Mide bulantisi hissi bazen ama istifra etme yok..Usuttum sandim yine...
alıntıdır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?