Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Hayır canım kür falan yapmıyorum.Safeve düzenli metformin kullanıyorum.Geçen ay 32.günde regl olmuştum metformin sayesinde.

bence sen metformini bırakma madem adetlerin düzensiz en azından düzene sokar neden öle demiş doktor anlamış değilim belkide metformin yüzünden erken geldi adetin daha öne çekmiş olabilir

Geçen ay ki gittiğim doktor ultrasonda çatlamak üzere olan yumurta görünce "sen sağlıklı bir şekilde yumurtluyorsun,gerek yok metformine"demişti.
Metformin 23.günde adet olmayı sağlar mı?

Ben 23.günümdeyim canım.Hayatımda hiç bu kadar erken lekelenmem olmamıştı.
Belki dün dr.a gittiğimde usg ile alttan bakarken kasmışımdır kendimi ondan olmuştur ne bileyim.
Bakalım sonu ne olacak.

Son düzenleme:
Arkadaşlar burası paylaşım alanı herkes gördüğünü duyduğunu ve yaptığını burda paylaşıyor. Bunu yapıyoruz ki çok kişiye vesile oluyoruz. Şimdi arkadaş bu siteyi yazmış yada başka bir şey söylemiş bunu yapıp yapmamak size kalmış. Burda paylaşımlarımız sayesinde hamile kalan çok insan var. Kimse kimseyi zorlamış değil. Kimsede kimsenin paylaştığı şeyi hafife almasın çünkü bunu sen kullanmazsın ama başkası kullanır hamile kalır. Yada veridğimiz kürler bana yarar sana yaramaz kocaman insanlarız aklımız beynimiz var beğenmiyorsak kullanmıycaz. Ben kullanmadığım halde arkadaşıma hayıt otu tavsiye ettim o kullandı ve çok memnun kaldı hayır duasını alyorum ne güzel şimdi bende başladım. Aktardan macun alıp kullanan ve hamile kalan arkadaşım var.
Bu site bunun için var ve iyikide varsınız arkadaşlar sayenizde çok şey öğrendim ve uyguluyorum güzel sonuçlar alıyorum inşallah Allahın izniyle meleğime kavuşucam...

Geçen ay ki gittiğim doktor ultrasonda çatlamak üzere olan yumurta görünce "sen sağlıklı bir şekilde yumurtluyorsun,gerek yok metformine"demişti.
Metformin 23.günde adet olmayı sağlar mı?

Belkide onun sayesinde yumurtlamıştın nerden biliyor çünkü kadın seni ilk kez tedavi ediyor daha önce gözlemlemişmi. Birde ben daha yeni başladım metformine etkilerini iyi bilmiyorum burdan memnun kalan arkadaşlar sayesinde başladım. Onlar daha iyi bilirler sanırım burda bir arkadaş düzensiz regli görüyormuş bunun sayesinde 28 günde bir regli olduğunu yazmıştı.

kıslarrr ay bu progestan bu akşama bana ellemedi yarın misafirim geliyor memleketimden yaşasın gerçi yarın ben full ibadet yapmak istiyorumdum ama hayırlısı siz naponus

canm bende yarın daha çok ibadet yapmak istiyodum ama sanırm adet olcam karnım belim ağrımaya başladı.gerçi evde yine dua ederm ama camiye gidemem.yarından sonra olurum inşallah diyodum ama olacak heralde.keşke hapı biraz daha geç içmeye başlasaydım orucumu tamamlamış olurdum.Ramazanda adet olmayı hiç sevmiyorum.bide adetin 3. ya da 4.günü dr.a gitmem lazm oda bayram tatiline denk gelir napcam bi sonaki ayımı beklicemya offf.
bicimcim senn adetinde mi bayram tatiline denk gelcek napcaksın dr.lar olmaz.ben geçen ayki adetimde tatildeydm gidemedim.dr.m bi sonaki adetinde gel demişti şimdi bunuda kaçırırsam bi ay daha boşa gitcek.bunu baştan düşünseydm söktürücüyü daha geç içmeye başlardm.

arkadaşlar glukofeni adet zamanı da kullanıyomuyuz...adete yakın bıraksam olur mu...ben sadece kaliteli yumurtam olsun diye içiyordum...pco ve adet düzensizliğim yoktu :44:

arkadaşlar moralim çok bozuk farlutal kullandım 12 gün oldu biteli hala adet olamadım dr gitmelimiyim bu duruma düşen var mı klomen de kullanmıştım temmuzda ama dr çatlama olmuş dedi o zaman ben niye adet olmadım

arkadaşlar moralim çok bozuk farlutal kullandım 12 gün oldu biteli hala adet olamadım dr gitmelimiyim bu duruma düşen var mı klomen de kullanmıştım temmuzda ama dr çatlama olmuş dedi o zaman ben niye adet olmadım

yumurtan çatladıysa adet olman lazımdı gecikme olduysa gebelik olabilir bence bir daha dra görün

kızlar bana metformin ilacı hiç mide bulantısı yapmamıştı on gündür içiyorum biraz önce midem bulandı çok fazla değil ama gidip çıkardım rahatladım reglimi bekliyorum bugün 29. günüm garip geldi bana hala yumurta akı gibi akıntım devam ediyor bir kaç tanede minik sivilcem çıktı hiç regli olcakmışım gibi hissetmiyorum biraz göbeğim ve göğüslerim şişti o kadar

ya bu progestan yapmıyor tmm dedik anaaa gene başım dönüyorr yatmamamda lazım yoksa kalkamam eşim yiyip yatıyo çünkü nedir bu kür muhabbeti anlamadım açıkcası.nası dayancam 4de kadar bilmiyom yoksa ilaacı içemem işte benim sorunumda bu bi yattımmı dünya yansa ben duymmevlatcım olursa değişir herhaldaa.belimde ağrı başladı sanırım adetim gelecek amanilaç bitmeden gelrse çok bi sorun yok demektir inşallah

herkeste bünye farkı değişik bende çok okudum bana bişe yapmadı diyeni şanslısın çünkü ben 8 aydır gündüzleri alamıyorum hep yapıyor.ama bu aydan sonra çatlasamda gündüzde alacağım ünkü sadece bu ilaçbileçok etkili

bende acaba diyorum ilaç yüzünden mi oldu yoksa bebiş falanmı var yarın en güzeli bir test alayım ben günde bir kez akşamları yemekten sonra içiyorum iki kez denemedim sabah akşam olarak regli olursam önümüzdeki aya iki tane içerek başlıycam inşallah gerek kalmaz tabi ama öyle düşünüyorum

Merhaba arkadaslar ..Bu yaziyi hepinize belki umut olur isik olur diye yaziyorum..

11 mayis ta son reglimi oldum..Omur boyu hic duzenli regl olmadim..Ancak gecen yil kasimda 6 aylik oglumu karnimda kaybettikten sonraki ilk reglm

11 subat sonraki 30 mart -47 gunde oldum ve bundan sonra 2. reglimide 11 mayista yani 41 gun sonra oldum.

Normaldi tabii reglisi duzenli olmayan ve kasimda suni sanci ile de olsa normal dogum yapmis bir insan icin..Isin gariplesmesi bundan sonra basladi..Ben her zamanki gibi 11 mayista reglimi olup 3 gun gibi kisa bi surede bittikten sonra (ki normalde 5-6 gun surer) calismalarima basladim ..11 haziranda 30 gun dolduunda test yapiim dedim negatif.Icimden zaten 40 gunden asaa gelmez reglim diyerek beklemeye basladim..40. gun yani ayin 20-21 i reglim ortada yok..Gebelik testi negatif yine..45. gun hastanede kan testi...Sonuc gebelik yok..regl desen eser yok..Dr. benden kist testi istedi.Ayrica sende pcos var deyip kestirip atti daha kist testini gormeden..O gun agla agla icim cikti..Bu arada 45 gundur reglim yok ve testler surekli negatif kan testi de dahil..Hali ile pcossun tanisinida dr. dan duyduktan sonra umutlarim tukendi..Basladim nasil regl olabilirim diye arastirmaya ve arkadaslarim sogan kurunu tavsiye etti..

Bu arada halen aktif olarak uyesi oldumm topicten arkadasim neredeyse adetinden 50 gun sonra hamis oldugunu ogrendi..Ama ben de nerde o sansss..sogan kurune kafayi taktim ama bi ihtimal olmaz ya yine de gebelik testi yapip baslamayi dusundum..Sonuc..Pozitif..tarih 10 temmuz yani nerede ise reglimden 2 ay sonra..Su an 6 haftalik hamisim..Regliniz gelene kadar asla umutsuz olmayin ..Yasadiklarim belki size bi isik olur..Cok uzun yazdim kusura bakmayin..umarim hersey gonlunuzce olur...

Bu arada hamile oldugumdan ve olabilecegimden umudumu kestiimde,ama aslinda hamile iken belirtilerim
1-Akinti fazlalasmasi..usuttum sandim
2-Damarlarimin iice belirginlesmesi...halaa ilk gebeliimden kalmistira yordum
3-Kabiz olmam...Bagirsaklarimda tembellik oldu sandim
4-Sol gogsumden minnacik sivi geldi..Prolaktin hormonum manyadi sandim
5-Surekli regl olucakmisim gibi kasik agrisi...regl olamiyorum sokulemiorum ya onun agrisi sandim
6-Mide bulantisi hissi bazen ama istifra etme yok..Usuttum sandim yine...

alıntıdır...

teşekkür ederiz cnm paylaşımın için gerçekten işte ben buna inanıyorum Kurban olduğum Rabbim ne zaman dilerse o zaman olur o yüzden aslında ogün bu gün ilişki diye kafayı yememek lazım Rabbim zaten olacaksa onu denk getirecek işte ben bu yüzden yumurta takibinden vazgeçtim gerçekten O ne dilerse o zaman olacak

Kızlar daha öncede yazdığım gibi bugün adetten sonra 23.günümdeyim ve adet oldum.Halbuki daha 1 haftam vardı en az.
Kahverengimsi lekelenmem yoğunlaştı.
Sorun şu ki pko luyum ama hayatımda hiç erken adet görmedim.O yüzden tuhafıma gitti.Acaba yolunda gitmeyen bişeyler mi var ?
Sizce doktora gitmelimiyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…