pko da ara vermeden sürekli içiliyor pko değilsen eğer içmene hiç gerek yok zaten yumurtan kaliteli olur...bizim durumumuzu tetikleyen östrojenin tek başına salgısı çünkü yumurtlama olmadığında böyle oluyor...erkeklik hormonu vs... ama sende böyle birşey yoksa neden içmeye başladın anlamadım doktor mu verdi???arkadaşlar glukofeni adet zamanı da kullanıyomuyuz...adete yakın bıraksam olur mu...ben sadece kaliteli yumurtam olsun diye içiyordum...pco ve adet düzensizliğim yoktu :44:
ben farlutal kullandığım ay 15 gün adet olmadım gebelik de yoktu sonra 17. gün mü ne geldi adet o yüzden her seferinde buraya yazarım ama sayfa aralarına mı denk geliyor da okunmuyor Farlutal içmeyin diye.... duphaston için ya da progestan için hem olası hamilelik durumun varsa tespit edilemeyen bebeğe zarar gelmez... hem de adeti hemen söktürür...arkadaşlar moralim çok bozuk farlutal kullandım 12 gün oldu biteli hala adet olamadım dr gitmelimiyim bu duruma düşen var mı klomen de kullanmıştım temmuzda ama dr çatlama olmuş dedi o zaman ben niye adet olmadım
bence hormonlarını düzene sokuyor regl öncesinde bulantı olur ya ondan bulantın olmuştur akıntılar falan da iyiye işaret yumurtalıklarının uyarıldığını gösteriyor bence canım her şey yolunda sabırlı ol inşallah gelecek bebeğin yakında...kızlar bana metformin ilacı hiç mide bulantısı yapmamıştı on gündür içiyorum biraz önce midem bulandı çok fazla değil ama gidip çıkardım rahatladım reglimi bekliyorum bugün 29. günüm garip geldi bana hala yumurta akı gibi akıntım devam ediyor bir kaç tanede minik sivilcem çıktı hiç regli olcakmışım gibi hissetmiyorum biraz göbeğim ve göğüslerim şişti o kadar
progestan 360 derece sanki döndürüyordu benim başımı yapmaz olur mu yapar canım ilacı kaç gündür içiyorsun?içerken adet geldiği anda ilacı bırakabilirsin sorun yok daha bile iyi içerken gelmesi ama kanama gördüğün anda içme bırak yoksa kanamayı ertelersin tamam mı?ya bu progestan yapmıyor tmm dedik anaaa gene başım dönüyorr yatmamamda lazım yoksa kalkamam eşim yiyip yatıyo çünkü nedir bu kür muhabbeti anlamadım açıkcası.nası dayancam 4de kadar bilmiyom yoksa ilaacı içemem işte benim sorunumda bu bi yattımmı dünya yansa ben duymmevlatcım olursa değişir herhaldaa.belimde ağrı başladı sanırım adetim gelecek amanilaç bitmeden gelrse çok bi sorun yok demektir inşallah
Kızlar daha öncede yazdığım gibi bugün adetten sonra 23.günümdeyim ve adet oldum.Halbuki daha 1 haftam vardı en az.
Kahverengimsi lekelenmem yoğunlaştı.
Sorun şu ki pko luyum ama hayatımda hiç erken adet görmedim.O yüzden tuhafıma gitti.Acaba yolunda gitmeyen bişeyler mi var ?
Sizce doktora gitmelimiyim ?
Bu güzel mübarek günde ve gecede inşallah Allah ım bize -meleklerimizi- bebeklerimizi versin, bizleri de anne yapsın diye dua ediyorum....isteyen ve sabırla bekleyen tüm arkadaşlarımı...
Sağlıkla, Sevgiyle gelsin bebeklerimiz... Evimizin bereketi hiç bitmesin, güzel sohbetimiz bitmesin, paylaştığımız sevinçli, müjdeli haberler artsın... içlerimizi umut kaplasın...
Bu güzel mübarek günde ve gecede inşallah Allah ım bize -meleklerimizi- bebeklerimizi versin, bizleri de anne yapsın diye dua ediyorum....isteyen ve sabırla bekleyen tüm arkadaşlarımı...
Sağlıkla, Sevgiyle gelsin bebeklerimiz... Evimizin bereketi hiç bitmesin, güzel sohbetimiz bitmesin, paylaştığımız sevinçli, müjdeli haberler artsın... içlerimizi umut kaplasın...
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn inşallah.canm senn hapın bitti mi?adetinn 3. ya da 4.günü mü gideceksin dr.a.bayram tatiline gelirse ne yapacaksın?benmde hap biteli 5gün oldu hala adet olmadım.dünden beri karnım,belim,backlarım ağrıyo,göğüslerim şişti patlıcak.bugün gelir kırmızılar dedim yok.bide ben ilaçsız adet olurken hiç belirtim olmaz öyle gelir tuvalette fark ederm sonradan ağrılar olur.hapların etkisi oluyomu acaba belirtilerde.ben geç ay adetimde tatilde olduğum için kaçırmıştm gidememiştm dr.a.sonra ardım diğer adetinde gel dedi.şimdide bayram tatiline denk gelirse dr.lar olmaz.bi ay daha boşa gider napcaz ya...
HERKESİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN.ALLAH GÖNLÜMÜZDEN GEÇENLERİ KABUL ETSİN İNŞALLAH.HAYIRLI KANDİLLER...
teşekkür ederiz cnm paylaşımın için gerçekten işte ben buna inanıyorum Kurban olduğum Rabbim ne zaman dilerse o zaman olur o yüzden aslında ogün bu gün ilişki diye kafayı yememek lazım Rabbim zaten olacaksa onu denk getirecek işte ben bu yüzden yumurta takibinden vazgeçtim gerçekten O ne dilerse o zaman olacak
bence hormonlarını düzene sokuyor regl öncesinde bulantı olur ya ondan bulantın olmuştur akıntılar falan da iyiye işaret yumurtalıklarının uyarıldığını gösteriyor bence canım her şey yolunda sabırlı ol inşallah gelecek bebeğin yakında...
regli öncesinde hiç bulantım olmamıştı ama yumurtalarımı fazlasıyla uyardığım için belki olmuştur bilemiyorum çok gerginim patlamaya hazır bomba gibi yani regli olcaksam da hemen gelsede yeni bir sayfa açabililsem...İnşallah Rabbim biran önce mucizesini bize gönderir cnm cümlemize
amin canım
hangi ilacı içiyordun canım sen? farlutal ise ne yazık ki canından bezdirir adeti de çok geç getirtir... ama yan etkilerinde göğüslerde hassasiyet diye yazar canım regl belirtileri olması doğal...sonrasında ne yapacaksın doktora gidip hormonlarına baktıracaktın değil mi?
benim bu gün ve yarın olmak üzere 2 günlük hapım kaldı 3 gün sonrasına da adet gelir yani daha 4-5 gün var adetime... adetin 5. günü klomene başlandığımdan bayrama denk gelmeyecek canım ve doktor usg takibimi yapabilecek...belirli büyüklüğe geldiğinde de çatlatma iğnemi yapacak sonrasında da hemen yine progesteron takviyesi ki bebek olursa tutunsun olmazsa da regl olayım diye...
regli öncesinde hiç bulantım olmamıştı ama yumurtalarımı fazlasıyla uyardığım için belki olmuştur bilemiyorum çok gerginim patlamaya hazır bomba gibi yani regli olcaksam da hemen gelsede yeni bir sayfa açabililsem...İnşallah Rabbim biran önce mucizesini bize gönderir cnm cümlemize
yok canm duphaston kullandm 10gün.yarın adet olsam 3.gün pzrtsi oluyo ozamanda tatil.ben hep adetin 3.günü gidiyorum alttan bakıyo sonra klomen veriyo.eğer adetin 3. yada 4.günü gidemezsem dr.a diğer adeti bekliyorum.
kızlar uzun aradan sonra tekrar döndüm bugün 7 haftalık hamile oldugumu ögrendim ben pko hastasıyım 6 defa klomen ve çatlama iğnesi kullandım olmadı beklemedigim bir anda bugün hamile oldugumu öğrendim inşşallah rabbim bu güzel günde herkesin kalbindeki dilegini verir.
kızlar uzun aradan sonra tekrar döndüm bugün 7 haftalık hamile oldugumu ögrendim ben pko hastasıyım 6 defa klomen ve çatlama iğnesi kullandım olmadı beklemedigim bir anda bugün hamile oldugumu öğrendim inşşallah rabbim bu güzel günde herkesin kalbindeki dilegini verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?