Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

arkadaşlar glukofeni adet zamanı da kullanıyomuyuz...adete yakın bıraksam olur mu...ben sadece kaliteli yumurtam olsun diye içiyordum...pco ve adet düzensizliğim yoktu :44:
pko da ara vermeden sürekli içiliyor pko değilsen eğer içmene hiç gerek yok zaten yumurtan kaliteli olur...bizim durumumuzu tetikleyen östrojenin tek başına salgısı çünkü yumurtlama olmadığında böyle oluyor...erkeklik hormonu vs... ama sende böyle birşey yoksa neden içmeye başladın anlamadım doktor mu verdi???
ben farlutal kullandığım ay 15 gün adet olmadım gebelik de yoktu sonra 17. gün mü ne geldi adet o yüzden her seferinde buraya yazarım ama sayfa aralarına mı denk geliyor da okunmuyor Farlutal içmeyin diye.... duphaston için ya da progestan için hem olası hamilelik durumun varsa tespit edilemeyen bebeğe zarar gelmez... hem de adeti hemen söktürür...
bence hormonlarını düzene sokuyor regl öncesinde bulantı olur ya ondan bulantın olmuştur akıntılar falan da iyiye işaret yumurtalıklarının uyarıldığını gösteriyor bence canım her şey yolunda sabırlı ol inşallah gelecek bebeğin yakında...
progestan 360 derece sanki döndürüyordu benim başımı yapmaz olur mu yapar canım ilacı kaç gündür içiyorsun?içerken adet geldiği anda ilacı bırakabilirsin sorun yok daha bile iyi içerken gelmesi ama kanama gördüğün anda içme bırak yoksa kanamayı ertelersin tamam mı?

yumurtlaman erken olmuştur bu sebeple adetin de erken gelmiştir canım olağan bişey bu.... bu ay bence adetin 10. gününden başla ilişki olsun yani demek ki erken yumurtlamaya başladın sen ben öyle anladım.... ya da ara ara erken yumurtlama olacak sende...metforminin olumlu etkisi olabilir bu arkadaşlarımız diyorlardı ya hep belki seninkini de yeni yeni düzene sokuyor... belki bundan sonraki adetlerin 28 günde bir gelmeye başlayacak ben iyiye yordum bu durumu...

Son düzenleme:
Bu güzel mübarek günde ve gecede inşallah Allah ım bize -meleklerimizi- bebeklerimizi versin, bizleri de anne yapsın diye dua ediyorum....isteyen ve sabırla bekleyen tüm arkadaşlarımı...
Sağlıkla, Sevgiyle gelsin bebeklerimiz... Evimizin bereketi hiç bitmesin, güzel sohbetimiz bitmesin, paylaştığımız sevinçli, müjdeli haberler artsın... içlerimizi umut kaplasın...

Son düzenleme:

amın amın amın

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn inşallah.canm senn hapın bitti mi?adetinn 3. ya da 4.günü mü gideceksin dr.a.bayram tatiline gelirse ne yapacaksın?benmde hap biteli 5gün oldu hala adet olmadım.dünden beri karnım,belim,backlarım ağrıyo,göğüslerim şişti patlıcak.bugün gelir kırmızılar dedim yok.bide ben ilaçsız adet olurken hiç belirtim olmaz öyle gelir tuvalette fark ederm sonradan ağrılar olur.hapların etkisi oluyomu acaba belirtilerde.ben geç ay adetimde tatilde olduğum için kaçırmıştm gidememiştm dr.a.sonra ardım diğer adetinde gel dedi.şimdide bayram tatiline denk gelirse dr.lar olmaz.bi ay daha boşa gider napcaz ya...
HERKESİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN.ALLAH GÖNLÜMÜZDEN GEÇENLERİ KABUL ETSİN İNŞALLAH.HAYIRLI KANDİLLER...

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar kadir geceniz mübarek olsun rabbim bu gece dualarımızı kabul etsin

Son düzenleme:

amin canım
hangi ilacı içiyordun canım sen? farlutal ise ne yazık ki canından bezdirir adeti de çok geç getirtir... ama yan etkilerinde göğüslerde hassasiyet diye yazar canım regl belirtileri olması doğal...sonrasında ne yapacaksın doktora gidip hormonlarına baktıracaktın değil mi?
benim bu gün ve yarın olmak üzere 2 günlük hapım kaldı 3 gün sonrasına da adet gelir yani daha 4-5 gün var adetime... adetin 5. günü klomene başlandığımdan bayrama denk gelmeyecek canım ve doktor usg takibimi yapabilecek...belirli büyüklüğe geldiğinde de çatlatma iğnemi yapacak sonrasında da hemen yine progesteron takviyesi ki bebek olursa tutunsun olmazsa da regl olayım diye...

Son düzenleme:

rica ederim cnm Allahın yapamayacağı şey yok tabiki ama bizimde mücadele etmemiz için akıl ve yürek vermiş savaşıcaz didinicez oda bize hiç beklemediğimiz bir anda mucizesini göndercek bence sen imkanların dahilinde elinden ne geliyorsa yap Rabbim yapar deyip kendinimizi salmayalım duamızı edelim tedavilerimizi yapalım
en azından ısı tabiki yap kendine bende bu ay başlıycam bir kaç aylık kontrolle hangi günler yumurtladığını anlayabilirsin diye düşünüyorum Allah yardımcın olsun

yok canm duphaston kullandm 10gün.yarın adet olsam 3.gün pzrtsi oluyo ozamanda tatil.ben hep adetin 3.günü gidiyorum alttan bakıyo sonra klomen veriyo.eğer adetin 3. yada 4.günü gidemezsem dr.a diğer adeti bekliyorum.

amin canım adet öncesi gerginliktir bu ne yazıkki bazen duygusallaştırır bazen böyle gerginlik yapar... inşallah çok bekletmeden gelir ve yeni aya başlarsın...

yok canm duphaston kullandm 10gün.yarın adet olsam 3.gün pzrtsi oluyo ozamanda tatil.ben hep adetin 3.günü gidiyorum alttan bakıyo sonra klomen veriyo.eğer adetin 3. yada 4.günü gidemezsem dr.a diğer adeti bekliyorum.

duphaston bittikten sonra 3. gün genelde adet gelir canım öyle olursa 4. gün falan da yaptırsan olur hormon testini o zaman bayrama denk gelmez herhalde... ben de duphaston içiyorum... inşallah regl olacağız ikimiz de sanırım aynı zamanlarda ya da ben senden 2 gün sonra olurum...

kızlar uzun aradan sonra tekrar döndüm bugün 7 haftalık hamile oldugumu ögrendim ben pko hastasıyım 6 defa klomen ve çatlama iğnesi kullandım olmadı beklemedigim bir anda bugün hamile oldugumu öğrendim inşşallah rabbim bu güzel günde herkesin kalbindeki dilegini verir.

hatırladım ben seni canım ya çok sevindim böyle güzel bir günde bu güzel haberini bizimle paylaştığın için teşekkürler bu haberler bize çok iyi geliyor umut oluyor :)) Tebrik ederim...Allah sonuna kadar sağlıkla tamamlamanı sağlasın hamileliğini canım demek ki bu klomen ve çatlatma tedeavileri umutların tükendiği yerde yeniden umut olarak karşımıza çıkabiliyor yelloww unda öyle olmuştu tedavilerini oldu tedavileri bitti bebeği o sırada gelmeyen bebeği tedaviler bittikten çok sonra geldi... demek ki olabiliyor bu şekilde de aman ne güzel :)

Son düzenleme:
amin canım rabbim herkese bugüzel günde hayırlı evlatlar nasip eder kesinlikle umudunuzu kaybetmeyin ben hiç beklemedigim bir anda öğrendim halsizlik vardı ama ben onu sıcak hava ve oruca bağlıyordum adet gecikmesinide hep yaşadıgım için umursamadım kardeşimin ısrarıyla gebelik testi aldım sahurda yaptım ve pozitifi gördüm inannamadım sabah dr gittim 7 haftalık hamile oldugumu öğrendim darısı tüm isteyenlerin başına......

çok güzel bir haber şu mübarek günde ne güzel bi haber almıssın darısı bizim başımıza iyi dileklerin için sagol rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın arkadaşım

çok saol canım inşallah en kısa zamanda sizde güzel haber alırsınız sakın umudunuzu kesmeyin ben artık tedaviyi falan bıraktım ve beklemedigim bir anda ve 7 haftalık olana kadar bilemedim çünkü adetim hep gecikirdi yine öyle sandım kardeşimin ısrarıyla test yaptım bugünde dr gittim bu sevinci herkes yaşasın inşallah ....

amin canım ne güzel yazmışsın

buarada herkesin kadir gecesi mübarek olsun rabbim inşaallah bu mübarek günde dualarımızı kabul eder

hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün bir şekilde yavrunu kucağuına almayı nasip eder inşaallah tebrik ederim canım
bende meleğime böyle kavuştum rabbime şükürler olsun ki tabi daha doğmadı 3 aylık oldu benimde bebişim
darısı tüm isteyenlerin başına inşaallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…