naber bicimcim?
evet canım ateşin düşmüş ama yumurtlama çizginin altına inmemiş inerse yumurtlama olmadı diyerek iptal edecek çizgiyi...
şimdilik normal ama senin de benimkine benziyor tablon daha düzgünü tabi ama iniş çıkış bakımından benimkine benziyor...
ütüler bitsin gelirim kızlar öptüm :))
iyiyim canım gerginlik var yine her şeye ağlıyorum gerildiğimden senin geçen günkü haline benzedim(
regl başlasa artık da rahatlasam yarın son hapımı içeceğim...
ütülerim birikti onları yapacağım şimdi sen nasılsın canım?
bayramdan sonra bebeğini görmeye gideceksin de mi?
kızlar uzun aradan sonra tekrar döndüm bugün 7 haftalık hamile oldugumu ögrendim ben pko hastasıyım 6 defa klomen ve çatlama iğnesi kullandım olmadı beklemedigim bir anda bugün hamile oldugumu öğrendim inşşallah rabbim bu güzel günde herkesin kalbindeki dilegini verir.
Bugün duygusallığım tavan yapmış durumda...
Erken adet oldum diye tekrar doktora gittim.Geçen gittiğim doktora gitmek zorunda kaldım maalesef.
Doktorun odasına girmemle çıkmam arasında sadece 10 saniye geçti sanırım.
Doktor tıpta 21 ile 35 gün arası adet normal kabul edilir.Kafana takma adet olmuşun sen diye gönderdi.
O kadar canım yandı ki o odadan çıkarken,dudaklarımı geveledim ağlamamak için.
Bir tek olumlu söz duysaydım belki bu kadar canım yanmazdı.
Çok ama çok umutlanmıştım aslında bu ay için....Demek akışına bırakmak lazımmış...
canım neden bu kadar kendini yıpratıyorsun. Rabbim işte tam bu andan senden sabır bekliyor neden tedaviden umut kesip bir anda geliyor arkadaşlarımızın bebekleri çünküteslim oluyorlar.Rabbim bunu istiyor bana bırak diyor benden iste ama çokta üstüne düşme dün kuran hatmimde bir ayeti kerimede yalnış olur diye tam mana vererek yazmıyorum biz hz.süleymanada en sevdiğiyle imtahan verdik.bunun açıklaması hz süleyman evladını oğlunu çok aşırı müthiş bir sevgiyle severmiş herşeyden kollar sakınırımış.ama amansız bir hastalıkla bir gün tahtında cansız vucudunu buluyor hz süleyman oğlunun bunu yapan Rabbim çünkü hiç birşeye çok bağlanmayın hiç birşeyin sevgisi kendi sevgisinin önüne geçmesin istiyor.annem hep bana bekarken bu çocuklara bu kadar düşme bu kadar sevme aklın çıkacak kadar bununla imtahan olursun Allah muhafaza derdi ama beni bir çocuk sevmem var sanırısınki onu ben doğurdum her çocuğu ama sokakta gördüğümü bile utanmam severim çok.ve Rabbim mecazi bir dille sen çok istiyorsun ama istemekle yapamazsın ben dilersem veririm diyor.kendini yıpratma ne olur bende senin gibi çok oluyordum lavobada her çubuktan sonra donup kalıyordum çıkmak istemiyordum ordan orda ölsem başka bişey istemiyordum.cidden bu kadar çok üzülüyordum.ama gerçekten kendini teslim etmeyi başardığında evladın gelsede memnun kalacaksın gelmesede çünkü teslim oldun:) üzme kendini ne olur gerçekten çok üzüldüm şu yazdıklarına bende aynı durumlardan geçtim diye çok geçmiş sayfalarda isyanlarım vardı.MÜMİN UMUT VE KORKU ARASINDADIR UMUT EDECEĞİZ AMA OLMAZSA DİYEDE TABİKİ KORKACAĞIZ.ÇÜNKÜ ELHAMDÜLİLLAH MÜMİNİZ
slm kızlar kadir geceniz mübarek olsun ALLAHIM bu gece ettiğimiz bütün dularımızı kabul etsin.hepimize sağlıklı bebişler nasib etsin inş.en kısa zamanda inş bizleride sewindirsin.bu arada ben doktorun verdıgı kıst ılacını ıcmeye karar verdım.içeyim kist kaybolsun tertemiz bi şekilde dewam edeyim die düşündüm inş bölesi hayırlıdır.
kist ilacı dediğin dk hapı değilmi banada vermişti doktor ama ben içmedim bunun için böğürtlen kökünü içiyorum çok büyük değilse bir ayda kaybolur üzülme bebişin gelsinde ha bir ay sonra ha beş ay dimi sağlıkla gelsinde
slm kızlar bugün bi şok yaşadım benim oğlan kıza döndü:) cinsiyeti tam olarak öğrendik yani. okadar güzeldiki bakmaya doyamadım hareketlerini 2 -3 gündür hissediyodum ama ultrasonda daha bi kıpır kıpırdı benimki edepsiz olcak sanırım hemen gösterdi herşeyini:).allahım hepinize yaşatsın bu duyguyu olmuyo diye üzülmeyin emi benim olduysa hepinizin olucak umutsuzluğa yer vermeyin hayatınızda .bu arada kadir gecenizde mubarek olsun...
slm cnm tabiki önemli olan sağlıklı olması ama kız çocuklarıda başka oluyor ya küçükkende büyüdüğü zamanda gerçi sorumluluğu daha fazla ama olsun inşallah hayırlı bir evlat olur. Aminn cnm inşallah tez zamanda bizde yavrularımıza kavuşuruz. Herkesin Kadir gecesi mübarek olsun, dualarınız kabul günahlarınız affolsun..
Bugün duygusallığım tavan yapmış durumda...
Erken adet oldum diye tekrar doktora gittim.Geçen gittiğim doktora gitmek zorunda kaldım maalesef.
Doktorun odasına girmemle çıkmam arasında sadece 10 saniye geçti sanırım.
Doktor tıpta 21 ile 35 gün arası adet normal kabul edilir.Kafana takma adet olmuşun sen diye gönderdi.
O kadar canım yandı ki o odadan çıkarken,dudaklarımı geveledim ağlamamak için.
Bir tek olumlu söz duysaydım belki bu kadar canım yanmazdı.
Çok ama çok umutlanmıştım aslında bu ay için....Demek akışına bırakmak lazımmış...
aynen bende senin gibi düşünüyodum ama tam 1 aydır erkek diye ortada gezinince kız olduğu kesinleştiğinde ufak bi şok yaşadık.ama çoook mutluyum kızların yeri başkadır allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
merhaba arkadaslar bende azönce doktordan geldim bebek gayet iyi çok şükür Rabbime ama kesenin yanında kan pıhtısı varmış düşük tehliken olabilir dedi o biraz tedirgin etti bakalım öyle birşey olmaz inşallah.
sizlerden naber gelişme varmı?
slm kızlar bugün bi şok yaşadım benim oğlan kıza döndü:) cinsiyeti tam olarak öğrendik yani. okadar güzeldiki bakmaya doyamadım hareketlerini 2 -3 gündür hissediyodum ama ultrasonda daha bi kıpır kıpırdı benimki edepsiz olcak sanırım hemen gösterdi herşeyini:).allahım hepinize yaşatsın bu duyguyu olmuyo diye üzülmeyin emi benim olduysa hepinizin olucak umutsuzluğa yer vermeyin hayatınızda .bu arada kadir gecenizde mubarek olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?