canım neden bu kadar kendini yıpratıyorsun. Rabbim işte tam bu andan senden sabır bekliyor neden tedaviden umut kesip bir anda geliyor arkadaşlarımızın bebekleri çünküteslim oluyorlar.Rabbim bunu istiyor bana bırak diyor benden iste ama çokta üstüne düşme dün kuran hatmimde bir ayeti kerimede yalnış olur diye tam mana vererek yazmıyorum biz hz.süleymanada en sevdiğiyle imtahan verdik.bunun açıklaması hz süleyman evladını oğlunu çok aşırı müthiş bir sevgiyle severmiş herşeyden kollar sakınırımış.ama amansız bir hastalıkla bir gün tahtında cansız vucudunu buluyor hz süleyman oğlunun bunu yapan Rabbim çünkü hiç birşeye çok bağlanmayın hiç birşeyin sevgisi kendi sevgisinin önüne geçmesin istiyor.annem hep bana bekarken bu çocuklara bu kadar düşme bu kadar sevme aklın çıkacak kadar bununla imtahan olursun Allah muhafaza derdi ama beni bir çocuk sevmem var sanırısınki onu ben doğurdum her çocuğu ama sokakta gördüğümü bile utanmam severim çok.ve Rabbim mecazi bir dille sen çok istiyorsun ama istemekle yapamazsın ben dilersem veririm diyor.kendini yıpratma ne olur bende senin gibi çok oluyordum lavobada her çubuktan sonra donup kalıyordum çıkmak istemiyordum ordan orda ölsem başka bişey istemiyordum.cidden bu kadar çok üzülüyordum.ama gerçekten kendini teslim etmeyi başardığında evladın gelsede memnun kalacaksın gelmesede çünkü teslim oldun:) üzme kendini ne olur gerçekten çok üzüldüm şu yazdıklarına bende aynı durumlardan geçtim diye çok geçmiş sayfalarda isyanlarım vardı.MÜMİN UMUT VE KORKU ARASINDADIR UMUT EDECEĞİZ AMA OLMAZSA DİYEDE TABİKİ KORKACAĞIZ.ÇÜNKÜ ELHAMDÜLİLLAH MÜMİNİZ
amııın..darısı tum ısteyenlerın basına.bızım bu topık bı ara sessızlıge burunuyo sonra 3er 3er hamısler cıkıyo.bende bu gece hepımıze hayırlı saglıklı evlatlar dılıyorum.Sağlıkla sıhatle inşallah Allah mutluluğunu daim etsin cnm..
tabıkı kız erkek farketmıyo once saglıkları gelır.ben yanımda kamerayı goturuyorum herseyı kendımız kaydedıyoruz evde acıp acıp onu ızlıyorum ha bırde renklı ultrasonda gulerken bı pozunu yakaladı dr. Annesı gıbı hıc agzı kapanmıcak bununda dedı:)ultrasonda hareketlerini izlemeye doyamıyor insan maşallah kızına canım
drda bana erkeğe benziyor dedi ama bakarsın benimkide döner:)
hayırlısı olsun canım kız erkek farketmez
tabıkı kız erkek farketmıyo once saglıkları gelır.ben yanımda kamerayı goturuyorum herseyı kendımız kaydedıyoruz evde acıp acıp onu ızlıyorum ha bırde renklı ultrasonda gulerken bı pozunu yakaladı dr. Annesı gıbı hıc agzı kapanmıcak bununda dedı:)
Allah razı olsun canım.Çok güzel yazmışın gerçekten.
Bi an kendi düşüncelerimden utandım.
İnsanız,bi an umudu kesip sanki hiç olmayacakmış gibi davranabiliyoruz.
Halbuki ümitsizlik haramdız diyor hazreti mevla...
Bu mübarek gecede rabbim hepimizin duasını kabul eylesin inşaallah.
slm kızlar bugün bi şok yaşadım benim oğlan kıza döndü:) cinsiyeti tam olarak öğrendik yani. okadar güzeldiki bakmaya doyamadım hareketlerini 2 -3 gündür hissediyodum ama ultrasonda daha bi kıpır kıpırdı benimki edepsiz olcak sanırım hemen gösterdi herşeyini:).allahım hepinize yaşatsın bu duyguyu olmuyo diye üzülmeyin emi benim olduysa hepinizin olucak umutsuzluğa yer vermeyin hayatınızda .bu arada kadir gecenizde mubarek olsun...
canım umutlu olmak hiç de iyi birşey değil.. stres yapıyor..herşeyin vakti zamanı belli. reglin erken gelmiş hiçbi sorun yok. reglin gecikseydi daha da heyecanlanacaktın. belki kan tahlili yaptırcaktın boşuna..herşeyde bi hayır var.rahat ol ve başka şeyler düşün,ben bu ara bayramda ne giyceğime sarmış durumdayım
Allah razı olsun canım.Çok güzel yazmışın gerçekten.
Bi an kendi düşüncelerimden utandım.
İnsanız,bi an umudu kesip sanki hiç olmayacakmış gibi davranabiliyoruz.
Halbuki ümitsizlik haramdız diyor hazreti mevla...
Bu mübarek gecede rabbim hepimizin duasını kabul eylesin inşaallah.
ııhh ıhh utanma canımcım hepimiz eminim böyleyiz hiç takmıyorum diyen bile unuttum diyende takıyordur ama Rabbim dedğim gibi sadece teslimlik istiyor.görüyoruz değilmi kimlerin ne imkansızların evlatları oluyor.OL derse kim geçecek O'nun önüne OLMA dersede hangi tabip hangi ilaç iyi gelir?ahiretimiz güzel olsun bi yerde okumuştum bir kadın 40 50 yaşlarında sanırım hiç isyan etmemiş Allah ona evlat vermemiş ama hiç bir kerede neden niçin dememiş ve dua ediyormuş Yarabbi ben bu sebepten cennete gireceksem(ki mütevazılığa bak gireceksem diyor nasıl teslim olmuş)cennette bana hamileliği tattır onun bütün ezalarını cefalarını çekmek istiyorum ben bunu okuyunca donmuş kalmıştım bu nasıl bir teslimiyet ben bazne aklıma geliyor ya diyom sanki pazarlık yapıyom Allahla bababa bilsemki 3 4 sene olmayacak sonra olacak Rabbim söz sabredecem uleynn diyom sonrada sen kimle pazarlık yapıyorsun Asla günü zamanı belirleyen ben değilim haşaa KURBAN OLDUĞUM RABBİM OL DERSEN OLACAK böyle böyle geçiyor
Çok sabırsızız canım...Bişeyi isteyince hemen olmasını istiyoruz.Ama bilmiyoruz ki bizim için hayırlımıdır değilmidir....
Şuan rabbim evladımın olmasını nasip eylemiyorsa demek ki daha vakti zamanı var demektir.
Sabır sabır sabır....
Bundan sonra daha sakin olacağım...Çok şükür halimize
evet kuşum sabır sabır sabır afrikaya gönüllü olarak giden yakın bi abimiz var 4 çocuk babası eşiyle çok samimiyim bana geçen telde dediki orhan abin oradaki anlattı bir kadın yardım alabilmek ve evlatlarını doktora götürmek için yola çıkıyor ve oğlu yolda dayanamıyor e diğeride 5 yaşında kızı ikisininde acil doktora görünmesi lazım oğlunun dayanamayıp öleceğini anlıyor ve onu bırakıp kızını yetiştiriyor.ablam diyorki ben şimdi evladım yusufu bırakıp ahseni nasıl getiririm ama mecbur yapacak bişey yok yoksa ikiside ölecek ne çok cileler kederler dertler var bu günümüze hamdolsun.ve biz kurtulanlardan oluruz inşallah vel asr süresinde oldupu gibi müstesna kullardan oluruz inşallah çünkü birbirimize burda sabrı öğütlüyoruz.ve sabrımızın meyvesini vereceğini Rabbim müjdeliyor he bu dünya yada ahiret vereceği herşeye AMENNA VESETEKNA.
İçim cız etti birden....Yavrusunu ölüme terk etmek kadar acı bişey yoktur herhalde şu dünyada.
Rabbim şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine bu kardeşlerimize yardım eylesin.
Allah razı olsun canım içimi bu.gün çok rahatlattın...Rabbim gönlüne göre versin.
Ben sahur hazırlamaya gideyim.
İyi geceler
Sen ve senin gibiler bizler için bir umutsunuz...
Bebeğin hayırlı olsun canım.
aa bir dahakine bende götürsem mi kamera acaba çok güzel olur bende sürekli bakmak istiyorum zaten bende bu ay gittiğimde renkli ultrasona girmek istiyorum
oyyy oyyyy gülerken görmek insanın içinin yağları erir yaa çok güzel canım demekki sana benziyecek kızın maşallah
günaydın kızlar nasılsınız bakalım reyyan cok güzel yazmıssın canımm çok duygulandım cok haklısın rabbım ol derse olcak hayırlısı artık
benim ateş tablom kızlarr
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ayy degısmesın artık :) cıcıler alıcam cunku.senınkıde gostermedıgıne gore kızdır dıcem ama benımkı yayılmıs herseyı ortadaydı sende bı kac haftaya hayırlısıyla ogrenırsın canım.bu arada 2-3 gundur hareketlerını hıssetmeye basladım karnım cok cıkmadı ama yınede hıssedıyorum dun butun gece uyanıktı bugunde oglen uyandı cımcıme bu gıdısle gece uykularını unutucam:)slm kızlar nasılsınız
tuanataycım yeni gördüm ya kzınmı oluyorr? hayırlısı olsun. benm bebiş de göstermio kendini sinir oldum, 2 hafta daha beklememiz gerekicek cinsiyeti için bakalım artık. insan inanamıo okadar çok duyuyorumki ilk söylenen cinsiyetlerin bi süre sonra değiştiğini. ama seninki büyüdü baya, güvenilirdr bu son söylenen
ayy degısmesın artık :) cıcıler alıcam cunku.senınkıde gostermedıgıne gore kızdır dıcem ama benımkı yayılmıs herseyı ortadaydı sende bı kac haftaya hayırlısıyla ogrenırsın canım.bu arada 2-3 gundur hareketlerını hıssetmeye basladım karnım cok cıkmadı ama yınede hıssedıyorum dun butun gece uyanıktı bugunde oglen uyandı cımcıme bu gıdısle gece uykularını unutucam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?