Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

çok anlamlı ve çokgüzel yazmışsın canım

ultrasonda hareketlerini izlemeye doyamıyor insan maşallah kızına canım
drda bana erkeğe benziyor dedi ama bakarsın benimkide döner:)
hayırlısı olsun canım kız erkek farketmez
tabıkı kız erkek farketmıyo once saglıkları gelır.ben yanımda kamerayı goturuyorum herseyı kendımız kaydedıyoruz evde acıp acıp onu ızlıyorum ha bırde renklı ultrasonda gulerken bı pozunu yakaladı dr. Annesı gıbı hıc agzı kapanmıcak bununda dedı:)

aa bir dahakine bende götürsem mi kamera acaba çok güzel olur bende sürekli bakmak istiyorum zaten bende bu ay gittiğimde renkli ultrasona girmek istiyorum
oyyy oyyyy gülerken görmek insanın içinin yağları erir yaa çok güzel canım demekki sana benziyecek kızın maşallah

kardeşlerim bu geceniz mübarek olsun DUALARIN BU GECENİN HÜRMETİNE KABUL BUYURSUN RABBİM SABAHA KADAR MELEKLERİN HEPSİ YERYÜZÜNDE VE RABBİM NİDA EDİYOR İSTEYEN YOKMU!!!İSTİYORUZ YARAB HAYIRLI SAĞLIKLI SENİN YOLUNDA OLAN EVLATLAR İSTİYORUZ....

ııhh ıhh utanma canımcım hepimiz eminim böyleyiz hiç takmıyorum diyen bile unuttum diyende takıyordur ama Rabbim dedğim gibi sadece teslimlik istiyor.görüyoruz değilmi kimlerin ne imkansızların evlatları oluyor.OL derse kim geçecek O'nun önüne OLMA dersede hangi tabip hangi ilaç iyi gelir?ahiretimiz güzel olsun bi yerde okumuştum bir kadın 40 50 yaşlarında sanırım hiç isyan etmemiş Allah ona evlat vermemiş ama hiç bir kerede neden niçin dememiş ve dua ediyormuş Yarabbi ben bu sebepten cennete gireceksem(ki mütevazılığa bak gireceksem diyor nasıl teslim olmuş)cennette bana hamileliği tattır onun bütün ezalarını cefalarını çekmek istiyorum ben bunu okuyunca donmuş kalmıştım bu nasıl bir teslimiyet ben bazne aklıma geliyor ya diyom sanki pazarlık yapıyom Allahla bababa bilsemki 3 4 sene olmayacak sonra olacak Rabbim söz sabredecem uleynn diyom sonrada sen kimle pazarlık yapıyorsun Asla günü zamanı belirleyen ben değilim haşaa KURBAN OLDUĞUM RABBİM OL DERSEN OLACAK böyle böyle geçiyor

Oy oyyy pamuk prenses geliyor desene
Ne güzel bir şey bu annelik ya....Rabbim tüm isteyenlere nasip eylesin inşaallah.

Haklısın canım...
Bundan sonra herşeyi akışına bırakmak istiyorum.
"Bu ay çok umutluyum,bu ay kesin tuttu"düşüncesinde olduğum zaman böyle hüsrana uğradığımda daha çok üzülüyorum.
Rabbime tevekkül edeceğim...Ondan gelen herşeye razıyım...

Evet hayatımda ilk defa 23.günde adet oldum ama demek ki rabbim şuan zamanı değil diyerek beni daha fazla heyecanlandırmadan sonuçlandırdı bu ay'ı....Nasip..

ııhh ıhh utanma canımcım hepimiz eminim böyleyiz hiç takmıyorum diyen bile unuttum diyende takıyordur ama Rabbim dedğim gibi sadece teslimlik istiyor.görüyoruz değilmi kimlerin ne imkansızların evlatları oluyor.OL derse kim geçecek O'nun önüne OLMA dersede hangi tabip hangi ilaç iyi gelir?ahiretimiz güzel olsun bi yerde okumuştum bir kadın 40 50 yaşlarında sanırım hiç isyan etmemiş Allah ona evlat vermemiş ama hiç bir kerede neden niçin dememiş ve dua ediyormuş Yarabbi ben bu sebepten cennete gireceksem(ki mütevazılığa bak gireceksem diyor nasıl teslim olmuş)cennette bana hamileliği tattır onun bütün ezalarını cefalarını çekmek istiyorum ben bunu okuyunca donmuş kalmıştım bu nasıl bir teslimiyet ben bazne aklıma geliyor ya diyom sanki pazarlık yapıyom Allahla bababa bilsemki 3 4 sene olmayacak sonra olacak Rabbim söz sabredecem uleynn diyom sonrada sen kimle pazarlık yapıyorsun Asla günü zamanı belirleyen ben değilim haşaa KURBAN OLDUĞUM RABBİM OL DERSEN OLACAK böyle böyle geçiyor

Çok sabırsızız canım...Bişeyi isteyince hemen olmasını istiyoruz.Ama bilmiyoruz ki bizim için hayırlımıdır değilmidir....
Şuan rabbim evladımın olmasını nasip eylemiyorsa demek ki daha vakti zamanı var demektir.
Sabır sabır sabır....
Bundan sonra daha sakin olacağım...Çok şükür halimize

Son düzenleme:

evet kuşum sabır sabır sabır afrikaya gönüllü olarak giden yakın bi abimiz var 4 çocuk babası eşiyle çok samimiyim bana geçen telde dediki orhan abin oradaki anlattı bir kadın yardım alabilmek ve evlatlarını doktora götürmek için yola çıkıyor ve oğlu yolda dayanamıyor e diğeride 5 yaşında kızı ikisininde acil doktora görünmesi lazım oğlunun dayanamayıp öleceğini anlıyor ve onu bırakıp kızını yetiştiriyor.ablam diyorki ben şimdi evladım yusufu bırakıp ahseni nasıl getiririm ama mecbur yapacak bişey yok yoksa ikiside ölecek ne çok cileler kederler dertler var bu günümüze hamdolsun.ve biz kurtulanlardan oluruz inşallah vel asr süresinde oldupu gibi müstesna kullardan oluruz inşallah çünkü birbirimize burda sabrı öğütlüyoruz.ve sabrımızın meyvesini vereceğini Rabbim müjdeliyor he bu dünya yada ahiret vereceği herşeye AMENNA VESETEKNA.

İçim cız etti birden....Yavrusunu ölüme terk etmek kadar acı bişey yoktur herhalde şu dünyada.
Rabbim şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine bu kardeşlerimize yardım eylesin.

Allah razı olsun canım içimi bu.gün çok rahatlattın...Rabbim gönlüne göre versin.
Ben sahur hazırlamaya gideyim.
İyi geceler

BURAYA YAZARKEN KENDİMDE rahatlıyorum canım gerçekten çok çok kötü sıkıntılar var hamdolsun günümüze dünümüze yarınımıza Allah gönlünde olanı hakkıyla hayırlısıyla nasip etsin canım.imtahanlarına katlanabilme gücü versin.afiyet olsun şeker görüşürüz

gotur tabı kameranı hıc bı anı kacırmamıs olursun gecelerı yatarken ızlıyorum nınnı gıbı gelıyo bana:)

ecrin canım yumurtlama akıntın oldumu hiç
ff genelde kesik çizgiyi emin olmadığında çekiyor
bende yumurtlama olmuş demek için emin değilim
biraz daha takip etmek gerekir ateşini
umarım tez vakitte olur ve bebişin gelir

slm kızlar nasılsınız
tuanataycım yeni gördüm ya kzınmı oluyorr? hayırlısı olsun. benm bebiş de göstermio kendini sinir oldum, 2 hafta daha beklememiz gerekicek cinsiyeti için bakalım artık. insan inanamıo okadar çok duyuyorumki ilk söylenen cinsiyetlerin bi süre sonra değiştiğini. ama seninki büyüdü baya, güvenilirdr bu son söylenen

Son düzenleme:
ayy degısmesın artık :) cıcıler alıcam cunku.senınkıde gostermedıgıne gore kızdır dıcem ama benımkı yayılmıs herseyı ortadaydı sende bı kac haftaya hayırlısıyla ogrenırsın canım.bu arada 2-3 gundur hareketlerını hıssetmeye basladım karnım cok cıkmadı ama yınede hıssedıyorum dun butun gece uyanıktı bugunde oglen uyandı cımcıme bu gıdısle gece uykularını unutucam:)

tuanataycım bebişini hissetmeye de başlamışsın süper :)) kız olması da ayrı bi güzel olmuş :))
bir tanıdığımıza doğuma 1 hafta kalaya dek kız demişlerdi sonra son hafta doktor erkek bu dedi :)) şok olmuşlardı :))

kızlar ben adapazarındayım.. memleketime geldim sonunda kavuştum aileme :)) bayram sonuna dek burdayım.. pek giremem nete vakit olmaz sanırım.. herkese şimdiden iyi bayramlar..

cnm size dr ilk erkek dediğinde sen kaç haftalıktın? ben şuan 14. haftamdayım. iki hafta sonra gittiğimde 16 olucam o zaman netleşir umarım ya ben de ciciler alıcam ona göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…