Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Kızlar adetim erken geldiği için çok garip oldu bu ay.(22.gün)
Günde sadece 1 damla lekelenme şeklinde devam ediyor.Yani şu 3 günde çok afedersiniz pedin 1/4 ü bile kaplanmadı.
Acaba tam olarak sökmesi için ne yapabilirim ?
Yoksa bu ara kanama mı ki?
Belkide tam adet tarihimde tam sökecek herhalde bilmiyorum ki.

bazen miktarda azalma olabiliyor erken basladigi icindir belki .ya da ustune adet gorme de olabilir:) rahat ol canim

lutfen allahım degısmesın artık cınsıyetı:)sanada aılenle ıyı bayramlar canım..

cnm size dr ilk erkek dediğinde sen kaç haftalıktın? ben şuan 14. haftamdayım. iki hafta sonra gittiğimde 16 olucam o zaman netleşir umarım ya ben de ciciler alıcam ona göre.

tatlım ben 13 haftalıktım ozaman senın ınsallah kesınlesır 2 haftaya okadar cabuk degısıyolarkı gıttıgınde sende sasırıp kalıcaksın herkez erken daha alma bısey dıyo ama tutamıyorum artık kendımı.gercı bana alma dıyenler bısuru sey almaya baslamıs ama duymadıgımı sanıyolar:))

ben cinsiyetini öğreniyim zaten 4. ay bitmiş olucak ben öğrenene kadar. eee 5. ayda alışverişe başlamak için çok normal. sonlara bırakmayın 6. ayın sonunda herşey hazır olsun diyorlar ki bence de öyle
bu arada mothercare ve hellobaby ye bakmayı unutma çok duyuyorum oraları hamilelerden

Son düzenleme:
bazen miktarda azalma olabiliyor erken basladigi icindir belki .ya da ustune adet gorme de olabilir:) rahat ol canim

Üstüne görme olmasını çok isterdim ama o normal adet döneminde normal adet akıntısı renginde oluyormuş.
Ben 22.günde adet oldum bu ay ve rengi 3 gün geçmesine rağmen koyu kahve.
Kesin bu da pko dan kaynaklanan bir durum gibime geliyor.
Çünkü bazı aylar bende böyle ilk 5-6 gün kahve damla şeklinde gelen lekelenmenin ardından çok fena bir ağrıyla normal adet akıntısı başlayabailiyor.
Hadi hayırlısı

canım merhaba nasılsın? bazen böyle az ya da ağrısız regl olabiliyor düşünme fazla kan sulandıran bebe aspirini arttırabilir kan miktarını başka bişey bilmiyorum...

Ooohhh ne güzelll.Bebişlerin alışverişleri başlamış bilee.
Valla geçen gezerken o kadar cici kıyafetler gördüm ki,hele kızlar için harika şeyler var.

canım merhaba nasılsın? bazen böyle az ya da ağrısız regl olabiliyor düşünme fazla kan sulandıran bebe aspirini arttırabilir kan miktarını başka bişey bilmiyorum...

Merhaba canım.Bugün çok daha neşeli ve iyim çok şükür.Sen nasılsın?
Bu ağrısız ve az olan reglin arkasından beni yatağa düşürecek şeyin geleceğinden emin gibiyim.Kayınvalidelere giderken ağrıkesici depolamayı düşünüyorum
Şaka bi yana,bu şekilde erken olmasada normal adet döneminde 5-6 günü ağrısız geçirip,sonraki 7-8nci günü çok fena bulantılı ve ağrılı geçirdiğim günler oldu.Herhalde bu da onlardan biri.

bence de canım uzun sürebilir adet zaten 10 güne kadar gelen kanama adetten sayılırmış sıkma canını iyi olmana sevindim...
ben de eşim gibi grip oldum dinleniyorum ondan gelemedim nete...
keyifsizim anlayacağın... bu bayram gidceğim yerleri iptal ettim... ıhlamur içip yatıyorum...
iyileşmezsem bu ayki tedavimi de iptal edip bir sonraki aya erteleyeceğim çünkü eşim de iyileşmedi daha...sağlık en önemlisi... bizler iyi olacağız ki bebeklerimiz de sağlıkla gelsinler...sağlık herşeyden önemli işte önceden yapılan planlar düşünceler bir anda değişiyor sağlık sorunu çıktığı zaman bu sebepten sağlımız yerindeyse her zaman şükretmeliyiz kızlar :)

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım ya...İnsan hasta olduğunda canı hiç bişey istemiyor.Ben de geçen ay o kadar kötüydüm ki,hiç bir ilaç fayda etmeyince dr.a gitmek zorunda kalmıştım.
Sende dışarısı sıcak olsada terlemeye çalış canım.Onun çok faydası oluyor.

zaten uyuyordum az önce uyandım ter içinde kalmışım... biraz ateş de oluyor sanırım ondan... sağol canım ya inşallah geçecek... artık miskinlik yapacağım bol bol...bayram için planlarımız vardı hepsi iptal oldu napalım böylesi kısmetmiş...

Son düzenleme:

Olsun canım bu şekilde tatile gitseniz bile bişey anlayamazdınız.İyileştikten sonra yine bi haftasonu kaçamağı yaparsınız.Sen dinlen iyice.

Olsun canım bu şekilde tatile gitseniz bile bişey anlayamazdınız.İyileştikten sonra yine bi haftasonu kaçamağı yaparsınız.Sen dinlen iyice.

doğru söylüyorsun canım.. herşeyde bir hayır vardır... inşallah bayramın çok güzel geçsin...

Son düzenleme:
doğru söylüyorsun canım.. herşeyde bir hayır vardır... inşallah bayramın çok güzel geçsin...

hepinize şimdiden şeker tadında bayramlar diliyorum kızlar..

Çok teşekkür ediyorum...Herkesin bayramı şeker tadında geçsin inşaallah

Bizde pazartesi günü kayınvalidere gidiyoruz.
Bayram dönüşü anca gelirim herhalde nete.
Umarım bu bayram herkes için bir moral ve enerji kaynağı olurda yepyeni umutlarla topicte buluşuruz inşaallah.

amııın..darısı tum ısteyenlerın basına.bızım bu topık bı ara sessızlıge burunuyo sonra 3er 3er hamısler cıkıyo.bende bu gece hepımıze hayırlı saglıklı evlatlar dılıyorum.

Teslim olduk Allahımıza bekliyoruz bebişlerimizi. Allah razı olsun cnm Rabbim gönlüne göre versin...

ben geçen ay 21. günde oldum ilk önce pembe bir kaç damla geldi sonra kahverengi koyu ama az 4 gün sonra reglim geldi bayağı yoğun bir şekilde

bicimcim geçmiş olsun canım dediğin gibi sağlık herşeyden önemli yat dinlen biran önce iyileşirsin inşaallah kendine dikkat et canım görüşürüz

kızlar sizlerede hayırlı bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…