Bayramdan sonra görüşmek dileği ile...
Herkese hayırlı bayramlar.
:)Canım ayın 25.de başladı lekelenmem.Bugün 4.cü gün ve hala anca mikroskopla görülebilecek kadar(söz gelişi) az bi şekilde devam ediyor.Yani adet pedi yerine günlük minik pedlerden kullanıyorum şimdilik.
Bakalım sonu nasıl olacak
Antibiyotiğe başlaman çok iyi olmuş.Bikaç güne kadar biraz daha rahatlamış olursun canım.Tekrar geçmiş olsun.
doktorum bana klomen tedavisinde yüzde 60 sonuca ulaşıyoruz demişti gerçi ben 2 ay kullandım sonra bıraktım inşallah sen sonuca ulaşırsın en az 3 ay yaptırmak lazım mış ne zaman başlıyordun sen
adetin 5. günü başlanacakmış adet olmayı bekliyorum canım duphaston 5 gün içtim sökecek de bakalım ne zaman?
inşallah etki eder... bu arada gribim geçmezse erteleyebilirim tedaviyi doktorumla görüşeceğim bunu... antibiyotik alıyorum ya ondan...
:)
sağol canım evet düzelirim
senin neden öyle oldu bu ay ben de anlamadım peki gerginlik falan yaptı mı? benim de ilacım dün bitti adet başlasın diye bekliyorum bi yandan malum 2 ay görmeyince karnım şişti :95:
her ay bişeyler yaşıyoruz aslında gülüp geçiyorum artık aıştım sanırım...
selam bacılar bu gece eltim sancılandı ve saat sabah onda ahmet efemiz dünyaya geldi.ve bende sabah kusa kusa bi hal oldum test aldım yaptım önce yok gibiydi sonra çokkkk ama çokkk silikkk ikinci çizgi çıktı sizce????????
canım boğaz ve kulak da nasibini aldığından mecburen antibiyotik içmek durumunda kaldım şimdi sadece boğaz ağrısı ve burun akıntısı kaldı... ama daha iyiyim sen içmiyor musun grip olunca antibiotik peki nasıl iyileşiyorsun canım ne içiyorsun?selam kızlar
bicimcim geçmiş olsun vücudun halsiz düştü demek ki.. antibiyotiği sana kim verdi grip için antibiyotik verilmez aslında
turuncu inşallah geçici bi kanama olmuştur canım
tuanatay ben de şok oldum kız olduğunu duyunca ama çin takvimine göre hesapla bakalım ne çıkıyo,benim arkadaşımda tutmuştu:90:
ben de kuzenler arkadaşlar vakit geçiriyorum herşey yolunda ama bi iki gün içinde adet olcam sanırım keşke beni şaşırtsa
selam bacılar bu gece eltim sancılandı ve saat sabah onda ahmet efemiz dünyaya geldi.ve bende sabah kusa kusa bi hal oldum test aldım yaptım önce yok gibiydi sonra çokkkk ama çokkk silikkk ikinci çizgi çıktı sizce????????
selam hanımlar nasılsınız? bende bir pcos hastasıyım burda bilenler var.. hatta başka rahatsızlıklarımda vardı hamile kalma şansım %10 lardaydı ama şuan 7 haftalık hamileyim nasıl olduğunu bende anlamadım.. hatta hamile oldugumu da yaklaşık 1 hafta önce öğrendim :) çok şaşırdım hasta olamıyorum diye farlutal bile kullandım ama hamileymişim meğer.. Rabbim ol dedikten sonra herşey olabiliyor. yeterki ol desin ve zamanı gelmiş olsun. dilerim sağlıkla sıhhatle kucağıma aldığım günleride görürüm.. ve darısı inşallah sizin başınıza..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin...
Tuanatay canım minik kızın nasıl? oğlan demiştin sen ama demekki doktor yanlış görmüş demi... en güzeli bence cinsiyeti bilmeden doğurmak sürpriz olması... hep turuncu beyaz kırmızı sarı giysiler alırsın mavi pembe alınacak diye kural mı var :)) sağlığı iyi de mi meleğinin
cok sukur canım ıyız sımdılık bı problem yok. Kızlar ıcın genelde hersey pembe ıcımden hep erkek gecıyodu ama kızmıs allah saglık versınde cınsıyet zerre kadar onemlı degıl.sende klomene baslıcakmıssın hayırlısı olsun ınsallah tez zamandada grıbı atlatırsın ve saglıklı yumosların olur.bu arada benden tavsıye klomenı arka arkaya kullanma 1 ay ara ver yenı ılaca oyle basla.
hatırladım canım seni Tebrik ederim işte bizlerin böyle güzel haberlere ihtiyacımız var :) çok şükür Allah ım sen isteyen herkesin bebeklerini en kısa zamanda ver Yarabbim...dediğin gibi canım Allah isterse oluyor ben de böyle düşünüyorum ben de duphaston içtim bıraktım içmeyi 2 gün geçti adetimi bekliyorum canım sonra inşallah Yarabbim herşey yolunda giderse klomen tedavisine başlayacağım :))
bicimmm canım nasılsınn durumlar nasıl
canım duphaston biteli 2 gün oldu adet görmedim daha belirti de yok...
grip de oldum antibiotik içiyorum... ateş tablomu doktorun demesine rağmen yapmaya devam ediyorum...
beklemedeyim yani canım :))
sen nasılsın güzel bebeğin nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?