günaydın canlarım....
umarım süper bayram ve tatil geçirdiniz.....
Bicim çok geçmiş olsun, tam zamanıydı yani bu hastalığın!!!!
adet oldunmu canım????
slm millet nesılsınız
çok geçmiş olsun bicim ..herkezin geçmiş bayramı mubarek olsun bende hala bi degişiklik yok aynı göbüşüm ve kucagım boş
en son 31 temmuzda adet oldum adetim 2 gün gecikti ve bende hem beyaz hemde şeffaf akıntı var ayrıca göğüslerimde çok şişti çok ağrıyo.gaz problemimde var bende hayatta olmazdı.bu ay klomenle 3 yumurta oluşmuştu sizce hamile olma ihtimalim var mı test yapmaya korkuyorum hüsran olur diye belki yarın falan adet olurum diye .sizce ne yapmalıyım
hemen deneyeceğim canım çok teşekkür ederim:) bal zaten devamlı tüketiyorum ama sütle denemedim canım şimdi hazırlayıp içeceğim zaten az önce istifra ettim yine öksürmekten grip geçti ama alerjik öksürük var bende... her seferinde grip olduğumda bu öksürüğü tetikliyor gribim ve yaşıyorum bunu ne yazıkki...
sen nasılsın canım iyi misin?
canım sütü sıcağa yakın ve ballı yaptım içtim çok teşekkür ederim çok iyi geldi 20 dk dır öksürmedim Allah razı olsun gerçekten... hem miğdemi de toparladı...
görüşürüz kızlar ben şimdilik çıkıyorum netten... inşallah güzel haberler alalım topiğimizden...
sevindim canım işe yaradığına gene öksürük başlarsa içersin.
ben iyiyim canım guzel bi bayram tatili gecirdim kuzenim geldi. eşimle de pikniğe gittik ikinci gün çoook güzeldi uzun zamandır dışarı çıkmamıştık ikimiz.
şimdi adetimi bekliyorum ama henüz gelmedi.yumurtladım mı onu da bilmiyorum tabi ramazanda kilo aldım belki de o yuzden yumurtlamadım ve gecikti adetim. dolayısıyla içimde gene bilinmemezliklerden doğan bir endişeli bekleyiş var. adet zamanı gelince gene basıyor bu düşünceler kendime hakim olamıyorum.bir hafta daha bekler sonra giderim doktora ama senin sözlerin de aklımda keşke içine doğmuş olsa canım. yoksa gene serophene başlayacağım. allahım ne yorucu bir süreçmiş ooooooooof of
hayır canım iğne yapmadık doktor gecikince gel dedi sadece gün vermediben klomen tedavisine bu ay başlayacağım...ilaçla ilgili belirtiler neler bilmiyorum ancak test yapmadan anlayamazsın doktor ne zaman test yap dedi? bence beklenen adet tarihinden 3 gün sonra adet gelmezse o sabah testin yapılması uygun olur... inşallah hamilesindir... çatlatma iğnesi yaptı mı doktor? çatladığı zamandan sonra 2 hafta geçmeli gebelik öğrenmek için de ondan sordum...
sağol canım geçecek inşallah... şu öksürüğü de atlatayım inşallah bişey kalmayacak...
31 ağustos gecesi adet oldum doktor 1 eylülden say ve 5 eylülde klomene başla dedi...ben sana uygun tarihi söyleyeceğim o zaman usg için geleceksin dedi... öksürüyorum dedim... tedaviyi ertelesek mi dedim... gerek yok başlayalım dedi... ben de üstelemedim vardır bir hayır...zamanlama berbat oldu gerçekten ama napalım
sen nasılsın canım?
nasıl geçirdin bayramı?
ben hasta olduğumdan 1 haftadır evden dışarı adım atamadım((
eşim iyileşti çok şükür ama o da
bayram boyunca çalıştı bu sebepten çok yorgun(
inşallah bu hafta sonu kendimizle ve birbirimizle ilgilenebileceğiz...
sen ateş falan ölçebildin mi biricik bu yeni siklusunda...
benim siklus çok düzensiz gitse de ben ateş ölçüp siteye kaydetmeye devam ediyorum...
öptüm canım görüşürüz...
hayır canım iğne yapmadık doktor gecikince gel dedi sadece gün vermedi
haklısın bicim, vardır bundada bir hayır...
valla üzüldüm, sıkıntılı günler geçirmişsiniz....
mutlaka öksürük şurubu içseydin...sanırım burada arkadaşlar birçok tavsiyede bulunmuşlar herahalde.bende geçen kış böyle hasta olmuştum ya,
net den bakınmıştım ve harika bir çay öğrendim...ondan beri her misafirime yapıyorum..
1 ya da 2 elmayı bir tencerede kabuklarını soyarak, kabuklarıyla birlikte küçük doğrayıp 15 dakika falan kaynat..ben suyunu yarım litreden biraz fazla koyuyorum, içine de 1 ya da 2 tarçın çubuğu at....birlikte kaynasınlar. hem ev muhteşem kokuyor hemde çok lezzetli bir çay olyor. genelde öksürük için iyi geliyor....
pazartesi klomene başlıyorsun demekki, hadi çok heyecanlıyım...
evet ateş ölçmeye devam ediyorum, sadece bayramda 2 gün yazlıktaydık, orda yanıma almayı unutmuşum ölçerimi, ama FF de ekliyorum bende....ne olursa olsun, bir dahaki süklus doktora gidicem ama....
canım çok haklısın endişe içindesin biliyorum bekleyiş öyle oluyor beklenen adet tarihin nedir?
bayramının güzel geçmesine çok sevindim... inşallah biz de eşimle beraber zaman geçirebileceğiz...bayadır onun işleri yoğun diye evde bile görüşemez olduk canım... hafta sonu inşallah ben iyileşirim de eşimin izninde bizde gideriz bir yerlere...
umarım ilaç tedavilerine gerek kalmaz ama öyle bile olsa sonuç alacaksın canım az kaldı...bu beklemelere alıştık artık de mi... karşılığını da alacağız canım...
selam güzeller nasılsınız
ayyy bu çok güzel çay gibi görünüyor valla tarçına da elmaya da bayılırım... ilk çıktığımda elma alacağım yok evde...demleyeceğim sağol canım...
biricik valla bu ay ben de inanamıyorum tedaviye başlayacağıma hastalık halinden bebek tedavisi haline moduna beyin olarak geçemedim sanırım daha... :)) ilaçları içeceğim usg kontrollerine gideceğim inşallah yumurtalıklarım cevap verir ve hayırlısı olur...
canım senin bu ayın için umut var mı belli olmaz takip yaptırmadın ama kimbilir belki tutmuştur canım...bence de takip yaptırmalısın...hazır yumurtan da çatlıyorken çatlama zamanını bilirsin sonra kaç mm de çatlıyor onu öğrenirsin...
canım geçen ay 28inde adet olmuştum ama benim için beklenen adet günlerinin hiçbir anlamı yok çünkü her ay değişiyor
güzel bir haber vermek için yazıyorum :) benim için gerçekten çok önemli idi.
27 temmuzda regl olmuştum. ağustos ayında ise ayın 20sinde progestan kullanıp regl olmayı bekleyecekken ayın 19'unda sabah bir kalktım regl olmuşuummm :)
nasıl sevindim kızlar anlatamam. günü biraz kısa oldu ama doktorum 20 - 40 gün arası normaldir demişti benimkisi de 23. günde olmuş oldu.
bir ay progestan kullanmayacak olmak beni nasıl mutlu etti anlatamam size.
herkese iyi günler....
canım kistlerinden kurtul sıkı bir takiple çözersin sen bu durumu ben inanıyorum bunaslm kızlar nasılsınızz bayram boyunca gıremdım mısafırım vardı annemler gelmıstı yarın sabah gıdıcekler ama :2: gelmelri güzel oluoda gitmeleri hıc güzel olmuoo yaa..kullandıgım ilaçtanmıdır nedir başım dönüo ara ara bakalım kisti eritcekmi ? bu ay hamişlik beklemıom cunku dogum kontrol hapı kullanıom bu ay dınlemede gıbı bıseyızzekime kaldı çalışmalarımız :)
canım benim de adetlerim öyle az geliyorki hem de bebe aspirini haftada 2-3 kere içmeme rağmen yani canım pko ile ilgili bence bu menapoz demek hiç yumurta üretmemek demek Allah korusun bizim yumurtalarımız var Allah a çok şükür :)Ayın 30.unda regli oldum sonunda 33. günümde kafamı kurcalayan birşey var yeni yeni anlamaya başladım ben evlenmeden önce reglim 7 gün sürüyordu evlendim çok stes yaşadım bilosunuz kaynanam falan aynı evdeyiz şimdi üç gün falan sürüyor reglim acaba ben erken menepozamı giriyorum hormon testlerimi yaptırcaktım bu ay bayrama denk geldi sinir oldum of kafam çok karışık
belki tutmuştur) evet....ateşim şu an en düşüklerde....değerlendiriyoruz bakalım....
belkide tam olarak beynen odaklanamaman daha iyi bicim...bi bakarsın sandığındanda kolaymış bu işler))
sanırım tablom önümüzdeki 3 gün içinde kırmızı çizgiyi çekicek, o zaman yine yüklerim buraya...
yumurtalıkların cevap vermezse eğer, bir dahaki süklus tekrar kullanırsın, o da olmazsa zaten doktorun iğneye geçer....
belki bunların hiçbirine gerek kalmayıp nediyim ve tuanatay da ki gibi klomen sonrası hamile kalırsın....
cnm zaten bugun test aldım ama bişey cıkmadı kendimi aptal gibi hissettim. sonra bi yarım saat zaman gecnce cok silik ikinci cizgi cıktı. testte 10 dk dan sonrasını dikkate almayın diyor tabi. ama yine de heyecanlandım gidip gelip teste baktım tam bi cahil gibi davranıyorum haaa kızıyorum kendime. olsa hemen cıkmalıydı.canım doktora gitmeden önce gebelik testini yap tamam mı adet olmadın mı hala... haklısın bizde belli olmuyor ama yine de bir ümittir de mi? :)
Ayın 30.unda regli oldum sonunda 33. günümde kafamı kurcalayan birşey var yeni yeni anlamaya başladım ben evlenmeden önce reglim 7 gün sürüyordu evlendim çok stes yaşadım bilosunuz kaynanam falan aynı evdeyiz şimdi üç gün falan sürüyor reglim acaba ben erken menepozamı giriyorum hormon testlerimi yaptırcaktım bu ay bayrama denk geldi sinir oldum of kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?