Eki Görüntüle 248976
canım duphaston biteli 2 gün oldu adet görmedim daha belirti de yok...
grip de oldum antibiotik içiyorum... ateş tablomu doktorun demesine rağmen yapmaya devam ediyorum...
beklemedeyim yani canım :))
sen nasılsın güzel bebeğin nasıl?
bu arada tablodan da bişey anlamadım :))
canım teşekkür ederim inşallah iyileşeceğim dikkat ediyorum hasta olacağım varmış napalım...
canım dediğin gibi yapacağım dinleyeceğim seni 1 ay kullanıp bir ay ara veririm... zaman değerli benim için ben de senin gibi düşünüyorum... 6 ay en fazla içilebiliyor zaten bunu da ard arda içmem bana da ara vererek içmek mantıklı geliyor...
canım bence de sağlıklı olun ikiniz de erkek kız ne farkeder sonuçta senden eşinden bir parça size ait çok güzel bişey Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin canım :))
kızlar bu polikistik over kilo aldırıyor mu ya da kilo vermeyi zorlaştırıyor mu..bende de varmış ve ben kilo veremiyorum yapıştuı kaldı bu kilolar.tedavi olsam veririmiiym..nasıl tedavi olcam
saol canım sanada nasıp olucak ınan bunabenım klomenı kullanmadıgım ay tuttu yumos ınsallah senın hemen bu ay gelır mınıgın.gercı herseyın zamanı bellıde bu ılaclar fılmler falan vesıle senın vesılende klomen olsun canım.belkıde hepımızden fazla emek harcadın ronyanın dedıgı gıbı hakedıyosun artık.ık.
arkadaşlar benim de pkosum vardı.... en fazla 2-3 ayda bir adet gördüğümü bilirim.... yani 2 adetim arası en az 2 aydı... adet görmeye başladığımdan beri böyle... adet görmeye başladıktan 2 yıl sonra ilaç kullanmaya başladım. kadın doğum hapları. (herkesin de bildiği gibi) evlenince geçer dedi doktorlar. evlendim 1,5 yıl geçti benim durumumda değişme olmadı... bu arada kadın doğum haplarını kullanmadım(evlendikten sonra).. çünkü değişmiyordu durumum... bu arada kilo aldım oldukça. sonunda akupunktur tedavisi gördüm yaklaşık 6 ay kadar... adetlerim düzeldi kilo verdim... bebek istiyordum o şimdi oldu inş. Allah isteyen herkese versin... ama şunu söyleyebilirim ki arkadaşlar herşeyin başının stres olduğunu düşünüyorum. biz bayanlar hassas varlıklarız ve bize aslında yaşadığımız şeylerden çok fazla etkileniyoruz... vücudumuz da bu hastalıklarla tepki veriyor. bu arada mümkün olduğunca doğal beslenmeye başladım. çünkü stres kaynaklarından bir tanesi de doğal beslenmemek... ve spor yapmak. lütfen arkadaşlar dediklerimi dikkate alın ve stressiz yaşam için çalışmaya başlayın... tabii ki genetik faktörler de var. benden daha ağır durumda olan arkadaşlar da olabilir. sadece strese bağlamamak gerek elbette.... ama yine de stressiz yaşam için kollarınızı sıvayın... lütfen......
arkadaşlar hepinizin bayramını kutluyorum inş. bir dahaki bayrama hepinizin hamile haberini almak ümidiyle :)
benim bildiğim kilolu ve pko hastalarına metformin yani şeker ilacı veriyorlar hem zayıflatması hemde regliyi düzene koyması için istersen onu bir doktorunla konuş
kızlar yavaş yavaş iyileşmeye başladım çok şükür de gripten öksürük kaldı geriye bunun için önerebileceğiniz bişey var mı?
tarçın karanfil kaynattım suyunu içtim ama geçmedi(
bicim canım geçmiş olsun Allah Şafi adıyla şifa versin öksürüge benim bildiğim birebir zencefil ve bal benim küt diye keserbirde boğazlarını yumuşatması için limonlu ballı ıhlamur.he bide şu bihter çayı behlüle yapmıştı10 çeşit meyve kabuklarıyla kaynatılıp çay gibi gün boyu içilecek gerçekten inanılmaz işe yarıyor bayanlar aklınızda bulunsun benim yegane kurtarıcım bu olmuştu kış aylarında
benim bu gün progestanda son günüm hala gelen giden yok gögüslerde sızlama şişme yok.sadece müthiş uyku hissi habire uyusam gene gık demiyecem o derece.bayram sonrası müjdeli haberler duyarız inşallah
canım tekrar gecmıs olsun bende aynen senın gıbı oldum nefes alamıyorum resmen esım portakal lımon sıkıp duruyo saolsun onlarla atlatmaya calısıyorum normaldede ılac kullanmadıgımdan bu sekılde gecıcek umarım.oksuruge bal lımon ve karabıber karısımı ıyı gelıyo.bırde zerdecal zencefıl ıhlamur karanfıl tarcın bunlarıda kaynatırsan faydası olur sanırım
ikinize de çok teşekkür ederim denemediğim şey kalmadı ama geçmedi öksürük...
dediklerinizden evde olmayanları alıp tekrar kaynatayım( ay çok sıkıcı...
tuanatay canım senin kendine çok dikkat etmen gerekli hamilelikte öksürüğün sürekli olması iyi değil bliyorsun... olmazsa bir doktora görün... sen üşüttün mü ne oldudikkat et tamam mı kendine... bak benim çok feci oldu...
Reyhancım senin de adetin 2 güne gelmezse gebelik testini tekrarla
iyi geceler...
teşekkürler tekrar ne güzel tarifler vermişsiniz
canım sıcak süte bal karıştırıp içince öksürükten eser kalmıyo.
çocukluktan beri her zaman işime yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?