Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım ateşin baya düşmüş adet gelecek sanırım
yalnız hala ben yumurtlama olmamış diyemiyorum :111:
neyse hakkında hayırlısı yeni döneme bakalım

saol canım sanada nasıp olucak ınan buna benım klomenı kullanmadıgım ay tuttu yumos ınsallah senın hemen bu ay gelır mınıgın.gercı herseyın zamanı bellıde bu ılaclar fılmler falan vesıle senın vesılende klomen olsun canım.belkıde hepımızden fazla emek harcadın ronyanın dedıgı gıbı hakedıyosun artık.ık.

canlar benim yaptığım testten çok umudum yok çünkü ilk anda göründü hafif çizgi sonra kuruyunca yok oldu neyse hayırlısı.şimdi başka heycanlar yaşıyoruz.ya inanın evlat sahibi olmayı kafamıza az bile takıyoruz eltimi doğumdan çıkışta gördüğümde o güzeller güzeli evladımızı gördüğümde bu duygu yoğunluğu gerçekten Rabbim bizede yaşat.nasil tatlı gözlerini hemen açmış etrafa bakıyoo.yarın evine gelecek ohh inşallah.hamişlerimiz sizde inşallah hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız evlatlarınızı.

bicim canım çok geçmiş olsun kuşum sana kendine dikkat etgüzelim inşallah seninle eylül annesi oluruz.ben yarın 8.günüm progestanda hiç bir adet belirtisi yoksadece demiştim zaten 10 15 gündür kasık batması şişmesi var.bende anlamadım hastanede yaptım test bi baktım çizgi yalnışmı görüyorum diye kaynanamada gözterdim var dedi sonra eve geldim yokkurumuş çok acayip.neyse bi daha yapmayacağım kustum diyebirden umutlandım öyle eltimi beklerkende yapayım dedim.

hepinize hayırlı bayramlar Allah hepinizin kucağını doldursun hayırla.sizi seviyorum ÖPÜYORUMMM ŞEKERLERR

:81:
bir dahaki bayramı bebeklerimizle geçirelim inşallah
hepinizi öpüyorum...
MUTLU BAYRAMLAR

Son düzenleme:
kızlar bu polikistik over kilo aldırıyor mu ya da kilo vermeyi zorlaştırıyor mu..bende de varmış ve ben kilo veremiyorum yapıştuı kaldı bu kilolar.tedavi olsam veririmiiym..nasıl tedavi olcam

kızlar bu polikistik over kilo aldırıyor mu ya da kilo vermeyi zorlaştırıyor mu..bende de varmış ve ben kilo veremiyorum yapıştuı kaldı bu kilolar.tedavi olsam veririmiiym..nasıl tedavi olcam

benim bildiğim kilolu ve pko hastalarına metformin yani şeker ilacı veriyorlar hem zayıflatması hemde regliyi düzene koyması için istersen onu bir doktorunla konuş

arkadaşlar benim de pkosum vardı.... en fazla 2-3 ayda bir adet gördüğümü bilirim.... yani 2 adetim arası en az 2 aydı... adet görmeye başladığımdan beri böyle... adet görmeye başladıktan 2 yıl sonra ilaç kullanmaya başladım. kadın doğum hapları. (herkesin de bildiği gibi) evlenince geçer dedi doktorlar. evlendim 1,5 yıl geçti benim durumumda değişme olmadı... bu arada kadın doğum haplarını kullanmadım(evlendikten sonra).. çünkü değişmiyordu durumum... bu arada kilo aldım oldukça. sonunda akupunktur tedavisi gördüm yaklaşık 6 ay kadar... adetlerim düzeldi kilo verdim... bebek istiyordum o şimdi oldu inş. Allah isteyen herkese versin... ama şunu söyleyebilirim ki arkadaşlar herşeyin başının stres olduğunu düşünüyorum. biz bayanlar hassas varlıklarız ve bize aslında yaşadığımız şeylerden çok fazla etkileniyoruz... vücudumuz da bu hastalıklarla tepki veriyor. bu arada mümkün olduğunca doğal beslenmeye başladım. çünkü stres kaynaklarından bir tanesi de doğal beslenmemek... ve spor yapmak. lütfen arkadaşlar dediklerimi dikkate alın ve stressiz yaşam için çalışmaya başlayın... tabii ki genetik faktörler de var. benden daha ağır durumda olan arkadaşlar da olabilir. sadece strese bağlamamak gerek elbette.... ama yine de stressiz yaşam için kollarınızı sıvayın... lütfen......

Ben hala daha düzelemedim... dün bütün gün uyudum uyku iyi geldi eşim sağolsun meyvelerle hep vitamin desteği yaptı bana bu sabah daha iyi hissediyorum...

amin canım inşallah dediğin gibi olacak benim de çok ihtiyacım var güzel şeyler olduğunu göremeye :)) bu arada çok şükür 62 günlük döngüden sonra :)) dün gece adet görebildim... yeni ayım başladı ancak gribim geçmedi bir türlü geçmek bilmedi ne yapmalıyım bilemedim bu gün doktoru arayacağım... öksürük var çok fena sırtım ağrıyor artık öksürürken ( inşallah sen ve güzel kızın iyisinizdir canım öptüm

merhaba dediklerine aynen katılıyorum benim de 2 yıl olacak evleneli işin sırrı bence de kesinlikle ne yiyip içtiğinle çok alakalı buna da katılıyorum ve spor yapıp stres yapmamak bunlar çok zor ve irade isteyen şeyler ama ben mayıstan beri bunları gerçekleştiriyorum... karşılığını da alacağıma inanıyorum...yani aslında bu pko sendromunun bir çok açıdan tamiri bizim elimizde sonra da yetemediğimiz yerde doktorların yardımlarıyla inşallah hepimiz bunun üstesinden geleceğiz..

arkadaşlar hepinizin bayramını kutluyorum inş. bir dahaki bayrama hepinizin hamile haberini almak ümidiyle :)

amin canım inşallah

slmlar herkese.... stressiz yaşamın; istediğimiz birçok şeye ulaşmamızı sağladığını gösteren canlı bir kanıtım sanırım.. bizzat kendim yaşadım... atandım ve hamile kaldım.. ondan önce uykularım çok düzensizdi adetlerim gibi. gece uyuyamaz sabah kalkamazdım ... bunlar düzeldi kendimi iyi hissediyordum iyiyim diyordum ama atanmam gerekiyormuş.... bir de arkadaşlar mümkün olduğu kadar içinde kimyasal maddelerin fazlaca olduğu hazır gıdalardan uzak durun... iyi olduğunuzu ve farkı mutlaka hissedeceksiniz... özellikle donmuş gıdalar, süt ve süt ürünlerine dikkat edin.... herkese sağlıklı ve mutlu günler ... ve iyi bayramlar...

kızlar yavaş yavaş iyileşmeye başladım çok şükür de gripten öksürük kaldı geriye bunun için önerebileceğiniz bişey var mı?
tarçın karanfil kaynattım suyunu içtim ama geçmedi (

mrb arkadaşlar bende sizler gibi çogu kez heray için umutlanıyor ve hamile olabilirim diye düşünüyordum yalkaşık 2 yıl sürekli degilde aralıklarla dr gittim toplamda 6 kutu klomen ve çatlama iğnesi kullandım rahim flimi çektirdim ve ayrıca pko hastasıyım 1, çocuk tedaviz oldu 2, çocuk için baya ugraştık gerçekten en iyi ugraşan anlar dr son olarak iğne tedavisi olmasa çok istiyorsan tüp bebek dedi bizde ara verdik 2. ayımda hamile kalmışım haberim yok ama buaylarda hiç umudum yoktu çünkü ne ilaç kulannadım ne bişey olmayacagına kesin gözüyle bakıyordum ama 7 haftalık hamileymişim ben ramazan dolayısıyla havalar sıcak oyüzden halsizim diye düşünüyordum lütfen umudunuzu yitirmeyin rabbim büyük tüm isteyenlere bu duyguyu tatırsın.............................

bicim canım geçmiş olsun Allah Şafi adıyla şifa versin öksürüge benim bildiğim birebir zencefil ve bal benim küt diye keserbirde boğazlarını yumuşatması için limonlu ballı ıhlamur.he bide şu bihter çayı behlüle yapmıştı10 çeşit meyve kabuklarıyla kaynatılıp çay gibi gün boyu içilecek gerçekten inanılmaz işe yarıyor bayanlar aklınızda bulunsun benim yegane kurtarıcım bu olmuştu kış aylarında
benim bu gün progestanda son günüm hala gelen giden yok gögüslerde sızlama şişme yok.sadece müthiş uyku hissi habire uyusam gene gık demiyecem o derece.bayram sonrası müjdeli haberler duyarız inşallah

kızlar yavaş yavaş iyileşmeye başladım çok şükür de gripten öksürük kaldı geriye bunun için önerebileceğiniz bişey var mı?
tarçın karanfil kaynattım suyunu içtim ama geçmedi (

canım tekrar gecmıs olsun bende aynen senın gıbı oldum nefes alamıyorum resmen esım portakal lımon sıkıp duruyo saolsun onlarla atlatmaya calısıyorum normaldede ılac kullanmadıgımdan bu sekılde gecıcek umarım.oksuruge bal lımon ve karabıber karısımı ıyı gelıyo.bırde zerdecal zencefıl ıhlamur karanfıl tarcın bunlarıda kaynatırsan faydası olur sanırım

ikinize de çok teşekkür ederim denemediğim şey kalmadı ama geçmedi öksürük...
dediklerinizden evde olmayanları alıp tekrar kaynatayım ( ay çok sıkıcı...
tuanatay canım senin kendine çok dikkat etmen gerekli hamilelikte öksürüğün sürekli olması iyi değil bliyorsun... olmazsa bir doktora görün... sen üşüttün mü ne oldu dikkat et tamam mı kendine... bak benim çok feci oldu...
Reyhancım senin de adetin 2 güne gelmezse gebelik testini tekrarla

iyi geceler...
teşekkürler tekrar ne güzel tarifler vermişsiniz

Son düzenleme:

canım sıcak süte bal karıştırıp içince öksürükten eser kalmıyo.
çocukluktan beri her zaman işime yarar

canım sıcak süte bal karıştırıp içince öksürükten eser kalmıyo.
çocukluktan beri her zaman işime yarar

hemen deneyeceğim canım çok teşekkür ederim:) bal zaten devamlı tüketiyorum ama sütle denemedim canım şimdi hazırlayıp içeceğim zaten az önce istifra ettim yine öksürmekten grip geçti ama alerjik öksürük var bende... her seferinde grip olduğumda bu öksürüğü tetikliyor gribim ve yaşıyorum bunu ne yazıkki...

sen nasılsın canım iyi misin?

canım sütü sıcağa yakın ve ballı yaptım içtim çok teşekkür ederim çok iyi geldi 20 dk dır öksürmedim Allah razı olsun gerçekten... hem miğdemi de toparladı...

görüşürüz kızlar ben şimdilik çıkıyorum netten... inşallah güzel haberler alalım topiğimizden...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…