Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

merhaba
benimde şu anda önceki tedavimden 2 yumurtam kaldı soğan kürü yapıyorum. ama incir kürünü nasıl yapıyorsun soğan 15 gün bittiği gibimi incir ve nasıl hazırlanıyor bilgi verirmisin

canim ben sogan kuru bittikten sonra adetimi bekledim adetimin 1. gunu incir kurune basladim 21 gun surdu.. 2 bardsak suyu kaynatiyorsun 7-8 adet inciri icine dograyip 15 dakika daha kaynatiyorsun soguyunca ikiye bolup sabah ve aksam iciyorsun ben kurun bitmesine 3 gun kala karisima havucta ekledim.. asagidaki linki incelersen daha ayrintili bilgi edinebilirsin..

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...boynuzu-kuru-deneyenler-buyrun-listeye-2.html

kızlar ben bu ay 2. klomen içiyorum.günde 4 tane bu sefer. bugün son günü ve dünden beri sağ tarafımda ağrım var..sizde de oldu mu? bu iyi bişey mi acaba bu sefer büyüyor mu yumurtalarım o yüzden mi ağrıyor? nolur biri bi cevap yazsın..neden benim sorularıma kimse cevap yazmıyorrrr..offf (senağlama

cnm bence yumurtan gelişim gösteriyordur... benimde yumurtalıklarımda ağrı hissediyorum sanki yumurtalıklar yer değiştiriyor gibi öle oldumu yumurtalar yumurtluyormuş öle dedi bi kaç kişi

ayy iyi bari..inşallah bu sefer işe yarar şu ilaç da kurtulurum şu bitmek bilmeyen tedavilerden..
herkese bol şifa diliyorum kızlar..

canım yumurtalar gelişirken ağrı yapıyor bayabi. panik yapma ben de aynı panikle dr a gittm bu ay

mrb arkadaşlar polikistik overden dolayı diane 35 kullanıyorum, ilacımın bitanesini yere düşürüp kaybettim bugün o son ilacı içmem gerekiyodu ama elimde yeni kutu yok, evli değilim yani ilacı korunma amaçlı kullanmıyorum bu son ilacı içmesem tedaviye herhangi bi zarar vermiş olur muyum, bilenler varsa yardımcı olursa sevinirim, şimdiden tşkler

mrb arkadaslar ben siteye yeni üye oldum,bendede pko var doktor ultrasondan teshıs koydu,glukophage verdi yaklasık 6 adır onu kullanıorm hıc bı etkısı olmadı,kiloda vermedim hatta aldım bile ayrıca 2 ay diyane35 kullandım adet gordum,dıaneyı bıraktıktan sonrakı ayda adet gordum ama 3 aydır adet gormuyorum naapmam gerekıyo sızce bu knuda bı bılgısıolan varmı lutfen yardım etsin
bıde yaklasık bır aydır sabah aksam hayıt tohumu ıcıorm onunda cok ıse yaradıgını soyluyolr ama bana bı etkisi olmadı yardım edın lutfennnnnn:'(

merhabalar bende pcos hastasıyım 3 yıldır yasmin ve glukofen kullanıyorum ama herşey aynı değişim yok geçen gün bi hacettepenin başhekimiyle konuştum onkoloji profesörü bunların ilerde bi riski yokmuş ve tıbbi olmayan bi yöntem önerdi çocuk yaınca geçme ihtimali yüksekmiş..... evli pcos lulular durmayın yapın bebişleri

mutlaka içmen gerekiyor o son bitaneyi de canım. en iyisi yeni bi kutu al sen 1 gün ara versen bişey olmaz

arkadaşlar klomen kullanıp da benim gibi 2,5 - 3 ayda bir regl olan var mı? bu süre boyunca sürekli yumurtladım nasıl bir iş bu?? gerçi her yumurta gebelik şansı demek ama ne biliym tuhaf diil mi biraz?

merhaba bende yeni üye oldum bendede yumurtlama bozukluğu var dede doktor bir buçuk senedir uğraşıyoruz bu ay klomene başladım bitti ve dört gün sonra kontrole gittim 2 tane yumurtamız var dedi doktor ikiz bile olabilir dedi inşallah bu ay hamiş olurum banada dua edin arkidişler

bide hormon bozukluğu var ben 54 kiloyum karnımı eritmem lazım fakat olmuyo veemiyorum

arkadaşlar klomen kullanıp da benim gibi 2,5 - 3 ayda bir regl olan var mı? bu süre boyunca sürekli yumurtladım nasıl bir iş bu?? gerçi her yumurta gebelik şansı demek ama ne biliym tuhaf diil mi biraz?

canım yumurtaların çatlamıyor olabilirmi acaba bu süre içinde doktora gitmedinmi peki çünkü klomenin kist oluşturma gibi bi yan etkisi de var bence doktoruna danışsan güzel olur canım

mrhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum. 2 yıl önce şikayetlerimden dolayı hastaneye gittim ve pcos teşhisi kondu.1,5 yıl aldactone kullandım ama hiçbir faydasını göremedim ve bıraktım.3-4 ay önce başka bi hastaneye gittim yok gibi dediler ama yinede diane 35 verdi ama tam teşhis konmadan kullanmak istemiyorum.şikayetlerime gelince aşırı derecede saç dökülmesi,sivilce,ultrason sonuçlarımda da kistler mevcut.kilom 54,adetim ise günü gününe düzenli.şimdi tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum ama kafam öyle karışık ki anlatamam.her doktor farklı bir şey söylüyor.saçlarım öyle dökülüyor ki saçlarımın arkası açıldı.psikoloijm bozuldu( burdan doktorlarımız cevap verebiliyorsa,yanıtlamalarını rica ediyorum..herkese şifalar.

canım yumurtaların çatlamıyor olabilirmi acaba bu süre içinde doktora gitmedinmi peki çünkü klomenin kist oluşturma gibi bi yan etkisi de var bence doktoruna danışsan güzel olur canım

canım cvp için sağol.sık sık dr a gidiyorum ultrasonda bakıyoruz yumurtalar çatlıyor. her gidişimde yeni yumurtan gelişiyor dedi . yarın yine randevum var.. son 3 gündür felaket bir akıntım var. renksiz kokusuz su gibi bişey. günlük ped bile yeterli olmuyor.sizde de böyle akıntılar oluyor mu?? bir de .. şu eczanedeki idrar testleri ne kadar güvenilir arkadaşlar. dr um %98 dedi. yumurta çatladıktan 14 gün sonra mı yapmak lazım . bir iki gün önce yapsak doğru sonuç alır mıyız acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…