merhaba
benimde şu anda önceki tedavimden 2 yumurtam kaldı soğan kürü yapıyorum. ama incir kürünü nasıl yapıyorsun soğan 15 gün bittiği gibimi incir ve nasıl hazırlanıyor bilgi verirmisin
kızlar ben bu ay 2. klomen içiyorum.günde 4 tane bu sefer. bugün son günü ve dünden beri sağ tarafımda ağrım var..sizde de oldu mu? bu iyi bişey mi acaba bu sefer büyüyor mu yumurtalarım o yüzden mi ağrıyor? nolur biri bi cevap yazsın..neden benim sorularıma kimse cevap yazmıyorrrr..offf(senağlama
kızlar ben bu ay 2. klomen içiyorum.günde 4 tane bu sefer. bugün son günü ve dünden beri sağ tarafımda ağrım var..sizde de oldu mu? bu iyi bişey mi acaba bu sefer büyüyor mu yumurtalarım o yüzden mi ağrıyor? nolur biri bi cevap yazsın..neden benim sorularıma kimse cevap yazmıyorrrr..offf(senağlama
canım yumurtalar gelişirken ağrı yapıyor bayabi. panik yapma ben de aynı panikle dr a gittm bu ay
mrb arkadaşlar polikistik overden dolayı diane 35 kullanıyorum, ilacımın bitanesini yere düşürüp kaybettim bugün o son ilacı içmem gerekiyodu ama elimde yeni kutu yok, evli değilim yani ilacı korunma amaçlı kullanmıyorum bu son ilacı içmesem tedaviye herhangi bi zarar vermiş olur muyum, bilenler varsa yardımcı olursa sevinirim, şimdiden tşkler
mutlaka içmen gerekiyor o son bitaneyi de canım. en iyisi yeni bi kutu al sen 1 gün ara versen bişey olmaz
Yardımın için tşk ederim ama mlsf o son bitaneyi içmedim, ve bundan sonra da içemem umarım sorun olmazbenneyaptımki
ben de bazen atlıyorum son hapı; sorun olmuyor.
arkadaşlar klomen kullanıp da benim gibi 2,5 - 3 ayda bir regl olan var mı? bu süre boyunca sürekli yumurtladım nasıl bir iş bu?? gerçi her yumurta gebelik şansı demek ama ne biliym tuhaf diil mi biraz?
canım yumurtaların çatlamıyor olabilirmi acaba bu süre içinde doktora gitmedinmi peki çünkü klomenin kist oluşturma gibi bi yan etkisi de var bence doktoruna danışsan güzel olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?