Selam kızlar bende pkoloyum. Henüz evli değilim 27 yaşındayım ve nişanlıyım pkolu olduğumu öğrendiğim gün dünyam karardı dr. Doğum kontrol hapı ve glucopage verdi 6 ay kullandım bıraktım. şimdi adetlerim eskisi gibi 45 günde değil 35 36 günde oluyo kafama taktığım zaman gene 45 günü buluyor. Kilom da fazla 90 kiloyum diyete başladım moralim sıfır. Nişanlım evlenir evlenmez çocuk istiyor pko lu olduğumu biliyor gerçi ama gene de zayıflarsam hamile kalacağımı düşünüyor. Bende zayıflamanın çare olamayacağını söylüyorum ama anlamıyor. Ne yapacağımı şaşırdım lütfen bana bir akıl verin kızlar ne yapacağı mı bilmiyorum. Nişanlımdan ayrılmak istedim bunun yüzünden ama o ayrılmak istemedi çıkmaz yola girdim sanki evlenmeden önce böyle kafaya takıyorsam evlendiğim zaman ne olurum tahmin bile edemiyorum
SLM Arkadaşlar bendede pko var tedavi görüyorum daha yeni başladım tedaviye 6 yıllık evliyim ve geçen kasım düşük yaptım. Adetlerim hep çok düzensizdi. Evliliğimin ilk 1 yılı doğum kontrol hapı kullandım. Ondan sonrada hiç korunmadım ve ancak geçen kasımda hamile olduğumu öğrendim ve daha sonra düşük yaptım.Pko olan hastalarda olası bir durum düşük. Yanlız doktorum ilk önce yumurtlam olayı olması için bana Gonaphene verdi adetin 5. günü başlayım beş gn iç dedi ve yaptım ardından kontrole gittim ve sol yumutalığımda yumurtlama gördüdüğünü söledi ve 3-4 gün sonra yine gittim ve bana Dupdaston adlı ilacı verdi ve günde 2 defa kullan dedi bittikten 10 gün sonra bana gel dedi. Bu arada bu ilacı kullanırken gün aşırı ilişki istedi. Nyse demem o ki bakalım bu ay sınu herşey belli olucak fakat ben düşük arkasından 21 kasım gibi adet olmuştum ve bidaha taaaaa 19 şubatta yine dupastonla adet gördüm ve bu süreç içinde 63 kilodan tam 76 kiloya fırladım inanılmaz şekerli şeyler canım istiyor. Bu kiloları vermemin bi çaresi olmalı .Lütfen yardım edin.senağlama
SLM Arkadaşlar bendede pko var tedavi görüyorum daha yeni başladım tedaviye 6 yıllık evliyim ve geçen kasım düşük yaptım. Adetlerim hep çok düzensizdi. Evliliğimin ilk 1 yılı doğum kontrol hapı kullandım. Ondan sonrada hiç korunmadım ve ancak geçen kasımda hamile olduğumu öğrendim ve daha sonra düşük yaptım.Pko olan hastalarda olası bir durum düşük. Yanlız doktorum ilk önce yumurtlam olayı olması için bana Gonaphene verdi adetin 5. günü başlayım beş gn iç dedi ve yaptım ardından kontrole gittim ve sol yumutalığımda yumurtlama gördüdüğünü söledi ve 3-4 gün sonra yine gittim ve bana Dupdaston adlı ilacı verdi ve günde 2 defa kullan dedi bittikten 10 gün sonra bana gel dedi. Bu arada bu ilacı kullanırken gün aşırı ilişki istedi. Nyse demem o ki bakalım bu ay sınu herşey belli olucak fakat ben düşük arkasından 21 kasım gibi adet olmuştum ve bidaha taaaaa 19 şubatta yine dupastonla adet gördüm ve bu süreç içinde 63 kilodan tam 76 kiloya fırladım inanılmaz şekerli şeyler canım istiyor. Bu kiloları vermemin bi çaresi olmalı .Lütfen yardım edin.senağlama
ben 1 aydır hayıt tohumu iciyorum 4 gundurde sogan kuru yapıyorm daha bi faydasını goremedim naapıcam bilmiyorm::çok üzgünüm:Soğan kürünü deneyen var mı aranızda
progesteron hamilelik sorasında ve dogumdan hemen sonraki dönemde salgılanır, etkierinden biride adet gormemendır yani o sırada mensturel dondu engellenıyo dr dinlendirmek derken bunu kastetmıs sanırımarkadaşlar benim durumumda olan var mı merak ediyorum..
klomenle 2. denememde yumurtalıklarım aşırı derecede uyarıldığı için 2,5 ay boyunca sürekli yumurtladım ve en sonunda rahimde fazla östrojenden kistik yapılar oluşmaya başladığı için söktürücü verdi. reglin ağır geçicek biraz et parçaları gibi gelebilir dedi. regl ile beraber rahim temizlenicek sonra da klomene biriki ay ara vericez. progesteron vericez . dinlendiricez yumurtalıkları dedi. yorum ve paylaşımlarınızı rica ediyorum ayrıca progesteron hakkında bilgisi olan varsa lütfen yazsın . sevgiler herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?