Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kızlar nasılsınız

ben arife gününden beri giremedim çünkü biz ortak kullanıyoruz kaynanamlarla kapattılar interneti ondan dolayı giremedim

bicim canım hayırlısıyla tedavine başlıyorsun inşallah olumlu sonuçlar alırsın

hamişte yok sanırım inşallah bu ay olur hamişlerimiz

iyiyiz canım sen nasılsın inşallah bayram guzel geçmiştir

gebelik yok sabah test yaptım negatif öğlen kırmızım geldi.bu ay yumurtlamamışım demektir bu ki canım çok sıkkın gününde regl olunca böyle canım sıkılmıyordu.progestan bittikten 3 gün sonra görmek koydu sanırım

evet canım gününde regl olmak o kadar koymuyor insana. ama geç regl olmak koyuyor, çünkü ümitleniyor insan az da olsa.. benim de reglim gelmedi sabah akşam dalıp dalıp gidiyorum hayallere ama yumurtlamamış da olabilirim boşa kafa yoruyorum.. sağlıklı hayırlı olsunlar da geç olsunlar deyip teselli edeceğiz kendimizi ne yapalım.. burdaki yazıyı okudum da çok acılar yaşayanlar var Allah uzak etsin sabır versin http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...ylkdigeri-gununde-saglam-dogan-bebek-248.html

canım bebeğin büyüyor maşallah 3.aya girdin sanırım :) takvimine baktım da üstündeki bebek resmi değişmiş... hala minicik ama organları ayrıntılı görülebilir herhalde artık... evet canım bu sabah tedavim başladı gribim de geçti sayılır artık öksürük de çok azaldı yoksa zaten başlayamazdım tedavilere... doktorum 8inde çağırdı beni bakacak yumurtalarda gelişme var mı ya da ne kadar gelişiyor diye... heyecanlı takipler olacak ne güzel ilk defa kendi haline bırakmadan umut dolu gideceğim doktora her şeyin hayırlısını Allah bilir ben de bıraktım gitti artık

canım geç olsun güç olmasın demişler bak bence bu adetinden sonra takip yaptır canım sen içime öyle doğdu ne bileyim... vardır bir hayır yani adetin biter bitmez gidip yumurtalıklarına baktır...ve sonrasında da düzenli olarak gitmeye devam et... belki geliştirici hap verir sana da ya da bu ay kendiliğinden geliştiğini falan gözlemler doktor hiç belli olmaz...

Son düzenleme:
iyiyiz canım sen nasılsın inşallah bayram guzel geçmiştir

bende iyyiim canım baramdagüzel geçti sayılır senin nasıl geçti bayramın

yellooww;
maşallah canım darısı hepinizin başına şükürler olsunkigirdim 3. ayada
iyi rahatsızlığın geçmiş tedavinede başlayacaksın çok güzel hayırlı olsun inşaallah
kafana illa takasın ama biraz kendini rahatlatmak adına birşeylerle oyalaan stres yapmazsın en azından başında baskı yapanda yok inşallah rahat olur kafan

canım ya çok teşekkürler verdiğin fikirler için aklım rahat dediğin gibi eşim dışında tedavimi bilen de yok dolayısıyla baskı yapan dediğin gibi yok yani evet rahatım ve rahat olacağım... eşim de zaten çok rahat bakıyor bu duruma olmazsa da dünyanın sonu değil sağlığımız olsun beraber olalım mantığında o...
sen de iyi bak kendine... 3. aydan sonra özellikle beslenmene dikkat et... bir de şekerli gıdalara çok yüklenme canım tamam mı ne olur ne olmaz...

Ben biraz evle ilgileneyim toz alayım kızlar görüşürüz çıkıyorum netten gelirim yine :)

Son düzenleme:

çok güzel düşüncesi varmış eşinin maşallah allah ağız tadnızı bozmasın
pek şekerli yiyecekler yiyemiyorum zaten canım isteesede midem bulanıyor
hadi sana kolay gelsin canım bende kahvaltı yapıyım evimi toplayım görüşürüz

günaydın kızlar hepinizi çok özledim geçmiş bayramınız kutlu olsun.9tatıl iyi geldi ama sizleride özledim tabı geçmişe müsait oldukca bakıcam nasılsınız yenı haberler varmı acaba :)

günaydın kızlar hepinizi çok özledim geçmiş bayramınız kutlu olsun.9tatıl iyi geldi ama sizleride özledim tabı geçmişe müsait oldukca bakıcam nasılsınız yenı haberler varmı acaba :)

iyiyiz canım saol sen nasılsın bakalım bildiğim kadarıyla bicim tedaviye başlıyacak başka yeni bir haber yok sende ne var ne yok bakalım?

iyiyiz canım saol sen nasılsın bakalım bildiğim kadarıyla bicim tedaviye başlıyacak başka yeni bir haber yok sende ne var ne yok bakalım?

iiyiym canım sagol hayırlı olsun tedavısı bende aynıyım ateş ölçmeye devam iştee :) adet olnayı beklıyorum bu ay yumurtlama olmadı galıbaa tablodan oyle anladım bakalım hayırlısı artık geç ay 5de olmustum bakalım bu ay ne zaman olcam benım adtelerın çok düzensizdir

aten pkoda hemen hemen herkesin adeti düzensiz oluyor tabi düzenli olanlarda oluyor
inşaallah zamannında adet olursu canım adet olmayınca stres sıkıntı yapar sana
hayırlısı olsun canım

aten pkoda hemen hemen herkesin adeti düzensiz oluyor tabi düzenli olanlarda oluyor
inşaallah zamannında adet olursu canım adet olmayınca stres sıkıntı yapar sana
hayırlısı olsun canım

sagol canım haklısın hayıtı başlamıstım ama yumurtlama oldu diye bırakmısstım hayıtı 3ay hiç bırakmadan içince adetlerin düzene giriyormus yumrtklamada oluyormus bakalım bu ay adet olayım başlayacam hemen

merhaba arkadaşlar hormon testlerimi yaprırdım ama sonuçları 1 ay sonra göstercem bana yardımcı olurmusunuz
ft4:11,8
tsh:4,120
lh:4,7
fsh:4,3
estradiol:28,6
prolaktin:10,9
sizce degerler nasıl

kızlar bende pko hastasıyım benimde adetlerim oldukça düzensiz 2 ayda 3 ayda bi adet grüyordum ve ayrıca bebek düşünüyordum 2 yıl boyunca aralık vererek tedavi gördüm ama olmadı rahim flimi çektirdim yine olmadı incir kürü sogan kürü yaptım yine olmadı artık dr iğne tedavisi oda olmazsa tüp bebek dedi bende iğne tedavisine başlıycaktım fakat nasip olmadı 2 ay ara verdim ve beklemedigim bianda bebek haberini aldım 7 haftalık olmuştu öğrendigimde şaşırdım çünkü ben 2 3 ayda bir adet görüyordum yani dedem oki hiç umutsuz olmayın rabbim dilerse olur inşşallah birde size tavsiyem herşeyden önce rahim flimini çektirin onun faydasını çok kısa zamanda görüceksiniz benim rahim flimi çektirdigimde bir sorun yok tu fakat dr çok hafif yok denecek kadar kapalı biyer vardı oda gönderilen ilaçla açıldı sanırım ben flimden 3 ay sonra hamile kaldım ......

çok güzel hayırlısı olsun darısı bizim başımıza inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…