çok güzel hayırlısı olsun darısı bizim başımıza inş.
inşalah canım rabbim sizede süpriz bir bebek göndersin...............
bende iyyiim canım baramdagüzel geçti sayılır senin nasıl geçti bayramın
benim de güzel geçti canım sağolasın
çarşambaya randevu aldım doktora bakalım ne diyecek daha adet görmedim. adet görünce serophene başlayacaktık, belki ilaçla getirtir adetimi. keşke hamile olmuş olsam ama hayırlısı olsun.
canım sık dişini 2-3 ayın kalmış madem umarım baban iyileşir bir an önce canım... sen kendine iyi bak sakın fazla yeme dikkat et kilona yumurta oluşuna katkısı var biliyorsun kilo vermenin... çok güzel ya eşin de hemen gelirim de miş ne güzel... değerlendirin tabi boş geçen ayımız olmasın kızlar......
Sıkıyorum zaten hayatım geçen gün dişçiye gittim sık dişini dedin ya ordan aklıma geldi dişlik yaptırdım geceleri uyurken dişlerimi sıkmaktan dişsiz kalıcamaz yemeğe çalışıyorum birde şeker hapını ikiye çıkardım belki kilo vermemde yardımcı olur valla iştahımı kapatmadı ama ikiye çıkarınca faydası dokunur inşallah
canım senın ıkıncı cızgı cıkmamısmıydı neden kanda baktırmıyosun benımde ıkıncı cızgım hemen cıkmamıstı hatta kırmızı bıle degıldı hayalet gıbı bı cızgıydı ıste.
merhaba kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah.geçmişi okuyamadım ama yeni haberler yok heralde.benm bu ayımda boş geçiyor.adetimin 3.günü dr.a gitmem gerekiyodu ama bayram tatiline denk geldiği için gidemedim.bi sonaki aya kaldı.bu ay doğal haline bırakıcam herşeyi.klomen kullanmayınca çokta stres yapmıyorum.yoksa kendimi kasıyorum şu günler ilişkiye girmeliyim diye.biraz rahatlamaya ihtiyacım var sanki.yaz tatilinde çok stres yapp çok yıprattm kendimi.bide soranlardan bıktım artk.kimseyi görmek istemiyodum.ee yapın artk neyi bekliyosunuz diye akıl verenler,kilo almışsn hamilemisin diyenler,açık açık soramayıp laf çarptıranlardan bıktım.
merhaba arkadaşlar hormon testlerimi yaprırdım ama sonuçları 1 ay sonra göstercem bana yardımcı olurmusunuz
ft4:11,8
tsh:4,120
lh:4,7
fsh:4,3
estradiol:28,6
prolaktin:10,9
sizce degerler nasıl
benim de güzel geçti canım sağolasın
çarşambaya randevu aldım doktora bakalım ne diyecek daha adet görmedim. adet görünce serophene başlayacaktık, belki ilaçla getirtir adetimi. keşke hamile olmuş olsam ama hayırlısı olsun.
Sıkıyorum zaten hayatım geçen gün dişçiye gittim sık dişini dedin ya ordan aklıma geldi dişlik yaptırdım geceleri uyurken dişlerimi sıkmaktan dişsiz kalıcamaz yemeğe çalışıyorum birde şeker hapını ikiye çıkardım belki kilo vermemde yardımcı olur valla iştahımı kapatmadı ama ikiye çıkarınca faydası dokunur inşallah
canım kanda baktırmak istemiyorum o kadar çok baktırdım ki,bıktım artık aklıma geldikçe kötü oluyorum o şırınganın koluma girmesi, kanımı çekmesi,üzerine pamuk bastırıp heyecanla eve gitmem. sonra sonucu almaya gidip negatifi görmek.her ay aynı hayal kırıklığı..artık kanda baktırmayacağım diye tutuyorum kendimi.
bende hiç ikinci çizgi belirmedi canım çok zaman geçince belirdi pembe renkte.adet tarihimi 1 hafta geçmişti artık hemen görünmesi gerekirdi. millet adet gününde yapıyor hemen çıkıyor. o yuzden çok da umitli değilim çarşamba doktora gideceğim o kan tahlili yaptıralım derse yaptırırım artık.
merhaba kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah.geçmişi okuyamadım ama yeni haberler yok heralde.benm bu ayımda boş geçiyor.adetimin 3.günü dr.a gitmem gerekiyodu ama bayram tatiline denk geldiği için gidemedim.bi sonaki aya kaldı.bu ay doğal haline bırakıcam herşeyi.klomen kullanmayınca çokta stres yapmıyorum.yoksa kendimi kasıyorum şu günler ilişkiye girmeliyim diye.biraz rahatlamaya ihtiyacım var sanki.yaz tatilinde çok stres yapp çok yıprattm kendimi.bide soranlardan bıktım artk.kimseyi görmek istemiyodum.ee yapın artk neyi bekliyosunuz diye akıl verenler,kilo almışsn hamilemisin diyenler,açık açık soramayıp laf çarptıranlardan bıktım.
kesinlikle anlıyorum seni. bebek var mı diye sormasınlar diye insanlarla görüşmekten kaçar oldum.
ben de strese dayanamayıp ara verdim tedaviye, sana da iyi gelir canım. stresi yenmek de bir tedavi.
canm sen yumurta çatlatmak için böğürtlen kökümü içiyodun.nezaman içilmeye başlanıyo ve nekadar içilecek bi tarif verebilirmisin?bugün benm adetimin 10.günü içmek için geçmi kalmışım?
bende de diş gıcırtdatma huyu vardı ilk evlendiğimiz dönemde sonra eşim uykusundan uyanıp beni uyandırırdı hep bu sebepten... 4 aydan sonra kendiliğinden azaldı ve geçti psikolojikmiş....
evet psikolojikmiş ve hap veriyormuş doktor ama ben çocuk düşündüğüm için hiç gitmedim o haplardan almak istemedim benim yıllardır var eşimde öyle artık dişlerin kırılcak diye götürdü dişçiye yaptırdık bari dişlerimiz sağlam olsun diş çok önemli çünkü
canım nazar mı değdibenim tabloma benzedi yumurtlama olmuş diyemiyoruz bu tabloya bakarak çünkü ateş sabit değil yumurtlamadan sonra yüksek ve sabit olmalıydı sabit derken en fazla 0.2-3 oynayabilir ama inişli çıkışlı gitmiş hep ateş... bakalım adetin gelecek mi gelmezse yine de test yap mutlaka belli olmaz.....
canım inşallah kendiliğinden gelir adetin ya da gebelik vardır... ikisi de olabilir....doktora gittiğinde az çok anlar canım yumurtlamanın olup olmadığını....
:)) bende de diş gıcırtdatma huyu vardı ilk evlendiğimiz dönemde sonra eşim uykusundan uyanıp beni uyandırırdı hep bu sebepten... 4 aydan sonra kendiliğinden azaldı ve geçti psikolojikmiş....
canım hadi hayırlısı... git gel de merakta kalmayalım artık....
bence de stresi yenmek en zoru ve bunu başarabiliyorsak bu bile yeterli.... böyle değil :18:böyle olmamız gerekli :124:
evet psikolojikmiş ve hap veriyormuş doktor ama ben çocuk düşündüğüm için hiç gitmedim o haplardan almak istemedim benim yıllardır var eşimde öyle artık dişlerin kırılcak diye götürdü dişçiye yaptırdık bari dişlerimiz sağlam olsun diş çok önemli çünkü
canım ben gene test yaptım ve kesinlikle gebelik yok. ikinci çizgi gene yok gibi birşey çıkıyor, geçen testin üzerinden 2 gün geçti şimdiye kadar koyulaşmalıydı.çizgi neredeyse yok ,kendi boşluğunu görüyorum heralde.demek ki bu ay yumurtlamamışım..incir kürü de yapmıştım ama bana mısın dememiş, anlaşıldı ilaçsız yumurtlayamayacağım adam akıllı. bu sonuca kendimi hazırlamıştım ama gözümden birkaç damla yaş dökülüverdi. olsun. neyse ki ilaçlar var.:) demek bu ay gene adet söktürücü kullanacağım üff
ben de bikaç gündür dişlerimi sıktığımı hissederek uyanıyorum tabi ki stresten.
slm kızlar nasılsınızzz kullandıgım ilaçtanmıdr nedir belimde ve göğüslerımde agrı oluo nedense:26: bıde su son bı kac gundur o kadar cok hamile haberı aldımkiii psikolojim bozuldu resmen allahım bızede yasatsın o sonsuz sewinciiiii
canım kendi evinize geçtiğinde o diş gıcırdatmalarının hiçbiri kalmayacak inan tamamen rahatlama ve rahat, kaliteli uyku ile alakalı bir durum bu...
inşallah hayatım ya dört gözle bekliyorum valla bitmesini hele yeni evimde de bir bebek oh değme keyfime
dediğin gibi regl olmamaktan şişmişimdir ben şu anda normal görünüyor kilom haklısın canım... benim dün gece reglim bitmişti biricik ama bu sabah öğlene doğru yeniden başladı ve başım dönüyor normal mi bu acep? daha önce bu şekilde olmamaıştı hiç...
ben de 3. aydan sonra dip boya yapılabildiğini biliyorum ama yine de 3-4mm diplerden bırakmakta fayda var... sonuçta kafa derisi o kimyevi maddeleri çekmesin diye sonuçta beklenebilecek bir zaman.... hamile kaldığımda saç boyatırsam diplere dokunmam ben :))
ben saçlarımı boyadığımda kendimi daha iyi hissediyorum... senin gibi makyaj yapmayı ben de çok severim... evden çıkarken ya da geceleri kendime yaparım makyaj iyi hissettiyor bir de morali geliyor insanın ya bakımlı olmanın her şekli güzel bence...
ben de ilk yüzümden alırım kilo... benziyoruz demek ki bu yönden... hemen yuvarlanır yüzüm ama hamilelikte mecburen yaşayacağız bunları belki de 9 kilo alarak tamamlarız canım o zaman 5 kilosu bebeğin olur ve 4 kilo almış oluruz valla harika olur ki bunu başaranlar var biliyorsun....
yarın klomene başlayacağım evet de şu kanama neyin nesi hiç anlayamadım??? açık kırmızı gibi kan benim regl kanım koyu kırmızı oluyordu hep...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?