Merhaba kızlar...Nasılsınız görüşmeyeli ?
Ben bayramı bitirdim ve evdeyim artık.Kayınvalidelerde şuan bizde.Bikaç gün kalıp gidecekler.
Bayram dönüşü size güzel bir haber vermek istedim.
Biliyorsunuz benim adet dönemim çok değişik olmuştu bu ay.O lekelenmeler sadece 4 gün devam etti ve bitti.
Ben her zaman ki gibi yine normal adet tarihimde kırmızılar gelir diye düşünüyordum çünkü adet sancılarım vardı.
Günler geçtikce baktım normalde hiç ağrımayan göğüslerim ağrımaya başladı.
Sonra dayanamadım ve 31 ağustosta test yaptım.Saniyesinde ikinci çizgi belirdi.Tabi heyecandan elim ayağım titredi resmen.
Sonra belki hatalıdır diye ertesi gün eşim tekrar test aldı ve sabah yaptığımda anında yine ikinci çizgiyi net bir şekilde gördüm.Arada bayram tatili olduğu için dr.a gidemedim henüz.Bugün yarın gideceğim inşaallah.
Daha kimsenin haberi yok.Sadece eşim ve sizler biliyoruz.
Ben bayramı bitirdim ve evdeyim artık.Kayınvalidelerde şuan bizde.Bikaç gün kalıp gidecekler.
Biliyorsunuz benim adet dönemim çok değişik olmuştu bu ay.O lekelenmeler sadece 4 gün devam etti ve bitti.
Ben her zaman ki gibi yine normal adet tarihimde kırmızılar gelir diye düşünüyordum çünkü adet sancılarım vardı.
Sonra dayanamadım ve 31 ağustosta test yaptım.Saniyesinde ikinci çizgi belirdi.Tabi heyecandan elim ayağım titredi resmen.
Sonra belki hatalıdır diye ertesi gün eşim tekrar test aldı ve sabah yaptığımda anında yine ikinci çizgiyi net bir şekilde gördüm.Arada bayram tatili olduğu için dr.a gidemedim henüz.Bugün yarın gideceğim inşaallah.
kızlar bugun çok kötüyüm acayıp bir grip olmusum ben yaa nasıl oldum analamdım bi yanıyorum bı donuyorum eve gider gitmez kendımı duşa sokcam valla .benim dün adet olmam lazımdı ama olmadım karnım acayıp şiş ver kendımı patlayaacak bomba gibi görüyorum acaba söktürücümü içsem yoksa bi kaç gün dahamı beklesem
bu arada turuncu arkadaşımıza çok sevındım darısı bizim başımıza inş.
canım ben gene test yaptım ve kesinlikle gebelik yok. ikinci çizgi gene yok gibi birşey çıkıyor, geçen testin üzerinden 2 gün geçti şimdiye kadar koyulaşmalıydı.çizgi neredeyse yok ,kendi boşluğunu görüyorum heralde.demek ki bu ay yumurtlamamışım..incir kürü de yapmıştım ama bana mısın dememiş, anlaşıldı ilaçsız yumurtlayamayacağım adam akıllı. bu sonuca kendimi hazırlamıştım ama gözümden birkaç damla yaş dökülüverdi. olsun. neyse ki ilaçlar var.:) demek bu ay gene adet söktürücü kullanacağım üff
ben de bikaç gündür dişlerimi sıktığımı hissederek uyanıyorum tabi ki stresten.
yok tatlım iç bence on on beş gün iç öbür ay regli ile başlarsın içmeye 20 gün içersin bende başladım bu ay 5. günü devam ediyorum
hayatım 500 gr kökü al ilk önce güzelce yıka sonra 5 ltr suyla beraber kaynatmaya başla altını aç iyicene ( kaç gram alırsan o kadar litre suyla 200 gr alırsan 2 ltr gibi ) kaynamaya başlayınca kapağını kapat altını kıs ve yarım saat kaynat sonra kapat altını kapağını açık soğumaya bırak sonra şişelere doldur dolaba koy kimi günde bir su bardağı içiyor kimi sabah bir çay bardağı akşam bir çay bardağı gibi ben öyle yapıyorum reglinle beraber 20 gün içiyorsun 10. gün başlıyorsan 10 - 15 gün falan iç inşallah şifasını görürsün tatlım yalnız 3 kullancaksın aklında bulunsun
saol canm her seferinde taze hazırlamaya gerek yok ozaman dolaba koyup içilecek.öbür adetimde başlıyayımda düzenli olsun.şimdi incir yiyorum hergün.yumurtladığımıda anlamıyorumki ben.bugünlerde gün aşırı ilişki yapıcam sadece hayırlısı artk.sen ilaç tedavisi görüyomusun?
kızlar bugun çok kötüyüm acayıp bir grip olmusum ben yaa nasıl oldum analamdım bi yanıyorum bı donuyorum eve gider gitmez kendımı duşa sokcam valla .benim dün adet olmam lazımdı ama olmadım karnım acayıp şiş ver kendımı patlayaacak bomba gibi görüyorum acaba söktürücümü içsem yoksa bi kaç gün dahamı beklesem
evet cnm sürekli hazırlamana gerek yok o yönü zaten iyi zahmetsiz. Ben senin yerinde olsam incir kürünü yapardım yemek tabiki yararlıdır ona sözüm yok ama kaynatıp içmek daha etkili onu biliyorum hazır böğürtlen kökünüde içiyorken üşenme derim ben kaç tane içine atıyorsun bilmiyorum ama 6 -7 tane atsan yeter bence ikiyede böl onları en azından bir ay dene bakalım böğürtlen kökünde eminim yumurtaldığını anlıycaksın ben geçen ay resmen anladım şimdi yeniden içmeye başladım bugün akıntım oldu yine beyaz şeffaf
canm bide zamanını geçirdiğimi düşünüyorum kürünü ondan yapmadım.adetimin 12.günü şimdi içsem hemen yumurtalarımı geliştirmez heralde.adetin başında başlasaydm olurdu belki.o beyaz akıntı geçen ay adetimden öncede oldu benm o yüzden hiç anlayamıyorum yumurtladığımı.
Hoşbulduk canım...Galiba hamileyim evettutuncu hoşgeldin kızz hamılemısın kızzz
Amin canım Allah razı olsun.Canım cok guzel bı haber bu allah saglıkla kucagınada almayı nasıp etsın.
Çok teşekkür ederim canım.Tebrik ederiiiiiiiim:)))) Darısı başımıza kızlaaaar..
Canım çok teşekkür ederim.Darısı tüm isteyenlere inşaallah.oh be uzun aradan sonra sonunda bir hamiş haberi gelmiş :))
turuncu çok sevindim.. inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürüz..
İnşaallah rabbim tüm isteyenlere en hayırlı zamanda bebişlerini nasip eylesin.canımmmm çok güzel bir haber bu
rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin ayağını sürtte arkandan glesin diğer hamişler
çokk sevindim adına sana demiştim sanırım ben bu yerleşme kanaması diye ne mutlu sana inşallah sağlıkla gebeliğin devam eder ve sağlıkla Rabbim kucağına almayı nasip eder.
Ecrin çok geçmiş olsun canım...İnşaallah çabucak iyileşirsin.kızlar bugun çok kötüyüm acayıp bir grip olmusum ben yaa nasıl oldum analamdım bi yanıyorum bı donuyorum eve gider gitmez kendımı duşa sokcam valla .benim dün adet olmam lazımdı ama olmadım karnım acayıp şiş ver kendımı patlayaacak bomba gibi görüyorum acaba söktürücümü içsem yoksa bi kaç gün dahamı beklesem
canm hayırlı olsun çok sevindim.böyle haberler alınca bigün kendiminde böyle bi haber vereceğine daha çok inanıyorum.umudum artıyor.darısı bizlere olsun inşallah.ilaç kullanıyomuydun canm sen?nasıl bi tedavi sürecin olmuştu.
Evet canım tahmin etmiştin sen yerleşme olabilir diye ama benim gittiğim doktor umudumu kesince inanamamıştım.
Tahminimde yanılmadığıma çok memnun oldumRabbim bizede nasip eder inşallah
Kızlar bugün doktora gittim ama çok sıra vardı.Evdede misafirim olduğu için yarın sabah tekrar gitmek üzere geri döndüm.
Sabah herkescikler uyurken gideceğiz bakalım doktora durumu öğrenmek için.
Hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?