Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Ben de 2006 yılında tüylenme nedeniyle doktora gitmiştim.Pkos teşhisi konuldu. Yani 5 yıldır Diane 35 ve Aldactone adlı ilaç kullanıyorum. Son 1 yıldır Aldactone yı bıraktım doktor bırak onu dedı. Bu arada hep farklı doktorlarda kontrole gıttım baska sehırde oldugum ıcın. En son gıttıgım doktor hıc kıst yok dedı buna sevındım. ınsallah dogrudur. cunku bır kere de baska doktor hayır kıstlerın duruyor demıstı. Yenı evlıyım henuz cocuk dusunmuyorum hala dıneyı kullanıyorum ama seneye bırakabılırım umarım eskısı gıbı tuylenmem. herkese gecmıs olsun

Tebrik ederiiiiiiiim:)))) Darısı başımıza kızlaaaar..

oh be uzun aradan sonra sonunda bir hamiş haberi gelmiş :))
turuncu çok sevindim.. inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürüz..

canımmmm çok güzel bir haber bu
rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin ayağını sürtte arkandan glesin diğer hamişler

buarada bicim dün tedaviye başlıyacaktı ama girmedi dünden beri

çokk sevindim adına sana demiştim sanırım ben bu yerleşme kanaması diye ne mutlu sana inşallah sağlıkla gebeliğin devam eder ve sağlıkla Rabbim kucağına almayı nasip eder.

kızlar bugun çok kötüyüm acayıp bir grip olmusum ben yaa nasıl oldum analamdım bi yanıyorum bı donuyorum eve gider gitmez kendımı duşa sokcam valla .benim dün adet olmam lazımdı ama olmadım karnım acayıp şiş ver kendımı patlayaacak bomba gibi görüyorum acaba söktürücümü içsem yoksa bi kaç gün dahamı beklesem

bu arada turuncu arkadaşımıza çok sevındım darısı bizim başımıza inş.

bir gün geçmiş daha dur bakalım hemen neden söktürücü içiyorsun ki belkide hamişsindir bence beklemelisin çok geçmiş olsun bu arada..

canm 2.çizgi silik çıkıyosa gebelik olabilir.adet günün ne kadar geçti daha erkense bikaçgün sonra yine yap.bende incir kürü yapacaktm vazgeçtim her seferinde bisürü incir gidiyo sanki onlar yense daha faydalı gibi geliyo bana oyüzden hergün bikaçtane yiyorum.incir yumurtayı geliştiriyo ama çatlatmıyomuş havuç kürüyle karıştırmak gerekiyomuş diye biliyorum.sen yinede faydası olmadı diye bırakma devam et.bende soğan kürü yapıyodum adetimi düzeltmek için geçen ay yaptm adetim gelmedi faydası olmadı ama devam edicem en azından doğal zararıda olacak deilya.bu ay etki etmezde diğer ay eder belli olmaz.sen incir kürünü içmeye nezaman başladın?

saol canm her seferinde taze hazırlamaya gerek yok ozaman dolaba koyup içilecek.öbür adetimde başlıyayımda düzenli olsun.şimdi incir yiyorum hergün.yumurtladığımıda anlamıyorumki ben.bugünlerde gün aşırı ilişki yapıcam sadece hayırlısı artk.sen ilaç tedavisi görüyomusun?

evet cnm sürekli hazırlamana gerek yok o yönü zaten iyi zahmetsiz. Ben senin yerinde olsam incir kürünü yapardım yemek tabiki yararlıdır ona sözüm yok ama kaynatıp içmek daha etkili onu biliyorum hazır böğürtlen kökünüde içiyorken üşenme derim ben kaç tane içine atıyorsun bilmiyorum ama 6 -7 tane atsan yeter bence ikiyede böl onları en azından bir ay dene bakalım böğürtlen kökünde eminim yumurtaldığını anlıycaksın ben geçen ay resmen anladım şimdi yeniden içmeye başladım bugün akıntım oldu yine beyaz şeffaf

canm hayırlı olsun çok sevindim.böyle haberler alınca bigün kendiminde böyle bi haber vereceğine daha çok inanıyorum.umudum artıyor.darısı bizlere olsun inşallah.ilaç kullanıyomuydun canm sen?nasıl bi tedavi sürecin olmuştu.

canm çok geçmiş olsun.Allah şifa versin.biraz daha bekle canm hemen söktürücü içme dr.a git öyle.

canm bide zamanını geçirdiğimi düşünüyorum kürünü ondan yapmadım.adetimin 12.günü şimdi içsem hemen yumurtalarımı geliştirmez heralde.adetin başında başlasaydm olurdu belki.o beyaz akıntı geçen ay adetimden öncede oldu benm o yüzden hiç anlayamıyorum yumurtladığımı.

canım benim daha yeni bitti reglim zaten bugün 9.günüm bu böğürtlen kökü kanallardaki iltihabıda temizliyor akıntım büyük ihtimalle ondan geçen ay hani uzayan yumurta akı gibi akıntım oldu o yüzden dedim anladım diye çünkü ben o akıntıyı hayatımda bir kaç kez rastladım bence sen bu ay incir yemeye devam haklısın reglinden sonra hemen incir kürüne ve böğürtlen köküne hemen başla inşallah güzel sonuçlar alırsın

tutuncu hoşgeldin kızz hamılemısın kızzz
Hoşbulduk canım...Galiba hamileyim evet

Canım cok guzel bı haber bu allah saglıkla kucagınada almayı nasıp etsın.
Amin canım Allah razı olsun.

Tebrik ederiiiiiiiim:)))) Darısı başımıza kızlaaaar..
Çok teşekkür ederim canım.

oh be uzun aradan sonra sonunda bir hamiş haberi gelmiş :))
turuncu çok sevindim.. inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürüz..
Canım çok teşekkür ederim.Darısı tüm isteyenlere inşaallah.

canımmmm çok güzel bir haber bu
rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin ayağını sürtte arkandan glesin diğer hamişler
İnşaallah rabbim tüm isteyenlere en hayırlı zamanda bebişlerini nasip eylesin.

çokk sevindim adına sana demiştim sanırım ben bu yerleşme kanaması diye ne mutlu sana inşallah sağlıkla gebeliğin devam eder ve sağlıkla Rabbim kucağına almayı nasip eder.

Evet canım tahmin etmiştin sen yerleşme olabilir diye ama benim gittiğim doktor umudumu kesince inanamamıştım.

Ecrin çok geçmiş olsun canım...İnşaallah çabucak iyileşirsin.

Canım benim bekleme sürecim sadece 4 ay oldu çok şükür.
Ultrasonda bol miktarda görünen kistlerim vardı benim ama hormon dengemde hiç sorun yoktu.O yüzden doktor ilk etapta kilo vermemi söyledi ve metformin başlamıştı günde 2 kere.Toplamda 5 kilo verdim ve metformini kullandım.Şuan ise galiba hamileyim

Son düzenleme:
Kızlar bugün doktora gittim ama çok sıra vardı.Evdede misafirim olduğu için yarın sabah tekrar gitmek üzere geri döndüm.
Sabah herkescikler uyurken gideceğiz bakalım doktora durumu öğrenmek için.
Hadi hayırlısı

Ay ben senin yerinde olsam çoktaaaaan gitmiştim doktora.Nasıl sabrediyorsun:))) Hayırlısıyla keseyi de görürsünüz inşallah.

Kızlar, pko lar için önemli olan fsh ve lh di mi? diğer hormon testlerimde daha önce bi problem çıkmamıştı 4-5 ay önce yaptırmıştım, şimdi yeniden hepsini yaptırmama gerek yok diye düşünüyorum.Sadece lh ve fsh baktırayım, ne dersiniz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…