tatlım bu harika bir haber tebrikler inşallah bigun biz de yaşarız çoook şanslısın 4 ay çok kısa bi zamançCanım benim bekleme sürecim sadece 4 ay oldu çok şükür.
Ultrasonda bol miktarda görünen kistlerim vardı benim ama hormon dengemde hiç sorun yoktu.O yüzden doktor ilk etapta kilo vermemi söyledi ve metformin başlamıştı günde 2 kere.Toplamda 5 kilo verdim ve metformini kullandım.Şuan ise galiba hamileyim
yok canım ya 10 gün geçti.çoktan çıkmalıydı. incir kürünü yaklaşık 3-4 aydır yapıyordum ama bu ay hiç etki etmedi. 2 hafta önce doktora gitmiştim yumurtalıklarım boştu. anlayamadı yumurtlayıp yumurtlayamadığımı. hamile değilim adet de olmadım,demek ki yumurtlamamışım.incir işe yaramadı.canm 2.çizgi silik çıkıyosa gebelik olabilir.adet günün ne kadar geçti daha erkense bikaçgün sonra yine yap.bende incir kürü yapacaktm vazgeçtim her seferinde bisürü incir gidiyo sanki onlar yense daha faydalı gibi geliyo bana oyüzden hergün bikaçtane yiyorum.incir yumurtayı geliştiriyo ama çatlatmıyomuş havuç kürüyle karıştırmak gerekiyomuş diye biliyorum.sen yinede faydası olmadı diye bırakma devam et.bende soğan kürü yapıyodum adetimi düzeltmek için geçen ay yaptm adetim gelmedi faydası olmadı ama devam edicem en azından doğal zararıda olacak deilya.bu ay etki etmezde diğer ay eder belli olmaz.sen incir kürünü içmeye nezaman başladın?
busmai yazmaya vakit bulamadım o zaman ma geçen gece buraya yazdıpın link yani evlatlarını kaybedenlerin topiği orayı okumak bana moral oldu elhamdülillah sağol kardeşim burada olan dostluğummuzdan Allah razı olsun.hee bide yelloww o gece beni yalnız bırakmadığın içinn çokk teşekkür ederimm canım benimm
bu arada kızlar kararsızım bişey sorucam ben anadolu imamhatip mezunuyum bu sene sınava girip ünv okumak istiyorum ama ilahiyatmı okul öncesi öğrtliğimi karar veremedim.okul öncesi ört olursam lise fark dersleri vermem gerekiyor kolaymış benim gönlüm oraya kayıyor ama ilahiyattan sonrada kadrolu hoca olma imkanımda var bilemedim:26:??? yarında iğneli epilasyona başlıyorum daha doğrusu başlatılıyorum annem tarafından kendime bakıcamışımçok acıyomuş yaptıran varmı
iğneli acıyomuş ben de duydum lazeri denesene
ihl mezunları ilahiyata sınavsız geçişle giremiyor muydu ?
iğneli acıyomuş ben de duydum lazeri denesene
ihl mezunları ilahiyata sınavsız geçişle giremiyor muydu ?
giriyor tamamda kararsızlığım öğretmenlikten yana olduğu için eğer öğrt istersem lise fark derslerini verip sınavlara yetiştirmem lazım dersler kolay diyorlar çünkü öğrt seçersem sınava girmek durumundayım.bilmiyorum ailem etrafım hocalık diyor ama benim aklım çocuklarda
busmai yazmaya vakit bulamadım o zaman ma geçen gece buraya yazdıpın link yani evlatlarını kaybedenlerin topiği orayı okumak bana moral oldu elhamdülillah sağol kardeşim burada olan dostluğummuzdan Allah razı olsun.hee bide yelloww o gece beni yalnız bırakmadığın içinn çokk teşekkür ederimm canım benimm
çocuklara da hocalık yapabilirsin canım hem de kuran kursu öğrt yarım gün çalışıyor anaokulu tam gün
kızlar herkese iyi geceler ben çıkmak zorundayım bu gece yarın sabah erkenden dra kontrole gideceğim
görüşürüz:79:
Ay ben senin yerinde olsam çoktaaaaan gitmiştim doktora.Nasıl sabrediyorsun:))) Hayırlısıyla keseyi de görürsünüz inşallah.
Kızlar, pko lar için önemli olan fsh ve lh di mi? diğer hormon testlerimde daha önce bi problem çıkmamıştı 4-5 ay önce yaptırmıştım, şimdi yeniden hepsini yaptırmama gerek yok diye düşünüyorum.Sadece lh ve fsh baktırayım, ne dersiniz???
canım kusura bakma, ancak bugün bakabildim sayfaya....
bazen benimde öyle oluyor, bitti zannediyorum, bir kaç saat sonra yine kanama oluyor..sanırım merak edilicek bir şey değil...
sonuçta çok uzun zaman regl olmadın, bir şekilde vücudun bazı şeyleri atması lazım...ilaç kullanmasaydın kimbilir daha 10-15 gün uzuycaktı....
dün başlamış olmalısın klomene...bittikten sonra zaten doktor çağırır...hehhehhe çok seviniyorummm...
bende ateş tablomu aksatmadan düzenliyorum...yarın, ya da 2 gün sonra kırmızı çizgiyi çekmesini bekliyorum...
o zaman burdan paylaşırım, birlikte yorumlarız.
Merhaba kızlar...Nasılsınız görüşmeyeli ?
Ben bayramı bitirdim ve evdeyim artık.Kayınvalidelerde şuan bizde.Bikaç gün kalıp gidecekler.
Bayram dönüşü size güzel bir haber vermek istedim.
Biliyorsunuz benim adet dönemim çok değişik olmuştu bu ay.O lekelenmeler sadece 4 gün devam etti ve bitti.
Ben her zaman ki gibi yine normal adet tarihimde kırmızılar gelir diye düşünüyordum çünkü adet sancılarım vardı.
Günler geçtikce baktım normalde hiç ağrımayan göğüslerim ağrımaya başladı.
Sonra dayanamadım ve 31 ağustosta test yaptım.Saniyesinde ikinci çizgi belirdi.Tabi heyecandan elim ayağım titredi resmen.
Sonra belki hatalıdır diye ertesi gün eşim tekrar test aldı ve sabah yaptığımda anında yine ikinci çizgiyi net bir şekilde gördüm.Arada bayram tatili olduğu için dr.a gidemedim henüz.Bugün yarın gideceğim inşaallah.
Daha kimsenin haberi yok.Sadece eşim ve sizler biliyoruz.
CEVAP İÇİN SAGOL BİCİM BUGUN ATEŞ TABLOM BÖYLE BUGUN COK HASTAYIM GRİP OLMUSUM BOGAZIM YANIYOO
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
oh be uzun aradan sonra sonunda bir hamiş haberi gelmiş :))
turuncu çok sevindim.. inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürüz..
Kızlar bugün doktora gittim ama çok sıra vardı.Evdede misafirim olduğu için yarın sabah tekrar gitmek üzere geri döndüm.
Sabah herkescikler uyurken gideceğiz bakalım doktora durumu öğrenmek için.
Hadi hayırlısı
kızlar herkese iyi geceler ben çıkmak zorundayım bu gece yarın sabah erkenden dra kontrole gideceğim
görüşürüz:79:
bu arada kızlar kararsızım bişey sorucam ben anadolu imamhatip mezunuyum bu sene sınava girip ünv okumak istiyorum ama ilahiyatmı okul öncesi öğrtliğimi karar veremedim.okul öncesi ört olursam lise fark dersleri vermem gerekiyor kolaymış benim gönlüm oraya kayıyor ama ilahiyattan sonrada kadrolu hoca olma imkanımda var bilemedim:26:??? yarında iğneli epilasyona başlıyorum daha doğrusu başlatılıyorum annem tarafından kendime bakıcamışımçok acıyomuş yaptıran varmı
bir gün geçmiş daha dur bakalım hemen neden söktürücü içiyorsun ki belkide hamişsindir bence beklemelisin çok geçmiş olsun bu arada..
canm çok geçmiş olsun.Allah şifa versin.biraz daha bekle canm hemen söktürücü içme dr.a git öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?