Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

turuncuuuuuuuuuuu süper bi haber bu güzelim hayırlı olsun Allahım sorunsuz hayırlı bir gebelikle kucağına almak nasip etsin işte budurrrr son günlerde aldığım en güzel haber

busmai yazmaya vakit bulamadım o zaman ma geçen gece buraya yazdıpın link yani evlatlarını kaybedenlerin topiği orayı okumak bana moral oldu elhamdülillah sağol kardeşim burada olan dostluğummuzdan Allah razı olsun.hee bide yelloww o gece beni yalnız bırakmadığın içinn çokk teşekkür ederimm canım benimm

bu arada kızlar kararsızım bişey sorucam ben anadolu imamhatip mezunuyum bu sene sınava girip ünv okumak istiyorum ama ilahiyatmı okul öncesi öğrtliğimi karar veremedim.okul öncesi ört olursam lise fark dersleri vermem gerekiyor kolaymış benim gönlüm oraya kayıyor ama ilahiyattan sonrada kadrolu hoca olma imkanımda var bilemedim:26:??? yarında iğneli epilasyona başlıyorum daha doğrusu başlatılıyorum annem tarafından kendime bakıcamışım çok acıyomuş yaptıran varmı

tatlım bu harika bir haber tebrikler inşallah bigun biz de yaşarız çoook şanslısın 4 ay çok kısa bi zamanç
hormonlarında sorun yoksa neden metformin verdi doktorun canım merak ettim

yok canım ya 10 gün geçti.çoktan çıkmalıydı. incir kürünü yaklaşık 3-4 aydır yapıyordum ama bu ay hiç etki etmedi. 2 hafta önce doktora gitmiştim yumurtalıklarım boştu. anlayamadı yumurtlayıp yumurtlayamadığımı. hamile değilim adet de olmadım,demek ki yumurtlamamışım.incir işe yaramadı.

sen de sağol canım benim

iğneli acıyomuş ben de duydum lazeri denesene
ihl mezunları ilahiyata sınavsız geçişle giremiyor muydu ?

iğneli acıyomuş ben de duydum lazeri denesene
ihl mezunları ilahiyata sınavsız geçişle giremiyor muydu ?

giriyor tamamda kararsızlığım öğretmenlikten yana olduğu için eğer öğrt istersem lise fark derslerini verip sınavlara yetiştirmem lazım dersler kolay diyorlar çünkü öğrt seçersem sınava girmek durumundayım.bilmiyorum ailem etrafım hocalık diyor ama benim aklım çocuklarda

çocuklara da hocalık yapabilirsin canım hem de kuran kursu öğrt yarım gün çalışıyor anaokulu tam gün

rica ederim tatlımmm

çocuklara da hocalık yapabilirsin canım hem de kuran kursu öğrt yarım gün çalışıyor anaokulu tam gün

evettatlım hemen hemen bütün lise arkadaşlarım öyle bin 2bin arasıda maaş alıyorlar bilemedim ya çocukları çok seviyorum ya küçük kreşte çalışırım diye düşünmüştüm

kızlar herkese iyi geceler ben çıkmak zorundayım bu gece yarın sabah erkenden dra kontrole gideceğim
görüşürüz:79:

4 5 ay önce baktırduysan şekerim gene baktırsan iyi olur çünkü bu hormonlar çok değişkenmiş öyle okumuştum eğer tedaviye başlıyacaksan tabiki baktır gerçi şu yükseklik alçaklık varya onlar bana fasa fiso geliyor hormonları bozuk olanlar bile gebe kalıyor Rabbim ne zaman ol diycekse neyi vesile edecekse o işte

haklısın canım açıklama için sağol canım...
klomende 3. günüm ve yarın kontrolüm var :))
inşallah senin çatlama hemen gerçekleşir ve tutar canım :) paylaş tablonu tabi canım yorumlarız... Turuncu için çok sevindim ...

ya bak tatil yaradı işte sana .... canım ya çok sevindim demekki zamanından önce yumurtlama olmuş o kanama yerleşmeymiş ve testte ancak çıktı hadi inşallah canım bak en sonunda oldu galiba de mi hem ne çok ümitsizdin... haberini bekliyoruz... değerini yaz bize...

CEVAP İÇİN SAGOL BİCİM BUGUN ATEŞ TABLOM BÖYLE BUGUN COK HASTAYIM GRİP OLMUSUM BOGAZIM YANIYOO

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ben de gribi yeni atlattım berbat bişey ve kızlar bu defa erken yakalıyor herkes dikkat etsin... canım ballı süt çok iyi geliyor ılık içmen gerekli...

oh be uzun aradan sonra sonunda bir hamiş haberi gelmiş :))
turuncu çok sevindim.. inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürüz..

de mi ya ben de ne sevindim

canım hcg değerini sabırsızlıkla bekliyorum....

kızlar herkese iyi geceler ben çıkmak zorundayım bu gece yarın sabah erkenden dra kontrole gideceğim
görüşürüz:79:

görüşürüz canım.... umarım kontrolden sonra her şey yolunda gider ve cinsiyet de belli olur...

Son düzenleme:

merhaba ben yaptırmıştım.arkadaşlarım lazer yaptırmıştı.lazer kesinlikle daha iyi ve daha ekonomik.uzun vadede iğneye çok para gidiyor.son ben de lazere gitmiştim.hem çok daha acısız.iğne acılı.lazer de paket programlar var bitene kadar garantili bütün vücut tek fiyata anlaşıyorsun çoğu yerde.fiyatı çok görünsede kesimlikle iğneden ucuz.yanlız denenmiş iyi bir yer kesinlikle.bu iki epilasyon için de geçerli.yanlız hamilelik öncesi ve sırası epilasyon yasaaaakkkk dikkat.....

herkese merhabalar. ben sizleri okumaya çalışıyorum ama bazen de takip edemiyorum iş başladı yoğunluk tabi.turunce hamilelik haberine sevindim.herkese sevgiler

Kkızlar günaydın hepğnize geçmiş olsun dilekelri için teşekkürler akşam çok kötüydüm nane limon kaynattım bide gripin attım bi terlemiş sormayın bi duş aldımda kendıme geldim bugun daha iyim ılık sütüde içtim ballı süper oldum daha iyim

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

bende epilasyona başlamak istiyorum lazerli olanına ama doktorum 1sene önce eger tedavıye başalaycaksan yaptırma çocukdan sonra yaptırsın demişti bana onun için başlayamadım ama böyle agdaylada cok zor oluyor hele şu sıcaklarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…