Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

şimdi daha iyi olmana sevindim bence doktora gitmeden kürler uygulama canım... ateşindeki yükselme soğuk algınlığından mı yoksa yeni mi giriyorsun yumurtlama dönemine...

doktora gitmeden yumurtalıklarına baktırmadan anlayamazsın bunu canım ihmal etme...

Son düzenleme:

selam tatlım naber

valla bilmiyorum herşey olabılr bıraz bekliyeyım adetim gelmezse haftaya gideyim bari

ben igneli seneler önce yaptırmıştım çok can yakıyor bıyık ve çene yaptırmıştım hep iz yaptı iğne izleri resmen bıyık gibi kıl olmasada gölge bırakmıştı bende sonra lazere başladım o lekelerde gitti çok memnunum lazerin söyle bir eksisi var bacaklarda kuruluk yapıyor o yüzden lazer yaptırırken bol bol nemlendirici krem kullanmak gerekiyor cildin kurumaması için

sagol canım ama bu ay yumurtlama yok görünüyor hamıle olmam cok zor

yumurtlama yok diyip doktorun gönderdiği ve hamile kalan birisini biliyorum bu topictemiydi yoksa başka bir topictemi doktor bile şaşırmıştı hatta kimdi o hatırlamıyorum regli olmadan asla ümidini yitirme canım biliyorsun ki regli olup hamile olanda çok

haklısın canım nolur nolmazz şuan bekliyorum iştee he biide bugun kızlar bana sen hamılemısın diye sordular bende yoo nerden cıkardınız falan dedım nebilim ögle bi halin varr görünüşde biz öyle sandık dedıler bende güldüm adet olamadım ondan şişlik dedım içimdende keşek hamıle olsam faaln dedı hayrılısı artık

inşallah hayatım Allah gönlüne göre versin benim şu anda hamile olan arkadaşım regli biter bitmez hamile kaldı bende olmaz öyle şey demiştim ama doktoruda teyit etti üstüne üstlük reglide gördü ilk ayında regli görünce zaten ihtimal vermemiştik ama ayın ortasında testte çıktı o yüzden ne zaman ne olacağı belli olmaz ümidini yitirme

gerçekten böyle şeyler oluyor annem bana hamileliğinde de aynı şeyleri yaşamış hatta beni 3. ayında farketmiş yani 3. aya kadar regl olmuş...ve ben de adet bitiminde döllenen sürpriz gebelik sonucu dünyaya gelmişim...

yemek yapıyorum kızlar bu arada yarın sabah kontrol var bakalım kaç yumurta oluşmuş veya ne kadar büyümüş yarın Allah ın izni ile göreceğim :))

Son düzenleme:

canım ıns. Guzel guzel buyumustur yumosların yarın buyuk gun desene agrı falan oldumu kasıklarında

canım ıns. Guzel guzel buyumustur yumosların yarın buyuk gun desene agrı falan oldumu kasıklarında

sağol canım :)inşallah.... ağrı değil de sızı şeklinde bişey oluyor aradasırada... geçiyor sonra...
senin bebeğin nasıl iyi de mi?

Son düzenleme:

haklıısn canım benım hala umudum varr çalışmalarda iyidi :) hadı bakalım

turuncu çok sevındım kızz hadı hayırlısı olsun darısı bizim başımıza inş..

haklıısn canım benım hala umudum varr çalışmalarda iyidi :) hadı bakalım

benim çok şükür evlendiğim günden beri çalışmalarda hiç bir sıkıntım yok hatta son zamanlarda kaydediyorum telefonuma hangi günler olduğunu herşeyi not ediyorum sonradan lazım olur diye hamile olan arkadaşım gördü geçen gün listemi yuh bu ne bizim çalışma ayda iki yada üç kez oluyor dedi yahu dedim sen ayda bir kaç kere çalışıp hamile kalıyosun ben ayda nerdeyse 15 çalışma yapıyorum tık yok
yani demek oluyor ki Rabbim verecekse ayda bir kere yada iki kez bile yapsan verir diye düşünüyorum ben

çok doğru düşünüyorsun valla şu ilk geceden hamıle kalanlara sasırıyorum ben zaten :)

gyaman hayıta devam edıyormusun ben bırakmıstım adet olursam tekrar başlayacam 3ay düzenli içecegim inş.düzene sokcam su adetimi

gyaman hayıta devam edıyormusun ben bırakmıstım adet olursam tekrar başlayacam 3ay düzenli içecegim inş.düzene sokcam su adetimi adetle aldıgım böğütlen köküneed başlayacam bu ay bakalım hayırlısı

turuncuuu canım tebrik ederim seni.... Allah'ım miniğini kucağına almayı da nasip etsin inşallah..

hayıta ve böğürtlen köküne devam ediyorum cnm yanında birde glukofen içiyorum bayrama denk geldiği için hormon testlerimi yaptıramadım ama bu ay kısmetse yaptırıcam 6 ay hayıta devam etmeyi düşünüyorum tabi hamiş kalmazsam hayıtı su olarakmı içiyorsun çay olarakmı çay zahmetli oluyor diye ben suyunu içiyorum ama üç ay suyunu üç ayda çay olarak içicem
böğürtlen köküde üç ay içiliyor

çok doğru düşünüyorsun valla şu ilk geceden hamıle kalanlara sasırıyorum ben zaten :)

ne kadar şanslı olduklarının farkında bile değiller imreniyorum valla buda bizim imtihanımız napalım Rabbim beterinden korusun ve tez zamanda hayırlısıyla bizi anne yapsın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…