şimdi daha iyi olmana sevindim bence doktora gitmeden kürler uygulama canım... ateşindeki yükselme soğuk algınlığından mı yoksa yeni mi giriyorsun yumurtlama dönemine...Kkızlar günaydın hepğnize geçmiş olsun dilekelri için teşekkürler akşam çok kötüydüm nane limon kaynattım bide gripin attım bi terlemiş sormayın bi duş aldımda kendıme geldim bugun daha iyim ılık sütüde içtim ballı süper oldum daha iyim
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bende epilasyona başlamak istiyorum lazerli olanına ama doktorum 1sene önce eger tedavıye başalaycaksan yaptırma çocukdan sonra yaptırsın demişti bana onun için başlayamadım ama böyle agdaylada cok zor oluyor hele şu sıcaklarda
şimdi daha iyi olmana sevindim bence doktora gitmeden kürler uygulama canım... ateşindeki yükselme soğuk algınlığından mı yoksa yeni mi giriyorsun yumurtlama dönemine...
doktora gitmeden yumurtalıklarına baktırmadan anlayamazsın bunu canım ihmal etme...
bu arada kızlar kararsızım bişey sorucam ben anadolu imamhatip mezunuyum bu sene sınava girip ünv okumak istiyorum ama ilahiyatmı okul öncesi öğrtliğimi karar veremedim.okul öncesi ört olursam lise fark dersleri vermem gerekiyor kolaymış benim gönlüm oraya kayıyor ama ilahiyattan sonrada kadrolu hoca olma imkanımda var bilemedim:26:??? yarında iğneli epilasyona başlıyorum daha doğrusu başlatılıyorum annem tarafından kendime bakıcamışımçok acıyomuş yaptıran varmı
sagol canım ama bu ay yumurtlama yok görünüyor hamıle olmam cok zor
ben igneli seneler önce yaptırmıştım çok can yakıyor bıyık ve çene yaptırmıştım hep iz yaptı iğne izleri resmen bıyık gibi kıl olmasada gölge bırakmıştı bende sonra lazere başladım o lekelerde gitti çok memnunum lazerin söyle bir eksisi var bacaklarda kuruluk yapıyor o yüzden lazer yaptırırken bol bol nemlendirici krem kullanmak gerekiyor cildin kurumaması için
yumurtlama yok diyip doktorun gönderdiği ve hamile kalan birisini biliyorum bu topictemiydi yoksa başka bir topictemi doktor bile şaşırmıştı hatta kimdi o hatırlamıyorum regli olmadan asla ümidini yitirme canım biliyorsun ki regli olup hamile olanda çok
haklısın canım nolur nolmazz şuan bekliyorum iştee he biide bugun kızlar bana sen hamılemısın diye sordular bende yoo nerden cıkardınız falan dedım nebilim ögle bi halin varr görünüşde biz öyle sandık dedıler bende güldüm adet olamadım ondan şişlik dedım içimdende keşek hamıle olsam faaln dedı hayrılısı artık
inşallah hayatım Allah gönlüne göre versin benim şu anda hamile olan arkadaşım regli biter bitmez hamile kaldı bende olmaz öyle şey demiştim ama doktoruda teyit etti üstüne üstlük reglide gördü ilk ayında regli görünce zaten ihtimal vermemiştik ama ayın ortasında testte çıktı o yüzden ne zaman ne olacağı belli olmaz ümidini yitirme
gerçekten böyle şeyler oluyor annem bana hamileliğinde de aynı şeyleri yaşamış hatta beni 3. ayında farketmiş yani 3. aya kadar regl olmuş...ve ben de adet bitiminde döllenen sürpriz gebelik sonucu dünyaya gelmişim...
yemek yapıyorum kızlar bu arada yarın sabah kontrol var bakalım kaç yumurta oluşmuş veya ne kadar büyümüş yarın Allah ın izni ile göreceğim :))
canım ıns. Guzel guzel buyumustur yumosların yarın buyuk gun desene agrı falan oldumu kasıklarında
Tahminimde yanılmadığıma çok memnun oldumRabbim bizede nasip eder inşallah
Rabbim tüm isteyenlere nasip eylesin inşaallah.
Ay ben senin yerinde olsam çoktaaaaan gitmiştim doktora.Nasıl sabrediyorsun:))) Hayırlısıyla keseyi de görürsünüz inşallah.
Canım dün gittiğimizde önümde tam 30 kişi vardı.Bulunduğum ilçedeki tek özel hastane bu ve maalesef randevu sistemi yok.Ben de bu sabah erkenden gitmek için beklemedim.
turuncuuuuuuuuuuu süper bi haber bu güzelim hayırlı olsun Allahım sorunsuz hayırlı bir gebelikle kucağına almak nasip etsin işte budurrrr son günlerde aldığım en güzel haber
Canım benim inşaallah sizlerdende duyacağız birer birer böyle güzel haberleri
tatlım bu harika bir haber tebrikler inşallah bigun biz de yaşarız çoook şanslısın 4 ay çok kısa bi zamanç
hormonlarında sorun yoksa neden metformin verdi doktorun canım merak ettim
Canım benim kistlerim sadece ultrasonda görünüyordu.Metformini ise kilo verebilmek için verdi doktor ilk etapta.Birde benim kan şekerim çok düşüyordu.Elim ayağım titriyordu aç kaldığımda ve tatlıya saldırıyordum.Adetlerde düzensiz olunca hepsi için verdi.
Metformin sayesinde biraz kilo verince çok şükür güzel haber de gecikmedi çok şükür.
Turuncu için çok sevindim ... ya bak tatil yaradı işte sana .... canım ya çok sevindim demekki zamanından önce yumurtlama olmuş o kanama yerleşmeymiş ve testte ancak çıktı hadi inşallah canım bak en sonunda oldu galiba de mi hem ne çok ümitsizdin...haberini bekliyoruz... değerini yaz bize...
canım hcg değerini sabırsızlıkla bekliyorum....
Canım çok teşekkür ederim.
Bugün gittim doktora ve alttan ultrason ile baktı."Bak burda siyah nokta şeklinde görünüyor" diyerek banada gösterdi.İçim bi tuhaf oldu gerçekten.
Öte yandan ise doktor düşük vgeya dış gebelik tehlikemin olduğunu söyleyerek progestan verdi günde 3 kere.
Haftaya cuma tekrar kontrole gelmeni istiyorum dedi.
Ayrıca fazla ayakta durmak,kendimi yormak falanda yasaklandı.
Bu arada doktor 3 tüp kan ve idrar tahlili yaptırdı ve sonuçların güzel çıktığını söyledi.
Kağıtta betahcg değeri ölçülmediği için şuan değerin kaç olduğunu bilemiyorum.
Neden istemedi acaba doktor ?
inşallah hayatım Allah gönlüne göre versin benim şu anda hamile olan arkadaşım regli biter bitmez hamile kaldı bende olmaz öyle şey demiştim ama doktoruda teyit etti üstüne üstlük reglide gördü ilk ayında regli görünce zaten ihtimal vermemiştik ama ayın ortasında testte çıktı o yüzden ne zaman ne olacağı belli olmaz ümidini yitirme
haklıısn canım benım hala umudum varr çalışmalarda iyidi :) hadı bakalım
benim çok şükür evlendiğim günden beri çalışmalarda hiç bir sıkıntım yok hatta son zamanlarda kaydediyorum telefonuma hangi günler olduğunu herşeyi not ediyorum sonradan lazım olur diyehamile olan arkadaşım gördü geçen gün listemi yuh bu ne bizim çalışma ayda iki yada üç kez oluyor dedi yahu dedim sen ayda bir kaç kere çalışıp hamile kalıyosun ben ayda nerdeyse 15 çalışma yapıyorum tık yok
yani demek oluyor ki Rabbim verecekse ayda bir kere yada iki kez bile yapsan verir diye düşünüyorum ben
gyaman hayıta devam edıyormusun ben bırakmıstım adet olursam tekrar başlayacam 3ay düzenli içecegim inş.düzene sokcam su adetimi adetle aldıgım böğütlen köküneed başlayacam bu ay bakalım hayırlısı
çok doğru düşünüyorsun valla şu ilk geceden hamıle kalanlara sasırıyorum ben zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?