Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım usgde görmüş bu yeterli gelmiştir belkide... bir de hepimiz progestan içiyoruz pko olduğumuzdan dolayı veriliyor sanırım...yani herkese veriyor doktorlar tutunsun iyice diye problem etme bunu sakın... sen güzel gideceğine odaklan öptüm canım tekrar hayırlısı olsun maşallah :))

kızla benim daha önce fsh 5.49
lh 9.58 çıkmıştı.
Bugün baktırdım fsh 3.87
lh 1.81 .Nasıl sizce?

baya düşmüş değerler yani kaç olmalı bilmiyorum ama Lh FsH tan düşük olduğuna göre bu iyi....

bana bı yardım kızlarrrrrrr adet olcakmısım gıbı goguslerım kasıklarım agrıo göğüslerıme dkunamıorm bıle.kullandıgım ılacın yan etkılerınde yazmıo böle bıse ya gıtmelımıyım doktora acaba omu bole yaptı adetıme daha 15 gun falan war:26:

sağol canım :)inşallah.... ağrı değil de sızı şeklinde bişey oluyor aradasırada... geçiyor sonra...
senin bebeğin nasıl iyi de mi?

bu ıyıye ısaret gelısıyo ozaman hadı bakalım ıns. Ilk seferde tutar canım ama tutmazsada sorun etme ben 2 kez kullanmıstım bılıyosun sonrasında kendılıgınden oldu.hayırlı zamanda hayırlı bı bebıs dılıyorum sana.bızım bebıste ıyı tatlım tepınıp duruyo ıcerde hareketlerını hıssttıgımden berı daha rahatım artık.bısuru sey aldım ama al al bıtcek gıbı degıl benden tavsıye sımdıden kenara para atın:)rını hıssttıgımden berı daha rahatım artık.bısuru sey aldım ama al al bıtcek gıbı degıl benden tavsıye sımdıden kenara para atın:)

iyi geceler kızlar

bende bugün dra gitmiştim bebeğim iyiymiş şükürler olsunkii
henüz cinsiyeti kesinleşmedi ama erkeğe benziyor dedi yinede kimseye söylemeyin dedi drum bakalım iki hafta sonra tekrar gidiceğim o zaman kesinleşir

bicimcim yarın inşaallah yumoşların gelişmiştir hop hop hopluyorlardır
hemen olabilceğini düşünereke kendini benim yaptığım gibi strese sokma rahat ol zaten bunu iyi yapıyorsun ama ben yinede söylemek istedim hadi hayırlısı

buaraca ecrin87 geçmiş olsun canım hastaymışsın kendine dikkat et canım

kızlar ben kendımı bıldım bılelı pko hastasıyım hatta uc kız kardesız hepımız pko luyuzz.... evlendım 10 aydır yasmın kullandım herkes kullanma bırak fln dedı ama kullandım bu benım tedavımdı bı yandan bılıodum kı daha oncedde dıane kullanmıstım.... ve pko da tasıdıgım en buyuk belırtıı kıllanma kıl sorunyula baya ugrastım lazer ıgnelılıer fln kılom yokk belkı o yuzden sanslıyımm... ve gecen ay hapı bıraktım cocugum olsun dedım nasılsa hemen olmazz dıe dusundum ama dun ögrendım hamıleymısım kendılıgınden geldı bebegım oysa ben o kadarrr alısttırmıstımkı kendımı tedavıyle olur benım kesın dıee... umarım bi sorun olmaz bebegım tutunur ama lutfennn sıkmayın kendınız bızım hastalıgımgımızz sabır ısıı bırazzz hep dedım neden benı buldu bu hastalık dıyee napalım bızımde sınavımız bu belkıde allahım ısteyen herkese nasıp etsınnnn

ne kadar şanslı olduklarının farkında bile değiller imreniyorum valla buda bizim imtihanımız napalım Rabbim beterinden korusun ve tez zamanda hayırlısıyla bizi anne yapsın inşallah...

ben 15gün falan kullandım galıba hayıtı yujurtlama olunca bıraktım hemen ama yanlıs yaptım şimdi adeti bekliyorum gelsin hemen başlayacam kullanmaya ben çayını yapıyorum canım 1su bardagı suyu cezvede kaybnatıyorum kaynayınca 1tatlı kaşıgı atıyorum içine sonra agzı kapalı 10dk bekliyorum sonra süzüp yavaş yavaş içiyorum.bencede allahım bizi bununla imtihan ediyor zabretmemız lazım inş.bizde anne olccaz rabbım sabır versın gercekten cok zor.bögürtleni aldım ama yapamadım daha adetim gelsın onuda yapcam inş. :)

Son düzenleme:

ne güzel yaaa çok sevindim boyle hamıle haberleri duymak bize umut verıyorr allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın arkadaşım darısı bizim başımıza

biizm naptın kızz yumurtaların nasıl gittinmi kontrole gelişmişlermi

KIZLAR ATEŞİMİ YORUMLAYIN LÜTFEENNNN KIRMIZI ÇİZGİ ÇEKTİİ
32 GÜN YUMURRLAMIS GÖRÜNÜYORUM AMA O ZAMAN İLİŞKİ OLMAMIS ONDAN2 GÜN ÖNCE OLMUSS YANI BU AYI KACIRDIM GALIBA HE BİDE 32 GÜN YUMURTALDIYSAMNE ZAMAN ADET OLCAM BEN BUGUN 35 GÜNÜM KAFAM KARISTI ACABA GRİBİM DİYEMİ ATEŞ YÜKSELDİ ANALAMDIM GİTTİ YAA

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Son düzenleme:
yellowcum bebişin ii olmasına sevndm.. dr erkeğe benzetti demek ne güzel, artık büyüyorlar. banada 13. haftada kıza benzio demişşti bakalım hayırlısı

evet canım büyüyorlar herşeyin hayırlısı olsun 4. ayında net olarak belli olur cinsiyeti kız erkek farketmez sağlıklı eli ayağı düzgün olsun önemli olan bu canım

birde 2 gün öne gelmişim 14+2 olmuşum

Son düzenleme:

İnşallah canım olucaz Rabbimin izniyle Allah büyüktür inşallah kürler vesilemiz olurda güzel haberi bizde burdan veribiliriz

yellowcum bebişin ii olmasına sevndm.. dr erkeğe benzetti demek ne güzel, artık büyüyorlar. banada 13. haftada kıza benzio demişşti bakalım hayırlısı

ne güzel yaa bebeişlerinizi iyi olmasına sevındım allahım bizede nasıp etsın bizde burda konusalım inş.kıza benziyor erkege benzıyor diyeee :)

kızlar çok tuhaf birşey oldu inanamıyorum doktora gittim adet söktürücü almak için. rahim çok kalınlaşmış adet söktürücüye gerek yok dedi ve bana kan tahlili yaptırdı. beta hcg 32 çıktı..
1,5 yıllık hasretim bitti diye sevinsem mi bilemedim, çok düşük değer.
2 hafta önce doktora gittiğimde yumurtalıklarım boştu. o zaman adetime 1 hafta vardı.
doktorum dedi ki demek ki daha sonra yumurtlamışım ve döllenmiş.. değerin artmasını bekleyeceğiz..
boş gebelik yaşadığımda da böyle olmuştu Allahım tekrar aynı acıyı yaşamaktan çok korkuyorum
bicim senin içine doğuyordu canım arkadaşım benim inşallah kimysal boş veya dış gebelik değildir Allahım kalp atışlarını duymayı nasip etsin çok yorgunum artık...

ayyy kız çok sevındım yaa ne güzel haber bu böyleee süper yaaa ne güzel arka arkaya aldık hamıs haberlerini hadu bakalım dua et canım bol bol dua et inş hamılesındır bu gece senın için dua edicem canım sen et ayy süper yaa kendım hamıel kalmıs gibi mutlu olsum valla inş.sağlılıdır bebiğin kalp atışllarını duyarsın canım ayy cok güzel yaaa topiğimiz şenlensinbakalım üzülme canım kötü düşünme nolurrr

ayyy kız çok sevındım yaa ne güzel haber bu böyleee süper yaaa ne güzel arka arkaya aldık hamıs haberlerini hadu bakalım dua et canım bol bol dua et inş hamılesındır bu gece senın için dua edicem canım sen et ayy süper yaa kendım hamıel kalmıs gibi mutlu olsum valla inş.sağlılıdır bebiğin kalp atışllarını duyarsın canım ayy cok güzel yaaa topiğimiz şenlensinbakalım üzülme canım kötü düşünme nolurrr

busmai

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…