Canım çok teşekkür ederim.
Bugün gittim doktora ve alttan ultrason ile baktı."Bak burda siyah nokta şeklinde görünüyor" diyerek banada gösterdi.İçim bi tuhaf oldu gerçekten.
Öte yandan ise doktor düşük vgeya dış gebelik tehlikemin olduğunu söyleyerek progestan verdi günde 3 kere.
Haftaya cuma tekrar kontrole gelmeni istiyorum dedi.
Ayrıca fazla ayakta durmak,kendimi yormak falanda yasaklandı.
Bu arada doktor 3 tüp kan ve idrar tahlili yaptırdı ve sonuçların güzel çıktığını söyledi.
Kağıtta betahcg değeri ölçülmediği için şuan değerin kaç olduğunu bilemiyorum.
Neden istemedi acaba doktor ?
kızla benim daha önce fsh 5.49
lh 9.58 çıkmıştı.
Bugün baktırdım fsh 3.87
lh 1.81 .Nasıl sizce?
sağol canım :)inşallah.... ağrı değil de sızı şeklinde bişey oluyor aradasırada... geçiyor sonra...
senin bebeğin nasıl iyi de mi?
hayıta ve böğürtlen köküne devam ediyorum cnm yanında birde glukofen içiyorum bayrama denk geldiği için hormon testlerimi yaptıramadım ama bu ay kısmetse yaptırıcam 6 ay hayıta devam etmeyi düşünüyorum tabi hamiş kalmazsam hayıtı su olarakmı içiyorsun çay olarakmı çay zahmetli oluyor diye ben suyunu içiyorum ama üç ay suyunu üç ayda çay olarak içicem
böğürtlen köküde üç ay içiliyor
ne kadar şanslı olduklarının farkında bile değiller imreniyorum valla buda bizim imtihanımız napalım Rabbim beterinden korusun ve tez zamanda hayırlısıyla bizi anne yapsın inşallah...
kızlar ben kendımı bıldım bılelı pko hastasıyım hatta uc kız kardesız hepımız pko luyuzz.... evlendım 10 aydır yasmın kullandım herkes kullanma bırak fln dedı ama kullandım bu benım tedavımdı bı yandan bılıodum kı daha oncedde dıane kullanmıstım.... ve pko da tasıdıgım en buyuk belırtıı kıllanma kıl sorunyula baya ugrastım lazer ıgnelılıer fln kılom yokk belkı o yuzden sanslıyımm... ve gecen ay hapı bıraktım cocugum olsun dedım nasılsa hemen olmazz dıe dusundum ama dun ögrendım hamıleymısım kendılıgınden geldı bebegım oysa ben o kadarrr alısttırmıstımkı kendımı tedavıyle olur benım kesın dıee... umarım bi sorun olmaz bebegım tutunur ama lutfennn sıkmayın kendınız bızım hastalıgımgımızz sabır ısıı bırazzz hep dedım neden benı buldu bu hastalık dıyee napalım bızımde sınavımız bu belkıde allahım ısteyen herkese nasıp etsınnnn
günaydın herkese....
yellowcum bebişin ii olmasına sevndm.. dr erkeğe benzetti demek ne güzel, artık büyüyorlar. banada 13. haftada kıza benzio demişşti bakalım hayırlısı
ben 15gün falan kullandım galıba hayıtı yujurtlama olunca bıraktım hemen ama yanlıs yaptım şimdi adeti bekliyorum gelsin hemen başlayacam kullanmaya ben çayını yapıyorum canım 1su bardagı suyu cezvede kaybnatıyorum kaynayınca 1tatlı kaşıgı atıyorum içine sonra agzı kapalı 10dk bekliyorum sonra süzüp yavaş yavaş içiyorum.bencede allahım bizi bununla imtihan ediyor zabretmemız lazım inş.bizde anne olccaz rabbım sabır versın gercekten cok zor.bögürtleni aldım ama yapamadım daha adetim gelsın onuda yapcam inş. :)
İnşallah canım olucaz Rabbimin izniyle Allah büyüktür inşallah kürler vesilemiz olurda güzel haberi bizde burdan veribiliriz
yellowcum bebişin ii olmasına sevndm.. dr erkeğe benzetti demek ne güzel, artık büyüyorlar. banada 13. haftada kıza benzio demişşti bakalım hayırlısı
evet canım büyüyorlar herşeyin hayırlısı olsun 4. ayında net olarak belli olur cinsiyeti kız erkek farketmez sağlıklı eli ayağı düzgün olsun önemli olan bu canım
birde 2 gün öne gelmişim 14+2 olmuşum
kızlar çok tuhaf birşey olduinanamıyorum doktora gittim adet söktürücü almak için. rahim çok kalınlaşmış adet söktürücüye gerek yok dedi ve bana kan tahlili yaptırdı. beta hcg 32 çıktı..
1,5 yıllık hasretim bitti diye sevinsem mi bilemedim, çok düşük değer.
2 hafta önce doktora gittiğimde yumurtalıklarım boştu. o zaman adetime 1 hafta vardı.
doktorum dedi ki demek ki daha sonra yumurtlamışım ve döllenmiş.. değerin artmasını bekleyeceğiz..
boş gebelik yaşadığımda da böyle olmuştu Allahım tekrar aynı acıyı yaşamaktan çok korkuyorum
bicim senin içine doğuyordu canım arkadaşım benim inşallah kimysal boş veya dış gebelik değildir Allahım kalp atışlarını duymayı nasip etsin çok yorgunum artık...
kızlar çok tuhaf birşey olduinanamıyorum doktora gittim adet söktürücü almak için. rahim çok kalınlaşmış adet söktürücüye gerek yok dedi ve bana kan tahlili yaptırdı. beta hcg 32 çıktı..
1,5 yıllık hasretim bitti diye sevinsem mi bilemedim, çok düşük değer.
2 hafta önce doktora gittiğimde yumurtalıklarım boştu. o zaman adetime 1 hafta vardı.
doktorum dedi ki demek ki daha sonra yumurtlamışım ve döllenmiş.. değerin artmasını bekleyeceğiz..
boş gebelik yaşadığımda da böyle olmuştu Allahım tekrar aynı acıyı yaşamaktan çok korkuyorum
bicim senin içine doğuyordu canım arkadaşım benim inşallah kimysal boş veya dış gebelik değildir Allahım kalp atışlarını duymayı nasip etsin çok yorgunum artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?