kızlar çok tuhaf birşey olduinanamıyorum doktora gittim adet söktürücü almak için. rahim çok kalınlaşmış adet söktürücüye gerek yok dedi ve bana kan tahlili yaptırdı. beta hcg 32 çıktı..
1,5 yıllık hasretim bitti diye sevinsem mi bilemedim, çok düşük değer.
2 hafta önce doktora gittiğimde yumurtalıklarım boştu. o zaman adetime 1 hafta vardı.
doktorum dedi ki demek ki daha sonra yumurtlamışım ve döllenmiş.. değerin artmasını bekleyeceğiz..
boş gebelik yaşadığımda da böyle olmuştu Allahım tekrar aynı acıyı yaşamaktan çok korkuyorum
bicim senin içine doğuyordu canım arkadaşım benim inşallah kimysal boş veya dış gebelik değildir Allahım kalp atışlarını duymayı nasip etsin çok yorgunum artık...
kızlar çok tuhaf birşey olduinanamıyorum doktora gittim adet söktürücü almak için. rahim çok kalınlaşmış adet söktürücüye gerek yok dedi ve bana kan tahlili yaptırdı. beta hcg 32 çıktı..
2 hafta önce doktora gittiğimde yumurtalıklarım boştu. o zaman adetime 1 hafta vardı.
doktorum dedi ki demek ki daha sonra yumurtlamışım ve döllenmiş.. değerin artmasını bekleyeceğiz..
boş gebelik yaşadığımda da böyle olmuştu Allahım tekrar aynı acıyı yaşamaktan çok korkuyorum
bicim senin içine doğuyordu canım arkadaşım benim inşallah kimysal boş veya dış gebelik değildir Allahım kalp atışlarını duymayı nasip etsin çok yorgunum artık...
Merhaba nerde pco ilgili konu görsem hemen yazmak herkeze umut olmak istiyorum. Pco günümüzde çağresiz bir hastalık değil.Umudunuzu kaybetmeyin ve yaradan dan yeterki istemeyi bilin. Ben yaklaşık 12 yıldır bu hastalıkla mücadele ediyorum. Artık regli bile olmamaya başlamıştım. Doktorlar evlendiğin zaman çocuğun olmayabilir diyorlardı.Haa şimdi diyeceksiniz yaşın kaçkı onca yıl mücadeleden bahsediyorsun yaşım şuan 25 yaklaşık 3 yıldır bebiş için mücade ettim.içmediğin ilaç aramadığım çare kalmamıştı hsg( rahim film ) ofishisteroskopi kan idrar artık kan vermekten bıkmıştım.Yumurtlayamıyor ilaçlarla yumurtladığımda da yumurtalarım çatlamıyordu.Her gün ağlamaktan yeni hamile haberleri alacağım korkusuyla yaşamaktan bıkmıştım. Etrafındaki herkez hamile hemde istemeyerek falan filan birdebunları duydukça daha bir kahroluyordum. Umudum yok sadece Allah teslim bir şekilde aşılama oldum.Daha ilk aşılamam dı. Başta rabbim ve burdan bana dua elen yüzler belki binlerce arkadaşım sayesinde hamile olduğumu öğendim.Ramazan da oruçlarımı tutmuştum. Hani olmuyacak ya kafamdan düşüncesini atmıştım.Yine oruçluyken verdiğim kan sonucunda Allahın izniyle hamile kaldığımıı öğrendim yani diyeceğim pco falan bahane bizler aslında en şanslı insanlarız.Rabbim sevdiği insanlara dert veririmiş ki daha çok dua edelim ondan daha çok ama isyan etmeden isteyelim diye çok uzattım burdan bende bekleyen yüzlerce arkaşıma Allahtan şifa ve evlet sahibi olmak isteyenlerede dua ediyorum Rabbim gönlünüzün muradını versin kucaklarınız dolsun taşsın Allahım evlat kokusu duymaları nasip etsin inşallah Aminnnnnnnnnnn
arkadaşım çok sagol yazın için çok iyi yazmışsın bize umut oluyorsunuz allahım saglıkla kucagın alamayı nasıp etsın darısı bizim başımıza inş.
nerelerdesin yaa bi gidiyon kayboluyoo naber naıslsın
canım sorma işler yoğun hep bizde..evde de vakit olmuyor bazen...
arada girip okuyorum ama....
takvime devam ediyorum..normalde dün falan çizgiyi çekmesi gerekiyordu ama hala tık yok...bakalım....
sizlerden ne haber?
bicim? ne durumdasın? ilk kontrolün oldumu?
anladım canım iyi bizde bişey yok benımde bugun çizgi çekti acayıp yaa 32,gün de yumurtlamısım bugun 35 gün ama kesık çizgi belli degıl yanı bicim gelmedı daha busmai hamıleymıs degeri 35 çıkmıss tam söktürsüc almaya gitmiş doktora rahmı kalunmıs test istemiş degeri 35 cıkmıs ama korkuyorum yazmıs kımyasal gebelık olmasın diyordu inş.bi sorun olmazz ben aynıyım adeti beklıyorum işte :)
21. gün testi ya da ultrasonda baktırsana canım...
bide gripte çok etkilemiştir inan...
neyse, ben kaçtım yine...görüşürüzzzz
Ecrin87 gyaman yellooow saolun iyi dilekleriniz icin kader arkadaslarim .bngl33 canim ben bir bos gebelik gecirdim kurtaj oldum cok aci birsey allah kimseye vermesin.bir sene ugrastik ama ne adet gorebildim ne de hamile kaldim.sonra serophene ilacina basladim 2 ay olmadi bir de kist oldu yasmin aldim doktorun yaninda agladim artik sinirlerim cok yipranmisti 2ay dinlen dedi bana.2 aydir ilac almadim incir kuru yaptim ve dua ettim.tabi gunasiri iliski ile kizlar benim gebeligim daha rayina oturmadi dun geceden beri uyuyamiyorum tekrar kaybetmek istemiyorum.yumurtaliklarimdan ve kendimden nefret ediyordum ama artik yeniden baglaniyorum hayata.yumurtaliklarim adet gunumde son bir gayretle yumurtlamislar kendimden utandim siz de yumurtaliklarinizi sevin kizlar.daha gecen aksam hickira hickira agliyordum idrar testim negatif cikti diye.benimki de en umutsuz animda geliyor galiba.allahim ne olur bu sefer sürsün kucagima alayim allahim kimseyi esiyle cocuguyla imtihan etmesin.Ecrin87 gyaman yellooow saolun iyi dilekleriniz icin kader arkadaslarim .bngl33 canim ben bir bos gebelik gecirdim kurtaj oldum cok aci birsey allah kimseye vermesin.bir sene ugrastik ama ne adet gorebildim ne de hamile kaldim.sonra serophene ilacina basladim 2 ay olmadi bir de kist oldu yasmin aldim doktorun yaninda agladim artik sinirlerim cok yipranmisti 2ay dinlen dedi bana.2 aydir ilac almadim incir kuru yaptim ve dua ettim.tabi gunasiri iliski ile kizlar benim gebeligim daha rayina oturmadi dun geceden beri uyuyamiyorum tekrar kaybetmek istemiyorum.yumurtaliklarimdan ve kendimden nefret ediyordum ama artik yeniden baglaniyorum hayata.yumurtaliklarim adet gunumde son bir gayretle yumurtlamislar kendimden utandim siz de yumurtaliklarinizi sevin kizlar.daha gecen aksam hickira hickira agliyordum idrar testim negatif cikti diye.benimki de en umutsuz animda geliyor galiba.allahim ne olur bu sefer sürsün kucagima alayim allahim kimseyi esiyle cocuguyla imtihan etmesin.
bu ıyıye ısaret gelısıyo ozaman hadı bakalım ıns. Ilk seferde tutar canım ama tutmazsada sorun etme ben 2 kez kullanmıstım bılıyosun sonrasında kendılıgınden oldu.hayırlı zamanda hayırlı bı bebıs dılıyorum sana.bızım bebıste ıyı tatlım tepınıp duruyo ıcerde hareketlerını hıssttıgımden berı daha rahatım artık.bısuru sey aldım ama al al bıtcek gıbı degıl benden tavsıye sımdıden kenara para atın:)rını hıssttıgımden berı daha rahatım artık.bısuru sey aldım ama al al bıtcek gıbı degıl benden tavsıye sımdıden kenara para atın:)
iyi geceler kızlar
bende bugün dra gitmiştim bebeğim iyiymiş şükürler olsunkii
henüz cinsiyeti kesinleşmedi ama erkeğe benziyor dedi yinede kimseye söylemeyin dedi drum bakalım iki hafta sonra tekrar gidiceğim o zaman kesinleşir
bicimcim yarın inşaallah yumoşların gelişmiştir hop hop hopluyorlardır
hemen olabilceğini düşünereke kendini benim yaptığım gibi strese sokma rahat ol zaten bunu iyi yapıyorsun ama ben yinede söylemek istedim hadi hayırlısı
buaraca ecrin87 geçmiş olsun canım hastaymışsın kendine dikkat et canım
eksik olmayın hepiniz merak etmişsinizbiizm naptın kızz yumurtaların nasıl gittinmi kontrole gelişmişlermi
canım 32 artı 14 46. gününde adet olman gerekli eğer tablodaki 32. gün yumurtlama doğruysa...KIZLAR ATEŞİMİ YORUMLAYIN LÜTFEENNNN KIRMIZI ÇİZGİ ÇEKTİİ
32 GÜN YUMURRLAMIS GÖRÜNÜYORUM AMA O ZAMAN İLİŞKİ OLMAMIS ONDAN2 GÜN ÖNCE OLMUSS YANI BU AYI KACIRDIM GALIBA HE BİDE 32 GÜN YUMURTALDIYSAMNE ZAMAN ADET OLCAM BEN BUGUN 35 GÜNÜM KAFAM KARISTI ACABA GRİBİM DİYEMİ ATEŞ YÜKSELDİ ANALAMDIM GİTTİ YAA
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım sorma işler yoğun hep bizde..evde de vakit olmuyor bazen...
arada girip okuyorum ama....
takvime devam ediyorum..normalde dün falan çizgiyi çekmesi gerekiyordu ama hala tık yok...bakalım....
sizlerden ne haber?
bicim? ne durumdasın? ilk kontrolün oldumu?
Ecrin87 gyaman yellooow saolun iyi dilekleriniz icin kader arkadaslarim .bngl33 canim ben bir bos gebelik gecirdim kurtaj oldum cok aci birsey allah kimseye vermesin.bir sene ugrastik ama ne adet gorebildim ne de hamile kaldim.sonra serophene ilacina basladim 2 ay olmadi bir de kist oldu yasmin aldim doktorun yaninda agladim artik sinirlerim cok yipranmisti 2ay dinlen dedi bana.2 aydir ilac almadim incir kuru yaptim ve dua ettim.tabi gunasiri iliski ile kizlar benim gebeligim daha rayina oturmadi dun geceden beri uyuyamiyorum tekrar kaybetmek istemiyorum.yumurtaliklarimdan ve kendimden nefret ediyordum ama artik yeniden baglaniyorum hayata.yumurtaliklarim adet gunumde son bir gayretle yumurtlamislar kendimden utandim siz de yumurtaliklarinizi sevin kizlar.daha gecen aksam hickira hickira agliyordum idrar testim negatif cikti diye.benimki de en umutsuz animda geliyor galiba.allahim ne olur bu sefer sürsün kucagima alayim allahim kimseyi esiyle cocuguyla imtihan etmesin..
canım herşey için sağol inşallah gerçek bir gebeliğe dönüşür bugun tekrar tahlil vereceğim doktor henüz hiç ilaç vermedi ben mi teklif etsem acabaeksik olmayın hepiniz merak etmişsinizcanım arkadaşlarım yukarda yazdığım gibi henüz gelişme yok...
Canım benim Allah gönlüne göre versin tez zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin meleğini. Aslında çok stres yapıyoruz bir çoğumuz anne olucaz Rabbimin izniyle ama işte olmayanları görünce korkup stres yaşıyoruz birde düşük yaşayan arkadaşlarımız yada kürtaj olanlar dahada korkuyorlar ama aslında bunun iyi yanından da bakmak lazım en azından hamile kalabiliyorsunuz. Çok aşamalardan geçmişsin çok zorluklar yaşamışsın ama annelik böyle bir şey işte daha o melekler gelmeden bile bizler neler çekiyoruz dimi onlar için o yüzden Rabbim hayırlı evlatlar versin kadir kıymet bilen evlatlar. İlk önce korkma eskiyi düşünme stres yapma ilki öyle oldu diye bir daha öyle olacak diye bir şey yok iyi düşünki iyi şeyler olsun Rabbim en umutsuz hissettiğin anda sana yetişmiş çok şükür dilerim hayatım sonuna kadar senin ve meleğinin yanında olur
canım kendin de demişsin umutla bakacağız o zaman de mi... bence değerin de güzel çıkmaya devam edecek ama sen stresten uzak durmalısın ve ilaçlarını düzenli almalısın doktor ne verirse tamam mı? bak böyle umutsuz olduğun bir zamanda Allah ım dur dedi umutsuzluğa yer yok dercesine... sana senin umut etmeyerek göremediğin tarafı gösterdi ve mucizeni getirdi canım :)) tekrar değerine baktırdığında iyi haberlerini bekliyorum yaz mutlaka merakta bırakma...
gece nete gelemedim..sabah ancak gelebildim geç yazıyorum ama ne yazıkki henüz gelişme yok adet 13. günüm olan salıyı bekleyeceğiz o zaman gene bakacak doktor ve yeterli büyüyen olursa o zaman şansım olur... bakalım kısmet...
canım bebeğin iyiymiş çok sevindim... bana doktorum salı günü gelmemi söyledi şu anda kayda değer yumurta yokmuş ama o zaman olabilirmiş... olmazsa 1 ay daha böyle deneriz dedi bana...
eksik olmayın hepiniz merak etmişsinizcanım arkadaşlarım yukarda yazdığım gibi henüz gelişme yok...
canım 32 artı 14 46. gününde adet olman gerekli eğer tablodaki 32. gün yumurtlama doğruysa...
2 gün öncesi ilişki olduysa eğerki servikal sıvı kuvvetliyse spermler daha uzun yaşama ve hareket etme kabiliyeti gösterirler bu nedenle yumurta beyazı akıntı olduysa gebelik oluşma ihtimali çok daha fazla canım...
inş.dediğin gibi olur canım benım bekleyelım görelim bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?