canım herşey için sağol inşallah gerçek bir gebeliğe dönüşür bugun tekrar tahlil vereceğim doktor henüz hiç ilaç vermedi ben mi teklif etsem acaba
canım benim yumurtam da büyümemişti ilk gittiğimde doktor bana "sıkı bir pko luymuşsun" demişti çok üzülmüştüm. birkaç gün sonra tekrar çağırmıştı baktı ki büyümüş. yani bazı bünyeler ilaca geç cevap veriyormuş canım üzülme.incir ye bol bol. zaten doktor en düşük dozla başlıyor cevap vermezse artırıyor. bak ben 2 ay önce aldım serophene demek hala etkisi sürmüş vücudumda. ilaç boşa gidecek diye üzülme.
hep yanındayız hepimiz bunu biliyosun.. kızlar elele başarıcaz
günaydın canlarım...
benim bugün ancak çekti kırmızı çizgiyi....buyrun....
Eki Görüntüle 253543
bicim haftaya salımı gidiceksin doktora? önceden yani bu hafta gittinmi? geçmişi kaçırdımda...
yazdıkların bana umut verdi canım çok teşekkür ederim haklısın gelişebilir aniden hiç belli olmaz... canım doktor değerine bir daha kan veriyorsun ya bakacaktır... kesin gebelik teşhisi konursa progesteron takviyesi folik asit vs içmen gerekecek elbette...doktorun söyler mutlaka söylemezse progestanı sen sor...
canım sanırım bu ay tutacak de mi senin ay inşallah canım kesikli çizgiyi net kırmızı düz çizgi olarak çekse kesin emin olacağız ama takvime göre doğru günlerde ilişki olmuş canım şans çok yüksek bence :))
ben dün doktora gittim gelişme yoktu yumurtalarda adet13. günüm olan salı günü yine bakacak...
öptüm canım....
canım bu arada senin derecen genel olarak düşük mü gösteriyor yani tablondan anladığım bu...iniş çıkışlar normal yumurtlama doğru çizilmiş ama senin ateş neden hiç 36.7 37.0 lere falan çıkmıyor acaba? merak ettim...
evet ya benim ateş hep öyle. hatta bir gün 35.9 du...fark ettiysen...ben ilişkileri yazmayı bazen unutuyorum ama kendi takvimimde var zaten. Ama doktora gittiğimde sorucam bunu, ateşim neden hep böyle düşük diye.
hıımmm demek senin yumoşlar derin uykuda, bence bu ay gelişmezlerse, diğer ay gelişiceklerdir. unutma çok uzun bir adet dönemi yaşadın ve kendin müdahale ederek söktürdün.ancak kendine gelicektir vücudun...
pco var bende.bi devlet hastanesinde tedaviye başlıycam tüm testler yapıldı bi tek rahim filmim kaldı oda o hastanede yapılmıyomuş drum başka hastanede yaptır dedi.çapada yaptırmak istiyorum ama nereye gidip randevu almam lazım başka hastaneden geldiğim için kabul ederlermi yoksa beklemem mi gerekir?bugün adetimin 2.günü nezaman gidip nerden hangi bölümden randevu almam lazım acil cvplarınızı bekliyorum...hsg bölümünede yazdım ama orası pek aktif değil burda yardım edebileceğinizi düşündüm lütfen arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var
tedavın ahyırlı olsun arkadaşım ist hangi hastaneye gidiyorsun nasıl ilgileniyorlarmı bende devlete gitmneyi düşünüyorum randevu kolay alabılıyormusun peki.çoğu hastane hsg yapmıyor diye biliyorum ben ama sen yinede araştır ben ozelde yaptırmıstım radyotom radyomar dıye 300tl falandı galıba fiyatı hiç acı hissetmedeım ve sonucu almıstım imkanın varsa tavsiye ederim canım şimdiden geçmiş olsun
passion rahim filmi için gideceğin yerde seni bölümle ilgili yönlendirir ancak özel hastaneye gitmeyeceksen araştırma hastanesi niteliğinde güvenilir bir yere git bence...kadın doğum doktoru da rahim filmi esnasında orada oluyor yani kadındoğumla görüşmen gerekecek....
anestezili yaptırmanı tavsiye ederim.... yorumlardan anladığım kadarıyla ağrılı iişlemmiş...
ben çektirmedim... doktorum henüz gerekli görmedi...
kızlar değerim düştü ve şu an kanamam geliyor..korktuğum başıma geldi..çok kötüyüm...
kızlar değerim düştü ve şu an kanamam geliyor..korktuğum başıma geldi..çok kötüyüm...
canım benim herşeyin hayırlısı gerçekten bizim bilmediğimiz her şeyde bi hayır var sınanıyoruz deneniyoruz sakın neden deme tamammı güzelim Rabbimin sınavından geçersek evlat sahibi olacağız BOL BOL DUA ET KENDİNE DİKKAT ET ne durumdasın anlayabiliyorum ama kendini toparlamazsan daha kötü olursun canımcım
Busmai, reyhan arkadaşımın yazdıklarına da aynen katılıyorum... lütfen moralini yüksek tut bak.... çaresiz anlarda bile umut etmek gerektiğini unutma sakın...sakın ağlama, üzülme güzel arkadaşım tamam mı?
canım girip gelişmelerini okuyorum seninde ama inan öyle bi halim varki yazamıyorum ya bişey oldu bana bi kaç gündür daha doğrusu pazardan beri halsiz isteksiz öyle yaşıyorum ama kendimi dinlesem yataktan hiç çıkmam o derece ama sürekli bişeyler arıyorum yapacak.inşallah haftaya gittiğinde yumoşların olmuştur.ve kurban olduğum Rabbim evlat nasip eder sağlıkla imtahanımız zor evet ama bunu gururla söylüyorumki seçilmiş insanlarız hamdolsun:)sevdiğine cennetine arzuladığına imtahan verir Rabbim
ne güzel yazmışsın :) içten dileklerine teşekkür ederim canım Amin !.. inşallah gelişecek yumurtalarım...
olacak gözüyle bakmaya devam ediyorum umutsuz olmak bana göre değil.... her zaman bir umut vardır... bizim meleklerimiz de gelecek biliyorum...sen bu ay tedavi görüyor musun? yoksa kür mü yapıyorsun canım?
doktora gidicem ama karar veremiyorum başlasammı yumurtlamayamı baktırsam sanırım hayıt içicem adet olmak istiyorum benim isteğim her ay düzgün adet olmak yumurtlama sonradan bunu bu adetimde anladım zamanında gelince gebelik yok diye üzülmüyürum çünkürabbim bizede şifa versin.tabiki umutsuz olma güzeliminşallahta bu ay müjdeni alırız inşallahhhh
canım hayıt çayı içebilirsin o zaman sabah 1 fincan akşam 1 fincan 5 dk demleyerek içebilirsin... belki faydası olur istersen dene ve bununla birlikte yumurta takibine de git tamam mı? yalnız hayıtı tek başına iç karışık bitki çaylarından alma sadece hayıt iç etkili ve kuvvetli bir bitkiymiş başka şeylerle karıştırılmamalıymış ve hormon haplarıyla beraber kesinlikle kullanılmamalıymış... bilgin olsun canım .....
inşallah dediğin gibi olur da ben de müjde veririm kısmet :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?