Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

haklısın canım incirim yoktu bu ay en kısa zamanda alıp yemeye devam etmem gerekli....
metformin ile beraber oluyor mu bilmiyorum yani ilacı kafana göre bırakman belki de yanlış olur...
doktorlar da bu konuda bilgimiz yok diyebiliyorlar bitkilerle pek uğraşmıyorlar anlayacağın yani bunu kime sorsak bilemedim günde 2 tane mi metformin alıyorsun?

Reyhan canım metformin yumurta kalitesi için önemliymiş ya bence bırakma hapı devam et belki bu hap senin hamile kalmanı sağlayacak bunu bilemeyiz...

Son düzenleme:

canım bence ilacını bırakma, yine sen bilirsin ama ben de 5 aydır kullanıyorum ve adetim düzene girdi artık her ay adet oluyorum nazar değmesin valla.
Kızlar benim doktorum adetinin 2 -3. günü gel, sana artık yumurta takibi yapacağız dedi telefonda.Maalesef 5. günümdeyim bugün( Bir dahaki ay gel o zaman dedi ( Nasıl yapılıyor yumurta takibi??Çatlatma iğnesi falan mı verecek acaba?Bir de benim doktorum uzakta,yumurta takibi denilince ..sık sık gitmem gerkecek mi??

merhaba yumurta takibi için ayrıca ilaç verecek mi ilaçsız takip ise adetin 10. günü ve 14. günü arası yumurta iyice gelişir ve çatlamaya yakın olduğunda 20mm civarına geldiğinde ilişki günü verilir doktor tarafından... yumurtlama oluyorsa zaten çatlatma iğnesine gerek de yok sen diyelim ki 30 günde bir adet görüyorsan muhtemelen 16. gün de yumurtlama olur yumurta takibinde sık kontrole gitmen gerekecek...özellikle adetin 2.3. günü yumurta takibi yapılacak diye bir zorunluluk yok ki ben 8. günümde gittim bir de 13. günümde gideceğim...adet 3. günü olan hormon testleri var belki ondan bahsetmiştir doktorun...

Son düzenleme:
slm kızlar bugun doktorumla görüştüm agrılarım için ptesi gel ultrasonda bı bakalım dedi gitcem bakalım neyın nesıymıs kıst erımısmı bakalım küçülmüşmü bi bakalım

slm kızlar bugun doktorumla görüştüm agrılarım için ptesi gel ultrasonda bı bakalım dedi gitcem bakalım neyın nesıymıs kıst erımısmı bakalım küçülmüşmü bi bakalım

inşallah erimiştir kistin ama genelde bu tedavi ile yok oluyor kistler canım içini rahat tut...
ağrıyı da yapan budur bence...kaç tane hapın kaldı?

Son düzenleme:
inşallah erimiştir kistin ama genelde bu tedavi ile yok oluyor kistler canım içini rahat tut...
ağrıyı da yapan budur bence...kaç tane hapın kaldı?

ıns canım erimiştir.9 tane falan kaldı ilaç ama adet olcakmısım gibi sancılanıorum.bakalım ne dıycek bi gideyımde ptesı bakalım ne dıycek ama bu ay boş gectı dıye cok üzüldüm..yan komsum hamile alt komsum üçüncüye hamile gelinimiz hamile herkes hamile allahım bizlerde yasayalım o duyguyu inş en kısa zamanda :2:

hiç üzülme sıkma canını böylesi hayırlıymış canım... sağlıkla dünyaya getirmek ve sağlıkla büyütmek önemli olan inanki zamanını bilemeyiz ama bizlerin de olacak elbet...inşallah pazt günüiyi şeyler diyecek doktorun....

canım ben 6 ay hayıt içtim bir yıl boyunca hiç yumurtlamamıştım
hayıttan sonra bir kaç kere yumurtladım hatta adetlerim genelde 35 günde bir olmaya başladı

arkadaşlar birde arginmax women diye bir vitamin var gnc lerde satılyor yumurta kalitesine çok iyi geliyormuş
ben aylarca ondanda içtim biliyorsunuz bizlerde yumurtlama geç olduğundan kalitesi kötü olabiliryor

bicimmm kuzum nasılsın hala klomene başlamışsın sanırım :97:

inş canım bakalım ne dıycek doktor bu ay zaten dogum kontrol hapı kullanıorum die hiç düşünmedim olur die zaten olmicanı bildigim için sen neler yapıosun basladınmı tedaviye

klomenim bu gece bitti bile canım başlamaz olur muyum :)) salı günü doktor günüm heyecanlıyım...
Hoşgeldin :)) iyi olmana sevindim canım...

Son düzenleme:

canım dengesiz olmasına bakma yumurtlama olsunda
bu arada akıntı durumun verimliyi gösteriyor umarım büyüyordur yumurtan
canım büyümezse sakın sıkılma
benimde yumurtlıklarım klomene cevap vermemişti
yani büyümemişti ve doktorum puregon vermişti o ay
yani 5 gün klomen içmiştim sonrasın 3 gün 50 ünite puregon iğne olmuştum
ancak öyle büyümüştü
canım eğer yaşın evlilik yılınız uygunsa raporla puregon iğne alabilirsin
fiyatı biraz pahalı aklımdayken söyleyeyim
eğer kullanacak olursan bilgin olsun izmirde her yerde 250 tl olan iğne
bornovada akhisar eczanesinde 150 tl
umarım gerek kalmaz bu ay büyür senin yumoşun ve hemencik çatlar

inşallah canım o bahsettiğin iğneye gerek kalmaz fiyat bilgisi için teşekkür ederim... 30 yaşımı doldurdum ben 2. yılımız dolacak evliliğimizde yakında :)
bakalım neler olacak.... klomen işe yarayacak gibi hissediyorum ama tabi bekleyip göreceğim canım çok teşekkür ederim... bir de doktor dediki bu ay inşallah sonuç alacaksın eğerki alamazsan bir ay daha klomen devam edelim dedi.. benim akıntım olmazdı pek akıntı heyecanlandırdı beni :) hayırlısı herşeyin

Son düzenleme:

canım bencede bir ayda klomene devam edin hatta 3-4 aya kadar içenler var
akıntının olması çok güzel inşallah olacak yumurtlaman
canım ateş tablonun sayfanın tepesinde sharingi sonra setup tıklayıp çıkan kutucuğun içindekilleri kopyalaıp
buraya yapıştırırsan bende senin ateşini pc me kaydedebilcem
bu şekilde koyunca günlük ateşine bakamıyorum
pc imde bir sürü arkadaşımın ateşi kayıtlı seninkinede günlük olarak bakarım

deneyim canım tablomu eklemeyi bakayım yapabilecek miyim...dediğin yerlere bastım ama kutucukta bişey yazmıyor boş...help: kısmında text diye bişey yazıyor onu mu yapıştıracağım?

Son düzenleme:
deneyim canım tablomu eklemeyi bakayım yapabilecek miyim...dediğin yerlere bastım ama kutucukta bişey yazmıyor boş...help: kısmında text diye bişey yazıyor onu mu yapıştıracağım?

yok canım yaa onun ayarları var sanırım
eğer sakıncası yoksa bana özelden kullanıcı adını şifreni yaz ben yapayım

kızlar değerim düştü ve şu an kanamam geliyor..korktuğum başıma geldi..çok kötüyüm...

canım çok geçmiş olsun drun bunun bir açıklamasını yapıyor mu?
moralini bozma senin için en hayırlı zamanı rabbim biliyor ve o zaman olucak kendini sıkma

yelloww canım bebeğin iyi demi?
sen progestan içmeyi bıraktın mı devam ediyor musun? kaçıncı aya kadar progestan takviyesi oluyor merak ettim...

sabah 6 dan beri ayaktayım uykum geldi kızlar birazdan yatarım iyi geceler hepinize :))

Turuncu nasılsın? yazmadın canım herşey yolunda mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…