yelloww canım bebeğin iyi demi?
sen progestan içmeyi bıraktın mı devam ediyor musun? kaçıncı aya kadar progestan takviyesi oluyor merak ettim...
sabah 6 dan beri ayaktayım uykum geldi kızlar birazdan yatarımiyi geceler hepinize :))
Turuncu nasılsın? yazmadın canım herşey yolunda mı?
iyi canım şükürler olsunki sen nasılsın bakalım
bıraktım bu hafta canım magnezyuma geçtim
sanada iyi geceler canım
demek doğru duymuşum 3. aydan sonra plesenta devreye girdiğinden artık progestana gerek kalmıyormuş... magnezyum nasıl hap mı alıyorsun?
ben iyiyim canım bildiğin gibi öptüm :)
kızlar değerim düştü ve şu an kanamam geliyor..korktuğum başıma geldi..çok kötüyüm...
hap değil canım toz suda eritip içiyorum
bende seni öptüm
internette biraz sorun var sanırım yavaş çalışıyor ondan geç yazıyorum
kanuni sultan süleyman hastanesine gidiyorum eski adı yenimahalle kadın doğum hastanesi bakırköydeki şimdi halkalıya taşındı. cnm iyi ilgileniyorlar.randevusuz gidiyorum ben randevuylada gidiliyo ama ben hiç randevuyla gitmedim sabah erken gidip kayıt yaptırıyorum.mesela bugün sabah 8buçukta gidip kayıt oldum 1 numara verdiler muayenemi olup çıktım.cnm özelde yaptıramam hsg yi imkanım yok çapayı istiyorum ama hangi bölüme gitmem lazım bilmiyorum.
canım ben anlayamıyorum neden sende böyle oluyor tutunamıyor?
doktorla görüştün mü?
canını sıkma herşeyde hayır vardır...hem rahim filmi çekilecekti değil mi bence şu durumda rahim fimi çektirmen çok önemli...değerin kaça düşmüş doktor ne dedi canım kontrol oldun mu doktora?
lütfen üzülme bak herşeyin hayırlısı üzme kendini...
Busmai, reyhan arkadaşımın yazdıklarına da aynen katılıyorum... lütfen moralini yüksek tut bak.... çaresiz anlarda bile umut etmek gerektiğini unutma sakın...sakın ağlama, üzülme güzel arkadaşım tamam mı?
Busmai umarım bu gün daha iyisindir..
Canım araştırdım bu tarz gebelik kayıpları için tüm nedenlerin araştırılması gerekiyormuş... sperm kalitesi ve rahim filmine bakılması şartmış...
bir de hormonal bozukluktan ötürü boş ya da kimyasal gebelik olabilirmiş... yani yumurtlamadan hemen sonra bunu önlemek için gebeliğin ilk 3 ayında progesteron hapı içmemiz şartmış pko olduğumuz için özellikle...
muayeneni ol canım... bizleri de bilgilendir belki daha önce de yaşadın bu tarz bir kimyasal gebelik ama regl olduğundan ve iz bırakmadığından farkedemedin...
inşallah hakkında en iyisi sonuçlansın canım.... ve tedavilerine de devam et bence.... ne mutlu sanaki gebe kalabiliyorsun... bu da harika bişey bence....yine olacak canım gebeliğin yine gerçekleşecek...ve bu defa inşallah doktorların da yardımıyla sorun yaşamayacaksın...iyi doktor çok önemli...
kızalar 6 kilo kadar verdim şekerli şeyler yememye dikkat ediyorum spora başladım ve 14 yaşından beri 1 kez bıle gununde olmayan reglim 3 aydır 30 ila 35 gün arası olaya başladı çok mutluyum...
sadece kılo vererek ve düzenli spor yaparak bu sorununuzu aşabılırsınız. reglim böyle devam ederse bebegım olur değil mı kızlar?çok mutluyummmm
günaydın canım çok üzüldüm artkadaşımıza ama dediğin gibi hamıle kalabılmekde güzel bişey bende bu soruları sorcajktım araştırması yapıldımı diye inş.herşey güzel olacaak
canım çok sağol şimdi ben bu linki her kopyala yapıştır yaptığımda güncel halini görebileceksin de mi ne güzel....bicim günaydın
canım bu senin ateş tablon
359aa8 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ecrin canım bilgilerini yolla bakayım
ben de spor ve dietle yumurtlama ve düzenli regl sağlamıştım 2 ay sürdü sonra bozuldu yine düzenim... çok inatçı bişeymiş pkokızalar 6 kilo kadar verdim şekerli şeyler yememye dikkat ediyorum spora başladım ve 14 yaşından beri 1 kez bıle gununde olmayan reglim 3 aydır 30 ila 35 gün arası olaya başladı çok mutluyum...
sadece kılo vererek ve düzenli spor yaparak bu sorununuzu aşabılırsınız. reglim böyle devam ederse bebegım olur değil mı kızlar?çok mutluyummmm
günaydınlar kızlar.....hepinize güzel haftasonları diliyorummmm..
gunaydın kızlar nasılsınız busmai canım uzme kendını herseyde wardır bı hayır bak en azından hamile kalabılıosun buda cok gusel.doktorun marım gereklı arastrmayı yapar.kaç gundur ruyamda hep hamileler görüorum ya nie böle oldu tam bır haftadırlı her gece ruyamda bı hamile görüorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?