Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

iyi canım şükürler olsunki sen nasılsın bakalım
bıraktım bu hafta canım magnezyuma geçtim
sanada iyi geceler canım

iyi canım şükürler olsunki sen nasılsın bakalım
bıraktım bu hafta canım magnezyuma geçtim
sanada iyi geceler canım

demek doğru duymuşum 3. aydan sonra plesenta devreye girdiğinden artık progestana gerek kalmıyormuş... magnezyum nasıl hap mı alıyorsun?
ben iyiyim canım bildiğin gibi öptüm :)

demek doğru duymuşum 3. aydan sonra plesenta devreye girdiğinden artık progestana gerek kalmıyormuş... magnezyum nasıl hap mı alıyorsun?
ben iyiyim canım bildiğin gibi öptüm :)

hap değil canım toz suda eritip içiyorum
bende seni öptüm
internette biraz sorun var sanırım yavaş çalışıyor ondan geç yazıyorum

kızlar değerim düştü ve şu an kanamam geliyor..korktuğum başıma geldi..çok kötüyüm...

üzme kendini Rabbim böyle istemiş bizim elimizden ne gelirki herşeyde bir hayır vardır emin ol buna ve neden böyle olduğunu iyi bir araştır hayatım kan yüzünden mi rahimlemi ilgili hsg çektirmediysen çektir herşeyine baktır A dan Z ye ki ona göre bir tedavi uygula bir daha böyle bir şey yaşamamak için en azından daha önce söylemiştim sana iyi yönünden bak hamiş kalabiliyorsun bak biz kaç aydır uğraşıyoruz başaramadık Allah yardımcın olsun hayatım

Busmai umarım bu gün daha iyisindir..
Canım araştırdım bu tarz gebelik kayıpları için tüm nedenlerin araştırılması gerekiyormuş... sperm kalitesi ve rahim filmine bakılması şartmış...
bir de hormonal bozukluktan ötürü boş ya da kimyasal gebelik olabilirmiş... yani yumurtlamadan hemen sonra bunu önlemek için gebeliğin ilk 3 ayında progesteron hapı içmemiz şartmış pko olduğumuz için özellikle...
muayeneni ol canım... bizleri de bilgilendir belki daha önce de yaşadın bu tarz bir kimyasal gebelik ama regl olduğundan ve iz bırakmadığından farkedemedin...
inşallah hakkında en iyisi sonuçlansın canım.... ve tedavilerine de devam et bence.... ne mutlu sanaki gebe kalabiliyorsun... bu da harika bişey bence....yine olacak canım gebeliğin yine gerçekleşecek...ve bu defa inşallah doktorların da yardımıyla sorun yaşamayacaksın...iyi doktor çok önemli...

Son düzenleme:
hap değil canım toz suda eritip içiyorum
bende seni öptüm
internette biraz sorun var sanırım yavaş çalışıyor ondan geç yazıyorum

ay ne ilginçmiş eski yıllarda yokmuş bunlar herhalde.... 17. haftada da iyot veriyorlar sanırım de mi? bu sayede nur topu gibi olacak inşallah bebeklerimiz :))

Son düzenleme:

bu hastaneyi duydum ilgiliyseler güzel o zaman allah yardımcın olsun canım

size katılıyorum kızlar neden tutunamıyor acaba onun bi araştırmasını yaptılarmı canım bende merak etti üzme kendını herşeyde vardır bı hayır dua et canım bol bol dua et

günaydın canım çok üzüldüm artkadaşımıza ama dediğin gibi hamıle kalabılmekde güzel bişey bende bu soruları sorcajktım araştırması yapıldımı diye inş.herşey güzel olacaak

kızalar 6 kilo kadar verdim şekerli şeyler yememye dikkat ediyorum spora başladım ve 14 yaşından beri 1 kez bıle gununde olmayan reglim 3 aydır 30 ila 35 gün arası olaya başladı çok mutluyum...
sadece kılo vererek ve düzenli spor yaparak bu sorununuzu aşabılırsınız. reglim böyle devam ederse bebegım olur değil mı kızlar? çok mutluyummmm

çok güzel valla düzneli yumurtlarsan eşindede sorun yoksa tabıkıde hamıle kalabılrısın canım

Son düzenleme:
günaydın canım çok üzüldüm artkadaşımıza ama dediğin gibi hamıle kalabılmekde güzel bişey bende bu soruları sorcajktım araştırması yapıldımı diye inş.herşey güzel olacaak

merhaba canım inşallah hepimiz için her şey yoluna girecek....

bicim günaydın
canım bu senin ateş tablon
359aa8 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ecrin canım bilgilerini yolla bakayım
canım çok sağol şimdi ben bu linki her kopyala yapıştır yaptığımda güncel halini görebileceksin de mi ne güzel....
ben de spor ve dietle yumurtlama ve düzenli regl sağlamıştım 2 ay sürdü sonra bozuldu yine düzenim... çok inatçı bişeymiş pko senin için çok sevindim böyle devam ettabiki düzenli regl olursan yumurtlama gününü de belirleyebilmiş olursun adet siklusun - 14 gün = yumurtlama günü şeklinde oluyormuş... internette yazan bu...

gunaydın kızlar nasılsınız busmai canım uzme kendını herseyde wardır bı hayır bak en azından hamile kalabılıosun buda cok gusel.doktorun marım gereklı arastrmayı yapar.kaç gundur ruyamda hep hamileler görüorum ya nie böle oldu tam bır haftadırlı her gece ruyamda bı hamile görüorum :26:

hayır olsun canım sürekli hamilelikten bahsediyoruz senin rüyana girmesi çok normal... ben de 1 keresinde görmüştüm...

bicimm ben pc in sık kullananlarına senin ateşini ekledim
sen topiğe eklemesende ben gelip bakmasamda günlük olarak bakabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…