bicimm ben pc in sık kullananlarına senin ateşini ekledim
sen topiğe eklemesende ben gelip bakmasamda günlük olarak bakabilirim
hayır olsun canım sürekli hamilelikten bahsediyoruz senin rüyana girmesi çok normal... ben de 1 keresinde görmüştüm...
sağ olun kızlar bugün daha iyiyim. Allah başka sıkıntı göstermesin.
bicim canım dediğin gibi yapısal anormallikten kaynaklanıyor boş gebelik, kimyasal gebelik.. gebelik oluşuyor, fakat yapısında bir bozukluk olduğu için vücut onu reddediyor ve atıyor.
benim boş gebelik olduğunda düşük olmadan kürtaj olmuştum. bunda allahtan kurtaja gerek kalmadı adetle atıldı.
ama ikisinde de yapısal bir bozukluk olması aklıma yumurtalarımın kalitesizliğini getiriyor. sanırım bunlar pko lularda sık oluyor. bu sonuca hazırlıklıydım zaten. doktor geç yumurtlamayla döllendi deyince "eyvah" demiştim "gene mi çürük yumurta yoksa". o yuzden kimseye de soylemedim zaten hamilelik çıktığını. artık doğal hamile kalmaktan korkar oldum.
doktor bana hiçbirşey önermedi.çok normal karşıladı. herkeste olabilir falan dedi.
belki de progesteron takviyesi gerek,bunu da söylemedi. kızdım açıkçası. bana daha hassas davranması, herşeyi araştırması lazım ama normal karşılıyor. ya tekrar olursa?
gene serophene kullanmayı önerdi. adetin beşinci günü başlayacağım. açıkçası hiç umudum yok bu aydan. ama zaten bundan sonra iğneyle tedavi başlıyor, ondan sonra daha kaliteli yumurta olurmuş. kafam çok karışık ne yapmam gerektiğini bilemiyorum.
bicim canım dediğin gibi yapısal anormallikten kaynaklanıyor boş gebelik, kimyasal gebelik.. gebelik oluşuyor, fakat yapısında bir bozukluk olduğu için vücut onu reddediyor ve atıyor.
benim boş gebelik olduğunda düşük olmadan kürtaj olmuştum. bunda allahtan kurtaja gerek kalmadı adetle atıldı.
ama ikisinde de yapısal bir bozukluk olması aklıma yumurtalarımın kalitesizliğini getiriyor. sanırım bunlar pko lularda sık oluyor. bu sonuca hazırlıklıydım zaten. doktor geç yumurtlamayla döllendi deyince "eyvah" demiştim "gene mi çürük yumurta yoksa". o yuzden kimseye de soylemedim zaten hamilelik çıktığını. artık doğal hamile kalmaktan korkar oldum.
doktor bana hiçbirşey önermedi.çok normal karşıladı. herkeste olabilir falan dedi.
belki de progesteron takviyesi gerek,bunu da söylemedi. kızdım açıkçası. bana daha hassas davranması, herşeyi araştırması lazım ama normal karşılıyor. ya tekrar olursa?
gene serophene kullanmayı önerdi. adetin beşinci günü başlayacağım. açıkçası hiç umudum yok bu aydan. ama zaten bundan sonra iğneyle tedavi başlıyor, ondan sonra daha kaliteli yumurta olurmuş. kafam çok karışık ne yapmam gerektiğini bilemiyorum.
ewet dogruda :))) kendımı hamıle olarak gormedım hıc hep cevremden bırılerını hamıle olarak goruorumcok garip.dün komsumda dıo dogum kontrol hapı kullandıgı halde bızım gelın hamıle kaldı dıo ıcımden dedım ay keske öle bı mucıze banada olsa
sağol canımbebeğin nasıl iyidir inşallah :)) cinsiyeti belli oldu mu canım?
şimdilik iyiyiz cnm. bu hafta çarşamba randevumuz var. inş belli olucak hayırlısıyla.
bicimcim sana bişey sormak istiyorum. izmirde bana doğum için önerebileceğin özel hastane varmı kent ve karataş dışında??
canım Ege sağlık hastanesi var Alsancakta doktorları iyiydi sigortalarla anlaşmaları sitesinde yazar...... bildiğim başka özel yok... hatayda da vardı iyi bir yer ama adını unuttum....
nihalite canım nasıl gidiyor hamilelik?
her şey yolunda de mi?
tşk ederim cnm. hatay civarında sanırım egepol var ama bana çok uzak, kararsızım ben de bakalım hayırlısıyla artık daimi bi yer belirlemeye çalışıorum
iğneli tedaviden önce serophen mantıklı aslında canım çünkü kendiliğinden yumurtladın kaliteli ya da değil.... serophene de cevap verirsin şu durumda... bence sen ilişki günlerine dikkat ederek bir ay geliştirici daha iç baktın olmadı iğne şansını daha sonra kullanırsın... progesteron bizlerin içmesi şart ki ben anlamıyorum bu doktorları zaten...mesela ben klomen içtiğim bu ay 14. gün duphastona yani progesterona da başlıyorum...gerekliymiş...bebek oluşumunda tutunması için...
canım sendeki şans herkese vurmaz,bu arada glifor (metformin) yumurtanın kalitesini artırıyor bunu unutmayın lütfen ve ihmal etmeyin. kürtajdan sonra hamile kalmak zor diyorlardı üstelik bende pko var hemen glifora basladım ve 1 hafta sonra hamile kalmışım şuan kesede bebekte çok şükür sağlıklı görünüyor..
tşk ederim canım bebeğin kesesinin yanında kan kesesi vardı doktor düşük riskim olduğunu söylemişti ama geçen hafta gittim doktora ve kan kesesi kaybolmuş düşük riskimde yokmuş cok şükür şimdilik sabırla zamanın geçmesini bekliyorum bu arada cetvelde 10 haftalık gösteriyor ama 11 haftalık oldu bir geriden gidiyor bir öne geçiyor bebeğim çok hareketli maşş :)
bu arada geçmişi okudum turuncuda hamileymiş cooook mutlu oldum inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alır :)
senin kendi doktorun özelde değil galiba de mi?
Hüsniye Özcan Alsancakta özel yeri var çok iyi doktordur ama doğumu nerede yaptırıyor bilmiyorum bence önce doktor içine sinmeli....istersen telefonunu vereyim görüş...
üf canım ya söylemiyor işte böyle birşey. belki progestan içsem tutunurdu. ama yapısında bir bozukluk olup tutunması da iyi olmaz.. bu anormal bebektiyse ve tutunabilseydi gene boş gebelik olacaktı ve gene kürtaj olacaktım belki de. o kadar çıkmazdayım ki ne yapacağımı şaşırdım.
canım sendeki şans herkese vurmaz,maşallah diyelim:) ben de bu hafta endokrine gidip şekerime baktırıp ilaç gerekliyse yazmasını isteyeceğim ,belki kaliteye faydası olur .doktor hiç söylemiyor haberi yok heralde ya çok sinir oluyorum artık. yaşadıklarım normal değil.
tşk ederim canım bebeğin kesesinin yanında kan kesesi vardı doktor düşük riskim olduğunu söylemişti ama geçen hafta gittim doktora ve kan kesesi kaybolmuş düşük riskimde yokmuş cok şükür şimdilik sabırla zamanın geçmesini bekliyorum bu arada cetvelde 10 haftalık gösteriyor ama 11 haftalık oldu bir geriden gidiyor bir öne geçiyor bebeğim çok hareketli maşş :)
bu arada geçmişi okudum turuncuda hamileymiş cooook mutlu oldum inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alır :)
benm drum özel bir klinikte ama sadece kent hastanesiyle anlaşmalı. ee haliyle maddi açıdan çok sarsıcı oluyor. onun için bende artık özel hastanelerin kendi drlarına gitmeye karar verdim, muayenehane veya özel klinik drlarına gitmiycem sanırım. hüsniye hanımı duymuştum. ege sağlıkta die biliyordum onu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?