Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

şimdi hiç durma eczaneden glifor al 1000 mglık güven bana bende bunu burda öğrendim doktorlar söylemiyorlar zaten ama ben doktora dedim siz hiç söylemiyorsunuz ben bir tavsiye üzerine glifora başladım diye oda cok iyi yapmısın dozu ikiye cıkar dedi düşünebiliyormusun doktorlar uğraşmıyor fazla sen hatırlatırsan o zaman aferin diyorlar ancak.. ben önce Allah sonra glifora bağlıyorum bu şansı. glifor şekeride dengeliyor üstelik bir gliforla dene 2 ay sonra endokrin uzmanına git bende öyle yapıyım dedim glifor içtiğim iki ay içerisinde 2 hamilelik yasadım endokrine gerek kalmadı sen bilirsin yinede canım.

tşk ederim cnm evet birebir aynı haftadayız benimkide bugun 10+5 günlük sana yetiştim yani :)
senin gebeliğin nasıl geçiyor bir sıkıntın yoktur inş.
bende doktorumu değiştirdim erkek doktora başladım daha cok ilgileniyor ben gayet memnunum..

bu mesajımı görmedin galıbaa p.tesi falanmı adet olmam gerekiyor 40.gün pazartesi o tarıhde kırmızı işaret var

canım ben feci halsizim bilmiyorum sendede varmı ama
ben akşam 5 gibi bloke oluyorum
Rabbim hepimizi iyi hekimlerle karşılaştırsın

canım ya dikkat et kendine dinlen 5 ten sonra hiç kalkma yerinden bence hamileliğin tadını çıkar diyeceğim ama yapacak bir sürü işin oluyordur yine de mi?

benim de yapılacak ütülerim doldu taştı kalkayım da bitireyim bari de yarın eşimle zaman geçirebileyim öptüm kızlar görüşürüz....

Son düzenleme:
Kızlar ne haber nasılsınız bakalım yaa size bişey sorcam ben günde 1,5litre su içiyorum ama akşam altıdan sonra pek içmiyorum ama gündüz su içtiğim için wc gidiyorum ama altından sonrada cok sık gidiyorum bu neden olabılr acaba bendende şekermi varyaa bide sabahlarıda aynı şekilde 7 de bi başlıyorum akşama kasdar sürüyor valla

bu mesajımı görmedin galıbaa p.tesi falanmı adet olmam gerekiyor 40.gün pazartesi o tarıhde kırmızı işaret var

canım eğer 32.gün yumurtladığını varsayarsak en erken 44.gün adet olman gerek
orda neden kırmızı işaret var bilemedim boşver ayrıca takılma
ben 13 ay ff de tablo yaptım belli başlı şeyler dışında bir çok şeyini hala bilmiyorum
bana yumurtlama günümü bulsun benim için önemli olan oydu

tamam canım sagol :)

busmai canım geçmiş olsun.. söylenecek söz yok..

kızlar ben gelip okuyorum herşeyi ama pek vaktim olmuyor sohbetlere girmeye :)) evime dönünce bol bol görüşürüz

ben genelde evde olduğum için pek anlayamıyorum yanı dışarı cıksam gezsem anlıcamda hep evdeyim o yüzden bloke oluyormuyum olmuyormuyum anlaşılmıyor pek :)
3 kere sabah kustum aç karına başka hiç bir rahatsızlığım olmadı şükür hamile olduğuma kimse inanmıyor zaten.

Son düzenleme:
canım çok geçmiş olsun üzme kendını böylesi hayrılısıymıs inş.herşey güzel olcak canım sen araştırma yaptırt istersen canım neden boyle oluyor diye

Bitanem canım dostum ,çınarımız dunyaya geldıde buyuyor bıle kocaman oldu masallah gormusken ben de yazayım dedım duramadım yerımde

kızlar sselam bayadır yazamadım buraya benim ikizler doğdu erken birazcık 30 haftalık çok durumadılar sabırsız çıktılar 28.08.2011 akşamında

canım çok geçmiş olsun üzme kendını böylesi hayrılısıymıs inş.herşey güzel olcak canım sen araştırma yaptırt istersen canım neden boyle oluyor diye

yaptiracagm cnm tip fakultesine gidecegim genetik testler kan pihtilasmasi testi falan varmis endokrine de hepsinin tahlilini yaptiracagim insallah.
Sagol tunccs cugum 2gunlugune de olsa hamilelik guzeldi:) allah hepimize nasip etsn en yakin zamanda

kızlar merhaba
size bir sorum olacak ben hormon testlerimi yaptırcam en son gittiğim doktora sormuştum telefonda bunları yaptır dedi ama sizinde fikrinizi almak istedim başka baktırmam gereken birşey varmı bileniniz varsa yardım etsin lütfen

TSH
PRL
E2
LH
FSH

haklisin canim az once eski doktorumla telde konustum glukofene basla ve fakultede genetik test yaptir dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…