üf canım ya söylemiyor işte böyle birşey. belki progestan içsem tutunurdu. ama yapısında bir bozukluk olup tutunması da iyi olmaz.. bu anormal bebektiyse ve tutunabilseydi gene boş gebelik olacaktı ve gene kürtaj olacaktım belki de. o kadar çıkmazdayım ki ne yapacağımı şaşırdım.
canım sendeki şans herkese vurmaz,maşallah diyelim:) ben de bu hafta endokrine gidip şekerime baktırıp ilaç gerekliyse yazmasını isteyeceğim ,belki kaliteye faydası olur .doktor hiç söylemiyor haberi yok heralde ya çok sinir oluyorum artık. yaşadıklarım normal değil.
ordan ayrıldı kendi yerini açtı 421 51 00
canım inşallah ege sağlıkla bağlantılı olsun ama sanmıyorum...
canım tebrik ederim seninle aynı haftadayız sanırım
bu arada hastane soran arkadaşım bornova şifada bir arkadaşım yaptı
gayet memnun kaldı düşünebilirsin
izmirde doktora gelince ben ekadom hüseyin ceyberi ve prof.dr sermet sağola gidicem
neden iki doktor diceksiniz hüseyin bey tanıdığım en tatlı doktor
sermet beyde izmirde gebeliik takibinde bir numara özellikle riskli gebelik konusunda
ama tek doktor ismi isteyenlerekesinlikle sermet sağol derim
sagol kurtarıcı meleğim benim :) düşüşe geçtim adet olcaam galıba :) bu arada bişey daha farkettim 40.günüm pembe olmus o zaman adet olmamı gerekyor adetimi bildiriyor bide 24 eylül bi başka duruyo o niye oyle kabarık anlamadım
tşk ederim cnm evet birebir aynı haftadayız benimkide bugun 10+5 günlük sana yetiştim yani :)
senin gebeliğin nasıl geçiyor bir sıkıntın yoktur inş.
bende doktorumu değiştirdim erkek doktora başladım daha cok ilgileniyor ben gayet memnunum..
canım ben feci halsizim bilmiyorum sendede varmı ama
ben akşam 5 gibi bloke oluyorum
Rabbim hepimizi iyi hekimlerle karşılaştırsın
bu mesajımı görmedin galıbaa p.tesi falanmı adet olmam gerekiyor 40.gün pazartesi o tarıhde kırmızı işaret var
canım eğer 32.gün yumurtladığını varsayarsak en erken 44.gün adet olman gerek
orda neden kırmızı işaret var bilemedim boşver ayrıca takılma
ben 13 ay ff de tablo yaptım belli başlı şeyler dışında bir çok şeyini hala bilmiyorum
bana yumurtlama günümü bulsun benim için önemli olan oydu
canım ben feci halsizim bilmiyorum sendede varmı ama
ben akşam 5 gibi bloke oluyorum
Rabbim hepimizi iyi hekimlerle karşılaştırsın
tuanataycığım bebişin nasıl????
ben de bu hafta cinsiyet öğrenmeye gidiorum
selam biricik..... ben 1 hafta önce yazdım ama sen yoktun sanırım. benim çınarım dünyaya geldi ve 17 günlük oldu bile.... asla hamile kalamıcağımı zannederken şimdi yanımda kuzucuğum.... allah bir an önce sizlerede versin inşallah... dualarım hep sizlerle... minietek ne yaptı... herkesin ne durumda merak ediyorum.
canım çok geçmiş olsun üzme kendını böylesi hayrılısıymıs inş.herşey güzel olcak canım sen araştırma yaptırt istersen canım neden boyle oluyor diye
kızlar sselam bayadır yazamadım buraya benim ikizler doğdu erken birazcık 30 haftalık çok durumadılar sabırsız çıktılar 28.08.2011 akşamında
haklisin canim az once eski doktorumla telde konustum glukofene basla ve fakultede genetik test yaptir dedi.şimdi hiç durma eczaneden glifor al 1000 mglık güven bana bende bunu burda öğrendim doktorlar söylemiyorlar zaten ama ben doktora dedim siz hiç söylemiyorsunuz ben bir tavsiye üzerine glifora başladım diye oda cok iyi yapmısın dozu ikiye cıkar dedi düşünebiliyormusun doktorlar uğraşmıyor fazla sen hatırlatırsan o zaman aferin diyorlar ancak.. ben önce Allah sonra glifora bağlıyorum bu şansı. glifor şekeride dengeliyor üstelik bir gliforla dene 2 ay sonra endokrin uzmanına git bende öyle yapıyım dedim glifor içtiğim iki ay içerisinde 2 hamilelik yasadım endokrine gerek kalmadı sen bilirsin yinede canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?