Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canm benm geçmiş olsun.üzülme hiç yine kürtaj olmak zorunda kalsan daha zor olacaktı.ama nedeninin iyce araştırılması gerekiyor ve tedavin ona göre olmalı.dr.lara çok normal geliyo canm zaten biz panik yapıyoruz onlar rahat.bizide rahatlatmıyolar.başka bi dr.a git canm.bi araştırma hastanesine felan.tekrar serophene kullan demeyle olmaz ki.

kızlar sselam bayadır yazamadım buraya benim ikizler doğdu erken birazcık 30 haftalık çok durumadılar sabırsız çıktılar 28.08.2011 akşamında

canım baya erken doğmuşlar iyiler mi? sağlıklarında herhangi bir sorun yoktur umarım her şey yolundadır...

haklisin canim az once eski doktorumla telde konustum glukofene basla ve fakultede genetik test yaptir dedi.

canım iyi olmuş eski doktoruna sorman...bak genetik testten falan bahsetmiş diğer doktor demiş miydi böyle bişey yok demedi.... vardır bir hayır...

bunlara adetin 3. günü bakılıyor canım.... 21. günü bakılan progesteron testi var bir de kan şekerine açlık baktırabilirsin benim bunlar dışında bildiğim yok....

kızlar sselam bayadır yazamadım buraya benim ikizler doğdu erken birazcık 30 haftalık çok durumadılar sabırsız çıktılar 28.08.2011 akşamında

canım gözün aydın hayırrlı olsun allah analı babalı büyütsün inşaallah
inşaallah sağlıklıdırlar kendinize iyi bakın görüşürüz

oy oy maşallah bebişlerine.. inşallah sağlıkları da yerindedir.. bizim yerimize kokla onları, miss gibi kokar onlar şimdi...

busmai canım muhakkak araştırma yaptır bence ve iyi bir doktor bul kendine.. bir daha yaşatmasın Rabbim böyle bir acı..

ikizler şuan küvezdeler sütümü sağıp götürüyorum hergünde görüyorum kiloları eksik olduğu için besliyolar solunumları kontrol ediliyor

canım iyi olmuş eski doktoruna sorman...bak genetik testten falan bahsetmiş diğer doktor demiş miydi böyle bişey yok demedi.... vardır bir hayır...

evet canım,ben saatlerce araştırdım internette genetik test varmış .eski doktoruma da sordum fakulteye gidip iki düşüğüm oldu genetik test yaptırmak istiyorum diyormuşsun kan alıyorlarmış sadece ama sonuç 1 ayda falan çıkıyormuş.birşey eksikliği varsa ilacını alıyormuşsun.inşallah birşey çıkmaz ben sadece geç yumurtladığım için kalitesiz olduğunu düşünüyorum doktor da öyle dedi. ben pkoluların ilaçla yumurtlamasından yanayım daha sağlıklı yumurtlama oluyor dedi. sen de üzülmüştün doğal olmadı diye canımbak benim ikisi de doğal oldu. böyle oldu. artık istemiyorum doğal yolla olmasını.
sağol tatlım evet kurtaj sıkıntısı olmadığına seviniyorum.kan pıhtılaşması testi falan filan varmış bebe aspirini veriyorlarmış. kızlar siz de araştırın da yaşamayın bunları.

busmai canım muhakkak araştırma yaptır bence ve iyi bir doktor bul kendine.. bir daha yaşatmasın Rabbim böyle bir acı..
amin canım Allah hiçbirimize yaşatmasın hep hayallerim heveslerim kursağımda kalıyor zaten beta hcg min pozitif çıktığına bile sevinememiştim korku vardı içimde. şu an gittiğim doktor çok deneyimli ve herkesin bana önerdiği bir doktor. ama "olur olur, normal bunlar" deyip geçiştiriyor. artık ailenin büyükleri bana hoca falan aramaya başladı

ikizler şuan küvezdeler sütümü sağıp götürüyorum hergünde görüyorum kiloları eksik olduğu için besliyolar solunumları kontrol ediliyor

:) ayy maşallah Allah sağlıkla eve götürmeni büyütmeni nasip etsin. ben de çok istiyorum ikizlerim olmasını..

Turuncu nasılsın? yazmadın canım herşey yolunda mı?

Merhaba canım...1 haftadır kayınvalideler ve kaynımlar bizlederdi.Yoğunluktan girip bişey yazamadım size.
Şuan için herşey yolunda gibi.Sadece çok yorulduğumda fena kasık ağrım oluyor.
Artık misafirler gittiğine göre cuma günü doktora gidene kadar ayaklarımı uzatıp dinlenmek istiyorum.
İnşaallah tehlike geçmiştir.

Sen nasılsın canım?
Okuduğum kadarı ile klomene başlamışın.İnşaallah en kısa zamanda seninde güzel haberini duyarız.

Busmai geçmişi okurken önce güzel haberinle sevindim,sonrada bu haberi okuyunca çok üzüldüm.
Demek ki hayırlısı böyleymiş canım.İnşaallah bundan sonrası için herşey çok güzel olur.

Çok teşekkür ederim canım.Benimde şimdilik düşük riskim var.Günde 3 kere progestan kullanıyorum.Cuma günü kalp atışlarını duymak için dr.a gideceğiz bakalım....

inşallah olur cnm ikiz çok güzel ama taşıması da zor gerçi ben anlamadım ağaırlaşmadan doğurdum orası ayrı ama hatta cmtesi işteki son günümdü pazar doğuma gittim doktor kontrollerim çok sıkı olmasına rağmen böle oldu kısmet ne diyeyim doğumla ölümün vakti saati değişmiyor rabbim böle uygun görmüş
:) ayy maşallah Allah sağlıkla eve götürmeni büyütmeni nasip etsin. ben de çok istiyorum ikizlerim olmasını..

anladım canım tahmin ettim 30 hafta yetersiz çünkü ama şimdi iyi olmaları önemli olan....Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin canım :))
haklısın en güzeli böyle ilaçlarla gelişmesi yumurtaların daha kaliteli olabilecekleri konusunda ben de hemfikirim...
canım inşallah senin de ikizlerin olsun öyle istiyorsun anladığım kadarıyla.... ilaca başladığında yeniden 2 yumurta olursa ikiz olabilir elbette bakalım bizleri neler bekliyor? :))

ay senin için çok seviniyorum canım ilk haftalar çok önemli dinlenmelisin ayaklarını sandalyeye ya da ko0ltuğa uzat ihtiyaç duyacağın her şeyi de yanında bulundur hiç kalkma yerinden bence sefasını sür :))
klomenim bitti bu gün 11. günüm bitiyor...bakalım 3 gün içinde yumurtlayabilecek miyim ay çok heyecanlı valla.... zaten senin durumun bana nasıl umut oldu anlatamam....
umutlarının bittiği bir anda sanki geldi bebeğin de mi.... harika maşallah ya :))

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda Rabbim hayırlı, sağlıklısını nasip eder. Hamile kalabiliyor olmak çok güzel bişey... Sorunun kaynağı bulunduktan sonra yeniden hamile kalman hiç de zor olmayacak inşallah.

canım inşallah klomen tedavisinde istediğin sonucu alırsın. Rabbim yüzünü güldürsün en kısa zamanda...

Geçtiğimiz pazar adet oldum, pazartesi yani 2. günü iğne( puregon ) tedavisine başladık. Cumartesi gel demişti ve dün gittik. En büyük yumurtalık 7 mm di. Salı tekrar çağırdı, büyütücez diyo doktor ama benim duaya çok ama çok ihtiyacım var. Psikolojim berbat, zihnime sukuneti yerleştiremiyorum, yapamıyorum.

canımm....
İnşaallah seninde en kısa zamanda güzel haberini alacağız.

Topictede herkes biliyor ki ben eylül ayından çok umutluydum.Nedense hep bayramda güzel haber alacağıma inandırmıştım kendimi.

Taa ki hayatımda hiç başıma gelmemiş olan 22.günde ki lekelenmeden sonra...O gün gittiğim doktor bütün hayallerimi suya düşürmüştü desem yeridir.
Eğer o ukala doktor zahmet edip bi kan testi yapsaydı belki bişey çıkabilirdi.Ama o sadece "gebelik falan yok,sen adet olmuşsun "diyerek beni başından attı.
O gün moralim o kadar bozulmuştu ki anlatamam...Bi an umutsuzluğa kapılıp ağlamaya başlamıştım...

Taaa ki bayrama kadar.
Dediğim gibi öncesinde kendimi o kadar inandırmıştım ki tatile çıkmadan önce,çantama gebelik testini bile koymuştum.

Eylülün 1.de amaaaaan yine çıkmayacak ama yinede şu test çantamda boşa durmasın,bi test yapayım dedim.
Testi yaptım ve banyoda yüzümü falan yıkamaya başladım.Sonra göz ucuyla teste bi baktım ikinci çizgi.
Elim ayağım boşaldı bir anda.Hemen eşime koştum ve gösterdim.O biraz sakinleştirdi beni ve ertesi gün tekrar test yapmamı istedi.
Ertesi gün akşam vaktine doğru tekrar test yaptığımda ikinci çizgi daha net çıkmıştı çok şükür...

İnşaallah rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımada almayı nasip eder..
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın,isteyen herkese nasip eylesin inşaallah.

slm kızlar nasılsınız ben cok hastayım sanırım nezle oldum kafamı kaldıramıorum bogazımda agrıo acayıp üşüorum bırde yaz gunude nezle hıc cekılmıo yaa

Son düzenleme:

ayy ne guselll inş saglıcakla alırsın bebişini kucagına ne kadar guzel bır duygu .allahım nizlerede nasip eeder inş.

canım bence o sana adet olmuşsun deyip başından savan doktorun gözüne sok kan testini:)) sinir oluyorum böyle doktorlara yaa.. insanların içindeki umudun da içine ediyorlar :))
neyseki çok şükür bebişin seninle.. inşallah hayırlısı ile kucağına aldığını da görelim..

Bir sürü sorun okudum, herkesın benım gıbı problemı oldugunu gorunce yalnız olmadıgımı ve umutsuz olmamam gerektıgını anlıyorum. 2 yıldır pko'luyum ama cocuk sahıbı olmaya 6 ay once karar verdık, olamayınca da bı kac doktora gıttık. Evelsı gun ogrendım kı progesteron sevıyem cok dusuk 0,76 Bu ay regl olduktan sonra tedavıye başlıyoruz dedı doktorum. Umarım ıyı sonuc alanlar gıbı ben de, benım gıbı bekleyenler de ıyı haberler alırlar.

uzulme canım hepimizn derdı var herkes senın gıbı ugrasıo hamişliğe inş en kısa zamanda bebiş haberlerimizi alırız tedavilerine düzenli git rahat ol nası düşünürsün öyle olurmus ıns hepimiz hamiş kalcaz bıgun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…