Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

evet bilemiyoruz canm beklemelimiyz yoksa beklemek bize zaman mı kaybettiriyo bilemiyoruz.sen şuan tedavi görüyomusun yoksa aralık ayınımı bekliyosun?doğru tedaviyi gördüğüne inanıyosan beklemekten başkada çare yok canm.eğer istanbuldaysan bide şu dr.u dene derim aşılamaya felan başlamadan.o soranlar yokmu zaten çıldırmamak elde deil.stresten uzak olmalıymışız ama ben uzaklaşsam soranlar sokuyor strese zaten.ben şimdilik daha düşünmüyoruz diyorum.bakalm nereye kadar.

canım sen trioid için hangi ilacı kullandın bende de var trioid 4,16 ama gebelik içindaha düşük olması gerekyomuş ve geçen şeker yüklemesi istedi dr gizli şeker çıktı bende şeker ilacı kullanıyorum sabah akşam 1000 mg çocuk istediğimden beri bayağı bi çhek uptan geçtim Allah isteyen herkese versin bebeklerini

canım doktorundan metformin şeker hapı ile ilgili bilgi alsana onunla reglisi düzene giren çok kişi var bende kullanmaya başladım pkolu bayanlar için mucizevi ilaç deniyor

kızlar bu hayıta bendemı baslasam banada faydası olurmu dersınız.kistleride eritiomu acaba bide ne zaman baslanıo ve nasıl kullanılıo :26:

ben hayıt suyu kullanıyorum canım daha pratik ve etkili sabah öğle ve akşam alıyorsun bir çay bardağınını dörtte birini koyup içine su koyup içiyosun ben su koymuyorum acı ama alıştım acısına çok yakın bir arkadaşıma tavsiye etmiştim ilaçsız regli olamıyordu 3 ay düzenli kullandı ara arada çayını içiyormuş şimdi artık adetleri düzenli soruyorum arada bir dua ediyorum sana diyo saolsun :)

merhaba kızlar uzun bir aradan sonra nasılsınız
iyiyiz canım sen nasılsın? :)
canım kistinin durmasına üzüldüm ancak adetle atılma şansı da var bence adet olmayı bekle ve adetin 3-4. günleri gibi başka bir doktora yeniden git.. 3 ay doğum kontrol hapına gerek yok... 1 ayda atılması gerekliydi onun... bence atılır...atılmazsa yeni gittiğin doktor çözüm bulsun...
gebelik testinde yumurtlamadan 16 gün sonra sonuç çıkar daha önce çıkmaz zaten yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor bekle canım sabır...
teşekkürler gitsekmi acaba nasıl bi doktor öylee hemen sökülceksek gidelim hemen
hemen doktor değiştirmeyin kızlar sabır biraz...
bu ameliyatı günümüzde pek önermiyor doktorlar ben sormuştum canım... ilaçlarla %70-80 gebelik elde ediyoruz bu nedenle önermiyoruz dedi...
canım senin uyguladığın kürler nelerdi belki bize de faydası olur?
bence adetle atılır bu kist canım... sonra da klomene devam edersin...
kızlar bu hayıta bendemı baslasam banada faydası olurmu dersınız.kistleride eritiomu acaba bide ne zaman baslanıo ve nasıl kullanılıo :26:
hayır hormon haplarıyla beraber olmaz doğum kontrol hapları ya da klomenle beraber içemezsin.... bence bekle bu tedavilerinden sonuç çıkmazsa hayıta başlarsın...

canm ben o kızın verdiği adres ve tlfndan başka bi adres ve tlfn buldum bide bunu denesene.

Nuri Paşa Mahallesi 65/3 sok. No:28/B
Zeytinburnu
İstanbul
Türkiye

0212 415 13 59

arıyorum bozuk çalıyor canım.ben 2yıl once doktorda 2kez yumurta takıbı yaptırdım daha sonra eşimde sorun cıkınca bıraktım doktoru sonraa tekrar başka doktroa gittim 3ay dogum kontrol kullandım adetim düzen girsin diye 1-2ay düzenli oldu sonra yine sapıttı ve dahada gitmedim eşimin aralıkd akontrolu var eşimin sonuçalronı alıp gidecem inş.

ben metformin kullanıyorum glucophage 1000mg sabah akaşm ama hala düzen egirmedi uzun zamanırda doktora gitmiyorum eşimin sonuclarını bekledıgım için ama bu adetimde gitcem inş.böğürtlen kökü yumurtlkamaya yardımcı degılmı canım o adetide düzene sokuyorr

canım ne kadar zamandır kullanıyorsun şeker hapını
birde böğürtlen kökünü ben hayıt suyuyla beraber içiyorum evet yumurtlamaya yardımcı oluyor ve en önemli özelliği çatlatmasını sağlıyor ve kanalları temizliyor ama hayıtla beraber kullan çünkü hayıt hem hormonları düzenlemede hemde yumurta oluşumunda etkili regliyide düzene sokuyor tabi bir ay içmiyceksin hayıt 6 aya kadar içilebiliyor böğürtlende 3 ay

bekliyorum bakalım bu beklemekde zor valla heee hıı o zaman laporoskopiyi doktoruma sormama gerek yok aten bende gerek duysalardı hemen söylerlerdi herhalde

bekliyorum bakalım bu beklemekde zor valla heee hıı o zaman laporoskopiyi doktoruma sormama gerek yok aten bende gerek duysalardı hemen söylerlerdi herhalde

bence sen yinede doktoruna sor o sana açıklamasını yapar bazen doktorlar gerekli olsada söylemiyorlar bazılarıda önemsemiyor hem doktor olarak neden yapılması gerekmedğini sana anlatır içinde acaba kalmaz belkide sana olabilir der bilinmez

bence de canım sormana gerek yok.... ya da sor gyamanın dediği gibi ne kaybedersin sen bilirsin
biliyorum bekleme dönemin çok uzadı ama canım en azından yumurtlama olan bir tarih var biliyorsun ben hiç yumurtlamasız 2 ay beklemiştim boş...
dayanmaya çalış...

Son düzenleme:
bence de canım sormana gerek yok....
biliyorum bekleme dönemin çok uzadı ama canım en azından yumurtlama olan bir tarih var biliyorsun ben hiç yumurtlamasız 2 ay beklemiştim boş...
dayanmaya çalış...

BEKLEYECEM ARTIK ÇARESİ YOKKK başkaa ama olcaksamda biran önce olmak istiyorum işin garıp tarafı ateşim düşmüyor hep 36,8 36,9 arası gidiyor

doktora gidersem sorayım aklımda kalmaz ama bi arkdaşlada konustun bu yöntem gereksiz dedi bilemme kafama takılmaın sorarım zaten gerek görselerdi derlerdi hemen :)

teşekkürler bicim alım okuyayım barı kafam dagılsın

herkese iyi akşamlar öpüyorum sizi yarın grss

kızlar ya cok saolun benımde yuzum doktorlardan yana bı gulmedı.bu doktor bana donmus dıo cocugun varmı kendı hastasını tanımıo bıle ben oraya cocuk tedavısı ıcın gıdıorum bana 3 ay dogum kontrol hapı kullan dıo tamam kıstım gıtmemıs ewet ama henuz adet olmadım ılacım bıle bıtmedı daha 8 gun vr bıtmesıne kayserıden bı doktoru aradım az once ona anlattım durumu kullandıgım ılacları soledım oda bana 24 mm kıst cokta onmlıbı kıst degıl 3 ay dogumkontrolhapını kullanmanı gerektrcek bı durum yk ortada dedı tedavıne klomene ve glıfore dewam et sen adet olmayı bekle dedı sonra basla dedı.sımdı ben baska doktora gıdecegım ben yozgattayım doktor kırsehırde cok ıyı bı doktor dedıler kım gıttıyse ıkıncı ucuncu ayında hamıle kaldıklarınısoluyorlar ona gıdecegım bende özel muayenehanesıne fakat sımdımı gıtmelıyım yoksa adetımın ucuncu gunundemı gıdeyım karar veremıorum sıce ne zaman gıdeyım.bıde hayıt tohumunu ıcmeyeyeımmı sımdı ben

az önce dr den geldim son 7 aydır felan bende adet düzensizligi+tüylenme +asırı kilo alma (7ayda8,5kg)yumurtalıkta kist var demişlerdi dr bana senn yumurtalıkların pko lu gibi dedi dogustan olabilir dedi bide mantar vardı sadece onun için ilaç verdi dieri için de artık 2.düşün dedi bu saydıgım sorunlar için tedavi vermedi napcam baskasınamı gitmem gerek??????yoksa gebe kalırsam düzelirmi???

daha yeni gittin doktora şu anda yumurtalıklarının durumunu biliyorsun hemen gitmene gerek yok canım üstelik ilacının bitimine daha var bence hayıt içme ve ilacı bitir ve adet olduğunda da tavsiye ettikleri doktora git tamam mı?
iyi bir doktor bulabilmene çok sevindim canım....
hayıt baya etkili bir bitki bu sebeple onu içeceksen başka ilaç almaman gerekli.... sen tedavine ilacın bittikten sonra yeni gideceğin doktorunla devam et bence canım...umarım gerçekten de çok iyi bir doktor çıkar ve tüm soru işaretlerini giderir....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…