bende inanamıyorum gerçekten nasıl oluyorrr kafadan atmak formulu nee bide benim eşimdede sorun var düzelmesini bekliyorum varıkosel amelıyatı oldu 1sene oldu degereler düzeldi aralıkda kontrol var o zaman aşılama olsun istiyorum 2senedır ugrasıyorum böyle çaresizim kafayı yiyecem etrafımda her görenin sorması benı çıldırtıyorr beklıyeyım dıyorum ama olmaycak diyede cok korkuyorum allah yardımcımız olsun nediyeyim istdyım canım
iyi akşamlar arkadaşlar,yellowcum bi kaç sayfa okuma fırsatım oldu üzme tatlı canını lütfen,biliyorum demesi kolay ama bebeğin için iyi olmaya çalış Allah yardımcın olsun canım..arkadaşlar bende dün doktora gittim tiroid ve prolaktinim düşmüş ve tiroid hapını ömür boyu kullanmak zorunda değilmişim çok şükür,bi de gliforu sordum,neden bu hapı vermekten çekiniyor doktorlar,benim kardeşim bu hapla hamile kaldı dedim,o da bana ''kullanaya devam et günde ıkı tane al bunun çok faydası var bu senin yumurtlamanı arttıracak ve seni pkodan kurtaracak dedi,sizlerle de paylaşmak istedim,öpüyorum hepinizi :)
benım aklıma laporoskopi amelıyatı takıldı k.kda bikaç hikaye okudum laporkopi yapıranlar düzenli adet oluyorlarmıs ve cogu kişi hamıle kalmıs eger bu hastalıgı çözümü buysa bende yaptırmak istiyorum ama o kadar cok doktora gittim hiçbiri gel sana laporoskopi yapalım demedı hemen doğum kontrol hapını dayadı bu ay adetim gelmezse doktora gidecem vee bana söylemezse soracam laporoskopi olabılrımıyım diyee böyle adet düzensizliği çok kötü yaa günümün geçip geçmediğini bile anlayamıyorum kaç günde adetim gliyor onu bile bilmiyorumbide çoğu insan kafama takmadım hamıleyim diyo nasıl takmıyorlar ben anlamıyorum benım hiç aklımdan cıkmıyorr allaha dua ediyrorum isteyen herkez için çıldırmak üzereyi napcam bilmiyorum kştap alıp kitapmı okusam napsam bana güzel bi kıtap onerin kızlarr
kızlar bu hayıta bendemı baslasam banada faydası olurmu dersınız.kistleride eritiomu acaba bide ne zaman baslanıo ve nasıl kullanılıo :26:
iyiyiz canım sen nasılsın? :)merhaba kızlar uzun bir aradan sonra nasılsınız
canım kistinin durmasına üzüldüm ancak adetle atılma şansı da var bence adet olmayı bekle ve adetin 3-4. günleri gibi başka bir doktora yeniden git.. 3 ay doğum kontrol hapına gerek yok... 1 ayda atılması gerekliydi onun... bence atılır...atılmazsa yeni gittiğin doktor çözüm bulsun...slm kızlar doktordan geldim ultrasonla baktı kistın duruo hala dedı.ama ben adet olmadım ilacım daha bıtmedı adet olmadan kıst gıtmez zaten öle deilmi doktor bana tuttu dedıkı 3 ay daha dogum kontrol hapınıkullan dedı bende sınırlendım cıktım odadan sanırım bu doktordan bıse cıkmıcak baska bır doktorun ısmını aldım bı arkadastan cok ıyıymıs hamıle kalamayan kım gıttyse 2 ay ıcınde hamıle kalmıs bakalım bende ona gıtcem ama sımdımı gıtsem yoksa adetın ucuncu gunumu gıtsem bılemedım ya
gebelik testinde yumurtlamadan 16 gün sonra sonuç çıkar daha önce çıkmaz zaten yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor bekle canım sabır...inş.tutumusture canım adet olamadım daha ama cok sık wc gidiyorum o donemde akıntım olmustu boyle beyaz kremsi bugun test alsam bişey cıkarmı acaba bişey yoksada adet olayım yaa nolur çok rahatsız oldum şiştim resmemn dün kasıklarımda agrı oldu adet olcam sandım ama bişey yoktu cuma günü çok akıntı vardı ama sarı boyle kahveye dönüktü bugun test yapsam bişey cıkmazmı acaba bide miğdem ekşiyo yanma oluyor bende hemen soda içiyorum
hemen doktor değiştirmeyin kızlar sabır biraz...teşekkürler gitsekmi acaba nasıl bi doktor öylee hemen sökülceksek gidelim hemen
bu ameliyatı günümüzde pek önermiyor doktorlar ben sormuştum canım... ilaçlarla %70-80 gebelik elde ediyoruz bu nedenle önermiyoruz dedi...benım aklıma laporoskopi amelıyatı takıldı k.kda bikaç hikaye okudum laporkopi yapıranlar düzenli adet oluyorlarmıs ve cogu kişi hamıle kalmıs eger bu hastalıgı çözümü buysa bende yaptırmak istiyorum ama o kadar cok doktora gittim hiçbiri gel sana laporoskopi yapalım demedı hemen doğum kontrol hapını dayadı bu ay adetim gelmezse doktora gidecem vee bana söylemezse soracam laporoskopi olabılrımıyım diyee böyle adet düzensizliği çok kötü yaa günümün geçip geçmediğini bile anlayamıyorum kaç günde adetim gliyor onu bile bilmiyorumbide çoğu insan kafama takmadım hamıleyim diyo nasıl takmıyorlar ben anlamıyorum benım hiç aklımdan cıkmıyorr allaha dua ediyrorum isteyen herkez için çıldırmak üzereyi napcam bilmiyorum kştap alıp kitapmı okusam napsam bana güzel bi kıtap onerin kızlarr
canım senin uyguladığın kürler nelerdi belki bize de faydası olur?mrb arkadaşlar bende yıllardır bir pko hastası olarak hamile kalmak için her yolu denedim bitkisel hürler klomen ve çatlama iğnesi fakat olmadı rahim flimi çektirdim yine olmadı birkaç kür denedim sonrada kendi haline bıraktım ilaç falan kullanmadım ve bebegim süpriz yatı bana şuanda ilaçsız tedavisiz hamile kaldım rabbim herkese hayırlı evletlar nasip etsin umudunuzu yitrmeyin ..........................
bence adetle atılır bu kist canım... sonra da klomene devam edersin...ya anlamadıgım adet olmadan nası gıtcek kıst ben daha ılacı bıtrmedımkı.baska bı doktora sordm anlattım durumu oda klomen tipi ilaçların bu gıbı kıstlerı yapacagını söledı klomene dewam etmemı söledı sastım kaldım ya ne yapcamı bılmıorum
hayır hormon haplarıyla beraber olmaz doğum kontrol hapları ya da klomenle beraber içemezsin.... bence bekle bu tedavilerinden sonuç çıkmazsa hayıta başlarsın...kızlar bu hayıta bendemı baslasam banada faydası olurmu dersınız.kistleride eritiomu acaba bide ne zaman baslanıo ve nasıl kullanılıo :26:
canm ben o kızın verdiği adres ve tlfndan başka bi adres ve tlfn buldum bide bunu denesene.
Nuri Paşa Mahallesi 65/3 sok. No:28/B
Zeytinburnu
İstanbul
Türkiye
0212 415 13 59
evet bilemiyoruz canm beklemelimiyz yoksa beklemek bize zaman mı kaybettiriyo bilemiyoruz.sen şuan tedavi görüyomusun yoksa aralık ayınımı bekliyosun?doğru tedaviyi gördüğüne inanıyosan beklemekten başkada çare yok canm.eğer istanbuldaysan bide şu dr.u dene derim aşılamaya felan başlamadan.o soranlar yokmu zaten çıldırmamak elde deil.stresten uzak olmalıymışız ama ben uzaklaşsam soranlar sokuyor strese zaten.ben şimdilik daha düşünmüyoruz diyorum.bakalm nereye kadar.
ben metformin kullanıyorum glucophage 1000mg sabah akaşm ama hala düzen egirmedi uzun zamanırda doktora gitmiyorum eşimin sonuclarını bekledıgım için ama bu adetimde gitcem inş.böğürtlen kökü yumurtlkamaya yardımcı degılmı canım o adetide düzene sokuyorr
bekliyorum bakalım bu beklemekde zor valla heee hıı o zaman laporoskopiyi doktoruma sormama gerek yok aten bende gerek duysalardı hemen söylerlerdi herhalde
bekliyorum bakalım bu beklemekde zor valla heee hıı o zaman laporoskopiyi doktoruma sormama gerek yok aten bende gerek duysalardı hemen söylerlerdi herhalde
bence de canım sormana gerek yok....
biliyorum bekleme dönemin çok uzadı ama canım en azından yumurtlama olan bir tarih var biliyorsun ben hiç yumurtlamasız 2 ay beklemiştim boş...
dayanmaya çalış...
bence sen yinede doktoruna sor o sana açıklamasını yapar bazen doktorlar gerekli olsada söylemiyorlar bazılarıda önemsemiyor hem doktor olarak neden yapılması gerekmedğini sana anlatır içinde acaba kalmaz belkide sana olabilir der bilinmez
bana okuyabılecegım güzel bi kıtap önerin kızlar kafam dagılsın :)
bana okuyabılecegım güzel bi kıtap önerin kızlar kafam dagılsın :)
Levh_i Mahfuz yazarı burak özdemir....okumadıysan öneririm hem çok kalınca oyalar seni canım...
iyiyiz canım sen nasılsın? :)
canım kistinin durmasına üzüldüm ancak adetle atılma şansı da var bence adet olmayı bekle ve adetin 3-4. günleri gibi başka bir doktora yeniden git.. 3 ay doğum kontrol hapına gerek yok... 1 ayda atılması gerekliydi onun... bence atılır...atılmazsa yeni gittiğin doktor çözüm bulsun...
gebelik testinde yumurtlamadan 16 gün sonra sonuç çıkar daha önce çıkmaz zaten yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor bekle canım sabır...
hemen doktor değiştirmeyin kızlar sabır biraz...
bu ameliyatı günümüzde pek önermiyor doktorlar ben sormuştum canım... ilaçlarla %70-80 gebelik elde ediyoruz bu nedenle önermiyoruz dedi...
canım senin uyguladığın kürler nelerdi belki bize de faydası olur?
bence adetle atılır bu kist canım... sonra da klomene devam edersin...
hayır hormon haplarıyla beraber olmaz doğum kontrol hapları ya da klomenle beraber içemezsin.... bence bekle bu tedavilerinden sonuç çıkmazsa hayıta başlarsın...
kızlar ya cok saolun benımde yuzum doktorlardan yana bı gulmedı.bu doktor bana donmus dıo cocugun varmı kendı hastasını tanımıo bıle ben oraya cocuk tedavısı ıcın gıdıorum bana 3 ay dogum kontrol hapı kullan dıo tamam kıstım gıtmemıs ewet ama henuz adet olmadım ılacım bıle bıtmedı daha 8 gun vr bıtmesıne kayserıden bı doktoru aradım az once ona anlattım durumu kullandıgım ılacları soledım oda bana 24 mm kıst cokta onmlıbı kıst degıl 3 ay dogumkontrolhapını kullanmanı gerektrcek bı durum yk ortada dedı tedavıne klomene ve glıfore dewam et sen adet olmayı bekle dedı sonra basla dedı.sımdı ben baska doktora gıdecegım ben yozgattayım doktor kırsehırde cok ıyı bı doktor dedıler kım gıttıyse ıkıncı ucuncu ayında hamıle kaldıklarınısoluyorlar ona gıdecegım bende özel muayenehanesıne fakat sımdımı gıtmelıyım yoksa adetımın ucuncu gunundemı gıdeyım karar veremıorum sıce ne zaman gıdeyım.bıde hayıt tohumunu ıcmeyeyeımmı sımdı ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?