Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

teşekkür ederim ilknur.3 gündür diyette yapıyorum gerçi ama 1 kilo vermişim.bende glukofen mide bulantısı yapmadı iştahımı kapattı.mide bulantısı yapan dogum kontrol ilacım.hayırlısı olur inş.

rica ederim breath cim.bende de iştahımı kapatmıştı.ben zayıf olduğum için ancak 1 ay kullanabildim.ama gerçekten kilo vermek de işe yaradığını düşünüyorum.bende haftaya tekrar doktora gözükücem.benim sorunumda aşırı saç dökülmesi,tüylenme,sivilce,ciltte lekeler bakalım ne diyecek?her doktor farklı bir şey söylüyor.bekar olduğum içinde doğum kontrol hapları kullanmak istemiyorum.allah herkese şifa versin.pcos dan nefret ediyorum.psikolojim bozuldu

Merhaba arkadaşlar . Bende de PKOS var daha önce yazmıştım. En son Dr gittiğimde hormon tahlillerim normal çıktı ultrasonla baktı adetin 12.günü olmasına rağmen yumurta göremiyorum dedi. Bana hiç ilaç vermedi bebek düşünüyorsan 6 ay dene hamile kalamazsan gel ilaç desteği yaparız dedi. Bu doktorlara hiç güvenim kalmadı artık. Hem bana ilk başta normal yolla hamile kalmışsın ama bu bir mucize dedi hemde şimdi ilaç vermedi. Ben de dün aktara gittim anlattım tabi kilo da aldım biraz vermek istiyorum dedim. Bana PKOS için bir macun hazırladı Kırmızı Ginseng tablet ve karışık bitki çayı verdi. Bunları günde 3 kez yemeklerden yarım saat önce kullan dedi. Dün başladım bakalım ne olacak. Birde ben ordayken bir bayan geldi yüzü yanmış bu aktarın verdiği bir karışımla tamamen iyileşmiş ben hiç iz falan görmedim. Bu kadının ablasında da PKOS varmış hamile kalamıyormuş aktarın verdiği bu karışım macun ve çaylarla hamile kalmış. İlaç kullanmak istemiyorum bunu deneyecem.

merhaba bende pkostum.ama kilom normaldi.sadece adetlerim düzensiz ve son nzamanlarda tüylenme şikayetim vardı.8ay doğum kontrol hapı kullandım ve bıraktıktan 3ay sonra hamile kaldım.şimdi 4 aylık bi oğluşum var lütfen akfanıza takmayın bende çocuğum olmicak diye kafayı yiyodum ama çok şükür oldu

neymıs acaba aktarın yaptıgı ılac,cok merak ettım ısallah ıse yarar sonucunu buraya yazarmısın lutfen

kıslaaar kıslar kıslar..daha önce bu topice yazmıştım bikaçkere bgn doktordan sonuçlarımı aldım dediklerini aynen yazıorum....''sana tama olarak p.over diyemeyiz dedi çnk sende tüylenme ve kilo alımı yok dedi..adetlerinde 4-5 gün arayla düzenli oluo dedi...6 ay boyunca eger bebek düşünürsenz deneyin o 6 aylık süreçte olmazsa eşinle beraber gel dedi..ilaç falan yazmıcam çnk gerek görmüorum dedi..daha önce gittiğim doktorumdaböle demişti..bgn sonuçlarını aldğım doktor yine bu sitede tavsiye üzerine gittiğim bi doktordu oda aynı şeyleri söledi..içim rahat artık..hastalığım ileri boyutlarda diil, bebek yapmaya karar verdiğimzde herhangi bi problem çıkarmı dedim..muhtemelen çıkmaz bebek sahibi olursunuz dedi...şimdilki düşünmüorum çnk daha 8 aylık evliyim...ha buarada tahlil sonuçlarımın hepsi temiz çıktı...biş daa dicem kilom sizce normalmi onu sorcam boyum 1.68 kilomda 54 sizce normalmi arkadaşlar..ben pco sayesinde kg aldğmı düşünyrda...doktor normalsin dedi..sanki allahtan belanımı istion der gibi baktıdelikafadulden

Selam kızlar,bu benim ilk mesajım.Yeni katıldım aranıza.Ben de pkoluyum.Bir oğlum var şimdi 2. yi düşünüyorum.Erkeklik hormonum yüksek çıktı ve dr um Klomen+Glukophaje+Deltacortril verdi.Bunları kullanan oldu mu aranızda?Benimle paylaşırsanız sewinirim..

merhaba arkadaşlar benim aşırı saçlarım dökülüyor ya.pko olduğuma inanmaya başladım artık..haftaya tekrar doktora gözükeceğim.acaba aşırı saçları dökülenler ve yasmin kullandıktan sonra dökülmesi duran arkadaşlar var mıdır?varsa paylaşır mısınız?of yaa çok canım sıkılıyor bu duruma..

Ya hiç mi kullanan yok.. senağlama

merhaba ben pkoluyum glucophage kullanıyorum. pko belırtılerı yok olmaya başladı. gercekten ıse yarıyor. 1 aydır kullanıyorum.

Glucophaje ın işe yaradığını düşünüyorum,dün dr a gittim,3 tane yumurtam olduğunu söyledi.Ki erkeklik hormonum çok yükselmişti,overlerimde de büyüme wardı.Çok şükür dedim.Salı tekrar gidicem,takip edicek dr um,inşallah hayırlısı olur.Bir bebişimiz daha olur..yerimseniben

merhaba..ben 21 yaşındaım 2 hafta önce böyle bir hastalığım olduğunu öğrendim sözlenme durumum var ama kimsenn ilerde benim yüzümden üzülmesini istemiyorum kimse benim yüzümden böyle sorunlar yaşamak zorunda değil sözlenmektn vazgeçip karşı tarafa bu durumu anlatmayı düşünüyorum..çok üzülüyorum ne yapabilirim??kistleri geçirecek normal bir hormon yapısına dönebileceğim bi ilaç yada bitki tedavisi yok mu??çok çaresiz kaldım ne olur bi akıl verin bana..

merhabalar,bende de pco var,yeni üye oldum ve yardımlarınızı bekliyorum
2yıllık evliyim yasmin kullanmıştm 2yıl boyunca,bıraktım ve adet düzensizliği şikayetiyle gittim doktora sonucu öğrendim,bebek istediğimiz için bırakmıştım tabi ilacı çk üzüldüm!
şimdi kürleri okuyorum ilaçlara bakıyorum henüz denemeye başlamadık,ama bn öyle şaşkınım ki doktorum sendeki öyle belirgin ki normalde bir yıl bekleriz ,ama sende 3 ay bekleyip ilaca başlayıp yumurtalarını geliştirmeye çalışacağız dedi hormonlar normal ama yumurtalıklarımın görüntüsü(
sizlere sorularım olacak
1. incir kürünü uygulamak için en uygun dönem adete kaç gün kala ?
2.polen bal karışımına çörek otu da mı ekleniyor
ve
3.pcolulardan hamile kalanlar sizler neler yaptınız ne önerirsiniz? şimdiden teşekkürler

erasos ve inciay için yazıyorum..Lütfen umutsuzluğa kapılmayın,pko lu olunca çocuk sahibi olamazsınız diye bişi yok.Rabbim istedikten sonra herşey olur!Ben de pko luyum,hem de 12-13 yaşımdan beri.5 yıllık evliyim,1 tane oğlum war.Bebek düşündüm,kullandığım doğum kontrol hapını(Diane 35) bıraktıktan 3 ay sonra tedavisiz hamile kaldım.Şimdi ikinciyi düşünüyorum erkeklik hormonum yükselmiş bu aralar,doğum kontrol hapını uzun zamandır kullanmıyordum,3 ay denedik olmayınca dr bazı ilaçlar verdi,şimdi onları kullanıyorum.Yumurta kontrolünde 3 tane yumurtam olduğunu söledi cumartesi dr um.ınşallah bi bebişimiz daha olur..Lütfen sakın ümitsiz olmayın,psikoloji de çok önemli!Benim gibi pkolu 4 samimi arkadaşım war onların da bebekleri oldu,lütfen pes etmeyin!Hele ki nişanlından ayrılmayı hiç düşünme Erasos!Sevgilerle..

merhaba
ben soğan kürünü denedim çok faydasını gördüm denemeni öneririm.
sözlenmekten vazgeçmene gerek yok bence pko olduğunu gebelikte öğrenen arkadaşlarımız var bu kadar ümitsizliğe kapılma lütfen

merhaba
aynı sorunlar tabiki bendede vardı. ben o ovulasyon yani lh testlerinden kullandım. ama doğru zamanı bir türlü denk getiremedim. banada ilk önce sadece glucophage vermişti doktorum ama yeterli olmadı. bence en iyi yumurta takibi orada yumurta gelişiyormu ne zaman çatlıyor seni doktor yönlendiriyor zaten

nsb yazdıkların gerçekten moral verdi bana çok teşekkürler,inşallah seninde ikinci bebişinin haberlerini alırız,sen bitkisel bi kür kullanmadın sanırım değil mi?ve diğer 4 arkadaşın?
hamile kalmaları çok zaman aldımı?çok ama çok teşekkürler:))

İnşallah canım,sağol.Yok herhangi bir kür kullanmadılar,ben de kullanmadım.Soğan kürü bebek beklerken yapılmasa iyi olur yazmış Saraçoğlu,o yüzden denemedim.Ama faydasının olacağını düşünüyorum.1 arkadaşım baya 1 senedir tedavi görüyodu,Çatlatma iğnesi vurduruyodu 3 aydır,bu ay hamile kaldı.Diğeri de sadece gonaphene tedavisi ile hamile kaldı,yine bi 5 ay kullandı sanıyorum.Bir diğeri de yine gonaphene kullandı öyle hamile kaldı.Diğeri hiç bişi kullanmadan hamile kaldı. :) öyle yanii..Darısı senin,benim ve tüm isteyenlerin başına.
Tanıştığıma çok memnun oldum bu arada.Görüşelim..yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…