neymıs acaba aktarın yaptıgı ılac,cok merak ettım ısallah ıse yarar sonucunu buraya yazarmısın lutfenMerhaba arkadaşlar . Bende de PKOS var daha önce yazmıştım. En son Dr gittiğimde hormon tahlillerim normal çıktı ultrasonla baktı adetin 12.günü olmasına rağmen yumurta göremiyorum dedi. Bana hiç ilaç vermedi bebek düşünüyorsan 6 ay dene hamile kalamazsan gel ilaç desteği yaparız dedi. Bu doktorlara hiç güvenim kalmadı artık. Hem bana ilk başta normal yolla hamile kalmışsın ama bu bir mucize dedi hemde şimdi ilaç vermedi. Ben de dün aktara gittim anlattım tabi kilo da aldım biraz vermek istiyorum dedim. Bana PKOS için bir macun hazırladı Kırmızı Ginseng tablet ve karışık bitki çayı verdi. Bunları günde 3 kez yemeklerden yarım saat önce kullan dedi. Dün başladım bakalım ne olacak. Birde ben ordayken bir bayan geldi yüzü yanmış bu aktarın verdiği bir karışımla tamamen iyileşmiş ben hiç iz falan görmedim. Bu kadının ablasında da PKOS varmış hamile kalamıyormuş aktarın verdiği bu karışım macun ve çaylarla hamile kalmış. ılaç kullanmak istemiyorum bunu deneyecem.
Selam kızlar,bu benim ilk mesajım.Yeni katıldım aranıza.Ben de pkoluyum.Bir oğlum var şimdi 2. yi düşünüyorum.Erkeklik hormonum yüksek çıktı ve dr um Klomen+Glukophaje+Deltacortril verdi.Bunları kullanan oldu mu aranızda?Benimle paylaşırsanız sewinirim..
merhaba ben pkoluyum glucophage kullanıyorum. pko belırtılerı yok olmaya başladı. gercekten ıse yarıyor. 1 aydır kullanıyorum.
merhaba..ben 21 yaşındaım 2 hafta önce böyle bir hastalığım olduğunu öğrendim sözlenme durumum var ama kimsenn ilerde benim yüzümden üzülmesini istemiyorum kimse benim yüzümden böyle sorunlar yaşamak zorunda değil sözlenmektn vazgeçip karşı tarafa bu durumu anlatmayı düşünüyorum..çok üzülüyorum ne yapabilirim??kistleri geçirecek normal bir hormon yapısına dönebileceğim bi ilaç yada bitki tedavisi yok mu??çok çaresiz kaldım ne olur bi akıl verin bana..
Merhaba, ben de pkos hastasıyım. Yaklaşık iki yıl önce öğrendim ama doktorum tedavi vermemişti, evlendikten sonra başka bir doktora gittim şimdi onunla birlikte glucophage tedavisina başladık. Henüz bir ay oldu, adetimi bekliyorum henüz gelmedi. Pkolu çoğunluk gibi ben de adet düzensizlikleri yaşıyorum. Dolayısı ile yumurtlamam oluyor mu ya da yumurtluyor isem hangi tarihte oluyor bunu bilemiyorum. Bu konuda ovülasyon testleri varmış, aranızda bunlardan kullananlar var mı. Pko lularda bebek sahibi olmak için anlamlı mıdır sizce.
nsb yazdıkların gerçekten moral verdi bana çok teşekkürler,inşallah seninde ikinci bebişinin haberlerini alırız,sen bitkisel bi kür kullanmadın sanırım değil mi?ve diğer 4 arkadaşın?
hamile kalmaları çok zaman aldımı?çok ama çok teşekkürler:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?