nsb yani yazdıkların gerçekten süper geldi bana kafamda öyle kurmuşum ki:))
şimdilik tedaviye başlamadan bi deneyelim bakalım bn kendimi öyle inandırmışım ki olmıycağına
bu arada incir kürü yumurtaları geliştirdiği için denemek istiyorum aslında
tabi e-burcuk un yazdığı gibi iyi gelen çok bitki var aslında kullanımı da kolay süper ama
neyse iki üç ay bişey kullanmadan deneyelim bakalım:))
erasos ve inciay için yazıyorum..Lütfen umutsuzluğa kapılmayın,pko lu olunca çocuk sahibi olamazsınız diye bişi yok.Rabbim istedikten sonra herşey olur!Ben de pko luyum,hem de 12-13 yaşımdan beri.5 yıllık evliyim,1 tane oğlum war.Bebek düşündüm,kullandığım doğum kontrol hapını(Diane 35) bıraktıktan 3 ay sonra tedavisiz hamile kaldım.Şimdi ikinciyi düşünüyorum erkeklik hormonum yükselmiş bu aralar,doğum kontrol hapını uzun zamandır kullanmıyordum,3 ay denedik olmayınca dr bazı ilaçlar verdi,şimdi onları kullanıyorum.Yumurta kontrolünde 3 tane yumurtam olduğunu söledi cumartesi dr um.İnşallah bi bebişimiz daha olur..Lütfen sakın ümitsiz olmayın,psikoloji de çok önemli!Benim gibi pkolu 4 samimi arkadaşım war onların da bebekleri oldu,lütfen pes etmeyin!Hele ki nişanlından ayrılmayı hiç düşünme Erasos!Sevgilerle..
bende normal yolla olabileceğine inanıyorum. bana da doktorum dedi. pko ya yatkınlık var ama tam ondan değilsin dedi ki baktım ultrasonda kist sayısı az ama adetlerim düzensiz ve hafif tüylenme var doğ.kont.ilacı bırakalı 6 ay oldu. henüz olmadı. bugün soğan kürüne başladım. 1 sene olna kadar beklemeyi düşünüyorum. siz herhangi bir yöntem denedinizmi? iltihap felan varmıydı. bahsederseniz çok sevinirimi. sizin gibileri duyunca daha çok umutlanıyorum. mutlu oluyorum.hihoyyytmerhaba bende pkostum.ama kilom normaldi.sadece adetlerim düzensiz ve son nzamanlarda tüylenme şikayetim vardı.8ay doğum kontrol hapı kullandım ve bıraktıktan 3ay sonra hamile kaldım.şimdi 4 aylık bi oğluşum var lütfen akfanıza takmayın bende çocuğum olmicak diye kafayı yiyodum ama çok şükür oldu
merhabalar şeker hapı kullanmak için şekerin yüksek mi çıkamsı gerek. ben de pkos hastasıyım . ve kiloluyum kilo da veremiyorum aynı zamanda.
Merhaba, bişey sormak istiyorum, çok canım sıkıldıben 5 ay önce bi düşük yaşadım. 3 ay korundum. 2 aydır da bebek istiyoruz. Adetlerimde bi düzensizlik yok. doktora gittim ultrasonda kistik herhangi bişey de çıkmadı. doktorun verdiği hormon tahlillerini yaptırdım adetin 11. günü...FSH 5,20 LH 16,93 çıktı. doktor yumurtalıklarının çalışmasında düzensizlik var bikaç ay yumurta takibi yapalım dedi..polikistik over olabilir mi? öyle olsa ultrasonda çıkmazmıydı? yumurtalıklarım çalışmıyosa 7 ay önce nasıl hamile kaldım? uff ya çok canım sıkıldı, görüşlerinizi bekliyorum.
Sevgiler
peki demişsiniz ya 12-13 yaşından beri diye eşinize evlenmeden önce böyle bi rahatsızlığınızn olduğunu sölediniz mi yani sözlüme böyle birşeyi söylemem gerek mi??söylersemde beni hastalıklı kusurlu gibi görmesinden kabullense bile bir zaman sonra isyan edebileceğinden çok korkuorm ne yapabilirim??kistleri geçirmek için neler yapmam gerek.sizin ne kadar zamanda çocuğunuz oldu??
merhabalar şeker hapı kullanmak için şekerin yüksek mi çıkamsı gerek. ben de pkos hastasıyım . ve kiloluyum kilo da veremiyorum aynı zamanda.
bende pko ve miyom vardı. şimdi reklam yapmayım burda, bitkisel doğal ilaçlar üreten bir firmanın Isoflavones tabletlerini kullandım. 3-4 ay sonra tekrar ultrason ve kan tahlili yaptırdım ne miyom kalmış ne pko doktorda şaşırdı valla :teytey:
Canım bi de adaçayı içiyolarmış,duydun mu onu.. :) her gün kaynatma değil de demleme yöntemiyle,hergün 1-2 fincan.Yumurtlama zamanına kadar içiyomuşsun ama gebelik ve emzirme döneminde sakıncalıymış.Sanırım o yüzden yumurtlama zamanına kadar.Bu arada elbette kendin dene ama önce dr a gidip tüm kontrollerini yaptır,bi muayene ol tabiki,hormon testleri vs.
Ben de adaçayını bi deniycem,bakalım işe yarıcak mı..:CüvCüv:
Canım geçmiş olsun ama bildiğim kadarıyla pko nun tedavisi yok.Bu geçici bişi değil,ben öyle biliyorum.. ???:sm_confused: Yani seninki normal bir kist miydi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?