Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım kayseride yılmaz şahin var muayene ücreti 200 tl ama çok çok işinde usta bir doktor onu tavsiye ederim birde esad batmaz var hüma hastanesinde onun ücreti çok uygun hastanede olduğu için ama onada randevu alıp gidiliyor ikisinide tavsiye ederim benim şuan gittiğim doktor var ama o tedavide nasıldır bilmiyorum ben hamilelikten sonra başladım ama iyi doktor.

selam kızlar,nasılsınız? bayadır yazmamıştım,açıkçası artık düşünmeyeyim diyordum,belki düşünmeyince bi gelişme olur diye fakat bir gelişme olmadı.adetlerim bazen iki ayda bir geldi,bazen ilaçla geldi...en son geçen ay nasıl olduysa 30. günde regl oldum fakat bu ay yine yok doktora gideceğim ve artık ciddi bir tedaviye başlayacağım sanırım..
bu arada yeni hamilelerimiz,yeni kader arkadaşlarımız ve yeni doğum yapan arkadaşlarımız var...hepinize sağlıklı ömürler diliyorum, doğum yapacak olanlar sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar,yapmış olanlar bebeklerini sağlıkla büyütsünler, benim gibi beklemede olanlar da bir an önce diledikleri şeylere kavuşsunlar...

amin canım ne güzel demişsin inşallah hepimiz için tedavi dönemi hayırlı olsun...
canım benim de seninki gibi tedaviler kesildiğinde inatla pko öne çıkıyor ve ne adet ne yumurtlama.....
klomen kullandım bitti yarın sabah kontrolüm var inşallah iyi haberle gelirim öptüm :))

Son düzenleme:

inşallah canım :) ne güzel klomene başlamışsın, güzel sonuçlar alman dileğiyle..ben metformine devam ediyorum ama dediğim gibi bi ay oluyor bi ay olmuyor,adetler hala düzensiz yani...şaşırdık napıcağımızı...

sağol inşallah..
bence metformine devam et bununla birlikte de yumurta geliştiricileri dene canım... sen bilirsin...
ben bir yandan her sabah ateş de ölçüyorum ki yumurtlama günümü kaçırmayım diye.... her yolu deniyoruz artık napalım...şaşırdık valla aynen...

Son düzenleme:
turuncu canım cok cok sevındım:) sağlıkla kucagına alırsın inşallah meleğini.. Allah bizede nasip etsin inşallah bu duyguyu nasılsın iyi misin? dinlen canım düşük tehliken varmıs sanırım cabuca gecer o da inşallah...
bı yandan sevınıp bı yandan malesef uzuluyoruz.... busmaı canım ne desem senı teselli etmez biliyorum canım ...Allah bir daha göstermesin bizde meleklerimize kavusalım..
moontorrent kavusmussun meleklerıne ne güzel.. benım amcamın kızının da ıkızdı 7,5 aylık dogdu bebeklerı ama cok sukur sımdı cok ıyıler kocaman oldular senınde oyle olacak canım sende bebeklerını alı eve cıkacaksın..
bıcımcım senınle kontrollerımız de aynı benımde yarın sabah.. sen klomenı ıcerkende gıtmıssın ama benı cagırmadı.. yarın ıkımızde guzel haberlerle donerız ınsallah...

adetımın ucuncu gunu gıdeyım o zaman kırsehırdekı doktoru cok metedıyolar bakalım ıns sonuc alabılırım

sağol cnm inşallahhh

canım ben kayserıde oturmuorum yozgatta oturuorum ailem kayserıde kayserıye gıt gel zor oluo kırsehır 1 saat o yuzden yakın olsun ıstıorum ben ılk once kayserıde humada cahıt beye gıtmıstım ama dedıgım gıbı uzak olunca sorun oluo bakalım adetımın ucuncu gunu kırsehrdekı doktorun muayenehanesıne gıtcem ıns bı sonuc alırım.o zamana kadarda ıns kıstım kaybolur.ama bazı doktorlarla o humadakı cahıt beyle telde gorustum burdakıu doktorun dedıklerını soledım kıst var 3 ay doğum kontrol hapı kullanmam gerrektını soyledıgını dedım oda klomen tıpı ılaçların kist yapabılcegını ve o kıstlerın tedavıye engel olamdıgını adetle kaybolcagını soledı bılmıorum stresten basıma agrılar gırdı.

canm stres yapacak bişey yok inanki aynı durumu 2ay önce bende yaşadım klomen yapıyomuş evet.ama bana dr.kisti eritmek için orgametril diye bi ilaç vermişti 20gün iç sonra adet olcan kistde adetle gider demişti ve öyle oldu bende çok üzüldm ama yapacak bişey yok canm biyandan kist yapabiliyo biyandanda yumurtaları geliştiriyo.ondan sonraki 2aydada adetimin 3.günü tatildeydm gidemedim dr.a tedaviye ara verdim gibi bişey oldu.şimdi bu ayki adetimi bekliyorum dr.a gitmek için.bence 3.gün git canm kırşehirdeki dr.a çünkü ozaman daha iyi görünüyomuş kist varmı yokmu.yani tekrar tekrar gitmemiş olursun.

walla bu kıst olayına cok takıldım ben ya bıde bu doktor canımı sıktı dedım ya daha ılacım bıtmedı 8 gun var bıtmesıne adet olmadım bugun ultrasonla baktı kıst duruor dedı bende buna anlam veremedım adet olmadan o kıst nasıl gıtcekte bu doktor bana 3 ay daha kullan dogum kontrol hapını dedı sınırlerımı bozdu

kızlar yarın randevum var, puregon (50) da yarın 9. günüm. İNŞALLAH büyümüştür yumurtalıklarım, yarın güzel haberler verebilmeyi çok istiyorum. DUALARINIZA ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK İHTİYACIM VAR. iyi geceler...

inş gusel haberlerle gelırsın canım

dualarımız seninle.doktorum banada puregon 50 önerdi ancak iğnenin fiyatını sormayı unuttum.

bicimcim inşaallah yarın güzel haberlerle dönersin yarın gelişmeleri yaz bize mutlaka canım

Yasmin çok teşekkür ederim canım...Rabbim inşaallah en kısa zamanda sizlerede yaşatır bu güzel duyguyu.
Aklıma geldikce dua ediyorum inan hepinizede.
Durumum şimdilik çok iyi şükür.Fazla yormuyorum kendimi.Bakalım cuma günü kontrolde doktor ne diyecek.
Hayırlısı.

canım evet aynı zamanda içmeye başladık ilacı demekki aynı günlerde çağırıyor bu doktorlar :)) beni önceden çağırdı ama gereksizdi aslında gelişme yoktu ama sanırım bu defa var çünkü yumurtalıklarımı hissetmeye başladım artık.... sende de oluyor mu gerilme ve ağrılar...yarın yazmayı unutma ben de hemen paylaşacağım...inşallah birbirimize güzel haberler vereceğiz canım ben çok heyecanlıyım... zor uyurum bu gece....
inşallah güzel haberle gelirsin canım...
bicimcim inşaallah yarın güzel haberlerle dönersin yarın gelişmeleri yaz bize mutlaka canım
çok sağol canım inşallah iyi haberle geleceğim tabi hemen yazarım merakta bırakmam.... erkenden gideceğim zaten...:18: kısmet herşeyin hayırlısı tabi de bakalım ne diyecek doktor...

Turuncu canım cuma günü kontrolün varmış inşallah güzel haberlerle geleceksin canım
iyi geceler :))

Son düzenleme:
biciiiiim..! bak istemeden de olsa heyecan yapıyorsun
yarın çok güzel haberlerle geleceksin ama sonrasında hiç sıkıntı stres yapmaman lazım.. stres yumurtalıkları baskı altına alıyor.. düşünmemeye çalış arkadaşım..
hemen doktordan gelince yaz, çok merak ediyorum..

bu arada bu fertility friend sitesini keşfe çıktım.. sonunda az buçuk da olsa çözdüm sanırım.. sallamasyon ateş değerleri akıntı filan girdim.. önümüzdeki ay direk başlayacağım bende kaydetmeye.. bakalım faydası olucak mı.. gerçi progestan kullanınca ateş çok etkileniyo ama olsun..

herkese iyi geceler diliyorum..

yasmin16 teşekkur ederim..

kızlar ben dün tıp fakultesinde çok ünlü bir doktora gittim. bir boş gebelik bir kimyasal gebelik geçirdiğimi ve genetik test yaptırmak istedigmi soyledim. genlerde bir bozukluk mu var dye.
buna hiç gerek görmüyorum ben dedi. genetik testte senin kadın ,eşinin de erkek olduğu çıkar, başka birşey çıkmaz. iki insanın genleri birleşirken o kadar çok bilgi iç içe geçer ki, bir matbaa hatası oluştu gibi düşün. o zaman vücut onu reddediyor ben hatalı şeyi taşımam diyor ve gebelik sonlanıyor. bu aslında gebeliklerin %95 inde oluyor. çok normal bir olay. ilaç iğne tedavine devam et. hatta bence şimdi 3 ay dinlen. rahat olun gezin dolaşın.
"metformine gerek var mı" dedim. güldü,sanki bu sorudan artık sıkılmış gibi."hayır gerek yok" dedi.
adam çok rahat, insanı rahatlatıyor ama ben tabi hala rahatlamış değilim..
siz ne anladınız şimdi ?
her doktor farklı birşey söylüyor. bu iş Allahın elinde, başka kimse birşey yapamaz.
çıkınca eşime "vay be, insanın doğması ne zor bir süreçmiş" dedim. o da "hiç de zor değil, sen zorlaştırıyorsun. sürekli düşünüyorsun biraz rahat ol." dedi.. dile kolay neredeyse 2 senedir uğraşıyoruz.toplam 24 ay ..her ay aynı heyecan. sonuçta sıfıra sıfır elde var sıfır.
bugun serophene kullanmaya başlıyorum tekrar. umarım ben de birgün anne olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…