günaydın kızlar nasılsınız benim ateşim hala yüksek inş.size bu ay güzel haberler veririm :)
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yasmin16 teşekkur ederim..
kızlar ben dün tıp fakultesinde çok ünlü bir doktora gittim. bir boş gebelik bir kimyasal gebelik geçirdiğimi ve genetik test yaptırmak istedigmi soyledim. genlerde bir bozukluk mu var dye.
buna hiç gerek görmüyorum ben dedi. genetik testte senin kadın ,eşinin de erkek olduğu çıkar, başka birşey çıkmaz. iki insanın genleri birleşirken o kadar çok bilgi iç içe geçer ki, bir matbaa hatası oluştu gibi düşün. o zaman vücut onu reddediyor ben hatalı şeyi taşımam diyor ve gebelik sonlanıyor. bu aslında gebeliklerin %95 inde oluyor. çok normal bir olay. ilaç iğne tedavine devam et. hatta bence şimdi 3 ay dinlen. rahat olun gezin dolaşın.
"metformine gerek var mı" dedim. güldü,sanki bu sorudan artık sıkılmış gibi."hayır gerek yok" dedi.
adam çok rahat, insanı rahatlatıyor ama ben tabi hala rahatlamış değilim..
siz ne anladınız şimdi ?
her doktor farklı birşey söylüyor. bu iş Allahın elinde, başka kimse birşey yapamaz.
çıkınca eşime "vay be, insanın doğması ne zor bir süreçmiş" dedim. o da "hiç de zor değil, sen zorlaştırıyorsun. sürekli düşünüyorsun biraz rahat ol." dedi.. dile kolay neredeyse 2 senedir uğraşıyoruz.toplam 24 ay ..her ay aynı heyecan. sonuçta sıfıra sıfır elde var sıfır.
bugun serophene kullanmaya başlıyorum tekrar.umarım ben de birgün anne olabilirim
ecrin canım daha günün var umarım yüksek yüksek devam eder
ve bebiş haberi alırız
selam kızlar,nasılsınız? bayadır yazmamıştım,açıkçası artık düşünmeyeyim diyordum,belki düşünmeyince bi gelişme olur diyefakat bir gelişme olmadı.adetlerim bazen iki ayda bir geldi,bazen ilaçla geldi...en son geçen ay nasıl olduysa 30. günde regl oldum fakat bu ay yine yok doktora gideceğim ve artık ciddi bir tedaviye başlayacağım sanırım..
bu arada yeni hamilelerimiz,yeni kader arkadaşlarımızve yeni doğum yapan arkadaşlarımız var...hepinize sağlıklı ömürler diliyorum, doğum yapacak olanlar sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar,yapmış olanlar bebeklerini sağlıkla büyütsünler, benim gibi beklemede olanlar da bir an önce diledikleri şeylere kavuşsunlar...
selam kızlar,nasılsınız? bayadır yazmamıştım,açıkçası artık düşünmeyeyim diyordum,belki düşünmeyince bi gelişme olur diyefakat bir gelişme olmadı.adetlerim bazen iki ayda bir geldi,bazen ilaçla geldi...en son geçen ay nasıl olduysa 30. günde regl oldum fakat bu ay yine yok doktora gideceğim ve artık ciddi bir tedaviye başlayacağım sanırım..
bu arada yeni hamilelerimiz,yeni kader arkadaşlarımızve yeni doğum yapan arkadaşlarımız var...hepinize sağlıklı ömürler diliyorum, doğum yapacak olanlar sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar,yapmış olanlar bebeklerini sağlıkla büyütsünler, benim gibi beklemede olanlar da bir an önce diledikleri şeylere kavuşsunlar...
kızlar ben dün tıp fakultesinde çok ünlü bir doktora gittim. bir boş gebelik bir kimyasal gebelik geçirdiğimi ve genetik test yaptırmak istedigmi soyledim. genlerde bir bozukluk mu var dye.
buna hiç gerek görmüyorum ben dedi. genetik testte senin kadın ,eşinin de erkek olduğu çıkar, başka birşey çıkmaz. iki insanın genleri birleşirken o kadar çok bilgi iç içe geçer ki, bir matbaa hatası oluştu gibi düşün. o zaman vücut onu reddediyor ben hatalı şeyi taşımam diyor ve gebelik sonlanıyor. bu aslında gebeliklerin %95 inde oluyor. çok normal bir olay. ilaç iğne tedavine devam et. hatta bence şimdi 3 ay dinlen. rahat olun gezin dolaşın.
"metformine gerek var mı" dedim. güldü,sanki bu sorudan artık sıkılmış gibi."hayır gerek yok" dedi.
siz ne anladınız şimdi ?
her doktor farklı birşey söylüyor. bu iş Allahın elinde, başka kimse birşey yapamaz.
çıkınca eşime "vay be, insanın doğması ne zor bir süreçmiş" dedim. o da "hiç de zor değil, sen zorlaştırıyorsun. sürekli düşünüyorsun biraz rahat ol." dedi.. dile kolay neredeyse 2 senedir uğraşıyoruz.toplam 24 ay ..her ay aynı heyecan. sonuçta sıfıra sıfır elde var sıfır.
bugun serophene kullanmaya başlıyorum tekrar.umarım ben de birgün anne olabilirim
canım evet aynı zamanda içmeye başladık ilacı demekki aynı günlerde çağırıyor bu doktorlar :)) beni önceden çağırdı ama gereksizdi aslında gelişme yoktu ama sanırım bu defa var çünkü yumurtalıklarımı hissetmeye başladım artık.... sende de oluyor mu gerilme ve ağrılar...yarın yazmayı unutma ben de hemen paylaşacağım...inşallah birbirimize güzel haberler vereceğiz canım ben çok heyecanlıyım... zor uyurum bu gece....
çok sağol canım inşallah iyi haberle geleceğim tabi hemen yazarım merakta bırakmam.... erkenden gideceğim zaten...:18: kısmet herşeyin hayırlısı tabi de bakalım ne diyecek doktor...
adam gerçekten çok rahatmış ama biz öyle deilizki öyle olsak zaten şimdiye çoktan hamile olurduk.gideyim 3ay dinleneyim demeyle olmuyo ki dinlenirkende takıyoruz kafaya.mesela ben 3ay ilaç kullanmıyorum öncesinde 2ayklomen +çatlatma iğnesi kullanmıştm ama ilaç kullanmıyorum diye düşüncedende atmadımki.başta bende öyle düşünmüştm ama olmuyo.zaman geçtikçede rahat olunmuyo iyce takılıyo sanki.bilmiyorum bunu nasıl başaracağız.ama bu hadi takmıcam demeyle olmuyo biraz kişilikle alakalı.
biciiiiim..! bak istemeden de olsa heyecan yapıyorsun
yarın çok güzel haberlerle geleceksin ama sonrasında hiç sıkıntı stres yapmaman lazım.. stres yumurtalıkları baskı altına alıyor.. düşünmemeye çalış arkadaşım..
hemen doktordan gelince yaz, çok merak ediyorum..
bu arada bu fertility friend sitesini keşfe çıktım.. sonunda az buçuk da olsa çözdüm sanırım.. sallamasyon ateş değerleri akıntı filan girdim.. önümüzdeki ay direk başlayacağım bende kaydetmeye.. bakalım faydası olucak mı.. gerçi progestan kullanınca ateş çok etkileniyo ama olsun..
herkese iyi geceler diliyorum..
siz ne anladınız şimdi ?
Bicim hayırlı haberlerle gel arkadaşım.....
bicim güzel haberlerle gel canım beklıyoruzzz
sakin ol tatlım bak gene heyecan yapıyorsun:) herşey güzel gidecek inşallah
ben de çok heyecanlıydım uyuyamazdım yumurta kontrolune gideceğim günün öncesinde.. yumurtayı görünce bebek görmüş gibi seviniyor insan hehehehe
kesinlikle canım.. sen napıcaksın devam edicek misin klomene
bence bebek düşünmek etkilemiyor ama "olsun artık,bu ay olacak olacak " demek olumsuz etkiliyor.
"amaaan nasılsa bu ay olmayacak" demek olumlu etkiliyor. benim tecrübeme göre.
yani ümitsiz olacaksın
hepinize teşekkür ederim ya iyiki varsınız ayrı ayrı sormuşsunuz ne güzel... :)
benim 24mm folükülüm varmış hem de 1 adet yani çok sayıda olsaydı vurmayacaktı iğne çoğul gebelik olur diye ama 1 yumurta olduğundan yarın çatlatma iğnesi yapacak aldım iğneyi yarın sanah bir daha usg yaparım sonra da vururuz iğneyi dedi... kızlar çok güzel bir duygu busmai dediğin gibi canım insan yumurtaya bile nasıl da seviniyor... 24 mm yeterli büyüklük değil mi zaten dedim yok 28-30 mm de çatlatma iğnesi vuruyorum ben dedi doktorum ve daha sağlıklı oluyor gelişmiş yumurta dedi...ay inşallah kızlar çok umutlandım bakalım nasıl olcek?
kızlar ya 5 günde ne çabuk büyümüş de mi? 8 inde gittiğimde bişey yoktu....inşallah yine güzel haberler vereceğim sizlere....
yasmin sen ne yaptın canım kaç mm olmuş seninki?
busmai ilaca başlıyormuşsun hayırlısı olsun....
tuncss canım ama heyecan yapılmayacak gibi değilki sonuçta ya tutmazsa demiyorum ben ya tutarsa!! diyorum öyle de yapmalıyız kızlar...ateş ölçmek çatladığından emin olmak için önemli canım bence de ölçmeye başlamalısın...
benim 24mm folükülüm varmış hem de 1 adet yani çok sayıda olsaydı vurmayacaktı iğne çoğul gebelik olur diye ama 1 yumurta olduğundan yarın çatlatma iğnesi yapacak aldım iğneyi yarın sanah bir daha usg yaparım sonra da vururuz iğneyi dedi... kızlar çok güzel bir duygu busmai dediğin gibi canım insan yumurtaya bile nasıl da seviniyor... 24 mm yeterli büyüklük değil mi zaten dedim yok 28-30 mm de çatlatma iğnesi vuruyorum ben dedi doktorum ve daha sağlıklı oluyor gelişmiş yumurta dedi...ay inşallah kızlar çok umutlandım bakalım nasıl olcek?
kızlar ya 5 günde ne çabuk büyümüş de mi? 8 inde gittiğimde bişey yoktu....inşallah yine güzel haberler vereceğim sizlere....
tuncss canım ama heyecan yapılmayacak gibi değilki sonuçta ya tutmazsa demiyorum ben ya tutarsa!! diyorum öyle de yapmalıyız kızlar...ateş ölçmek çatladığından emin olmak için önemli canım bence de ölçmeye başlamalısın...
inşallah canım ya sağol.... inşallah sana da yeni doktorun uğurlu gelecek ve bu defa her şey yolunda gidecek...bicim çok sewındım canım inş hamiş haberlerınıde alırız seninn canım benımmm
bende de yumurtlama olacak iğneden sonra daha olmadı yani ama en azından yumurtayı gördüm 2-5 3cm olan yumurtalığın tamamını kaplamış ve çok belirgin yani dışarı çıkmak üzereydi sanki... doktor kendide çatlar ama riske girmeyelim dedi... 8 inde gittim adet 8. günümde bir de 13. günüm olan bu gün gittim canım 2 kere gitmek yeterliymiş.... yarın yumurtama tekrar bakacak ve sadece iğneyi olmak için gideceğim...oooo çok güzel maşallah yumurtana valla ben hiç yumurtladımı görmedim ultrasonda valla haklısın yumrutladıgını görmek bile mutluluk veriyor tek yumurtan olmasına sevındım doktorlar ne demiş tek olsun kalıteli olsunbunuda ben uydurdummm inş.güzel haberlerinide alırız canım benım 2günde bir mi giidyorsun doktora canım
inşallah canım ya böyle devam etsin.....Ooo süper bir haber bu...İnşaallah herşey böyle güzel bir şekilde devam eder canım.
Hadi hayırlısı.
inşallah canım yumoşumu seviyorum Ronyacım sevmez miyim ben hiç onu.... iyi tutuyorum güzel beslemişim baksana ne çok büyütmüşüm maşallahbicimmm hadi hayırlı olsun
sev o yumoşunu sana bebek getircek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?