Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

günaydın canım sende dinlen biraz kafanı dinle biraz oluruna bırak diyorum ama kendım uygulayamıyorum tabıkıde bende akşam eşimle bende aynı şekilde konustum 2 senedir ugrasıyoruz hiçbişey yok artık beklemek istemiyorum çok sıkıldım bunaldım yıprandım her ay aynı konu aynı bekleyiş aynı heyecan ama sonu hep hüzün dedım aralıkda degerelerını al bi karar verelım bi yeredn başlıyayık aşılamaysa aşılama yapalım ama bişeyler yapalım dedım eşimde bana senin eşinin dediği gibi sne çok takıyorsun ouruna bırrak bakalım dedım bend e2senedir bıraktık oluruna zaten dedım eskiden aşılama deyince hemen kızardı ama bu sefer bekle sonucları alalım bir yerednb başlarız o gün gelsin dedı bu bile beni mutlu etti valla bide bu sabah anasınıfına giden ögrencılerın yanında anneleri vardı bir kaç çocuk gördüm kadın çocugun elınde tutmuş hamıle biri elinde birinde karnında allahım bizede nasıp et diyee sabah sabah birsürü dua ettim allah yardımcımız olsun inş.bizimde biri elimizde biri göbeğimizde olurr:)

ecrin canım daha günün var umarım yüksek yüksek devam eder
ve bebiş haberi alırız

günaydın canım bende sana msj atacaktım şimdi hee :) evet suan yüksek gidiyoruz inş.böyle devam ederde size güzel haberleri veririm :) kanda perşembe baktırsam cıkar galıbaa

Merhaba Sardunya!
Hani sen başlamıştın tedaviye o yaşlı doktora? çok garip bir soru oldu kusura bakma ama aklımda öyle kalmış...

merak ettim seni aylardır.
Ben sadece ateş ölçüyorum ve bir dahaki aya takibe başlıyorum yine...o kadar..
en önemlisi regli olmak biliyorsun....

Merhaba Sardunya!
Hani sen başlamıştın tedaviye o yaşlı doktora? çok garip bir soru oldu kusura bakma ama aklımda öyle kalmış...

merak ettim seni aylardır.
Ben sadece ateş ölçüyorum ve bir dahaki aya takibe başlıyorum yine...o kadar..
en önemlisi regli olmak biliyorsun....

adam gerçekten çok rahatmış ama biz öyle deilizki öyle olsak zaten şimdiye çoktan hamile olurduk.gideyim 3ay dinleneyim demeyle olmuyo ki dinlenirkende takıyoruz kafaya.mesela ben 3ay ilaç kullanmıyorum öncesinde 2ayklomen +çatlatma iğnesi kullanmıştm ama ilaç kullanmıyorum diye düşüncedende atmadımki.başta bende öyle düşünmüştm ama olmuyo.zaman geçtikçede rahat olunmuyo iyce takılıyo sanki.bilmiyorum bunu nasıl başaracağız.ama bu hadi takmıcam demeyle olmuyo biraz kişilikle alakalı.

sakin ol tatlım bak gene heyecan yapıyorsun:) herşey güzel gidecek inşallah
ben de çok heyecanlıydım uyuyamazdım yumurta kontrolune gideceğim günün öncesinde.. yumurtayı görünce bebek görmüş gibi seviniyor insan hehehehe

kesinlikle canım.. sen napıcaksın devam edicek misin klomene
bence bebek düşünmek etkilemiyor ama "olsun artık,bu ay olacak olacak " demek olumsuz etkiliyor.
"amaaan nasılsa bu ay olmayacak" demek olumlu etkiliyor. benim tecrübeme göre.
yani ümitsiz olacaksın

Bicim hayırlı haberlerle gel arkadaşım.....

bicim güzel haberlerle gel canım beklıyoruzzz

hepinize teşekkür ederim ya iyiki varsınız ayrı ayrı sormuşsunuz ne güzel... :)
benim 24mm folükülüm varmış hem de 1 adet yani çok sayıda olsaydı vurmayacaktı iğne çoğul gebelik olur diye ama 1 yumurta olduğundan yarın çatlatma iğnesi yapacak aldım iğneyi yarın sanah bir daha usg yaparım sonra da vururuz iğneyi dedi... kızlar çok güzel bir duygu busmai dediğin gibi canım insan yumurtaya bile nasıl da seviniyor... 24 mm yeterli büyüklük değil mi zaten dedim yok 28-30 mm de çatlatma iğnesi vuruyorum ben dedi doktorum ve daha sağlıklı oluyor gelişmiş yumurta dedi... ay inşallah kızlar çok umutlandım bakalım nasıl olcek?
kızlar ya 5 günde ne çabuk büyümüş de mi? 8 inde gittiğimde bişey yoktu....inşallah yine güzel haberler vereceğim sizlere....
yasmin sen ne yaptın canım kaç mm olmuş seninki?
busmai ilaca başlıyormuşsun hayırlısı olsun....
tuncss canım ama heyecan yapılmayacak gibi değilki sonuçta ya tutmazsa demiyorum ben ya tutarsa!! diyorum öyle de yapmalıyız kızlar...ateş ölçmek çatladığından emin olmak için önemli canım bence de ölçmeye başlamalısın...

Son düzenleme:

ya, insan yine de umut etmeden yapamıyorki canım.... hayırlısı olsun hepimiz için...

bicim çok sewındım canım inş hamiş haberlerınıde alırız seninn canım benımmm

oooo çok güzel maşallah yumurtana valla ben hiç yumurtladımı görmedim ultrasonda valla haklısın yumrutladıgını görmek bile mutluluk veriyor tek yumurtan olmasına sevındım doktorlar ne demiş tek olsun kalıteli olsun bunuda ben uydurdummm inş.güzel haberlerinide alırız canım benım 2günde bir mi giidyorsun doktora canım

Ooo süper bir haber bu...İnşaallah herşey böyle güzel bir şekilde devam eder canım.
Hadi hayırlısı.

bicim çok sewındım canım inş hamiş haberlerınıde alırız seninn canım benımmm
inşallah canım ya sağol.... inşallah sana da yeni doktorun uğurlu gelecek ve bu defa her şey yolunda gidecek...

bende de yumurtlama olacak iğneden sonra daha olmadı yani ama en azından yumurtayı gördüm 2-5 3cm olan yumurtalığın tamamını kaplamış ve çok belirgin yani dışarı çıkmak üzereydi sanki... doktor kendide çatlar ama riske girmeyelim dedi... 8 inde gittim adet 8. günümde bir de 13. günüm olan bu gün gittim canım 2 kere gitmek yeterliymiş.... yarın yumurtama tekrar bakacak ve sadece iğneyi olmak için gideceğim...
Ooo süper bir haber bu...İnşaallah herşey böyle güzel bir şekilde devam eder canım.
Hadi hayırlısı.
inşallah canım ya böyle devam etsin.....
bicimmm hadi hayırlı olsun
sev o yumoşunu sana bebek getircek inşallah
inşallah canım yumoşumu seviyorum Ronyacım sevmez miyim ben hiç onu.... iyi tutuyorum güzel beslemişim baksana ne çok büyütmüşüm maşallah

yasmin ne yaptı acaba onun da kontrolü bu gündü...

Son düzenleme:
canım ne güzell ya 24 mm olmus catlatma ıgnesını olacaksın yarın zor buldun mu ıgneyı? herkes zor bulunuyor dıyor..
benım daha 17 mm malesef persembe tekrar cagırdı ... ama canımı sıkan ben mantar oldum galıba cok kasınıyor ve yanıyor dedım doktorda bı bakalım dedı mantar degıl yara ve enfeksıyon var bı smear testı yapalım dedı o da 10 gune kadar cıkacak acaba bu yara hamıle kalmamı engeller mı doktora sordum hayır dedı ama ınternette arastırdım bugun engellıyormus... yoruldum artık gercekten... bıcımcım senın adına cook sevındım ınsallah bu ay hamıle kalırsın canım yaaa...

hadi bicim bu ay senden atak bekliyoruzzz 2kere gittiysen iymiş o zaman canım :) bu kupayı hakediyorsun canım hadı bakalım hayırlsıı :9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…