Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

sıkma canını yaa düzelir herşey canım bende yara engelliyor dıye bılıyorum inş.yumusunda gelişmişdir canım benım

dualarımız seninle.doktorum banada puregon 50 önerdi ancak iğnenin fiyatını sormayı unuttum.

sağolasın canım, puregon 300 verdi bana, günde 50 lik kullandım. Canım kutu üzerindeki fiyatı 260 tl, rapor çıkardı doktor bana. Ortalama fiyatı 100 lira ama sen eczaneleri dolaş ve pazarlık yap dedi. Ben pek anlamam pazarlık işinden, eczanenin birine gittim 107 lira fatura çıkardı. 100 lira ödedim.

canım 17 mm ise çok iyi çünkü çok çabuk gelişiyormuş yani perşembe gideceksin ya çatlatılacak duruma gelmiş olur.... bence iğneni alda git canım zaten 10 lira kendin ödüyorsun... doktor sen gider gitmez vurur iğneni beklemezsin...canım 12 eczaneye yılmadan sorduktan sonra 13. eczaneden aldım çatlatma iğnesini gerçekden piyasan kalkmış sadece ellerinde olan eczacılarda varmış...ben hastane civarında aradım oradaki eczanelerden birinde tesadüfen buldum....

hadi bicim bu ay senden atak bekliyoruzzz 2kere gittiysen iymiş o zaman canım :) bu kupayı hakediyorsun canım hadı bakalım hayırlsıı :9

tabi canım ya aslında 2010 aralık 24 ünden beri doktor yolları aşındırıyorum 9 ay olacak neredeyse... o zamanlar ilaç içmiyordum ve bir çok şey denedikten sonra rejimdir spordur falan filan bu günlere geldim...ancak onların da çok faydasını gördüm kesinlikle diet ve egzersiz pko da çok önemli....artık olsun gerçekten tutsun .....
hepimizin tez zamanda olsun inşallah canım çok beklemeyelim...sen de beklemedesin umarım hamilesindir değilsen bile üzülme sakın önümüzdeki aylarda önün açık bence canım...

Son düzenleme:

inşallah canım, Allah bize de nasip edecek inşallah. Kainatı yaratan MEVLA esirgemez bizden anne olmayı, ben buna çok inanıyorum...

ÇOOOOOOOOOOOOOOOK sevindim, ne güzel sen güzel bi haber verdin, inşallah bebişin sana yaklaşıyor:) çook güzelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll.

ÇOOOOOOOOOOOOOOOK sevindim, ne güzel sen güzel bi haber verdin, inşallah bebişin sana yaklaşıyor:) çook güzelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll.

canım teşekkür ederim evet ilk defa bu kadar yaklaştım.... umarım sonuç alacağım

ben yemek yapıyorum kızlar gece gelirim bir ara öpüyorum...

Son düzenleme:
kızlar bugün gittim doktora, cumartesi 7 mm demişti herhangi bir değişiklik yok dedi bugün . Bu cumartesi tekrar gidicem, puregon un dozunu 50 den 75 e çıkardı. İnşallah cumartesi gittiğimde yüzüm güler bir şekilde dönmek nasip olur. Cumartesi adetimin 14. günü oluyor, doktora şayet yine büyümezse bu ay boşa mı gitmiş olacak dedim. 21. güne kadar büyütmek için uğraşabiliriz dedi. İnşallah gerek kalmaz da cumartesi mutlu umutlu dönerim. Dua ile...

biricik ben de seni çok merak ettim!!! iyi misin?özledim sizlerle konuşmayı..biraz oluruna bırakayım demiştim ama oluruna bırakınca da olmuyormuş..rahim filmi çekildikten sonra dr. (yaşlı doktor :)) 3 ay kadar kendi halinize bırakalım demişti..eylüle kadar olmazsa gel dedi..yumurta takibine daha yeni başlayacağız yani..ben daha önce ateş ölçmüştüm bir kez,sonra devam etmedim.ama iyi bi yöntem..sen de başlıyorsun takibe :)) aynı anda takip ettiricez inşallah metforminin etkisini göremiyorum bi ay geliyor sonraki ay gene yok..bi düzene girse...

bicimcim ne güzel haberler bunlar :) senin adına çok sevindim :) inşallah bugün ultrasonda gördüğün o görüntü minik bebeğinin yarısıdır :) hayırlı haberler bekliyoruz senden arkadaşım...

canım benim de 5 gün önce gittiğimde yumurta yoktu bak 5 günde bu aşamayı kaydettim yani hiç belli olmuyor birden hızla gelişebiliyor sıkı takip de yaptırıyorsun bence seninki de gelişecek :)) canım ilacın dozu da artmış 21.ine kadar zaman var olur sıkma kendini bu arada karbonhidrattan uzak durmaya çalış bol meyve ye ve çok su iç tamam mı bana çok faydası dokundu bunların...bir de yaş incir çok tükettim...pilav makarnadan uzak dur bir süre tabi tüketiyorsan bilmiyorum, şu gelişme evresinde dikkat et bak nasıl büyüyecek yumurtan...

Son düzenleme:
bicimcim ne güzel haberler bunlar :) senin adına çok sevindim :) inşallah bugün ultrasonda gördüğün o görüntü minik bebeğinin yarısıdır :) hayırlı haberler bekliyoruz senden arkadaşım...

canım ne güzel demişsin inşallah minik bebeğimin yarısıdır gerçekten

Bak canım bence doktorun çok rahat genetik testle ilgili bir şey bilmiyorum ama şunu biliyorum ki benim amcamın eşi yıllarca bebek tedavisi gördü bebekleri hep düşüyordu hele bir tanesi 4 aylıkken düştü kaç kez tüp bebek yaptı bilmiyorum sonunda da zaten rahmi alındı şimdi çocuk esirgemeden aldılar ona bakıyorlar rahminde tutamıyordu bebek sakın üstüne alınma seninde böyle dir demiyorum ama hafife alıncak birşey değil bu ama doktorun da dediği bazı şeylerde gerçeklik payı var çok takmamak lazım stres yaşamamak lazım 2 sene aslında çok uzun sene değil oturduğum sitede bir bayan var erken evlenmiş kaçmış kocasıyla 5 yıl hiç çocuğu olmamış korunmadığı halde şimdi 2 tane kocaman çocukları var yani hiç ummadığımız anda gelicek meleklerimiz inşallah sonra bu kadar stres yaptığımıza yanıcaz daha rahat olmalıyız çok zor bende rahat çok olamiyorum aklımdan hiç çıkmıyor ama elimizden ne geliyorsa yapalım bol bol kitap okuyalım oyalanacak birşeyler bulalım umarım hepimiz hayırlısıyla anne olabiliriz cnm

canım hayırlı olsun güzel yumoşun :) valla benim kaç yumoşum vardı yinede çatlatma iğnesi yapttı doktor saolsun gerçi tutmadı ama her doktor farklı oluyor işte pozitif düşün yumoşuna iyi davran olmazsada üzülme bir dahakine tutar inşallah doktorum bana yüzde 60 şansın var bunda demişti genelde çoğu hastam klomenle kalıyor ama ben iki ay sonuç alamadım yarım bıraktım sen kaç ay içmeyi düşünüyorsun peki ne dedi doktorun

ben bu ay için öyle düşünüyorum.ilaç kullanmıyorumya nasıl olsa olmıcak diyorum.ilaç içtiğim ay çok daha stresli oluyorum.ilaçta içiyorum niye olmuyo diye stres yapıyorum.ayın sonnda adet olursam 3.günü gidicem bakalm dr.a ne dicek sanırım klomene devam ettirir.

tabi pozitif bakıyorum pozitif bakmayı da bana öğreten doktorum oldu sağolsun çok iyi birisi......
canım ben 1 ay daha devam ederim eğerki kist oluşmazsa ki çatlar oluşmaz diye düşünüyorum.... 1 ay daha devam edeceğim olur gibime geliyor olmazsa bir süre ara veririm artık....
çok şükür iyi gidiyor şimdilik....

ya bende de tam tersi oluyor ilaç içmediğim aylarda çok stres oluyordum eksik kalıyor bir yanım sanki ama ilaç içtiğimde gördüm rahatım nasıl olsa olacak diyorum ilaç içtiğimde yumurtam gelişiyor normal düzenli adet gören düzenli yumurtlayan kadınlar gibi hissettim ilk defa kendimi acayip duygu gerçekten güzel bişeymiş... benim pko baya ileri derecedeydi gerçekten ben yılda 2 enfazla 3 yumurtluyordum belki o bile olmuyordu bazen....şimdi iyiki başlamışım tedaviye diyorum...

ne güzel doktorunu sevmen güven çok önemli
ay inşallah canım hamiş kalırsın hiç gerek kalmaz inşallah başka içmeye muradınaa erersin inşallahhhhhhhhhhh
iki ay diyorsan kullanıcam bence onu üçe tamamla tabi hamiş kalmazsan üçüncü ayında kalan çok duydum Allahın hakkı üçtür diye boşa dememişler

inşallah bana da bi sürpriz yapar da büyür ya da büyürler:) Senin adına çok sevindim, ilk klomen tedavinde böyle olumlu bir gelişmenin olması maşallah çok çok güzel. Bebişin sana yaklaşma mesajları göndermeye başladı bence:) benimki çok inatçı çıktı, bakalım... Ben kafamdan hep hesaplar yapıyorum, bu ay hamile kalırsam şu ay doğar, yok izne şu ayda ayrılırım falan yalan... artık hesap defterini bebişten kesin sonuç çıkana kadar açmamaya çalışcam. Tevekkül ediyorum canım, şu an elimden gelenlerin hepsini yapmaya çalışıyorum, ötesine de gücüm yetmiyor. Ben çok tatlı tüketiyorum, kendimi çekmeye çalışıyorum.

arkadaşlar pko teshısı nasıl konuldu sızlere ben doktora gitmeye korkuyorum...2 dir adetım bırınde 10 dıgerınde 15 gun gecıktı ve tüylerımde acayıp hızlı uzuyor..alıyorum 3-4 gune tekrar cıkıyorlar.....belırtılerı tam olarak neler kızlar???????

tabi esas yumurtanın olgunluğu önemliymiş 24 mm de çatlatma iğnesi vuran doktorlar da çok var ama benim doktorum 28 30mm de çatlarsa çok daha iyi olur şansı artar dedi ki ben bunu ilk defa duydum sizlerle de paylaşıyorum....
yarına kadar o büyüklüğe gelecek yani :) ve iğnemi olacağım... bu gece ilişki verdi.... ve sonrasında gün aşırı 1 hafta daha.... bu geceki ilişki önemli dedi kızlar yani çatlamadan önceki ilişki daha önemliymiş bilginiz olsun...

tuanatay arkadaşımız mesela iki ay klomen kullandı ve sonra kullanmadığı ayda hamile kaldı kısmet canım bakalım neler olacak?
sen ne durumdasın şimdi? yumurtlama döneminde misin? yoksa daha var mı?

canım önceden hesap yapma belli olmaz doğum tarihi bile çok değişebiliyor 10 gün önce doğabiliyor hatta 1 ay önce yani Allah bilir sağlıkla gelsinler de sen aklını rahat tut bak tedavini de çok olumlu etkileyecek bu ve yumurtanın gelişmeye başladığı dönemler de dahil olmak üzere özellikle yumurta beyazı kıvamında akıntın olduğunda ilişki olsun o akıntı spermleri hızlı bir şekilde rahme iletiyor ve canlı tutuyormuş...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…