canım ne güzell ya 24 mm olmus catlatma ıgnesını olacaksın yarın zor buldun mu ıgneyı? herkes zor bulunuyor dıyor..
benım daha 17 mm malesef persembe tekrar cagırdı ... ama canımı sıkan ben mantar oldum galıba cok kasınıyor ve yanıyor dedım doktorda bı bakalım dedı mantar degıl yara ve enfeksıyon var bı smear testı yapalım dedı o da 10 gune kadar cıkacak acaba bu yara hamıle kalmamı engeller mı doktora sordum hayır dedı ama ınternette arastırdım bugun engellıyormus... yoruldum artık gercekten... bıcımcım senın adına cook sevındım ınsallah bu ay hamıle kalırsın canım yaaa...
dualarımız seninle.doktorum banada puregon 50 önerdi ancak iğnenin fiyatını sormayı unuttum.
canım ne güzell ya 24 mm olmus catlatma ıgnesını olacaksın yarın zor buldun mu ıgneyı? herkes zor bulunuyor dıyor..
benım daha 17 mm malesef persembe tekrar cagırdı ... ama canımı sıkan ben mantar oldum galıba cok kasınıyor ve yanıyor dedım doktorda bı bakalım dedı mantar degıl yara ve enfeksıyon var bı smear testı yapalım dedı o da 10 gune kadar cıkacak acaba bu yara hamıle kalmamı engeller mı doktora sordum hayır dedı ama ınternette arastırdım bugun engellıyormus... yoruldum artık gercekten... bıcımcım senın adına cook sevındım ınsallah bu ay hamıle kalırsın canım yaaa...
hadi bicim bu ay senden atak bekliyoruzzz 2kere gittiysen iymiş o zaman canım :)bu kupayı hakediyorsun canım hadı bakalım hayırlsıı :9
yasmin16 teşekkur ederim..
kızlar ben dün tıp fakultesinde çok ünlü bir doktora gittim. bir boş gebelik bir kimyasal gebelik geçirdiğimi ve genetik test yaptırmak istedigmi soyledim. genlerde bir bozukluk mu var dye.
buna hiç gerek görmüyorum ben dedi. genetik testte senin kadın ,eşinin de erkek olduğu çıkar, başka birşey çıkmaz. iki insanın genleri birleşirken o kadar çok bilgi iç içe geçer ki, bir matbaa hatası oluştu gibi düşün. o zaman vücut onu reddediyor ben hatalı şeyi taşımam diyor ve gebelik sonlanıyor. bu aslında gebeliklerin %95 inde oluyor. çok normal bir olay. ilaç iğne tedavine devam et. hatta bence şimdi 3 ay dinlen. rahat olun gezin dolaşın.
"metformine gerek var mı" dedim. güldü,sanki bu sorudan artık sıkılmış gibi."hayır gerek yok" dedi.
adam çok rahat, insanı rahatlatıyor ama ben tabi hala rahatlamış değilim..
siz ne anladınız şimdi ?
her doktor farklı birşey söylüyor. bu iş Allahın elinde, başka kimse birşey yapamaz.
çıkınca eşime "vay be, insanın doğması ne zor bir süreçmiş" dedim. o da "hiç de zor değil, sen zorlaştırıyorsun. sürekli düşünüyorsun biraz rahat ol." dedi.. dile kolay neredeyse 2 senedir uğraşıyoruz.toplam 24 ay ..her ay aynı heyecan. sonuçta sıfıra sıfır elde var sıfır.
bugun serophene kullanmaya başlıyorum tekrar.umarım ben de birgün anne olabilirim
hepinize teşekkür ederim ya iyiki varsınız ayrı ayrı sormuşsunuz ne güzel... :)
benim 24mm folükülüm varmış hem de 1 adet yani çok sayıda olsaydı vurmayacaktı iğne çoğul gebelik olur diye ama 1 yumurta olduğundan yarın çatlatma iğnesi yapacak aldım iğneyi yarın sanah bir daha usg yaparım sonra da vururuz iğneyi dedi... kızlar çok güzel bir duygu busmai dediğin gibi canım insan yumurtaya bile nasıl da seviniyor... 24 mm yeterli büyüklük değil mi zaten dedim yok 28-30 mm de çatlatma iğnesi vuruyorum ben dedi doktorum ve daha sağlıklı oluyor gelişmiş yumurta dedi...ay inşallah kızlar çok umutlandım bakalım nasıl olcek?
kızlar ya 5 günde ne çabuk büyümüş de mi? 8 inde gittiğimde bişey yoktu....inşallah yine güzel haberler vereceğim sizlere....
yasmin sen ne yaptın canım kaç mm olmuş seninki?
busmai ilaca başlıyormuşsun hayırlısı olsun....
tuncss canım ama heyecan yapılmayacak gibi değilki sonuçta ya tutmazsa demiyorum ben ya tutarsa!! diyorum öyle de yapmalıyız kızlar...ateş ölçmek çatladığından emin olmak için önemli canım bence de ölçmeye başlamalısın...
ÇOOOOOOOOOOOOOOOK sevindim, ne güzel sen güzel bi haber verdin, inşallah bebişin sana yaklaşıyor:) çook güzelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll.
biricik ben de seni çok merak ettim!!! iyi misin?özledim sizlerle konuşmayı..biraz oluruna bırakayım demiştim ama oluruna bırakınca da olmuyormuş..rahim filmi çekildikten sonra dr. (yaşlı doktor :)) 3 ay kadar kendi halinize bırakalım demişti..eylüle kadar olmazsa gel dedi..yumurta takibine daha yeni başlayacağız yani..ben daha önce ateş ölçmüştüm bir kez,sonra devam etmedim.ama iyi bi yöntem..sen de başlıyorsun takibe :)) aynı anda takip ettiricez inşallahMerhaba Sardunya!
Hani sen başlamıştın tedaviye o yaşlı doktora? çok garip bir soru oldu kusura bakma ama aklımda öyle kalmış...
merak ettim seni aylardır.
Ben sadece ateş ölçüyorum ve bir dahaki aya takibe başlıyorum yine...o kadar..
en önemlisi regli olmak biliyorsun....
bicimcim ne güzel haberler bunlar :) senin adına çok sevindim :) inşallah bugün ultrasonda gördüğün o görüntü minik bebeğinin yarısıdır :) hayırlı haberler bekliyoruz senden arkadaşım...hepinize teşekkür ederim ya iyiki varsınız ayrı ayrı sormuşsunuz ne güzel... :)
benim 24mm folükülüm varmış hem de 1 adet yani çok sayıda olsaydı vurmayacaktı iğne çoğul gebelik olur diye ama 1 yumurta olduğundan yarın çatlatma iğnesi yapacak aldım iğneyi yarın sanah bir daha usg yaparım sonra da vururuz iğneyi dedi... kızlar çok güzel bir duygu busmai dediğin gibi canım insan yumurtaya bile nasıl da seviniyor... 24 mm yeterli büyüklük değil mi zaten dedim yok 28-30 mm de çatlatma iğnesi vuruyorum ben dedi doktorum ve daha sağlıklı oluyor gelişmiş yumurta dedi...ay inşallah kızlar çok umutlandım bakalım nasıl olcek?
kızlar ya 5 günde ne çabuk büyümüş de mi? 8 inde gittiğimde bişey yoktu....inşallah yine güzel haberler vereceğim sizlere....
tuncss canım ama heyecan yapılmayacak gibi değilki sonuçta ya tutmazsa demiyorum ben ya tutarsa!! diyorum öyle de yapmalıyız kızlar...ateş ölçmek çatladığından emin olmak için önemli canım bence de ölçmeye başlamalısın...
kızlar bugün gittim doktora, cumartesi 7 mm demişti herhangi bir değişiklik yok dedi bugün . Bu cumartesi tekrar gidicem, puregon un dozunu 50 den 75 e çıkardı. İnşallah cumartesi gittiğimde yüzüm güler bir şekilde dönmek nasip olur. Cumartesi adetimin 14. günü oluyor, doktora şayet yine büyümezse bu ay boşa mı gitmiş olacak dedim. 21. güne kadar büyütmek için uğraşabiliriz dedi. İnşallah gerek kalmaz da cumartesi mutlu umutlu dönerim. Dua ile...
bicimcim ne güzel haberler bunlar :) senin adına çok sevindim :) inşallah bugün ultrasonda gördüğün o görüntü minik bebeğinin yarısıdır :) hayırlı haberler bekliyoruz senden arkadaşım...
yasmin16 teşekkur ederim..
kızlar ben dün tıp fakultesinde çok ünlü bir doktora gittim. bir boş gebelik bir kimyasal gebelik geçirdiğimi ve genetik test yaptırmak istedigmi soyledim. genlerde bir bozukluk mu var dye.
buna hiç gerek görmüyorum ben dedi. genetik testte senin kadın ,eşinin de erkek olduğu çıkar, başka birşey çıkmaz. iki insanın genleri birleşirken o kadar çok bilgi iç içe geçer ki, bir matbaa hatası oluştu gibi düşün. o zaman vücut onu reddediyor ben hatalı şeyi taşımam diyor ve gebelik sonlanıyor. bu aslında gebeliklerin %95 inde oluyor. çok normal bir olay. ilaç iğne tedavine devam et. hatta bence şimdi 3 ay dinlen. rahat olun gezin dolaşın.
"metformine gerek var mı" dedim. güldü,sanki bu sorudan artık sıkılmış gibi."hayır gerek yok" dedi.
adam çok rahat, insanı rahatlatıyor ama ben tabi hala rahatlamış değilim..
siz ne anladınız şimdi ?
her doktor farklı birşey söylüyor. bu iş Allahın elinde, başka kimse birşey yapamaz.
çıkınca eşime "vay be, insanın doğması ne zor bir süreçmiş" dedim. o da "hiç de zor değil, sen zorlaştırıyorsun. sürekli düşünüyorsun biraz rahat ol." dedi.. dile kolay neredeyse 2 senedir uğraşıyoruz.toplam 24 ay ..her ay aynı heyecan. sonuçta sıfıra sıfır elde var sıfır.
bugun serophene kullanmaya başlıyorum tekrar.umarım ben de birgün anne olabilirim
kesinlikle canım.. sen napıcaksın devam edicek misin klomene
bence bebek düşünmek etkilemiyor ama "olsun artık,bu ay olacak olacak " demek olumsuz etkiliyor.
"amaaan nasılsa bu ay olmayacak" demek olumlu etkiliyor. benim tecrübeme göre.
yani ümitsiz olacaksın
canım hayırlı olsun güzel yumoşun :) valla benim kaç yumoşum vardı yinede çatlatma iğnesi yapttı doktor saolsun gerçi tutmadı ama her doktor farklı oluyor işte pozitif düşün yumoşuna iyi davranolmazsada üzülme bir dahakine tutar inşallah doktorum bana yüzde 60 şansın var bunda demişti genelde çoğu hastam klomenle kalıyor ama ben iki ay sonuç alamadım yarım bıraktım sen kaç ay içmeyi düşünüyorsun peki ne dedi doktorun
tuncss canım ama heyecan yapılmayacak gibi değilki sonuçta ya tutmazsa demiyorum ben ya tutarsa!! diyorum öyle de yapmalıyız kızlar...ateş ölçmek çatladığından emin olmak için önemli canım bence de ölçmeye başlamalısın...[/QUOTE
çok güzel canm yarına kadar biraz daha büyür inşallah.oyüzden mi yarını bekledi dr.n.bana dr.m hiç büyüklüğünü sölemiyoduya bidahakine bende sorayım bari.çağırdığı gün vuruluyodum iğneyi demekki büyüyomuş yumurtalarm.ilaçlada olsa yumurtaların büyümesi çatlaması güzel bişey bizim için.
ben bu ay için öyle düşünüyorum.ilaç kullanmıyorumya nasıl olsa olmıcak diyorum.ilaç içtiğim ay çok daha stresli oluyorum.ilaçta içiyorum niye olmuyo diye stres yapıyorum.ayın sonnda adet olursam 3.günü gidicem bakalm dr.a ne dicek sanırım klomene devam ettirir.
tabi pozitif bakıyorum pozitif bakmayı da bana öğreten doktorum oldu sağolsun çok iyi birisi......
canım ben 1 ay daha devam ederim eğerki kist oluşmazsa ki çatlar oluşmaz diye düşünüyorum.... 1 ay daha devam edeceğim olur gibime geliyor olmazsa bir süre ara veririm artık....
çok şükür iyi gidiyor şimdilik....
canım benim de 5 gün önce gittiğimde yumurta yoktu bak 5 günde bu aşamayı kaydettim yani hiç belli olmuyor birden hızla gelişebiliyor sıkı takip de yaptırıyorsun bence seninki de gelişecek :))canım ilacın dozu da artmış 21.ine kadar zaman var olur sıkma kendini bu arada karbonhidrattan uzak durmaya çalış bol meyve ye ve çok su iç tamam mı bana çok faydası dokundu bunların...bir de yaş incir çok tükettim...pilav makarnadan uzak dur bir süre tabi tüketiyorsan bilmiyorum, şu gelişme evresinde dikkat et bak nasıl büyüyecek yumurtan...
çok güzel canm yarına kadar biraz daha büyür inşallah.oyüzden mi yarını bekledi dr.n.bana dr.m hiç büyüklüğünü sölemiyoduya bidahakine bende sorayım bari.çağırdığı gün vuruluyodum iğneyi demekki büyüyomuş yumurtalarm.ilaçlada olsa yumurtaların büyümesi çatlaması güzel bişey bizim için.
ne güzel doktorunu sevmen güven çok önemli
ay inşallah canım hamiş kalırsın hiç gerek kalmaz inşallah başka içmeye muradınaa erersin inşallahhhhhhhhhhh
iki ay diyorsan kullanıcam bence onu üçe tamamla tabi hamiş kalmazsan üçüncü ayında kalan çok duydum Allahın hakkı üçtür diye boşa dememişler
inşallah bana da bi sürpriz yapar da büyür ya da büyürler:) Senin adına çok sevindim, ilk klomen tedavinde böyle olumlu bir gelişmenin olması maşallah çok çok güzel. Bebişin sana yaklaşma mesajları göndermeye başladı bence:) benimki çok inatçı çıktı, bakalım... Ben kafamdan hep hesaplar yapıyorum, bu ay hamile kalırsam şu ay doğar, yok izne şu ayda ayrılırım falan yalan... artık hesap defterini bebişten kesin sonuç çıkana kadar açmamaya çalışcam. Tevekkül ediyorum canım, şu an elimden gelenlerin hepsini yapmaya çalışıyorum, ötesine de gücüm yetmiyor. Ben çok tatlı tüketiyorum, kendimi çekmeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?