Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ultrasona girmen gerekli yumurtalıklarında folükül kistleri varsa minik minik teşhis konur ya da adet 3. günü verdiğin kanda hormonlarında e2 prolaktin TsH LH FsH bakılır anormallik varsa da pko denir... kilo alıyorsan kan şekerinde dengesizlik varsa bunlar da pko ya neden oluyor... ben de 3 günde bir epilasyon yapıyorum bacağıma ve kol altına dediğin gibi inanılmaz çabuk çıkıyor kökten almama rağmen baş edilecek gibi değil.... göğsümde ve alt karnımda da hafif var onları da kendim hallediyorum....

ya bilen varsa söylesin bu hormon testleri ücreti ne kadar tutuyor ortalama

canım bazen daha az akıntı gelebilir elle kontrol et... yumurtlama döneminde olduğunu düşünüyorsan mutlaka ilişki olsun.... inşallah tutsun canım sanırım yaptığın kürlerin sana baya faydası olmuş... 15. gün tam yumurtlama günüdür çünkü...
evine geçtiğinde huzurlu olacaksın ama inşallah o zamana kadar hamileliğin gerçekleşir....

ben gittiğim yerlerde kayıt ücreti vermiştim ama hormon testleri için ayrıca para almadılar hiç....
devlette yaptırıyorum şimdi bu nedenle para vermiyorum hiç smear bile ücretsiz...

canım eşim yanımda olduğu müddetçe ilişki açısından sıkıntım yok gün aşırı oluyor reglim biter bitmez başlıyoruz çok nadir üçüncü gün olur tutmayınca tutmuyor işte kürlerimden çok memnunum bugün biraz kasık bölgemde sancı var ateşimide ölçüyorum yazıyım buraya yorumla istersen ama çok düşük sanki ateşim her sabah 7 de uyanıp hemen ölçüyorum yataktan kalkmadan

reglinin 6.günü ölçmeye başladım
6. gün 36,02
7. gün 35,09
8. gün 35,09
9 gün 35,09
10 gün 35,06
11 gün 35,07
12 gün 35,07
13 gün 35,08
14 gun 35,05
15 gun 35,09

ne düşünüyorsun cnm

bağlantım kopmuş da ancak gelebildim canım... gün aşırı ilişki olması çok iyi şansın çok yüksek ...
düşük olması normal derecelerden de kaynaklanabilir gidişatı değerlendirmek önemli...
şimdi düşük seyrettiği şu günlerde zaten ilişki olsun birden 36.30 civarı olacak ya da 36.00 gidecek 1 derece ile 0.7 yarım derece yükselmesi gerekli devamlı seyreden ateşe göre...o zaman deriz yumurtlama oldu diye ve hep de ondan sonra yüksek seyretmesi gerekli... hep yüksek seyrederse progesteron hormonunda devreye girmiş ve iyi çalışıyor demektir...

mesela benim de yarın 14. günüm ve ateş düşük seyrdiyor ben de yumurtlama olduktan sonra yükselecek oradan anlayacağım canım...

Son düzenleme:

olsun cnm önemli değil

ben evlendiğimden beri genelde gün aşırı oluyor cnm bazen üç gün ama olmadı şimdiye kadar
geçen istanbuldayken ölçüyrdum daha yüksekti ateşim ama saat yedide değilde dokuz gibi falan ölçüyordum sanırım saat ilerledikçe ateş çıkıyor
bakalım bu ay neler bekliyor bizi Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah

he bide bicim benim regli zamanım geçen ay 33. gün olmuştum genelde 30 yada 35 günde bir olduğum için 15.gün olmuyor benimki 35 günde olsa 21.güne denk geliyor tatlım yumurtlama zamanı benim için yumurtlama daha erken sanırım tavuk gibi olduk yaa

evet ateş gün içinde değişir hele dil altından ölçmenin mantığı da şu hiç su içmeden ya da çay falan sabah ilk kalktığın ısıyı almak önemli yoksa elbette hareketle yediklerinle falan gün içinde ateş etkilenir canım...
hayırlısı bakalım inşallah olsun canım sen de çok istiyorsun işe yarasın tüm yaptıkların yaptıklarımız...

evet sen ortalamayı baz al o zaman 16-17-18. günler de çok önemli senin için.... metformine de başladın 30 günde bir olmaya başlayabilirsin... her durumda 16. günü de kaçırma yani...

ben yakında gıdaklayacağım zaten yumurtlama kelimesini öyle çok kullanıyoruz ki bir gün birinin yanında ağzımdan kaçıverecek :))

Son düzenleme:

aminnnnnnn inşallah çok yakındaa inşallahhhhhhhhhh

evet sen ortalamayı baz al o zaman 16-17-18. günler de çok önemli senin için.... metformine de başladın 30 günde bir olmaya başlayabilirsin... her durumda 16. günü de kaçırma yani...

yook ben hiçbirini kaçırmam regli bitiyor ben başlıyor çalışmalara regli başlayana kadar o yüzden kaçırma gibi bir durumum yok eşimin ailesinde ikiz var kayınvalidem ikiz aldırmış falan keşke kendi kendine ikiz tutsa diyorum sonrada diyrum ki aptal birini tutturda ikisi kusur kalsın

pko da ayrı yumurta ikizi olması şansı yüksek canım... genetik tek yumurta ikizi de olabilir tabi... inşallah Allah gönlüne göre versin ama 2 çocuk istiyorsan bence de aynı anda büyütmek en güzeli olur.... ama bizim de muhabbete bak dediğin gibi bir taneyi bulalım da önce de mi... olacak inşallah ben inanıyorum yürekten...

bu gecede topic çok sessiz de mi gelen giden yok...

Son düzenleme:

olsunda tek ikiz erkek kız farketmez inşallah cnm olacak Allahın izniyle
evet kimse yok bugün sessiz

olsun da nasıl olursa olsun bence de önemli olan sağlıklı olması canım....
ben çıkıyorum netten görüşürüz gyaman
iyi geceler kızlar :))

iyi haberler verelim yarın yine birbirimize inşallah bu arada benim akıntım başladı belki iğneyi beklemez bu geceden olur yumurtlama her şey mümkün inşallah bakalım....

Son düzenleme:

bunu bilmiyodum canmya senn dr.n ne güzel sormadan söyleyenlerden.ben soracam ozaman cevaplıyo sorularımı.biraz soğuk bi adam ama alannda iyi güveniyorum.benmde adetimin 18.günü bugün yumurtladığımı bilemiyorum ben öyle belirgin bi akıntm olmuyo onuda takmıyorum gün aşırı ilişkiye önem veriyorum belki bende geç yumurtlıcam bilemiyorum.

selam canım
ne zaman yumurtalayccağın hiç belli olmuyor canım çok yakın arkadaşım regli biter bitmez hamile kaldı o yüzden ne olacağı belli olmaz gün aşırı ilişki şart bizim gibi pkolular için

haklısın canım benim bekliyorum işde olmazsada üzülmeycem inş.degılsemde adetim gelse artık şiştim balon gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…