canım doktorun alanında iyiyse bence önemli olan bu sen sorarsın o da cevap verir... gün aşırı ilişkiye dikkat ediyorsan hiç sorun değil tutacaktır her türlü öpüyorumbunu bilmiyodum canmya senn dr.n ne güzel sormadan söyleyenlerden.ben soracam ozaman cevaplıyo sorularımı.biraz soğuk bi adam ama alannda iyi güveniyorum.benmde adetimin 18.günü bugün yumurtladığımı bilemiyorum ben öyle belirgin bi akıntm olmuyo onuda takmıyorum gün aşırı ilişkiye önem veriyorum belki bende geç yumurtlıcam bilemiyorum.
bicim nabtı vruldumu iğneyi acaba :26:
günaydın kızlarrr bicim naptın kız vuruldunmu iğneni
kızlar vuruldum iğneyi vurulduğum andan itibaren de başım dönüyor baya kuvvetli iğneymiş uzanacağım ben fazla kalamayacağım nette... inşallah hayırlısı olur :))hepimiz için
bicimm kuzum hayırlı uğurlu olsun
hele yumurtayı çatlatırken feci ağrı oluyor ben baygınlık geçirmiştim
inşallah yumurtan döllenir bebiş gelir
bu arada doktorun progestan verdimi benim yumurta çatladıktan 2 gün sonra
sabah akşam birer tane progestana başlatmıştı
progestan tutunması için mi?
bicim canım iğne çok şişkinlik yapıyor sanki yumurtalıkların dışarı fırlayacakmış gibi.oturup kalkarken bile ağrı oluyor. ayaklarını üşütme sakın sıcak tut
canım doktorun alanında iyiyse bence önemli olan bu sen sorarsın o da cevap verir... gün aşırı ilişkiye dikkat ediyorsan hiç sorun değil tutacaktır her türlü öpüyorum
kızlar vuruldum iğneyi vurulduğum andan itibaren de başım dönüyor baya kuvvetli iğneymiş uzanacağım ben fazla kalamayacağım nette... inşallah hayırlısı olur :))hepimiz için
merhaba kızlar..bende pkoluydumm..hmile olmam biraz zor olabilir diyordu .ve bn çok üzülmüştüm..ama şimdi allahıma çok şükür kii.hamileyimm ..buraya içinizi ferakh tutun diye yazdım kızlar..veren allah veriyor yanii..sabır ve en önemliside ilişkiye çocuk olsun diye girmeyinn..ben ramzan ayında umursamadım ve hamile kaldım..darısı isteyen herkesin başına...
bicim canım hayırlı olsun vurulmuşsun iğneni. güzel haberlerini bekliorum inşallah...
ben de bebişimin cinsiyetini öğrendm sizlerle paylaşmak istedim. prenses annesi oluyorum inşallah...
ne güzel senın adına cok sevındım arkadaşım darısı bızım başımıza takmamak elde degilki nasıl umaursamıyorsun ben cok denedım ama olmuyorr
inşallahcanım hayırlısı olsun inşallah bu iğneden sonra hamile olduğunun haberini alırız :)
canım evet verdi ama daha içme dedi çatladığından emin olalım öyle içmeye başlayacaksın dedi...bicimm kuzum hayırlı uğurlu olsun
hele yumurtayı çatlatırken feci ağrı oluyor ben baygınlık geçirmiştim
inşallah yumurtan döllenir bebiş gelir
bu arada doktorun progestan verdimi benim yumurta çatladıktan 2 gün sonra
sabah akşam birer tane progestana başlatmıştı
tamam canım dikkat edeceğim kendime evet sanki yumurtalıklarım patlayacak dediğin gibi göğüslerimde de ağrı başladı...progestan tutunması için mi?
bicim canım iğne çok şişkinlik yapıyor sanki yumurtalıkların dışarı fırlayacakmış gibi.oturup kalkarken bile ağrı oluyor. ayaklarını üşütme sakın sıcak tut
teşekkür ederimhadı hayırlısı olsunnn canım
canım çok sağol :) kızın oluyormuş ay ne güzel çok sevindim canım...bicim canım hayırlı olsun vurulmuşsun iğneni. güzel haberlerini bekliorum inşallah...
ben de bebişimin cinsiyetini öğrendm sizlerle paylaşmak istedim. prenses annesi oluyorum inşallah...
slm kızlar beklenmeyen adetim geldi bugun olsun pek üzülmedim çünkü bu aydan pek umudum yoktu bunada şükür adett olabılıoyorum gecıkmelıde olsa :))) hayıta başlayacam akşam bide bögürtlen köküneee önümüzdeki maçlara bakacaz artık :)
bicim inş.o yumurtan bebiş olur canım yat dinlen biraazz hadı bakalım :)
CANIM RAMAZAN OLUNCA yemek yiyince zaten geç oluyorduu..öyle bugun gunumuz yapalım olmadı akışına bırakmıştıkk...ama gerçektende takmamaya çalışş...banada derlerdii ama dediğin gibi takmamak mumkun değil..ama denemeye çalış
inşallahteşekkür ederim:)
canım evet verdi ama daha içme dedi çatladığından emin olalım öyle içmeye başlayacaksın dedi...
tamam canım dikkat edeceğim kendime evet sanki yumurtalıklarım patlayacak dediğin gibi göğüslerimde de ağrı başladı...
teşekkür ederim
canım çok sağol :) kızın oluyormuş ay ne güzel çok sevindim canım...
dinleniyorum ayağa kalkınca başım dönüyor zaten...
canım adet olmuşsun hayırlı olsun üzülme sakın... yapacağın karışımlar işe yarayacaktır mutlaka.... inşallah önümüzdeki siklusunda tutsun canım...
hadı gözün aydın canımmm rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsınnn :) kız çocuklarını çok severim ama kız erkek farketmez dımı önemli olan saglıklı olması darısı bizim başımıza inş.
hadı gözün aydın canımmm rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsınnn :) kız çocuklarını çok severim ama kız erkek farketmez dımı önemli olan saglıklı olması darısı bizim başımıza inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?