Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

tatlım kendi kendine adet olabildiğine çok sevindim, herşey güzel olacak inşallah

Allah gönlünüze göre vermiş, ne güzel:)

inşallah böyle durumda olan arkadaşımda var allah yardımcınız olsun

bicim canım hayırlı olsun vurulmuşsun iğneni. güzel haberlerini bekliorum inşallah...

ben de bebişimin cinsiyetini öğrendm sizlerle paylaşmak istedim. prenses annesi oluyorum inşallah...

Prensesine ve sana sağlık diliyorum cnm hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim ne mutlu sana..

polen karışımını mutlaka ye bak güzel akıl etmişsin hayıt suyu ve böğürtlen kökü ohh hadi bakalım bir güzel haberde senden bekliyoruz hayırlısıyla cnm

sagol bugun başlıyorum inş.canım geçen bögürtlen kökünü yapcaktım ama adetimi bekliyeyim taze taze içeyim dedim yapmadım bu akşam hemen yapıp içecem hakkımızda hayırlısı olsun su 2gün randevu alabılrısem doktora gitcem testlerimi yenıleteyım uzun zamandır yaptoırmıyordum test bakalım hayrılısı

hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm inşallah tez zamanda bebeğini kucağına alırsın

hadi canm hayırlısı artk.tekrar yumurtalarına baktımı dr. büyümüşmü biraz daha.iğnen pregnyl mi?

canm hayırlı olsn.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsn inşallah.ne güzel bizede umut oluyo böyle güzel haberler.hep hamile olanlar öyle diyor ama ben bunu bitürlü beceremiyorum.yani nasıl oluyoda düşünmicez bilemedmki.ister istemez düşünüyo insan.sen nezamandan beri istiyodun ilaç felan kullandn mı?

bicim canım hayırlı olsun vurulmuşsun iğneni. güzel haberlerini bekliorum inşallah...

ben de bebişimin cinsiyetini öğrendm sizlerle paylaşmak istedim. prenses annesi oluyorum inşallah...

ne güzel canm gözün aydın.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsn.bizde eşimle kızımızın olmasını çok istiyoruz.tabi hayırlısından.Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsn.

canım hayırlı olsun, ne kadar tatlı oluyor kızlar. Biz de çok istiyoruz kızımızın olmasını. Hayırlı, sağlıklı-sıhhatlı bir evlat olsun da gerçi hiç fark etmez erkek olmuş kız olmuş...

ne kadar çok kız isteyen varmış .biz erkek istiyoruz galiba ..
ama kesinlikle katılıyorum saglıklı akıllı olsun da.kız da ,erkek de olsun. inşallah..

sağol canım... bu arada kürleri iyi düşündün biraz da pozitif düşünceyle çok şey başaracağından eminim...

canım evet şimdilik tepki iyi zaten şu anda da regl sancıları gibi kıvranıyorum... Ronya da demişti ağrılı oluyor diye... busmai de dedi... sanırım çatlamasına az kaldı çünkü ağrılar giderek artıyor ve bulantıyla geliyor bu belirtileri özlemişim hiç şikayetçi değilim olsun da valla... inşallah olacak olumlu bakmaya çalıştım başından beri hala daha da düşünmüyorum bu ay olmazsa diğer ay olacak diyorum rahatım.... doktor da olumlu bakıyor olacak diyor... :)
inşallah canım iyi haberler veririm...

teşekkür ederim cnm. darısı senin başına inşallah bu iğneden sonra çok olumlu gelişmeler bekliyorum senden. herşey gönlünce olsun
sağol canım iğne nasıl etkili bişeymiş ama olduktan sonra ayağa kalkar kalkmaz bir yere tutundum başım döndü hemen....
hadi canm hayırlısı artk.tekrar yumurtalarına baktımı dr. büyümüşmü biraz daha.iğnen pregnyl mi?
yumurtam zaten 26mm yi geçmişti bu gün güzel dedi... hemen yaptı iğneyi... ovitrelle gibi bir adı var canım tek doz oluyormuş bu çok etkiliymiş 74 tl sigorta sağlık rp u olmadan ödemiyor...pregnly de aldım onu da buldum yani ama o tek doz yetersiz kalır dedi doktor onu vurmadı diğerini ovitrelle yi vurdu...karından yedim :))

sen ne yaptın canım ne durumdasın?

Son düzenleme:
ne kadar çok kız isteyen varmış .biz erkek istiyoruz galiba ..
ama kesinlikle katılıyorum saglıklı akıllı olsun da.kız da ,erkek de olsun. inşallah..

Allah gönlünüze göre versin canım.....
Busmai bir dahaki sefere gebelik testini yapmayı bekleme yumurtan çatladıktan hemen sonra progestan ya da duphastona mutlaka başla ve gebelik durumunda 3 ay iç canım doktor mutlaka içilecek dedi...

iyi geceler kızlar geç geldim galiba herkesler çıkmış netten...:44: kimseler yok... ben yazana kadar gittiniz galiba

Son düzenleme:

canm bu kadar ağrı yapıyomu çatlarken ben 2kere pregnyl vuruldm hiç böle olmadım.demekki çok etkili deil.karından ve kalçadan farkediyomu yni kalçadan yapılmazmıymış bu iğne.neyse canm ağrı sancı çekmeye razıyız yeterki bebişlerimiz gelsn dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…