slm kızlar beklenmeyen adetim geldi bugun olsun pek üzülmedim çünkü bu aydan pek umudum yoktu bunada şükür adett olabılıoyorum gecıkmelıde olsa :))) hayıta başlayacam akşam bide bögürtlen köküneee önümüzdeki maçlara bakacaz artık :)
bicim inş.o yumurtan bebiş olur canım yat dinlen biraazz hadı bakalım :)
evet farketmez ama eşim de ben de kız istiyorduk onun için ayrı bir sevindik. bi de tabi pko yüzünden bi süre bebeğimz olmamıştı. öyle olunca daha bir kıymetli oluyor herşey. darısı sizlerin başına cnm
teşekkür ederim cnm. darısı senin başına inşallah bu iğneden sonra çok olumlu gelişmeler bekliyorum senden. herşey gönlünce olsuncanım çok sağol :) kızın oluyormuş ay ne güzel çok sevindim
Allah gönlünüze göre vermiş, ne güzel:)
söyle canım... bende pkos'luyum 2 yıldır bebek için tedavi görüyorum malaef 1 yıldan fazlası işi bilmeyen birinin elinde heba oldu gitti... bende glukofen kullanıyorum 10 kilo verdim ve adetlerim düzene girdi 2 aşılama oldum her ikiside negatif... ocakta 3. olacak inşallah bu sefer pozitif olur
bicim canım hayırlı olsun vurulmuşsun iğneni. güzel haberlerini bekliorum inşallah...
ben de bebişimin cinsiyetini öğrendm sizlerle paylaşmak istedim. prenses annesi oluyorum inşallah...
slm kızlar beklenmeyen adetim geldi bugun olsun pek üzülmedim çünkü bu aydan pek umudum yoktu bunada şükür adett olabılıoyorum gecıkmelıde olsa :))) hayıta başlayacam akşam bide bögürtlen köküneee önümüzdeki maçlara bakacaz artık :)
hadi hayırlı olsun tatlım yeni ay yeni umutlar..
bicim inş.o yumurtan bebiş olur canım yat dinlen biraazz hadı bakalım :)
hadı hayırlı bicim inş.akşam başlıyorum karısımlara bide incir yiyeyim bakalım bu ay ne olcak :) evde uzun zaman once aldıgım arı sütü bal polken karısımı var onama başlasam acaba oda yumurtalar iyi geliyormus diye duymustum been bakalım bide şu bögürtlen kökünü yapcam akşam sabırsızlanmıstım onu içmek için tadınıda merak etmsııtım akşam hemen kaynamaya atcam :) bu aay bomba gibi olcam
evet farketmez ama eşim de ben de kız istiyorduk onun için ayrı bir sevindik. bi de tabi pko yüzünden bi süre bebeğimz olmamıştı. öyle olunca daha bir kıymetli oluyor herşey. darısı sizlerin başına cnm
Allah gönlünüze göre vermiş, ne güzel:)
tatlım kendi kendine adet olabildiğine çok sevindim, herşey güzel olacak inşallah
Prensesine ve sana sağlık diliyorum cnm hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim ne mutlu sana..
polen karışımını mutlaka ye bak güzel akıl etmişsin hayıt suyu ve böğürtlen kökü ohh hadi bakalım bir güzel haberde senden bekliyoruz hayırlısıyla cnm
sagol bugun başlıyorum inş.canım geçen bögürtlen kökünü yapcaktım ama adetimi bekliyeyim taze taze içeyim dedim yapmadım bu akşam hemen yapıp içecem hakkımızda hayırlısı olsun su 2gün randevu alabılrısem doktora gitcem testlerimi yenıleteyım uzun zamandır yaptoırmıyordum test bakalım hayrılısı
canım doktorun alanında iyiyse bence önemli olan bu sen sorarsın o da cevap verir... gün aşırı ilişkiye dikkat ediyorsan hiç sorun değil tutacaktır her türlü öpüyorum
kızlar vuruldum iğneyi vurulduğum andan itibaren de başım dönüyor baya kuvvetli iğneymiş uzanacağım ben fazla kalamayacağım nette... inşallah hayırlısı olur :))hepimiz için
merhaba kızlar..bende pkoluydumm..hmile olmam biraz zor olabilir diyordu .ve bn çok üzülmüştüm..ama şimdi allahıma çok şükür kii.hamileyimm ..buraya içinizi ferakh tutun diye yazdım kızlar..veren allah veriyor yanii..sabır ve en önemliside ilişkiye çocuk olsun diye girmeyinn..ben ramzan ayında umursamadım ve hamile kaldım..darısı isteyen herkesin başına...
bicim canım hayırlı olsun vurulmuşsun iğneni. güzel haberlerini bekliorum inşallah...
ben de bebişimin cinsiyetini öğrendm sizlerle paylaşmak istedim. prenses annesi oluyorum inşallah...
canım hayırlı olsun, ne kadar tatlı oluyor kızlar. Biz de çok istiyoruz kızımızın olmasını. Hayırlı, sağlıklı-sıhhatlı bir evlat olsun da gerçi hiç fark etmez erkek olmuş kız olmuş...
hadı hayırlı bicim inş.akşam başlıyorum karısımlara bide incir yiyeyim bakalım bu ay ne olcak :) evde uzun zaman once aldıgım arı sütü bal polken karısımı var onama başlasam acaba oda yumurtalar iyi geliyormus diye duymustum been bakalım bide şu bögürtlen kökünü yapcam akşam sabırsızlanmıstım onu içmek için tadınıda merak etmsııtım akşam hemen kaynamaya atcam :) bu aay bomba gibi olcam
Bicim!!!!!!!!!
hem yumurtan hem iğnen hayırlı uğurlu olsun! Sanki çok yaklaştın gibi!olmazsa da bir dahaki aya inşallah. Vücudunun hemen cevap vermesi süüpperrrrrrrrr!!!!!!!
Okumaya çalıştım detayları ama çookkk sayfa var....özel / değişik bir şey varsa ne olur tekrar paylaş....
sanırım iğneden sonra sancılandın, ama herşeye değerrrrrr
sağol canım iğne nasıl etkili bişeymiş ama olduktan sonra ayağa kalkar kalkmaz bir yere tutundum başım döndü hemen....teşekkür ederim cnm. darısı senin başına inşallah bu iğneden sonra çok olumlu gelişmeler bekliyorum senden. herşey gönlünce olsun
yumurtam zaten 26mm yi geçmişti bu gün güzel dedi... hemen yaptı iğneyi... ovitrelle gibi bir adı var canım tek doz oluyormuş bu çok etkiliymiş 74 tl sigorta sağlık rp u olmadan ödemiyor...pregnly de aldım onu da buldum yani ama o tek doz yetersiz kalır dedi doktor onu vurmadı diğerini ovitrelle yi vurdu...karından yedim :))hadi canm hayırlısı artk.tekrar yumurtalarına baktımı dr. büyümüşmü biraz daha.iğnen pregnyl mi?
ne kadar çok kız isteyen varmış .biz erkek istiyoruz galiba ..
ama kesinlikle katılıyorum saglıklı akıllı olsun da.kız da ,erkek de olsun. inşallah..
sağol canım... bu arada kürleri iyi düşündün biraz da pozitif düşünceyle çok şey başaracağından eminim...
canım evet şimdilik tepki iyi zaten şu anda da regl sancıları gibi kıvranıyorum... Ronya da demişti ağrılı oluyor diye... busmai de dedi... sanırım çatlamasına az kaldı çünkü ağrılar giderek artıyor ve bulantıyla geliyor bu belirtileri özlemişim hiç şikayetçi değilim olsun da valla... inşallah olacak olumlu bakmaya çalıştım başından beri hala daha da düşünmüyorum bu ay olmazsa diğer ay olacak diyorum rahatım.... doktor da olumlu bakıyor olacak diyor... :)
inşallah canım iyi haberler veririm...
sağol canım iğne nasıl etkili bişeymiş ama olduktan sonra ayağa kalkar kalkmaz bir yere tutundum başım döndü hemen....
yumurtam zaten 26mm yi geçmişti bu gün güzel dedi... hemen yaptı iğneyi... ovitrelle gibi bir adı var canım tek doz oluyormuş bu çok etkiliymiş 74 tl sigorta sağlık rp u olmadan ödemiyor...pregnly de aldım onu da buldum yani ama o tek doz yetersiz kalır dedi doktor onu vurmadı diğerini ovitrelle yi vurdu...karından yedim :))
sen ne yaptın canım ne durumdasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?