canm bu kadar ağrı yapıyomu çatlarken ben 2kere pregnyl vuruldm hiç böle olmadım.demekki çok etkili deil.karından ve kalçadan farkediyomu yni kalçadan yapılmazmıymış bu iğne.neyse canm ağrı sancı çekmeye razıyız yeterki bebişlerimiz gelsn dimi?
pregnly kaç doz vuruldun canım 5000 yazıyor ya üstünde 1 ampul yetmez dedi doktor ovitrelleyi vurdu belki iğneden iğneye fark ediyordur....
karından yaptı nedenini bilmiyorum karın,kalça farkeder mi bişey demedi... direk karından vurdu...ağrılara razıyım dediğin gibi...
hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm inşallah tez zamanda bebeğini kucağına alırsın
pregnly kaç doz vuruldun canım 5000 yazıyor ya üstünde 1 ampul yetmez dedi doktor ovitrelleyi vurdu belki iğneden iğneye fark ediyordur....
karından yaptı nedenini bilmiyorum karın,kalça farkeder mi bişey demedi... direk karından vurdu...ağrılara razıyım dediğin gibi...
Merhaba kızlar...Nasılsınız görüşmeyeli ?
Ben bayramı bitirdim ve evdeyim artık.Kayınvalidelerde şuan bizde.Bikaç gün kalıp gidecekler.
Bayram dönüşü size güzel bir haber vermek istedim.
Biliyorsunuz benim adet dönemim çok değişik olmuştu bu ay.O lekelenmeler sadece 4 gün devam etti ve bitti.
Ben her zaman ki gibi yine normal adet tarihimde kırmızılar gelir diye düşünüyordum çünkü adet sancılarım vardı.
Günler geçtikce baktım normalde hiç ağrımayan göğüslerim ağrımaya başladı.
Sonra dayanamadım ve 31 ağustosta test yaptım.Saniyesinde ikinci çizgi belirdi.Tabi heyecandan elim ayağım titredi resmen.
Sonra belki hatalıdır diye ertesi gün eşim tekrar test aldı ve sabah yaptığımda anında yine ikinci çizgiyi net bir şekilde gördüm.Arada bayram tatili olduğu için dr.a gidemedim henüz.Bugün yarın gideceğim inşaallah.
Daha kimsenin haberi yok.Sadece eşim ve sizler biliyoruz.
canım ben pregnly vuruldum hep 5000x 2 kutu oldum
diğeri çok pahalı vurulmadım onu
neyse inşallah bir daha gerek olmaz ama eğerki alma durumun olursa
sana o iğneyi kolayca bulabilceğin bir eczane var söylerim
günaydın kızlar bicim yumusun baya büyümüş maşallahhadı hayılısı olsun evet ben kürlere başladım canım inş.bu ay bendede bişeyler olmazsa bidahakı ay yine olmazsa ondan sonrakı ay aylar bitmedi dimi ama :) bende katılıyorum söyledikleinize olsunda agrılı sızılı olsun dimi yeterkı olsun :)
ben de ovitrelle vurulmuştum karnımdan. çok kotu ya o ağrılar.. bir de tabi vurulduktan 36 saat sonra ilişki diyor doktor ,ama ağrılardan hiç rahat olamadım ben. sana ne zaman dedi canım bana ilk 2 gun ,sonra gün aşırı demişti.
bazılarına 5 gün ara vermeden diyorlamış
merhaba kuzularım en önceeeeeee bicimmm canım hayırlı olsun dünde baktım ama yazamadım inşallah o güzel yumurtacın sağlıklı birleşimle bir evlada döner.Allahım güzel RABBİM ne olur OL DE ARKADAŞIM İÇİN KADERDAŞIM İÇİN NE OLUR CANINDA BİR CAN YARAT.BEN EVİMDEYİM HASTANEYE GİDEMİYORUM BAZI DURUMLARDAN DOLAYI YAPACAK BİŞEY YOK ASLINDA DAHA ORTA HALLİ Bİ YER BULSAM BUNDAN SONRA İYİ OLACAK.AMA OKUL İŞİMİ HALLETTİM İLAHİYAT OKUYACAĞIM Allahın izni ile onun heycanı var üstümde ve yaklaşık 3 sene sonrada göreve başlaya bilir durumda olacağım inşallah çok çalışmam lazım çokk artık geçti o keyif zamanlarım.okulda bi bayanlar tanıştım eşinden dolayı evladı olmuyormuş 6 senedir denenen herşeyi denemişler çok rahttı demekki diyorum sorun kimdeyse o daha çok yıpranıyor eşim çok takıyor ama ben takmıyorum diyor o kadar.bu iş umut işiymiş stres işi değil bi kez daha anladım.ay hem çevremde genişleyecek yaşasın heeeeee TURUNCUUUUUUU HAYIRLI OLSUN HAMİŞSİNN ÇOK SEVİNDİM KIZLAR HEPİNİZ PITIR PITIR GEBE KALIYORSUNUZ NE GÜZEL BİZDE İNŞALLAH BİR GÜN GEBİŞLERE KATILIRIZ İMRENİYORR VE ÇOKK AMA ÇOKK SEVİNİYORUM ÇÜNKÜ BUNU İSTEMENİN NE DEMEK OLDUĞUNU İYİ BİLİYORUZ VE BU ÖYLE BİŞEYKİ ONLARIN OLUYOR BENİM HALA NİYE YOK DEMEK BİLE AKLIMA GELMİYOR ÇÜNKÜ SİZ BENİM KADERDAŞLARIMSIZNIZ HERZAMAN DEDİM YİNE DİYECEĞİM HİÇ GÖRMESEMDE HİÇ BİLMESEMDE KARDEŞİMSİNİZ GİBİ ÇOK SEVİNİYORUM HAYIRLI HABERLERİNİZE
temiz klapli arkadaşımız ne güzel yazmışsın yine....
Yeni okulun hayırlı olsun canım.... Bence çok iyi olacak kafan dağılacak ve birde bakmışsın ki bebeğin gelmiş hiç anlamadığın bir zamanda....
Inşallah ben de bu ay olsun çok istiyorum olmazsa da bu denli üzerine düşmem artık çünkü olmadı mı çok üzülüyorsun bu defa... Bakalım hayırlısı...öptüm canım....
Doktora gitmeme nedenini anlayamadım?
nedeni maddi eşim sanırım yine işten çıkacak alamıyor maaşını napalım diyorumki allah engel koyuyor önüme ama kötü manalı demiyorum demekki şimdi olmasını istemiyor.şu an gitsem gene istiyecek hormon eşimin tahlil vs vs bunlar bizi şu an için aşıyor
anladım canım peki şu anda sigortası yok mu eşinin devlete gitsen?
ya da bekle eşin düzgün bir işe girdiğinde ya yine özele ya da devlete gidersin canım... herşeyde hayır vardır inşallah karşısına uygun iş çıksın..
sağlık çok önemli tabi ama önce iş durumunu beklemek gerekli tabi.... nasıl olsa senin az çok bilgin var ve dikkat ediyorsun...
merhaba kuzularım en önceeeeeee bicimmm canım hayırlı olsun dünde baktım ama yazamadım inşallah o güzel yumurtacın sağlıklı birleşimle bir evlada döner.allahım güzel rabbim ne olur ol de arkadaşım için kaderdaşım için ne olur canında bir can yarat.ben evimdeyim hastaneye gidemiyorum bazı durumlardan dolayı yapacak bişey yok aslında daha orta halli bi yer bulsam bundan sonra iyi olacak.ama okul işimi hallettim ilahiyat okuyacağım allahın izni ile onun heycanı var üstümde ve yaklaşık 3 sene sonrada göreve başlaya bilir durumda olacağım inşallah çok çalışmam lazım çokk artık geçti o keyif zamanlarım.okulda bi bayanlar tanıştım eşinden dolayı evladı olmuyormuş 6 senedir denenen herşeyi denemişler çok rahttı demekki diyorum sorun kimdeyse o daha çok yıpranıyor eşim çok takıyor ama ben takmıyorum diyor o kadar.bu iş umut işiymiş stres işi değil bi kez daha anladım.ay hem çevremde genişleyecek yaşasın heeeeee turuncuuuuuuu hayırlı olsun hamişsinn çok sevindim kızlar hepiniz pıtır pıtır gebe kalıyorsunuz ne güzel bizde inşallah bir gün gebişlere katılırız imreniyorr ve çokk ama çokk seviniyorum çünkü bunu istemenin ne demek olduğunu iyi biliyoruz ve bu öyle bişeyki onların oluyor benim hala niye yok demek bile aklıma gelmiyor çünkü siz benim kaderdaşlarımsıznız herzaman dedim yine diyeceğim hiç görmesemde hiç bilmesemde kardeşimsiniz gibi çok seviniyorum hayırlı haberlerinize
tabiki canım sağlık önemli ama parasızda olmuyor sigortaya sordum doktora bizzat yumurta takibi yok dedi 1. sperm testi dedi özelde yaptırsan daha iyi dedi açıkca ee parası olan tedavi olamayacakmı anlamadım gitti burda ok meydanı ssk o konuda çok gıcık bilmiyorum çalışma yoluna doğru girdim hem kendim için çalışıp hem okumam lazım bakalım
en güzeli çalışman bence de canım okuman çok iyi olacak.... haklısın devlet hastaneleri zor ancak mecburuz başka yolu yok ben devlete gidiyorum özel yerler para tuzağı gibi geliyor...ancak şükür ki memnunum doktor da benim durumumu iyice anladı tanıdı beni artık sık gidiyorum bu sebepten ve sorun çıkarmıyorlar... inşallah eşinin işleri düzelsin de sen de iyi bir doktor bul canım...her şey yoluna girer...
ohh ne güzel tatıle gşidiyormussun cok sevındım git tatıl yap gel canım inş hakkıında hayrılısı olsun bu ay senden umutluyum hadı bakalım
bende bu ay devlete gitmeyiş düşünüyorum özeller birazcık pahalı malesef
özel hastanenin tutumundan çok doktor paracı oldu mu ben tiksiniyorum nedense?
bu nedenle devleti tercih ediyorum... ilaç konusunda bile bu daha ucuzudur diye bilgilendiriyor doktorlar bütçemiz doğruldu devlete gittiğimden beri... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?