benim şimdi yarın adetim 3,günü eger randevu alabılrısem doktora gitmek istiyorum adetliykende bakılabılıyordu dimi hemde daha iyi bir şekilde bakılıyor dıye bılıyorum acaba yanlışmı biliyorum hemde gitmişken tahlıllerımı yenıletirim nasıl olur sizce kızlar :) uzun zamandır tahlıl yaptırmıyordum ben inş.düşürebilirim randevu
devlet sagolsun o zaman :)))
adetliyken bana bakmıştı doktor alttan muayene etmişti ama az geliyordu kanama çoksa bakmayabilir.. üstten usgye girersin sen de... canım hormon tahlillerini de yaparlar tabi iyi olur randövu bulabilirsin umarım..
bence de...kuyruk sıra falan oluyor elbette yeri geliyor çok bekliyorsun ama para vermemek süper değer bence...
bir de zaten özelde de bekletiyorlar ki özelde de sıra oluyor....
kızlar benim aklım dağılmıyor bir türlü takıldım kaldım şu yumurtaya çatladı mıki diye.... en iyisi toz alayım yemek yapayım da kafam dağılsın biraz görüşürüz :)
öptüm...
slm güzel ane adayları nasılsınız bakalımmm
adetliyken bana bakmıştı doktor alttan muayene etmişti ama az geliyordu kanama çoksa bakmayabilir.. üstten usgye girersin sen de... canım hormon tahlillerini de yaparlar tabi iyi olur randövu bulabilirsin umarım..
arkadaşlar 1 hafta önce doktoruma kontrole gittim aynı zamanda 2 aydır korunmuyorum bir bebeğimiz olsun istiyoruz artık gelelim meseleye kontrolde herşeyin
çok sağlıklı olduğunu bir problem olmadığını söyledi pap smear testi yaptı dün sonucunu aldım ascus çıktı. Kolposkopi ve HPV-DNA testi yapacağını ondan sonra
kesin birşey söyleyebileceğini söyledi. Çok korkuyorum bebeğim olmayacak diye daha önce böyle bir rahatsızlık yaşayan var mı?
iyiiz sen nasılsın canım
bende iyiyimm bnde yarın doktora gıdecegım sabah bakalım ne dıycek kıstım ıcın
inş.gitmiştir kistin canım bende randevu düşürürsem gitcem inş.
korkma arkadaşım ne oldugunu bılmıyorum duymadım hiç ama herşeyin bi çaresi vardır elbet iyi şeyler düşün herşey iyi olsun rabbım ne zaman ol derse olacak inş.bebeklerimiz
bide bu devlette bölümlerde jınekolojı ve ınferlıte kısrlık yazıyor ben inferlite kısırlıkdan randevu alacam dımı
adet olmama daha var ama adetlı olmadanda bakabılıolarmıs su içiriomus doktor konustum gel dedi.bakalım ne dıycek ayrıca bı arkadasımda kıstı oldugu halde hamile kalmıs suan hamıle kıst hamıle kalmaya engel deıl demıs doktoru :26:
canım kistle hamile kalmak mümkün tabiki ama kistin atılması daha iyi çünkü hamile kalamazsan o kist büyüyecektir ve 6 cm i geçerse Allah korusun ilaçla da atılamaz o zaman operasyon gerekir... sen git gel doktora da konuşalım canım :) öptüm güzel haberle gel...
inş canım bakalım hayırlı haberlerle gelırım inş.dua edin kızlar bana :18:
canım dua edeceğim sana sen de bana dua et de şu yumurta çatlasın çatlaması çok önemli benim için tutar tutmaz orasını Allah bilir ama çatlaması daha mühim...
öpüyorum canım... inşallah doktorun iyi biri çıksın görüşürüz
adet olmama daha var ama adetlı olmadanda bakabılıolarmıs su içiriomus doktor konustum gel dedi.bakalım ne dıycek ayrıca bı arkadasımda kıstı oldugu halde hamile kalmıs suan hamıle kıst hamıle kalmaya engel deıl demıs doktoru :26:
jinekolojiden de alsan farketmez zaten ordaki doktor da teşhisi koyup seni inferiliteye yönlendirir ya da tedavine başlayabilir ama direk kısırlık bölümüne gitsen daha iyi olur.... dersin şu kadar zamandır korunmuyoruz çocuğumuz olmuyor diye...eşinin durumunu da soracaklar canım onunla ilgili belgeler varsa onları da al yanına giderken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?