benim bi arkadaşımda öyuleydi hem kıstı vardı hemde hamıleydı ama bebk büyüdükçe kist küçülüp yok oldu şimdi çocugu 1yasında maşallah cokda tatlı bişey darısı bize doktorlar farklı farklı konusuyor valla kımı engel kimi degıl diyrr
inş canım ya bakalım bende yarın baska bi doktora gideceğim o ne dicek gecen ay gittigim doktor yuzunden bu ayım boşa gecti bide oun yuzunden bu ay dogum kntrol hapı kullandım 4 tane kaldı bi bitseydi regl olsaydım bi
anladım canım benım kendı belglerım ve eşimin belgeleri hepsi bi dosyada canım doktora gdince direk gösteriyordum hatta kontrollerdekı yumurtalık resimleri bile var :) haklıısn canım ama alamıyorum artık önümüzdeki ay alayım bu ayda boyle denıyeyımkurlerle bakalım nolcak belkıde gerek bıle kalmaz :)
kızlar çok soru sordum ama bişey daha sorcam kusura bakmayın devlet hastanelerinde sprem testi yapılıyormu acaba bide ne kadar zamanda randevu alınıyor acaba
inş canım ya bakalım bende yarın baska bi doktora gideceğim o ne dicek gecen ay gittigim doktor yuzunden bu ayım boşa gecti bide oun yuzunden bu ay dogum kntrol hapı kullandım 4 tane kaldı bi bitseydi regl olsaydım bi
bugun kontrol ıcın doktora gıttım 21,5 mm olmus yarın iğne yaptırabılırsın dedı.. ovitrelle yazdı.. hemen buldum cok aramadım ... bıcımcım sende aynı ıgneyı oldun galıba
gobekten mı koldan mı yaptılar ben sordum ama farketmez dedı ... sana ıgneyı doktor yaptı galıba bana herhangı bı yerde olabılırsın dedı
adet olursan 2 gunu olmazsan hamılelık testı ıcın beklıyorum dedı... bıcım doktor konusunda cook sanslısın canım inşallah bu ay hamıle kalırız.. isteyen herkese versın Rabbim..
kızlar hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim!!
benim şimdi yarın adetim 3,günü eger randevu alabılrısem doktora gitmek istiyorum adetliykende bakılabılıyordu dimi hemde daha iyi bir şekilde bakılıyor dıye bılıyorum acaba yanlışmı biliyorum hemde gitmişken tahlıllerımı yenıletirim nasıl olur sizce kızlar :) uzun zamandır tahlıl yaptırmıyordum ben inş.düşürebilirim randevu
kızlar hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim!!
gerçekten mi canım çok güzel haber bu nihayet ya de mi?
çok sevindim tebrik ederim canım benim... iyiki nette kalmışım bu güzel haberi aldım :)
ne zaman öğrendin anlatsana biraz kaçıncı gününde test yaptın?:92:
hayırlı olsun canm.ya ne güzel bu ay ki kaçıncı hamile haberi bu süper canm ya.şimdimi öğrendin idrar testimi yaptın naptın.çok heycanlı ne güzel maşallah...
şu an çok heyecanlıyım..normalde benim adetim düzenli değildi biliyorsun..sadece geçen ay 30. günde olmuştum ve bu ay yumurtlama zamanlarımda ateş ölçmedim ama çok sıcaktım beni her öpen çok sıcaksın diyordu.bu yüzden bu ay yumurtlamış olabilirim diye düşünüyordum..ama yine de ümidim yoktu..şu an gecikmemin 3. günü..normalde hafta sonu test yapacaktım ama dayanamadım akşam yaptım ve silik de olsa 2. çizgiyi gördüm nihayet :)))
şu an 4+5...ve dediğim gibi ikinci çizgi silik ama hemen belirdi yani 30 saniye içinde çıkmıştı :)))
belirtilere geçeyim..
yaklaşık 1 haftadır ateşimi ölçüyorum,gerçi akşamları ölçüyorum ama 37,1 C'de sabitlendi :) yani muhtemel adet tarihimde ve sonrasında ateşim düşmedi :)
muhtemel adet tarihimde göğüs uçlarım normalde hiç olmadığı kadar acımaya başladı..4 gündür de acıyor..uçlar belirginleşti,küçük bezecikler çıktı,şiştiler :) normalde adet olacağım zaman 1 gün acır ve sonra geçerdi...
1 haftadır çok sık idrara çıkıyorum,normalde geceleri hiç kalkmam ama şimdi gece zor yetişiyorum :)
bugün akşamüstü krem kıvamında beyaz ve yoğun bir akıntım oldu..
yaklaşık 3 gündür başım dönüyor,tansiyonum düşecek ve bayılacak gibi oluyorum :)
dün gece ise aynada kendimi inceledim ve göğüslerimde damarlar belirginleşti,adeta damarların hepsini gördüm :)
kızlar şimdilik belirtilerim böyle..ben bir pkolu olarak çok ümitli değildim..sadece bi zamanı var ve hepimiz inşallah bebeklerimize kavuşacağız..sizlere ümit olurum inşallah..ve yarın doktora gideceğim inşallah gebeliğim kesinleşir ve bir aksilik çıkmadan tanrım bebeğimi kucağıma almama izin verir..
inşallah canm yarın bi beta hcg baktırda iyce kesinleşsin.ama belirtilerin zaten gösteriyor herşeyi.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.tedavi sürecin nasıldı canm ne zamandan beri istiyodun.ilaç kullandın mı anlatırmısın?böyle şeyler bizi daha çok umutlandırıyor.
şu an çok heyecanlıyım..normalde benim adetim düzenli değildi biliyorsun..sadece geçen ay 30. günde olmuştum ve bu ay yumurtlama zamanlarımda ateş ölçmedim ama çok sıcaktım beni her öpen çok sıcaksın diyordu.bu yüzden bu ay yumurtlamış olabilirim diye düşünüyordum..ama yine de ümidim yoktu..şu an gecikmemin 3. günü..normalde hafta sonu test yapacaktım ama dayanamadım akşam yaptım ve silik de olsa 2. çizgiyi gördüm nihayet :)))
şu an 4+5...ve dediğim gibi ikinci çizgi silik ama hemen belirdi yani 30 saniye içinde çıkmıştı :)))
belirtilere geçeyim..
yaklaşık 1 haftadır ateşimi ölçüyorum,gerçi akşamları ölçüyorum ama 37,1 C'de sabitlendi :) yani muhtemel adet tarihimde ve sonrasında ateşim düşmedi :)
muhtemel adet tarihimde göğüs uçlarım normalde hiç olmadığı kadar acımaya başladı..4 gündür de acıyor..uçlar belirginleşti,küçük bezecikler çıktı,şiştiler :) normalde adet olacağım zaman 1 gün acır ve sonra geçerdi...
1 haftadır çok sık idrara çıkıyorum,normalde geceleri hiç kalkmam ama şimdi gece zor yetişiyorum :)
bugün akşamüstü krem kıvamında beyaz ve yoğun bir akıntım oldu..
yaklaşık 3 gündür başım dönüyor,tansiyonum düşecek ve bayılacak gibi oluyorum :)
dün gece ise aynada kendimi inceledim ve göğüslerimde damarlar belirginleşti,adeta damarların hepsini gördüm :)
kızlar şimdilik belirtilerim böyle..ben bir pkolu olarak çok ümitli değildim..sadece bi zamanı var ve hepimiz inşallah bebeklerimize kavuşacağız..sizlere ümit olurum inşallah..ve yarın doktora gideceğim inşallah gebeliğim kesinleşir ve bir aksilik çıkmadan tanrım bebeğimi kucağıma almama izin verir..
çok detaylı güzel anlatmışsın canım sağol ya ben de bu ay iğne oldum da bakalım beklemedeyim 30 eylüle kadar da test yapmak yok... ya sabır :)
canım ya harika haber bu inşallah doktorun da kesinleştirecek bunu ve kutlayacağız... progestanı mutlaka sor tamam mı? pko da ilk 3 ay düşük olmaması için veriyor doktorlar ya vermezse sen sor ya da iste canım ümitsizdin bu ayından yazışmıştık seninle ama bak nasıl da geldi bebeğin ya çok sevindim öpüyorum
tamam canım çok sağol..yarını sabırsızlıkla bekliyorum doktora gitmek için..sen de ümidini koru..stres yapma ve düşünme..ben bu ay yumurtlama zamanlarımda tatildeydim biliyor musun? yani çok rahattı kafam..herşey yoluna girecek..önümüzde bir sürü örnek var hepsi bizler için umut..
sen ve bütün isteyenler de minik bebeklerine kavuşacak inşallah..bu bir mucize..bu mucizeye hepimiz inanalım :) dualarım sizlerle..umarım benim gebeliğim de kesinleşir yarın :)
çok detaylı güzel anlatmışsın canım sağol ya ben de bu ay iğne oldum da bakalım beklemedeyim 30 eylüle kadar da test yapmak yok... ya sabır :)
canım ya harika haber bu inşallah doktorun da kesinleştirecek bunu ve kutlayacağız... progestanı mutlaka sor tamam mı? pko da ilk 3 ay düşük olmaması için veriyor doktorlar ya vermezse sen sor ya da iste canım ümitsizdin bu ayından yazışmıştık seninle ama bak nasıl da geldi bebeğin ya çok sevindim öpüyorum
benim çatlatma iğnesinden sonra karnımda garip bir ağrı oldu hala daha var normaldir de mi sancılanma gibi...
hiç çatlatma iğnesi olmadım ama yumurtlama olurken de ağrı olduğuna göre normaldir canım, merak etme kafana takmamaya çalış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?