tamam canım çok sağol..yarını sabırsızlıkla bekliyorum doktora gitmek için..sen de ümidini koru..stres yapma ve düşünme..ben bu ay yumurtlama zamanlarımda tatildeydim biliyor musun? yani çok rahattı kafam..herşey yoluna girecek..önümüzde bir sürü örnek var hepsi bizler için umut..
sen ve bütün isteyenler de minik bebeklerine kavuşacak inşallah..bu bir mucize..bu mucizeye hepimiz inanalım :) dualarım sizlerle..umarım benim gebeliğim de kesinleşir yarın :)
şu an çok heyecanlıyım..normalde benim adetim düzenli değildi biliyorsun..sadece geçen ay 30. günde olmuştum ve bu ay yumurtlama zamanlarımda ateş ölçmedim ama çok sıcaktım beni her öpen çok sıcaksın diyordu.bu yüzden bu ay yumurtlamış olabilirim diye düşünüyordum..ama yine de ümidim yoktu..şu an gecikmemin 3. günü..normalde hafta sonu test yapacaktım ama dayanamadım akşam yaptım ve silik de olsa 2. çizgiyi gördüm nihayet :)))
şu an 4+5...ve dediğim gibi ikinci çizgi silik ama hemen belirdi yani 30 saniye içinde çıkmıştı :)))
belirtilere geçeyim..
yaklaşık 1 haftadır ateşimi ölçüyorum,gerçi akşamları ölçüyorum ama 37,1 C'de sabitlendi :) yani muhtemel adet tarihimde ve sonrasında ateşim düşmedi :)
muhtemel adet tarihimde göğüs uçlarım normalde hiç olmadığı kadar acımaya başladı..4 gündür de acıyor..uçlar belirginleşti,küçük bezecikler çıktı,şiştiler :) normalde adet olacağım zaman 1 gün acır ve sonra geçerdi...
1 haftadır çok sık idrara çıkıyorum,normalde geceleri hiç kalkmam ama şimdi gece zor yetişiyorum :)
bugün akşamüstü krem kıvamında beyaz ve yoğun bir akıntım oldu..
yaklaşık 3 gündür başım dönüyor,tansiyonum düşecek ve bayılacak gibi oluyorum :)
dün gece ise aynada kendimi inceledim ve göğüslerimde damarlar belirginleşti,adeta damarların hepsini gördüm :)
kızlar şimdilik belirtilerim böyle..ben bir pkolu olarak çok ümitli değildim..sadece bi zamanı var ve hepimiz inşallah bebeklerimize kavuşacağız..sizlere ümit olurum inşallah..ve yarın doktora gideceğim inşallah gebeliğim kesinleşir ve bir aksilik çıkmadan tanrım bebeğimi kucağıma almama izin verir..
iyi gecelerrrrr.....
Sardunyayı zaten özelden kutladım....ama çok klasik yine, tatildeymiş, kafadan atınca oluyor işte çoğumuzda......
Benimde adet zamanım geldi ve sancılarım başladı, büyük ihtimal bu gece gelir misafirler.
BİCİM: 30 eylül okuduğum kadarıyla senin test zamanın değilmi? peki doktor çatlatma iğnesinden sonra ilişki için ne dedi? yani, ne kadar sıklıkta?
heyecanla ikinizdende haber bekliyorum
canım spermiogram sabah erkenden gidilirse o güne randövuyu alır ben öyle yapıyorum devlet hastanesine gittiğimde 8 30 da orda oluyorum hemen randovümü alıp bekliyorum...
3 gün önceden alırsa daha iyi ilk sırada girer beklemez....biliyorsun sperm verildiği zaman hemen sonuçlanıyor bekletilmemesi gereken bişey ya... erken saate 2 gün önceden alın randövuyu bence...
seninki diğer aya mı kaldı olsun... hayır vardır bu işte de belki de gerek bile kalmayacak :))
bugun kontrol ıcın doktora gıttım 21,5 mm olmus yarın iğne yaptırabılırsın dedı.. ovitrelle yazdı.. hemen buldum cok aramadım ... bıcımcım sende aynı ıgneyı oldun galıba
gobekten mı koldan mı yaptılar ben sordum ama farketmez dedı ... sana ıgneyı doktor yaptı galıba bana herhangı bı yerde olabılırsın dedı
adet olursan 2 gunu olmazsan hamılelık testı ıcın beklıyorum dedı... bıcım doktor konusunda cook sanslısın canım inşallah bu ay hamıle kalırız.. isteyen herkese versın Rabbim..
kızlar hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim!!
tabikide canm özellikle adetin 3.ve 4.günü çağırıyor beni ozaman daha iyi görünüyomuş.ben 2aydır kaçırdm gidemedim.dr.m diğer adetini bekle dedi.bende bu ay adet olmayı bekliyorum dr.a gitmek için.git tahlillerini yaptr bi kontrolden geç canm.
Merhaba kızlar...Nasılsınız görüşmeyeli ?
Bicim canım iğneni vurdurmuşun..Hadi hayırlısı bakalım.
Bende bugün dr.a gideceğim bebeğin kalp atışları için.İnşaallah herşey yolundadır.
Çok endişeliyim gerçekten.
slm kızlar doktordan geldim bayan doktordu cok sewdim cok iyi bi dktor alttan ultrasonla baktı ewet kist var dedı ama korkma genelde klomen tipi ilaç kullanlarda bu kıstler görülür dedi.korkmana gerek yok dogum kontrol hapıyla bu kıst erır dedı adetının 4.yada 5 gunu gel bidaha bakalım kistin gitmişse tedavine dewam edelım dedı.ama gitmemişse daha etkili bi ilaç veririm ben onunla gider hiç kafana takma dedi.rahatladım artık kafama takmıorum önce kistimden kurtulcam sonra tedavıme dewam edecım :)
ooo süper bi haber valla takma canım kafaya bak ilaçla atılıyormus ne güzel iştee
sağol canımMerhaba kızlar...Nasılsınız görüşmeyeli ?
Bicim canım iğneni vurdurmuşun..Hadi hayırlısı bakalım.
Bende bugün dr.a gideceğim bebeğin kalp atışları için.İnşaallah herşey yolundadır.
Çok endişeliyim gerçekten.
çok sevindim canım bence bu adetinle gidecek o gör bak....slm kızlar doktordan geldim bayan doktordu cok sewdim cok iyi bi dktor alttan ultrasonla baktı ewet kist var dedı ama korkma genelde klomen tipi ilaç kullanlarda bu kıstler görülür dedi.korkmana gerek yok dogum kontrol hapıyla bu kıst erır dedı adetının 4.yada 5 gunu gel bidaha bakalım kistin gitmişse tedavine dewam edelım dedı.ama gitmemişse daha etkili bi ilaç veririm ben onunla gider hiç kafana takma dedi.rahatladım artık kafama takmıorum önce kistimden kurtulcam sonra tedavıme dewam edecım :)
canım bende su gibi akıntı oldu bu defa hep yumurta beyazı akıntısı olmadı hiç normal olabilir yani... bir de acıma yumurta olgunluğundan olur inşallah çatlamıştır :)) ateşine göre 16. gününde çatlamış canım... çünkü 17. gününde ateş yükselmiş harika .... güzel haberini alırız inşallahreglinin 6.günü ölçmeye başladım
6. gün 36,02
7. gün 35,09
8. gün 35,09
9 gün 35,09
10 gün 35,06
11 gün 35,07
12 gün 35,07
13 gün 35,08
14 gun 35,05
15 gun 35,09
16 gun 35,09
17 gun 36,03
18 gun 36,04
selam bu benim ateş tablom sanırım yumurtlama oldu ama bende akıntı falan öyle olmadı her yumurtlamada akıntı olurmu acaba ya geçen ay olmuştu ama bu ay akıntım yok gibi bişi afedersiniz dün gece ilişkide canım yandı sanırım yumurta oldu diye olabilir ama akıntı yok
ewet canım artık takmıcam gerekirse bu ay adetle gitmesse daha etkili bi ilaç yazacanı onunla kesinlikle gidecegini söledi.bu seferkı doktorumdan cok memnunum gercekten cok ıyı bırıne benzıo en azından benı rahatlattı sorularımı yanıtladı kafamda soru işareti kalmadı.bu işler nasip işi rabbim ne zaman nasip ederse o zaman bebiş gelir zaten ben elimden geleni yapayım taktir rabbimin.o en uygun zamanda bebişlerimizi göndercektir bize.
sağol canım
inşallah kalp atışlarını duyar güzel haberle gelirsin canım :)
çok sevindim canım bence bu adetinle gidecek o gör bak....
canım bende su gibi akıntı oldu bu defa hep yumurta beyazı akıntısı olmadı hiç normal olabilir yani... bir de acıma yumurta olgunluğundan olur inşallah çatlamıştır :))
doktorundan memnun kalmana çok sevindim canım....bence de hepimiz gibi sen de elinden geleni yapıyorsun hiç düşünme üzülme her şey yoluna girer...o kistin de hemen gider inşallah :)
ewet canım artık takmıcam gerekirse bu ay adetle gitmesse daha etkili bi ilaç yazacanı onunla kesinlikle gidecegini söledi.bu seferkı doktorumdan cok memnunum gercekten cok ıyı bırıne benzıo en azından benı rahatlattı sorularımı yanıtladı kafamda soru işareti kalmadı.bu işler nasip işi rabbim ne zaman nasip ederse o zaman bebiş gelir zaten ben elimden geleni yapayım taktir rabbimin.o en uygun zamanda bebişlerimizi göndercektir bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?