Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canm bütün hamilelerden aynı şeyleri duyuyoruz.en rahat oldukları anda hamile oluyolar.peki bunu nasıl başaracağız bize anlatsana.yani ilişkiye girerken hiç aklına gelmiyomu canm.

çok gusel bı haber bu ya allahım saglıcakla kucagına almayı nasp eder inş.

kızlar iyi geceler ben artık yatayım :80:
Allah rahatlık versin hepinize Tatlı Rüyalar...
tüm dileklerimiz gerçekleşsin...

iyi gecelerrrrr.....

Sardunyayı zaten özelden kutladım....ama çok klasik yine, tatildeymiş, kafadan atınca oluyor işte çoğumuzda......

Benimde adet zamanım geldi ve sancılarım başladı, büyük ihtimal bu gece gelir misafirler.

BİCİM: 30 eylül okuduğum kadarıyla senin test zamanın değilmi? peki doktor çatlatma iğnesinden sonra ilişki için ne dedi? yani, ne kadar sıklıkta?

heyecanla ikinizdende haber bekliyorum

Günaydın canım...
umarım sancıların bebektendir... hemen regl diye düşünme
çatlatma iğnesinden 16 gün sonra test yapılırmış... ben de iğneyi 14 ünde oldum :) bakalım hayırlısı....
çatlatma iğnesini vurmadan önceki gece olsun dedi ve iğne sabahı da oldu bizim bir de iğneden 36 saat sonra dedi ve bu ilişki önemli dedi belinin altına yastık koy sırtüstü yat bir süre dedi...... o da dün geceydi zaten... önemli olan zaman aralıkları bunlarmış... sonrası için bişey demedi...ama ben gün aşırı ilişkiye dikkat ederim..
sardunya için çok sevindim hakkımızda hayırlısı olsun biricik... senin de kırmızılar gelmese iyi... nedense senden de güzel haber alacağız gibi içime doğmuştu benim ama... bakalım neler olacak?

Son düzenleme:
günaydın kızlarr nasılsınız bakalım öpüyorum hepinizi benim miğden yanıyo biraz bu sabah bögürtlen kokuna başladım iyi gelmedi sanırım biraz miğde yanması yapı bende

analdım canım sagolll tamam evet ben onumuzdekı ay gidecem inş. belkıde gerek kalmaz dedıgın gibi :)

senın yumurtanda güzelmiş canım maşallah inş.bu ay hamıle kalırsınız kızlar hadı bakalım :)

bu ay randevu alamadımcanım önümüzdeki ay başlayacam bende canım

Merhaba kızlar...Nasılsınız görüşmeyeli ?
Bicim canım iğneni vurdurmuşun..Hadi hayırlısı bakalım.
Bende bugün dr.a gideceğim bebeğin kalp atışları için.İnşaallah herşey yolundadır.
Çok endişeliyim gerçekten.

slm kızlar doktordan geldim bayan doktordu cok sewdim cok iyi bi dktor alttan ultrasonla baktı ewet kist var dedı ama korkma genelde klomen tipi ilaç kullanlarda bu kıstler görülür dedi.korkmana gerek yok dogum kontrol hapıyla bu kıst erır dedı adetının 4.yada 5 gunu gel bidaha bakalım kistin gitmişse tedavine dewam edelım dedı.ama gitmemişse daha etkili bi ilaç veririm ben onunla gider hiç kafana takma dedi.rahatladım artık kafama takmıorum önce kistimden kurtulcam sonra tedavıme dewam edecım :)

reglinin 6.günü ölçmeye başladım
6. gün 36,02
7. gün 35,09
8. gün 35,09
9 gün 35,09
10 gün 35,06
11 gün 35,07
12 gün 35,07
13 gün 35,08
14 gun 35,05
15 gun 35,09
16 gun 35,09
17 gun 36,03
18 gun 36,04

selam bu benim ateş tablom sanırım yumurtlama oldu ama bende akıntı falan öyle olmadı her yumurtlamada akıntı olurmu acaba ya geçen ay olmuştu ama bu ay akıntım yok gibi bişi afedersiniz dün gece ilişkide canım yandı sanırım yumurta oldu diye olabilir ama akıntı yok

kızlar merhaba,

aranıza yeni katıldım. benim de pko sorunum var. pko prolaktinin de yükselmesine neden oluyormuş doktorumun söylediğine göre. ilk defa prolaktin seviyem yüksek çıktı. doktor düşürmek için dostinex verdi. dün sabah yarım ve yatarken de yarım içtim. sabah uyandıgımda kanamam olmuştu. bu ilaçtan mıdır acaba? adetim biteli 1 hafta oldu. adet değildir. çok az kanamam var hala. böyle bir durum yaşayan oldu mu?

hadı canım iyi haberlerle gel :)

ooo süper bi haber valla takma canım kafaya bak ilaçla atılıyormus ne güzel iştee

ooo süper bi haber valla takma canım kafaya bak ilaçla atılıyormus ne güzel iştee

ewet canım artık takmıcam gerekirse bu ay adetle gitmesse daha etkili bi ilaç yazacanı onunla kesinlikle gidecegini söledi.bu seferkı doktorumdan cok memnunum gercekten cok ıyı bırıne benzıo en azından benı rahatlattı sorularımı yanıtladı kafamda soru işareti kalmadı.bu işler nasip işi rabbim ne zaman nasip ederse o zaman bebiş gelir zaten ben elimden geleni yapayım taktir rabbimin.o en uygun zamanda bebişlerimizi göndercektir bize.

sağol canım
inşallah kalp atışlarını duyar güzel haberle gelirsin canım :)

çok sevindim canım bence bu adetinle gidecek o gör bak....
canım bende su gibi akıntı oldu bu defa hep yumurta beyazı akıntısı olmadı hiç normal olabilir yani... bir de acıma yumurta olgunluğundan olur inşallah çatlamıştır :)) ateşine göre 16. gününde çatlamış canım... çünkü 17. gününde ateş yükselmiş harika .... güzel haberini alırız inşallah

doktorundan memnun kalmana çok sevindim canım....bence de hepimiz gibi sen de elinden geleni yapıyorsun hiç düşünme üzülme her şey yoluna girer...o kistin de hemen gider inşallah :)

Son düzenleme:

inş canım artık ne zamn gıtmk ısterse bakalım o zamn gıder :)) bn kfama taktıkca gıtmıo artık takmıom :)) sen nabıon ne war ne yok

çok haklısın canım doktor cok onemli içine sindiyse doktorun devam et söyledikjlerine katılıyorum biz elimziden gelenı yapalım taktir allahın.inş.bizde kavuscaz bebklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…