Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bicim yanılmışım! adet olmadım, ama dün çok kötüydüm, hemen ağrı kesici içtim yatmadan önce.
sabah bir kalktım tık yok!
hala adet olmadım anlıycağın......

yediğim 7. kandil simidenmi (heheheheh yoksa başka bir şeydenmi midem de bulanıyor inan!

bırakın burda yorum yapmayı, hamilelik düşüncesi için erken bulyorum. ancak 1 hafta sonra test yaparım...

inş canım artık ne zamn gıtmk ısterse bakalım o zamn gıder :)) bn kfama taktıkca gıtmıo artık takmıom :)) sen nabıon ne war ne yok
en güzeli canım düşünme kisti bırak gitsin :) ben de ne yapayım düşünmemek için habire temizlik yapıyorum :)

yaaaa.... bak işte olur mu olur hadi inşallah :) tatlı ve susamlı demi onlar ay ben de çok severim :)

Son düzenleme:

yok tatlı değil canım ama süpperrrr.....götürdüm 7 tane resmen!

amaannnnnn, bazen de yemek lazım! yaz bitiyor ya, bana sanki rahatlık geldi yine....

ekim 1 ben spora başlar! bu arada çarşamba günü ne kadar hava süper izmirde ama çarş. ağmur var!

Tüm izmirliler, hava yı değerlendirin derim! hafta sonu bi deniz yapmak lazım!

zaten ben yarından itibaren 1 hafta deniz kenarına gideceğim eşim izin alabildi en sonunda... döndüğümde senin güzel haberini alacağım inşallah canım 4 gün içinde yap testi düzenli adette 1 hafta beklemeye gerek yok :))

ayy yağsın tabi ya çok nemli hava zaten nemi çekiyoruz boşuna....

canım için rahat ye spora da başlıyorsun ne güzel :) ben de yüzme ile spora devam edeceğim... platese ara verdim gebelik olursa diye bi de düşürmeyim de mi

yemek yapayım ben kızlar görüşürüz yapıp gelirim :)

Son düzenleme:
ben yemek yapacağım kızlar netim açık görüşürüz :)
bu sitede takılmalar devam ediyor yazdıklarım bi gidiyor bi gitmiyor :)

Son düzenleme:

ben yazı çok seviyorum ama spora başlıyacağım için de seviniyorum. beynimi çok rahatlatıyor.
canım iyi tatiller dilerim, umarım tüm ayların sıkıntılarını atarsınız....

eğer hamile kalırsan, hamilelik pilatesi yaparsın, değilmi?

sağol canım... inşallah bol bol dinleneceğiz
tabi inşallah hamile kalırsam 3. aydan sonra hamilelik platesini de yaparım ama riskli ilk 3 ay bir geçsin gitsin de... ya konuşması bile güzel inşallah olur canım..
spor yapmak çok zevkli ve önemli bence ben de çok iyi hissediyorum kendimi spordan sonra....

eyy izmirli arkadaşlar! Özellikle KSK den!

tanıdığınız düzgün bir koltuk döşemecisi varmı?

ben köpeğime bir yatak yaptırmak istiyorum da...şu ana kadar aldığımız klasik yatakları hep parçaladı!

net de çok güzel yataklar buldum, ama hepsi yabancı sayfalar. bunların aynısını yapabilecek bir kolyuk döçemecisi arıyorum!

yardım???

neden diyeceksiniz?

hanımefendi, bzim koltuklara yatıyor, bende artık koltuklarıma çarşaf sermekten bıktım o yatıyor diye ))

canım benim tedavim sadece metformindi....adet olduktan sonrada takip'e gideceğim....adet olursam tabi...

adetim çok düzenli benim 29-30 günde bir.....

hadı canım benım güzel haberlerini alırz inş.hamılesindir inş.degilsende üzülme bak ne güzel adtelrin düzen girdi nasıl duzene girdi kızz adetlerin sadece metformınlemı

neden diyeceksiniz?

hanımefendi, bzim koltuklara yatıyor, bende artık koltuklarıma çarşaf sermekten bıktım o yatıyor diye ))

herkes yerini bilsin artık )))

hadı canım benım güzel haberlerini alırz inş.hamılesindir inş.degilsende üzülme bak ne güzel adtelrin düzen girdi nasıl duzene girdi kızz adetlerin sadece metformınlemı

kesinlikle metofrminden (günde 2000 mg) ve kilo vermekten. özellikle karın bölgesindek yağları eritmemi söyledi doktorum, bu şekilde pko kısır döngüsünü kıralım demişti!

deli gibi spor yaptım, karbonhidrattan uzak durdum....LH içinde önemli!

ben 10 yıl doğum kontrol hapından sonra birden adet olmamaya başlamıştım, öyle çıktı ortaya...sonra deli gibi karnım oluştu, saçlarım çok döküldü ve yumurtalıklardaki kistler ultrasonda çıktı..hormon testlerimde LH hep FSH dan yüksekti.....

şu an kendiliğimden yumurtluyorum. hem ultrasonda çıktı hem hissediyorum hemde ateş tablom hep göstriyor.....

neden diyeceksiniz?

çok güldüm kızz valla ne güzel onunla oyalanıyorsundur :) benim eşimde geçen dedi eve köpek alalım diye ama ben cesaret edemiyorum biraz pipirik bişeyiöm aklım hep onda kalır işe giderken yanlız kalır köpekcik evde

sakın !!!! çookkk sevmeniz lazım! yoksa başa çıkamazsınız! Çoğu insan yapabilirim diye düşünüyor ama bakamayınca ya sokağa atıyor ya da birine veriyor!

ben o kadar çok seviyorum ki, sürekli öpüyorum, o derece!

benimki 45 günliktü, allahım ben neler çektim. gelde bana sor!

tuvalet eğitimini alması tam 6 ayımı aldı! şimdi çatlasa eve yapmıyor, hep dışarda yapıyor.
hergün egzesrsiz yaptırman gerek, hareket etmezse evde eşya parçalar!

bizimki, işdeyken bahçede yeri var, akşam eve alıyorum, evde uyuyor...sürekli oyun istiyor...

aşıları, doktor muayneneleri, kısırlaştırma olayları da ayrı konu!

iyi düşünüz derim

süper bişey dimi buu güzel valla evet yaa kılo onemli bende sizin sayenızde korbonhidrattan uzak durdum zayıfladım ama axzcık göbek kaldı onuda mekikle halletymek lazım galıba bende günde 2 içiyorum metformını bu ay 40günde oldum galıba ama yedıklerime dikkat ediyorum sürekli bu ay tabloma göe bende yumurtlamısım dgum kontrolsuz adet olmakda süper bişey valla :)

neden diyeceksiniz?

ayy zor tabi öyle başa çıkılmaz canım ksk de çarşıda mutlaka bulursun hatta kilise sokağından çarşıya giden yolun sonlarına doğru çarşı tarafına yakın yerlerine doğru olması lazım ben hatırlıyorum.... kilise sok.tavukçunun sırasında da vardı eskiden duruyorsa kapatmadıysa fiyatlar da uygundu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…