çok haklısın canım doktor cok onemli içine sindiyse doktorun devam et söyledikjlerine katılıyorum biz elimziden gelenı yapalım taktir allahın.inş.bizde kavuscaz bebklerimize
Günaydın canım...
umarım sancıların bebektendir... hemen regl diye düşünme
çatlatma iğnesinden 16 gün sonra test yapılırmış... ben de iğneyi 14 ünde oldum :) bakalım hayırlısı....
çatlatma iğnesini vurmadan önceki gece olsun dedi ve iğne sabahı da oldu bizim bir de iğneden 36 saat sonra dedi ve bu ilişki önemli dedi belinin altına yastık koy sırtüstü yat bir süre dedi...... o da dün geceydi zaten... önemli olan zaman aralıkları bunlarmış... sonrası için bişey demedi...ama ben gün aşırı ilişkiye dikkat ederim..
sardunya için çok sevindim hakkımızda hayırlısı olsun biricik... senin de kırmızılar gelmese iyi... nedense senden de güzel haber alacağız gibi içime doğmuştu benim ama... bakalım neler olacak?
canım napıyorsun seninin nasıl gidiyor tedavın hangi aşamadasın :)
en güzeli canım düşünme kisti bırak gitsin :) ben de ne yapayım düşünmemek için habire temizlik yapıyorum :)inş canım artık ne zamn gıtmk ısterse bakalım o zamn gıder :)) bn kfama taktıkca gıtmıo artık takmıom :)) sen nabıon ne war ne yok
bicim yanılmışım! adet olmadım, ama dün çok kötüydüm, hemen ağrı kesici içtim yatmadan önce.
sabah bir kalktım tık yok!
hala adet olmadım anlıycağın......
yediğim 7. kandil simidenmi (hehehehehyoksa başka bir şeydenmi midem de bulanıyor inan!
bırakın burda yorum yapmayı, hamilelik düşüncesi için erken bulyorum. ancak 1 hafta sonra test yaparım...
en güzeli canım düşünme kisti bırak gitsin :) ben de ne yapayım düşünmemek için habire temizlik yapıyorum :)
yaaaa.... bak işte olur mu olur hadi inşallah :)tatlı ve susamlı demi onlar ay ben de çok severim :)
yok tatlı değil canım ama süpperrrr.....götürdüm 7 tane resmen!
amaannnnnn, bazen de yemek lazım!yaz bitiyor ya, bana sanki rahatlık geldi yine....
ekim 1 ben spora başlar! bu arada çarşamba günü ne kadar hava süper izmirde ama çarş. ağmur var!
Tüm izmirliler, hava yı değerlendirin derim! hafta sonu bi deniz yapmak lazım!
zaten ben yarından itibaren 1 hafta deniz kenarına gideceğim eşim izin alabildi en sonunda... döndüğümde senin güzel haberini alacağım inşallah canım 4 gün içinde yap testi düzenli adette 1 hafta beklemeye gerek yok :))
ayy yağsın tabi ya çok nemli hava zaten nemi çekiyoruz boşuna....
canım için rahat ye spora da başlıyorsun ne güzel :) ben de yüzme ile spora devam edeceğim... platese ara verdim gebelik olursa diye bi de düşürmeyim de mi
yemek yapayım ben kızlar görüşürüz yapıp gelirim :)
sağol canım... inşallah bol bol dinleneceğizben yazı çok seviyorum ama spora başlıyacağım için de seviniyorum. beynimi çok rahatlatıyor.
canım iyi tatiller dilerim, umarım tüm ayların sıkıntılarını atarsınız....
eğer hamile kalırsan, hamilelik pilatesi yaparsın, değilmi?
canım benim tedavim sadece metformindi....adet olduktan sonrada takip'e gideceğim....adet olursam tabi...
adetim çok düzenli benim 29-30 günde bir.....
hadı canım benım güzel haberlerini alırz inş.hamılesindir inş.degilsende üzülme bak ne güzel adtelrin düzen girdi nasıl duzene girdi kızz adetlerin sadece metformınlemı
neden diyeceksiniz?
hanımefendi, bzim koltuklara yatıyor, bende artık koltuklarıma çarşaf sermekten bıktım o yatıyor diye))
herkes yerini bilsin artık)))
çok güldüm kızz valla ne güzel onunla oyalanıyorsundur :) benim eşimde geçen dedi eve köpek alalım diye ama ben cesaret edemiyorum biraz pipirik bişeyiöm aklım hep onda kalır işe giderken yanlız kalır köpekcik evde
kesinlikle metofrminden (günde 2000 mg) ve kilo vermekten. özellikle karın bölgesindek yağları eritmemi söyledi doktorum, bu şekilde pko kısır döngüsünü kıralım demişti!
deli gibi spor yaptım, karbonhidrattan uzak durdum....LH içinde önemli!
ben 10 yıl doğum kontrol hapından sonra birden adet olmamaya başlamıştım, öyle çıktı ortaya...sonra deli gibi karnım oluştu, saçlarım çok döküldü ve yumurtalıklardaki kistler ultrasonda çıktı..hormon testlerimde LH hep FSH dan yüksekti.....
şu an kendiliğimden yumurtluyorum. hem ultrasonda çıktı hem hissediyorum hemde ateş tablom hep göstriyor.....
neden diyeceksiniz?
hanımefendi, bzim koltuklara yatıyor, bende artık koltuklarıma çarşaf sermekten bıktım o yatıyor diye))
herkes yerini bilsin artık)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?