benim uterusta miyom vardı çok büyük değildi. daha sonraki ultrasonda görünmedi. zaten pko dan dolayı 2 sene yasmin kullandım. bırakınca yine hormonlar eskisinden beter oldu tabii. bende doğal yollardan halledeyim dedim ısoflavin kullandım. 2 ay sonra tekrar kan tahlili yaptırdım yasmine başlasam mı yine diye, doktor hormonların gayet normal miyomda görünmüyor , ilaca gerek yok dedi. ben isoflavin kullanmıyorum şimdi belki yine hormonlar eskiye döner ama doğum kontrol hapının yan etkisiyle uğraşmaktansa bi ömür boyu, doğal hapları kullanırım daha iyi. yasmin benim bacaklarımda kan pıhtılaşması yapmıştı, depresyon , kilo ... ki en hafifi o..neyse bir de hayıt tohumunun tabletleri çıkmış onları denemeyi düşünüyorum. ama ısoflavini öneririm en azından yardımcı olur
İnciaycım bunlaı okudum da..Tabi yumurtlama zamanına kadar içip sonra bırakmak gerekir. :) Adaçayı dişilik hormonu estrojen gibi etki eder. Adaçıyının estrojen etkisine olan ihtiyacınıza göre olumlu ya da olumsuz olarak etkilenebilirsiniz. Estrojen, kadında gebe kalma ihtimalini arttırır. Doğum kontrölü yapıyorsanız adaçayı sizi olumsuz etkiler. Tam tersine değişik faktörlerin de eşlik ettiği bir kısırlık sorununuz varsa, ek olarak adaçayı içmenizde fayda vardır. Estrojen etkisi menepoz dönemindeki aşırı terleme ateş basması etkilerini de hafifletir. Menepoza geçmekte olan bir hanım için faydalıdır. Ancak emziren bir anne iseniz, adaçayı sizin için sakıncalıdır. Çünkü aynı
estrojen etkisi nedeniyle süt üretimini azaltır.
benim uterusta miyom vardı çok büyük değildi. daha sonraki ultrasonda görünmedi. zaten pko dan dolayı 2 sene yasmin kullandım. bırakınca yine hormonlar eskisinden beter oldu tabii. bende doğal yollardan halledeyim dedim ısoflavin kullandım. 2 ay sonra tekrar kan tahlili yaptırdım yasmine başlasam mı yine diye, doktor hormonların gayet normal miyomda görünmüyor , ilaca gerek yok dedi. ben isoflavin kullanmıyorum şimdi belki yine hormonlar eskiye döner ama doğum kontrol hapının yan etkisiyle uğraşmaktansa bi ömür boyu, doğal hapları kullanırım daha iyi. yasmin benim bacaklarımda kan pıhtılaşması yapmıştı, depresyon , kilo ... ki en hafifi o..neyse bir de hayıt tohumunun tabletleri çıkmış onları denemeyi düşünüyorum. ama ısoflavini öneririm en azından yardımcı olur
İsoflavonlar, fitoöstrojenler (bitkisel östrojenler) olarak bilinen ve soya ürünlerinde bulunan bileşiklerdir. Bunlar östrojen hormonuna kimyasal olarak benzerlik gösterirler. Hücrelerdeki östrojen reseptörlerine bağlanabilirler. Böylece vücutta östrojen seviyesi yüksekse isoflavonlar fazla miktardaki östrojeni bloke edebilirler ve yüksek hormon seviyesiyle gelişen hastalıkların (çeşitli tümör oluşumları gibi)riskini azaltabilirler. .
Walla dün başladım daha incir kürüne,ben sadece yumurtlama için zannediyodum onu,meğerse havuçla hazırlanınca da çatlatmaya yardımcı oluyomuş.O şekilde hazırlayıp içmeye başladım.İnş. Rabbim in izniyle işe yarar..Hepimize..cnm bnm umarım hemen hamiş haberlerini alırız nsbcim incir kürü yapmıştın dimi?
bizde başladık bakalım denemeye inşallah olur hemen de uğraşmayız:)
bana sorarsan yaşın daha da ilerlemeden sabretmeli ve Allahın izniyle sonuca ulaşmalısın. biraz sabret. seni anlıyorum bende sabırsızımdır ama bu hastalığın tek çaresi sabır bence? moralini yüksek tut.arkadaşlar benim 2 ay klomenle denedikten sonra yumurtalılarım aşırı derecede uyarıldığı için dr dinlendirmemiz lazım dedi ve yine diane 35 verdi. bu ilacı ben 5 yıl kullandım zaten.bırakınca aylarca adet olmuyorum.2 ay dinlenme verdi sonra aşılamaya geçiym diyorum ben direk. şansımı biraz daha arttırmış olurum diyorum..buarada ben de kilo yok fakat bu sivilceler canıma tak etti.günde 2 kez cilt bakımımı yapıyorum ama güzelim yüzüm 2 ayda ne hale geldi görseniz( biraz olsun faydalı olabilecek bir ürün falan var mı bildiğiniz gerçi hormonel sivilceler için yapıcak fazla bişi olmuyor ama..
çocuk sevdasından vazgeçmek bile geçiyor aklımdan..baksanıza 2 ay dene 2 ay dinlendir böyle giderse zaten hamile kalamam..çok mu karamsarım..biraz fikre ihtiyacım var arkadaşlar.....buarada 29 yaşındayım.
bu problemi olan kadınların çoğunun bebeyi oluyor. sakın korkma. ilk duyduğumda kendimi çok kötü hissettim. bi doldurdum kendimi anlatamam. nerdeyse yarım kadın oldum çıktım. ama sonra sakinleştim ve düşündüm ki yapacak bişey yok. vucudumu daha iyi tanıyıp ona göre bi yaşam stili belirlemem gerek dedim kendi kendime. ve bence ennnnnn önemlisiiiiiiii sa-bır.. sabredin kızlar. inşallah sonuç güzel olcakç:içelim:kızlar dün dr.a gittim ve pko çıktı küçük küçük kistler varmış adetlerimde düzensiz adetin ikinci günü gel tedaviye başlayalım dedi tedavi olupta düzelen veya çocuk sahibi olan var mı çünkü dr önemli bişi değil düzelir dedi tüylenme sivilce ve kilo sorunu olurmuş ben zayıfım tüylenmede yok sadece sırtımda sivilceler var iyileşen varmı cvp yasın lütfenn...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?