Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ben nasıl bakayım sabah eşimle 2mizde çıkıyoruz evde yanlız kalır olmaz ben istemiyorum zaten ama evde olsam senın gibi bakarım ilgilenirim güzel olur :) çocuk gibi bakmak gerekiyor demekki

bicimcim, tatile gidiyosunya dönüşte senden de hamilelik haberi alabiliriz gibime geliyo inşallah canm.hep böyle tatil dönüşleri ya da kafaya hiç takmadığında oluyo ya.bütün hamilelerde öyle diyo biride değişik bişey demiyo demekki stres herşeyden çok önemli ya.inşallah canm gü
zel haberlerle dönersin.nereye tatile gidiyosunuz?

bende sana bakınıyordum özleden msj atacaktım valla :) ben bögürtlen köknü dün akşam yaptım tarıf ettiğin aç aç içtim :) akşam bi sıkıntı olmadı ama sabah çok miğdem yandı canım yaa niye oyle oldu 1çay bardagı içtim

ya inşallah canım veririm güzel haberi...
evet canım aynen herkes düşünmediği zamanda hamile kaldığını yazıyor ya da aklının rahat olduğu dönemde....
inşallah bana da yarayacak....
önce özdere sonra bodrum datça bakalım nasıl olacak.... gezerek gideceğiz yani...

ne güzel canm gez dolaş hiç düşünme bakalım inşallah sanada yarayacak tatil.aslında zamanlama süper tam çatlatma iğnenide oldun tam tatil zamanı biz yazın gitmiştk 1hafta ilk gün adet olmuştum aksi gibi.kısmet tabi hayırlısı olsun.bol bol yüz keyfine bak.

canım bende öyle bir şey yapmadı istersen tok karnına iç ben genelde tok karnına içiyorum çünkü unutuyorum yemekten sonra aklıma geliyor hep :) tok karnına al sabah bir çay bard akşamda öyle [/QUOTE]

tokda faydasını görürüm inş.canım :) boyle acayıp degısık bi tadı var ben içerken sankı odun kokuyoor resmen inş.yumurtlamammı kolaylaştırır bu bitki bakalım görcez artık :)

tokda faydasını görürüm inş.canım :) boyle acayıp degısık bi tadı var ben içerken sankı odun kokuyoor resmen inş.yumurtlamammı kolaylaştırır bu bitki bakalım görcez artık :)

metforminin de faydasını mutlaka göreceksin 2-3 ay sonra etki süresi başlıyormuş....inşallah kürler de sonuç verecek canım :)
yemek yedim ben uzanacağım biraz kızlar iş yaptım da baya görüşürüz :)

Son düzenleme:
kızlar ben dogum kontrol hapı kullanıorum ya kıst ıcın onu kullanmaya basladıgımdan berı gliforu içmiorum içsemmiki

ben metformını uzun süredır kullanıyorum ama bi dönem ara verdım bu sene şmdi tekrar başaladım inş.düzene girer benımde adetim :)

kızlar ben dogum kontrol hapı kullanıorum ya kıst ıcın onu kullanmaya basladıgımdan berı gliforu içmiorum içsemmiki

gliforu sakın bıraklma bence canım yumurtlamaya yardımcı ilaç bu ilaç kımı doktorlar hamılelıgın 2ayına kadar veriyorlar sen yinede doktoruna sor canım ama bırakmasan daha iyi tabıkıde

merhaba arkadaşlar
bende pco luyum ama ben hiç pco tedavisi görmedim çocuk isteği nedeniyle enson yaptırdığım hormon tahlilleri sonucunda doktordan glokofen istedim pco hastaları kullanıyormuş dedim ama bana vermedi gerek yok dedi açıkçası pco hakkında pek bir bilgim yok ama cevaplarsanız size bir sorum olacak.
benim ciddi annamda adet gecikmelerim yok fakat arada bir lekelenmelerim oluyor yani bu ay adetime 8 gün olmasına rağmen tuvalete oturduğum zaman peçeteye kahverengi leke bulaşıyor yani tam anlamıyla kanama yok bu sizlerdede oluyormu nedeni pco mi aceba?
bide glokofen gibi ilaçları ezzaneden reçetesiz alabilirmiyim?
cevaplarsanız sevinirim

Son düzenleme:
gliforu sakın bıraklma bence canım yumurtlamaya yardımcı ilaç bu ilaç kımı doktorlar hamılelıgın 2ayına kadar veriyorlar sen yinede doktoruna sor canım ama bırakmasan daha iyi tabıkıde

walla bunuda sormak nedense hiç aklıma gelmedi ama glifor yumurtaları geliştirio ee benım kıstım war dıye o yuzden ıcmedm ben dahada buyumesn dıye:26:

benim soruma cevap verecek kimse yokmu?:44:

aramıza hoşgeldin canım kahve lekelenmeler benım adet bitiminden sonra 2-3 gün dediğin gibi peçeteye geliyorr bu dönem dönem oluyoır bende ama sende niye oluyor bılmıyorum belkıde pkonun etkısı doktoruna sor bide bilgili arkadaşlar sana mutlaka cvp yazar canım evet eczaneden recetesiz satılıyorr metformın ok önemli canım istersen tekrar sor doktorunaa bi çogumuz faydasını gördük meaela ben adetlerim çok düzensi bogum kontrol hapı kullanmadan adet olamıyordum ama şimdi bu ialç sayesınde 40günde oluyorrum :)

walla bunuda sormak nedense hiç aklıma gelmedi ama glifor yumurtaları geliştirio ee benım kıstım war dıye o yuzden ıcmedm ben dahada buyumesn dıye:26:

hııı kisti büyütebilirmi neyse sorarsın canım iyi düşünmüşsün :) rahat gördüm seni telaşlı degılsın böyle ol hep güel sonuclar alacan iannaıyorum :)

hoş bulduk cevap verdiğin için teşekkür ederim
benim adetten sonra değil adet olmama 8 gün var ama iki gündür böyle lekelenmem oluyor
metformin gibi ilaçları alınca korunmamıza gerek yok mu yani çocuk olmasına bir engel değilmi

negüzel rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın arkadasım darısı bizim başımıza inş.nasıl bıtaktın kendı halınee formulu nee ben yapamıyorum aklımdan cıkmıyorr

canım gerçektende bende her ay umutla beklerdim bende aklımdan çıkaramazdım ben 2 yıl ara ara tedavi gördüm dr2, tedavi iğne tedavisine geçelim dedi bende ramazanda oruç tutammamdiye ertelemiştim oyüzden olmayacagını düşündügüm için rahattım ramazandada havalar sıcaktı çak bunalttı gerçekten kardeşimin zoruyla test aldım ama hiç ümit yoktu ama sonuç pozitifti size tavsiyem önce sogan kürünü düzenli yapın ondansonra ara vermeden incir kürü yaptım daha sonra bal çörekotu tarçın karışımı yaptım onun öncesinde rahim flimide çektirdim bana bunlardan birinin faydası oldugunu düşünüyorum tabi önce rabbimin izniyle bunları bir deneyin araştırın kaybedecek hiçbirşeyinizyok belki bu kürler size küçük meleginizin gelmesini sağlayacaktır...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…