slm kızlar doktordan geldim bayan doktordu cok sewdim cok iyi bi dktor alttan ultrasonla baktı ewet kist var dedı ama korkma genelde klomen tipi ilaç kullanlarda bu kıstler görülür dedi.korkmana gerek yok dogum kontrol hapıyla bu kıst erır dedı adetının 4.yada 5 gunu gel bidaha bakalım kistin gitmişse tedavine dewam edelım dedı.ama gitmemişse daha etkili bi ilaç veririm ben onunla gider hiç kafana takma dedi.rahatladım artık kafama takmıorum önce kistimden kurtulcam sonra tedavıme dewam edecım :)[/QUOT
ne güzel canm rahatlamışsn.seni ilk defa böyle rahatlamış görüyorum.önce hep tedirgin ve stresli yazardn.böyle dr.bulabilmek çok önemli gerçekten.hiç takma kafana adetle gidecek o kistler mrk etme.
sakın !!!! çookkk sevmeniz lazım! yoksa başa çıkamazsınız! Çoğu insan yapabilirim diye düşünüyor ama bakamayınca ya sokağa atıyor ya da birine veriyor!
ben o kadar çok seviyorum ki, sürekli öpüyorum, o derece!
benimki 45 günliktü, allahım ben neler çektim. gelde bana sor!
tuvalet eğitimini alması tam 6 ayımı aldı! şimdi çatlasa eve yapmıyor, hep dışarda yapıyor.
hergün egzesrsiz yaptırman gerek, hareket etmezse evde eşya parçalar!
bizimki, işdeyken bahçede yeri var, akşam eve alıyorum, evde uyuyor...sürekli oyun istiyor...
aşıları, doktor muayneneleri, kısırlaştırma olayları da ayrı konu!
iyi düşünüz derim
bicimcim, tatile gidiyosunya dönüşte senden de hamilelik haberi alabiliriz gibime geliyo inşallah canm.hep böyle tatil dönüşleri ya da kafaya hiç takmadığında oluyo ya.bütün hamilelerde öyle diyo biride değişik bişey demiyo demekki stres herşeyden çok önemli ya.inşallah canm gü
zel haberlerle dönersin.nereye tatile gidiyosunuz?
ya inşallah canım veririm güzel haberi...
evet canım aynen herkes düşünmediği zamanda hamile kaldığını yazıyor ya da aklının rahat olduğu dönemde....
inşallah bana da yarayacak....
önce özdere sonra bodrum datça bakalım nasıl olacak.... gezerek gideceğiz yani...
canım bende su gibi akıntı oldu bu defa hep yumurta beyazı akıntısı olmadı hiç normal olabilir yani... bir de acıma yumurta olgunluğundan olur inşallah çatlamıştır :)) ateşine göre 16. gününde çatlamış canım... çünkü 17. gününde ateş yükselmiş harika .... güzel haberini alırız inşallah
geçen ay deli gibi yumurtlayınca dedim sanırım ben bu ay yumurtlamadım ama ateş böyle çıkınca acaba dedim çok az akıntım oldu oda wcye giridğim zaman bakalım görcez neler olcak
bicim yanılmışım! adet olmadım, ama dün çok kötüydüm, hemen ağrı kesici içtim yatmadan önce.
sabah bir kalktım tık yok!
hala adet olmadım anlıycağın......
yediğim 7. kandil simidenmi (hehehehehyoksa başka bir şeydenmi midem de bulanıyor inan!
bırakın burda yorum yapmayı, hamilelik düşüncesi için erken bulyorum. ancak 1 hafta sonra test yaparım...
merhaba ya keşke ağrı kesici almasaydın ben o kadar sancılar çektim boynum tutuldu üç gün nefes almakta zorlandım kas gevşetici bile almadım ne hikayeler duyuyoruz hamiş olmasam bile acaba diyorum çünkü kanda ve testte çıkmayıp sonra 4 aylık hamile olan okudum burda o yüzden tırsıyorum açıkçası ilaç almıyorum
kesinlikle metofrminden (günde 2000 mg) ve kilo vermekten. özellikle karın bölgesindek yağları eritmemi söyledi doktorum, bu şekilde pko kısır döngüsünü kıralım demişti!
deli gibi spor yaptım, karbonhidrattan uzak durdum....LH içinde önemli!
ben 10 yıl doğum kontrol hapından sonra birden adet olmamaya başlamıştım, öyle çıktı ortaya...sonra deli gibi karnım oluştu, saçlarım çok döküldü ve yumurtalıklardaki kistler ultrasonda çıktı..hormon testlerimde LH hep FSH dan yüksekti.....
şu an kendiliğimden yumurtluyorum. hem ultrasonda çıktı hem hissediyorum hemde ateş tablom hep göstriyor.....
bende metformin alıyorum gündğe 2000 mg ama bende hiç iştah kesmesi falan yapmadı zayıfılatıyor dediler ama hiç yani sanmıyorum gerçi asıl hedefim benim yumurtlamaya yönelik ama zayıflasamda fena olmazdı
bende sana bakınıyordum özleden msj atacaktım valla :) ben bögürtlen köknü dün akşam yaptım tarıf ettiğin aç aç içtim :) akşam bi sıkıntı olmadı ama sabah çok miğdem yandı canım yaa niye oyle oldu 1çay bardagı içtim
canım bende öyle bir şey yapmadı istersen tok karnına iç ben genelde tok karnına içiyorum çünkü unutuyorum yemekten sonra aklıma geliyor hep :) tok karnına al sabah bir çay bard akşamda öyle
tokda faydasını görürüm inş.canım :) boyle acayıp degısık bi tadı var ben içerken sankı odun kokuyoor resmen inş.yumurtlamammı kolaylaştırır bu bitki bakalım görcez artık :)
slm kızlar doktordan geldim bayan doktordu cok sewdim cok iyi bi dktor alttan ultrasonla baktı ewet kist var dedı ama korkma genelde klomen tipi ilaç kullanlarda bu kıstler görülür dedi.korkmana gerek yok dogum kontrol hapıyla bu kıst erır dedı adetının 4.yada 5 gunu gel bidaha bakalım kistin gitmişse tedavine dewam edelım dedı.ama gitmemişse daha etkili bi ilaç veririm ben onunla gider hiç kafana takma dedi.rahatladım artık kafama takmıorum önce kistimden kurtulcam sonra tedavıme dewam edecım :)[/QUOT
ne güzel canm rahatlamışsn.seni ilk defa böyle rahatlamış görüyorum.önce hep tedirgin ve stresli yazardn.böyle dr.bulabilmek çok önemli gerçekten.hiç takma kafana adetle gidecek o kistler mrk etme.
ewet canım cok rahatladım inş.giderler bakalım doktorum kistler gitsin demekki senn yumurtan catlamıo çatlama iğnesi yaparız ama önce bu küçük kistten kurtulup rahatca yolumuza dewam edelim dedi rahatım gercektende kafamada takmıorum bu ay gıtmezse öbür ay gider adetimin 3.gunu gene gidi ultrasonla bakıcaz gidip gitmediğine
metforminin de faydasını mutlaka göreceksin 2-3 ay sonra etki süresi başlıyormuş....inşallah kürler de sonuç verecek canım :)
yemek yedim ben uzanacağım biraz kızlar iş yaptım da baya görüşürüz :)
kızlar ben dogum kontrol hapı kullanıorum ya kıst ıcın onu kullanmaya basladıgımdan berı gliforu içmiorum içsemmiki
gliforu sakın bıraklma bence canım yumurtlamaya yardımcı ilaç bu ilaç kımı doktorlar hamılelıgın 2ayına kadar veriyorlar sen yinede doktoruna sor canım ama bırakmasan daha iyi tabıkıde
merhaba arkadaşlar
bende pco luyum ama ben hiç pco tedavisi görmedim çocuk isteği nedeniyle enson yaptırdığım hormon tahlilleri sonucunda doktordan glokofen istedim pco hastaları kullanıyormuş dedim ama bana vermedi gerek yok dedi açıkçası pco hakkında pek bir bilgim yok ama cevaplarsanız size bir sorum olacak.
benim ciddi annamda adet gecikmelerim yok fakat arada bir lekelenmelerim oluyor yani bu ay adetime 8 gün olmasına rağmen tuvalete oturduğum zaman peçeteye kahverengi leke bulaşıyor yani tam anlamıyla kanama yok bu sizlerdede oluyormu nedeni pco mi aceba?
bide glokofen gibi ilaçları ezzaneden reçetesiz alabilirmiyim?
cevaplarsanız sevinirim
merhaba arkadaşlar
bende pco luyum ama ben hiç pco tedavisi görmedim çocuk isteği nedeniyle enson yaptırdığım hormon tahlilleri sonucunda doktordan glokofen istedim pco hastaları kullanıyormuş dedim ama bana vermedi gerek yok dedi açıkçası pco hakkında pek bir bilgim yok ama cevaplarsanız size bir sorum olacak.
benim ciddi annamda adet gecikmelerim yok fakat arada bir lekelenmelerim oluyor yani bu ay adetime 8 gün olmasına rağmen tuvalete oturduğum zaman peçeteye kahverengi leke bulaşıyor yani tam anlamıyla kanama yok bu sizlerdede oluyormu nedeni pco mi aceba?
bide glokofen gibi ilaçları ezzaneden reçetesiz alabilirmiyim?
cevaplarsanız sevinirim
walla bunuda sormak nedense hiç aklıma gelmedi ama glifor yumurtaları geliştirio ee benım kıstım war dıye o yuzden ıcmedm ben dahada buyumesn dıye:26:
aramıza hoşgeldin canım kahve lekelenmeler benım adet bitiminden sonra 2-3 gün dediğin gibi peçeteye geliyorr bu dönem dönem oluyoır bende ama sende niye oluyor bılmıyorum belkıde pkonun etkısı doktoruna sor bide bilgili arkadaşlar sana mutlaka cvp yazar canım evet eczaneden recetesiz satılıyorr metformın ok önemli canım istersen tekrar sor doktorunaa bi çogumuz faydasını gördük meaela ben adetlerim çok düzensi bogum kontrol hapı kullanmadan adet olamıyordum ama şimdi bu ialç sayesınde 40günde oluyorrum :)
negüzel rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın arkadasım darısı bizim başımıza inş.nasıl bıtaktın kendı halınee formulu nee ben yapamıyorum aklımdan cıkmıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?