Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

korunmana gerelk yok canım metformın yumurtalamyı saglıyor zaten bide kıloluları zyıflatoyor cok faydalı hatta bazı doktorlar hamılelere 3ayına kadar veriyorr iyi bi ilaç bircik arkadaşımızın bu ilaçla ilgili topiği var orayı oku itersen cok faydalı

bilgi için sagol canım benım allah razı olsun cok sevındımb izde takmamaya çalısıyoruz işte ben bu ay bögürtlen kokunu deniyecem olmazsa onumuzdekı ay soğan suyuna başlarım soğana adetlemi başladın nasıl yaptım 2kür mü yaptım anlatırmısın

kızlar ben dogum kontrol hapı kullanıorum ya kıst ıcın onu kullanmaya basladıgımdan berı gliforu içmiorum içsemmiki

walla bunuda sormak nedense hiç aklıma gelmedi ama glifor yumurtaları geliştirio ee benım kıstım war dıye o yuzden ıcmedm ben dahada buyumesn dıye:26:
canım ilaç bittikten sonra doktora gideceksin ya metformini kullanıp kullanmayacağını ona o zaman sorarsın....

metformin reçetesiz satılır... ancak yumurtlamaya yardımcı olduğundan hamile kalmaya da yardımcıdır.... yani çocuk istemiyorsan elbette başka şekilde korunacaksın....

Merhaba kızlarr..
Az önce doktordan geldim.Miniğimizin kalp atışlarını duyamasakta pıt pıt attığını çok net bir şekilde gördük.Sağlığı yerinde maaşallah.
Cihaz ses vermiyormuş,o yüzden görüntüyle yetinmek zorunda kaldık.
Progestana 12 haftalığa kadar devam ediyoruz tabiki
Şuan 6+3 üm ve miniğimiz tam 3 mm

Rabbim bu tarifsiz duyguyu sizlerede nasip eylesin inşaallah.

Son düzenleme:
canım bende öyle bir şey yapmadı istersen tok karnına iç ben genelde tok karnına içiyorum çünkü unutuyorum yemekten sonra aklıma geliyor hep :) tok karnına al sabah bir çay bard akşamda öyle

tokda faydasını görürüm inş.canım :) boyle acayıp degısık bi tadı var ben içerken sankı odun kokuyoor resmen inş.yumurtlamammı kolaylaştırır bu bitki bakalım görcez artık :)[/QUOTE]

evet aynen odun gibi tadı var ee zaten dal parçaları biliyorsun nasıl tad olursa olsun faydasını görelimde dimi şimdi senin akıntıların olabilir benim ilk ayda çok akıntım oldu içimi temizledi bu ay mesela yok akıntı falan sadece ateşimden anlıyorum yumurtladığımı sende de değişiklikler olursa paylaşırsan sevinirim özellikle ilk ayını iyi değerlendirmeni tavsiye ederim ben malesef değerlendirememiştim

ne mutlu sana ya yazını okurken tüylerim diken diken oldu nazar değmesin inşallah
inşallah bizde bu güzel duyguyu yaşayabiliriz cnm inşallahhhh tez zamanda...

sardunya 35 hamileliliğin hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin,inşallah kucağına sağlıklı bebekler nasib etsin...ve diğer hamile olmayı bekleyen kızlarda inşallah yakın zamanda sizlerinde yüzü güler,isteğinizede kavuşursunuz,benim 3tane çoçuğum var Allah hepinizede nasip etsin,dualarım sizinle,yanlız benim kızım pko lu bu yüzden bu sayfayı takip ediyorum..bu şeker hapını hangi doktor yazıyor veya karar veriyor..bana cevap yazan olursa sevinirim...

canım nasıl sevindim ay maşallah ya ne güzel duygudur kimbilir bu duyguyu tatmak için sabırsızlanıyorum yarım cm bile değil ay ben kıyamam ona çok güzel ya...

amin inşallah ben şeker hapını kullanmıyorum ama kullanan arkadaşlarımız çok memnun bazen jinekologlar verir bazen de endokrin bölümü ama her doktor vermiyor bana verilmedi mesela ben de başlamadım ama bebeğim olmazsa tedaviler neticesinde ben de başlayacağım metformine...... reçetesiz de alınır... 2-3 ay düzenli her gün içildikten sonra adeti ve yumurtlamayı düzene sokmaya başlıyormuş...

Son düzenleme:

ayy ne güsell ya rabbım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inş en kısa zamanda bizlerde yasarız bu duyguyu kım bılır ne kadar heycan vericidir cok güsel yaa

ecrin teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.Bakacağım

metformin reçetesiz satılır... ancak yumurtlamaya yardımcı olduğundan hamile kalmaya da yardımcıdır.... yani çocuk istemiyorsan elbette başka şekilde korunacaksın....[/QUOTE]

fazlasıyla çocuk isteğim var zaten pco tedavisi hiç görmedim yani doktor şikayetlerim dorultusunda hep doğum kontrol hapı veriyordu bende hiç kullanmadım çocuk istediğim için

bildiğim kadarıyla karaciğer ve kalp sorunu olanlar dışında herkes kullanabiliyor zararı yok ve bu şeker hapı yumurtlamaya ve regli düzensizliğine çok iyi geliyor bazı doktorlar versede ve pkolular için mucize ilaç desede bazıları gerek görmüyor ben kendi başıma içmeye başladım kızınız kaç yaşında tam bilmiyorum sanırım 16ıydı belki yaşı küçük olduğu için bilemiycem doktor daha iyi bilir ondan detaylı bilgi alabilirsiniz

aminnnn canım inşallah... sağ salim kucagına alırsın inşallah meleğini...
bende bu sabah çatlatma iğnemi yaptırdım. ara sıra yumurtalıklarım ağrıyor ama sürekli bi ağrı değil.. bicimcim tatile gidiyormussun ne güzel ya bizde gidemedik bu yıl bi yere bu gidişle de çok zor eşim pazarları bile çalısıyor malesef... canım doktor sana progestan verdi mi ? bana vermedi ama çatlatma iğnesinden sonra veriyormuş doktorlar...

canım sana tavsiyem çok az yemek ye iğneyi yediğimden beri karnıma bir haller oldu gerildi şişti bişey yedimmi daha çok oluyor ve afedersin 2 gündür kabızım sanırım iğnenin yan etkisi... bilgin olsun.... canım çatlama olduktan sonra yani 3 gün sonra sen başla progestana bence bana duphaston verdi sabah akşam 1 tane ama progestan daha kuvvetli ve etkili sen bilirsin...

:) bu ay yaklaştık galiba canım ya Allahım isteyen herkese versin...
yaklaştın tabi canım ay harika ya :)

canım dinlenememişsiniz bu yıl gidememişsiniz ama seneye yaza kısmet inşallah doğacak güzel bebeğinle gidersiniz canım

ben gittiğim yerlerden yazamam sizlere kızlar artık döndüğümde görüşmek üzere
hepinizi öpüyorum bol şans dualarım sizlerle

Son düzenleme:
Bu geceden sonra bebek bebek diye yırtınmayacağım allahım kurban olduğum ne zamana verirse versin.beklentilerimi gömdüm bu gece ((((((((((((((((((((((((((((((

fazlasıyla çocuk isteğim var zaten pco tedavisi hiç görmedim yani doktor şikayetlerim dorultusunda hep doğum kontrol hapı veriyordu bende hiç kullanmadım çocuk istediğim için

yalnız doğum kontrol hapları bazı durumlarda tedavi edici biliyorsundur ben toplamda 5 yıl içtim 9 aydır diğer tedavilere başladım...
yani ne gerekiyorsa yapmak durumundayız... metformin kullanmadıysan 3 ay dene 850mg ile 10 gün başla sonradan günde2ye çıkarabilirsin..sabah akşam yemek aralarında içebilirsin... kullananlar memnun....
yalnız bu ilaç şeker dengesini düzenliyor sen de bu sırada karbonhidratlı besinlerden uzak durmaya çalışırsan yumurtlamaya yardımcı olursun

Bu geceden sonra bebek bebek diye yırtınmayacağım allahım kurban olduğum ne zamana verirse versin.beklentilerimi gömdüm bu gece ((((((((((((((((((((((((((((((
hayır olsun neden?

neden diyorum ama belkide en iyisini yapıyorsun canım....

Son düzenleme:

ayrıca şimdi bir topicte okudum bir bayan ne yazmış belki sana ışık olur diye kopyalıyorum

merhaba ben de 4 ay boyunca adet olamadigimi bilirim. ama metmorfin kullaniyorum 1 yili gecti gayet duzenli oluyorum. daha once diane35 adinda bas belasi bir ilac vermislerdi goguslerimi kocaman yapti killandim ve kilo aldim uykudan gogus agrisiyla uyandigimi bilirim. sakin diane35 i doktor yazsa bile almayin bu ilac ve benzerleri icerigindeki tehlikeli maddeler yuzunden yurtdisinda bir cok ulkede yasaklanmis. faydasindan cok zarari var. herkeste yan etkisi benim kadar olmayabilir hatta iyi de gelebilir ama boyle zararli ilaclar alip vucud sisteminizi bozmayin. turkiye'de hangi akla hizmet bu ilaci veriyolar bilmiyorum tamamen ilac firmalarinin kurbani oluyoruz onlar para kazansin diye bu tehlikeli ilaci doktorlar bize yazip duruyolar. polikistik over hastaligi tam bir kisir dongudur. bazi hastalarda once sismanlatir ve siz sismanladikca da hastalik daha kotuye gider ve adet gorme donemi daha da uzar. ve bircok hastada insulin direncine bagli olarak giderek daha fazla istah olur. Metmorfin icerikli ilaclar bu fazla insulin salinimini durdurur ve bu yolla kilo vermeye baslarsiniz. ve kilo verdikce pko kisir dongusu kirilmis olur ve adet gorme suresinin araligi azalir. metmorfinin hic bir yan etkisi yok sadece ilk baslarda alisma doneminde ishal gibi tepkiler olur ama sonra alistikca gecer. metmorfini pko ya da seker hastasi olmayan normal saglikli insanlar bile kilo vermek icin kullaniyor hatta saglik sorunu olmayan doktorlar bile. ben metmorfine basladigimdan beri 12 kilo verdim. istedigimi yedim rejim yapmadan. cunku istahi kesiyor sekeri duzenliyor. herkese gecmis olsun.

çok açıklayıcı güzel bir yazı bulmuşsun canım sağol ben de sonuç alamazsam başlayacağım bu hapa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…