çok açıklayıcı güzel bir yazı bulmuşsun canım sağol ben de sonuç alamazsam başlayacağım bu hapa....
rica ederim cnm inşallah sonuç alırsın cnm gerek kalmaz
inşallah canım yalnız tedavi süreci çok sıkıntılıymış bunu anladım gerginlik yapıyor ilaçlar iğneler... umarım çabuk cevap alırım
evet ben 2 ay kullandım klomeni sürekli doktora git gel karın şişliği gaz sancıları falan geriye bana kalan koca bir göbek oldu tabi bende böyle ama çok kişi var klomenle hamile kalan dilerim sana hemen yararda bu sıkıntılı süreçten kurtulursun
ay inşallah canım ya inşallah... gerçekten beklemek olacak mı diye tekrar tekrar denemek çok zormuş....sen de sonuç alırsın en kısa zamanda inşallah bu ayki yumurtlama döneminde tutmuş olsun...
yalnız doğum kontrol hapları bazı durumlarda tedavi edici biliyorsundur ben toplamda 5 yıl içtim 9 aydır diğer tedavilere başladım...
yani ne gerekiyorsa yapmak durumundayız... metformin kullanmadıysan 3 ay dene 850mg ile 10 gün başla sonradan günde2ye çıkarabilirsin..sabah akşam yemek aralarında içebilirsin... kullananlar memnun....
yalnız bu ilaç şeker dengesini düzenliyor sen de bu sırada karbonhidratlı besinlerden uzak durmaya çalışırsan yumurtlamaya yardımcı olursun
Merhaba kızlarr..
Az önce doktordan geldim.Miniğimizin kalp atışlarını duyamasakta pıt pıt attığını çok net bir şekilde gördük.Sağlığı yerinde maaşallah.
Cihaz ses vermiyormuş,o yüzden görüntüyle yetinmek zorunda kaldık.
Progestana 12 haftalığa kadar devam ediyoruz tabiki
Şuan 6+3 üm ve miniğimiz tam 3 mm
Rabbim bu tarifsiz duyguyu sizlerede nasip eylesin inşaallah.
tokda faydasını görürüm inş.canım :) boyle acayıp degısık bi tadı var ben içerken sankı odun kokuyoor resmen inş.yumurtlamammı kolaylaştırır bu bitki bakalım görcez artık :)
:) bu ay yaklaştık galiba canım ya Allahım isteyen herkese versin...
tabiki geliyordu aklıma ama evdeki kadar değil açıkçası..çünkü hem tatilin verdiği mutluluk vardı-uzun zamandır tatil yapmamıştım da- hem de yumurtlama dönemime denk geldiği için cinsel istek de olmuştu,hormonlardan dolayı...bir de yastık filan koymadım.hatta şöyle bi durum var,yaklaşık 2 ay önce idrar yolları iltihabı olmuştum ve cinsel ilişkiden sonra duş alırsam ve tuvalete gidersem idrar yolları iltihabı ihtimalini azaltacağım için çoğunlukla ilişkiden en fazla 5 dakika sonra kalktım,yani yatmaya yastık koymaya da dikkat etmedim..canm bütün hamilelerden aynı şeyleri duyuyoruz.en rahat oldukları anda hamile oluyolar.peki bunu nasıl başaracağız bize anlatsana.yani ilişkiye girerken hiç aklına gelmiyomu canm.
teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına :) inşallah bir sıkıntı yaşamadan ben ve diğer tüm hamileler de bebeklerini kucaklarına alır..çok gusel bı haber bu ya allahım saglıcakla kucagına almayı nasp eder inş.
biricik benim de adet dönemimde sanki olacakmışım gibi sancılarım vardı canım..belim bile ağrımıştı..ama sancılarım hafifti..iyi gecelerrrrr.....
Sardunyayı zaten özelden kutladım....ama çok klasik yine, tatildeymiş, kafadan atınca oluyor işte çoğumuzda......
Benimde adet zamanım geldi ve sancılarım başladı, büyük ihtimal bu gece gelir misafirler.
BİCİM: 30 eylül okuduğum kadarıyla senin test zamanın değilmi? peki doktor çatlatma iğnesinden sonra ilişki için ne dedi? yani, ne kadar sıklıkta?
heyecanla ikinizdende haber bekliyorum
bicimcim hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah :)Günaydın canım...
umarım sancıların bebektendir... hemen regl diye düşünme
çatlatma iğnesinden 16 gün sonra test yapılırmış... ben de iğneyi 14 ünde oldum :) bakalım hayırlısı....
çatlatma iğnesini vurmadan önceki gece olsun dedi ve iğne sabahı da oldu bizim bir de iğneden 36 saat sonra dedi ve bu ilişki önemli dedi belinin altına yastık koy sırtüstü yat bir süre dedi...... o da dün geceydi zaten... önemli olan zaman aralıkları bunlarmış... sonrası için bişey demedi...ama ben gün aşırı ilişkiye dikkat ederim..
sardunya için çok sevindim hakkımızda hayırlısı olsun biricik... senin de kırmızılar gelmese iyi... nedense senden de güzel haber alacağız gibi içime doğmuştu benim ama... bakalım neler olacak?
ecrin,teşekkür ederim :) tarif edilemez bi mutluluk bu gerçekten..süper bi haber yaaaa hadı canım hayırlı olsun allah saglıkla kucagına almayı nasşp etsin cok sevındım valla
mide bulantım hala yok benim,ama belirtiler için erken bulma bence..regl olmam gereken gün başlamıştı benim belirtilerim..en çok da göğüs uçlarımın acıması 4 günü geçtiğinde test yapmıştım..çünkü göğüslerim hiç o kadar uzun süre acımazdı..damarlar da belirginleştiğinde iyice şüphelenmiştim.inşallah güzel bir haber verirsin bize :)bicim yanılmışım! adet olmadım, ama dün çok kötüydüm, hemen ağrı kesici içtim yatmadan önce.
sabah bir kalktım tık yok!
hala adet olmadım anlıycağın......
yediğim 7. kandil simidenmi (hehehehehyoksa başka bir şeydenmi midem de bulanıyor inan!
bırakın burda yorum yapmayı, hamilelik düşüncesi için erken bulyorum. ancak 1 hafta sonra test yaparım...
teşekkürler melan..metformini bana kadın doğum uzmanım yazdı..aslında yazmayacaktı da ben bu forumda çok takip ettiğim için doktora sormuştum,öyle yazdı..ama endokrin uzmanına gitmemiştim.sardunya 35 hamileliliğin hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin,inşallah kucağına sağlıklı bebekler nasib etsin...ve diğer hamile olmayı bekleyen kızlarda inşallah yakın zamanda sizlerinde yüzü güler,isteğinizede kavuşursunuz,benim 3tane çoçuğum var Allah hepinizede nasip etsin,dualarım sizinle,yanlız benim kızım pko lu bu yüzden bu sayfayı takip ediyorum..bu şeker hapını hangi doktor yazıyor veya karar veriyor..bana cevap yazan olursa sevinirim...
gyaman, ümidini kaybetme..benim de çok ümidim yoktu ama şükürler olsun var..regl dönemimde benim de göğüslerim hiç acımaz acısa da 1 gün hafif acır ve geçerdi.ama göğüs uçlarımın acısı 4-5 gün sürdü bu sefer.yani hamilelik belirtisiymiş meğerse..inşallah isteyen herkesin bebeği olur :)keşke hayatım tutsa ama benim hiç ümidim yok yanlız söyle bir durumum var benim hiç regli dönemimde göğüslerim ağrımaz yada hiçbir şey hissetmem şimdi göğüs uçlarım çok hassas dokununca iğne batıyo sanki ama ağrı yok bakalım hayırlısı hayatım
senden güzel haberler duyarız inşallahta moralimiz düzelir
günaydın canım :) evet gittim dün sabah önce kan testi yaptırdım sonucum 380!!!!! sonra hemen doktorumu aradım.akşamüstü muayeneye gittim.dr. ultrasonla göremeyiz ama gene de bakalım dedi..yumurtanın çıktığı folikülü gösterdi kocaman :) hiç öyle bi görüntü görmemiştim ultrasonda daha önce :) tabi göremedik henüz kese oluşmadığı için..sucuk,salam,sosis ve hazır meyve suları gibi katkı maddesi içeren şeyler tüketme,çok yavaş hareket et dedi..bir de progestan verdi.pzt hastaneye gidip tahlillerimi yaptırıcam.umarım bi terslik olmaz..insan endişeleniyormuş..çok farklı tarif edilemeyen bi duygu bu..allah herkese nasip etsin..progestan uyku yapıyor zaten..dün akşamüstü 6 'da uyudum kaldım :) sabaha kadar...günaydın kızlar hepinize iyi hafta sonları diliyorum
sardunya nasılsın canım doktora gittin muayne oldun naptın kızzz
günaydın canım :) evet gittim dün sabah önce kan testi yaptırdım sonucum 380!!!!! sonra hemen doktorumu aradım.akşamüstü muayeneye gittim.dr. ultrasonla göremeyiz ama gene de bakalım dedi..yumurtanın çıktığı folikülü gösterdi kocaman :) hiç öyle bi görüntü görmemiştim ultrasonda daha önce :) tabi göremedik henüz kese oluşmadığı için..sucuk,salam,sosis ve hazır meyve suları gibi katkı maddesi içeren şeyler tüketme,çok yavaş hareket et dedi..bir de progestan verdi.pzt hastaneye gidip tahlillerimi yaptırıcam.umarım bi terslik olmaz..insan endişeleniyormuş..çok farklı tarif edilemeyen bi duygu bu..allah herkese nasip etsin..progestan uyku yapıyor zaten..dün akşamüstü 6 'da uyudum kaldım :) sabaha kadar...
sen nasılsın?
görüşmek üzere kızlar
ayrıca şimdi bir topicte okudum bir bayan ne yazmış belki sana ışık olur diye kopyalıyorum
merhaba ben de 4 ay boyunca adet olamadigimi bilirim. ama metmorfin kullaniyorum 1 yili gecti gayet duzenli oluyorum. daha once diane35 adinda bas belasi bir ilac vermislerdi goguslerimi kocaman yapti killandim ve kilo aldim uykudan gogus agrisiyla uyandigimi bilirim. sakin diane35 i doktor yazsa bile almayin bu ilac ve benzerleri icerigindeki tehlikeli maddeler yuzunden yurtdisinda bir cok ulkede yasaklanmis. faydasindan cok zarari var. herkeste yan etkisi benim kadar olmayabilir hatta iyi de gelebilir ama boyle zararli ilaclar alip vucud sisteminizi bozmayin. turkiye'de hangi akla hizmet bu ilaci veriyolar bilmiyorum tamamen ilac firmalarinin kurbani oluyoruz onlar para kazansin diye bu tehlikeli ilaci doktorlar bize yazip duruyolar. polikistik over hastaligi tam bir kisir dongudur. bazi hastalarda once sismanlatir ve siz sismanladikca da hastalik daha kotuye gider ve adet gorme donemi daha da uzar. ve bircok hastada insulin direncine bagli olarak giderek daha fazla istah olur. Metmorfin icerikli ilaclar bu fazla insulin salinimini durdurur ve bu yolla kilo vermeye baslarsiniz. ve kilo verdikce pko kisir dongusu kirilmis olur ve adet gorme suresinin araligi azalir. metmorfinin hic bir yan etkisi yok sadece ilk baslarda alisma doneminde ishal gibi tepkiler olur ama sonra alistikca gecer. metmorfini pko ya da seker hastasi olmayan normal saglikli insanlar bile kilo vermek icin kullaniyor hatta saglik sorunu olmayan doktorlar bile. ben metmorfine basladigimdan beri 12 kilo verdim. istedigimi yedim rejim yapmadan. cunku istahi kesiyor sekeri duzenliyor. herkese gecmis olsun.
slm kızlar! ben 3 ay önce gyclo prognova kullanmaya başladım ama geçen ay eşimin tahlillerinde hareket düşüklüğü çıkınca bıraktım ilacı adet olduktan sonra yani 2 ay kullandım sadece ayın 14 ünde adet oldum.. bu ay kullanmadım ama hala adet olamadım(( ümitlenmek istemiyorum çünkü bol vajinal enfeksiyonlu bi ay geçirdim ama göğüslerimde inanılmaz acıyo prolaktinim yükselmiştir diye tahmin ediyorum ama kendimide tutamıyorum test yaptırmak için.. enfeksiyon oluncada hamile kalınabilme ihtimali varmı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?