Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

inşallah canım yalnız tedavi süreci çok sıkıntılıymış bunu anladım gerginlik yapıyor ilaçlar iğneler... umarım çabuk cevap alırım

evet ben 2 ay kullandım klomeni sürekli doktora git gel karın şişliği gaz sancıları falan geriye bana kalan koca bir göbek oldu tabi bende böyle ama çok kişi var klomenle hamile kalan dilerim sana hemen yararda bu sıkıntılı süreçten kurtulursun

bende bu metformin hiç iştah kesmedi zaten şekere ve tatlıya aşırı düşkünlüğüm yok belkide bu yüzden bilmiyorum ama gayet iştahım açık yani sanırım bende zayıflamaya yardımcı olmayacak

ay inşallah canım ya inşallah... gerçekten beklemek olacak mı diye tekrar tekrar denemek çok zormuş....sen de sonuç alırsın en kısa zamanda inşallah bu ayki yumurtlama döneminde tutmuş olsun...

ay inşallah canım ya inşallah... gerçekten beklemek olacak mı diye tekrar tekrar denemek çok zormuş....sen de sonuç alırsın en kısa zamanda inşallah bu ayki yumurtlama döneminde tutmuş olsun...

keşke hayatım tutsa ama benim hiç ümidim yok yanlız söyle bir durumum var benim hiç regli dönemimde göğüslerim ağrımaz yada hiçbir şey hissetmem şimdi göğüs uçlarım çok hassas dokununca iğne batıyo sanki ama ağrı yok bakalım hayırlısı hayatım
senden güzel haberler duyarız inşallahta moralimiz düzelir

teşekkür ederim önerilerini dikkate alacağım

çok sevindim arkadaşım darısı bizim başımıza inş. :) rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın

tokda faydasını görürüm inş.canım :) boyle acayıp degısık bi tadı var ben içerken sankı odun kokuyoor resmen inş.yumurtlamammı kolaylaştırır bu bitki bakalım görcez artık :)

evet aynen odun gibi tadı var ee zaten dal parçaları biliyorsun nasıl tad olursa olsun faydasını görelimde dimi şimdi senin akıntıların olabilir benim ilk ayda çok akıntım oldu içimi temizledi bu ay mesela yok akıntı falan sadece ateşimden anlıyorum yumurtladığımı sende de değişiklikler olursa paylaşırsan sevinirim özellikle ilk ayını iyi değerlendirmeni tavsiye ederim ben malesef değerlendirememiştim [/QUOTE]

tok içmeyi deniyecem bende canım bakalım hayırlısı olsun tabıkıde yazarım gelişmeleri bu ayı degerlendırmeye calısıcam inş.bu ay birazz daha böyle olumlu düşünüyorum neden bilmiyorr :) hakkımızda hayrılısı olsun

günaydın kızlar hepinize iyi hafta sonları diliyorum

sardunya nasılsın canım doktora gittin muayne oldun naptın kızzz

canm bütün hamilelerden aynı şeyleri duyuyoruz.en rahat oldukları anda hamile oluyolar.peki bunu nasıl başaracağız bize anlatsana.yani ilişkiye girerken hiç aklına gelmiyomu canm.
tabiki geliyordu aklıma ama evdeki kadar değil açıkçası..çünkü hem tatilin verdiği mutluluk vardı-uzun zamandır tatil yapmamıştım da- hem de yumurtlama dönemime denk geldiği için cinsel istek de olmuştu,hormonlardan dolayı...bir de yastık filan koymadım.hatta şöyle bi durum var,yaklaşık 2 ay önce idrar yolları iltihabı olmuştum ve cinsel ilişkiden sonra duş alırsam ve tuvalete gidersem idrar yolları iltihabı ihtimalini azaltacağım için çoğunlukla ilişkiden en fazla 5 dakika sonra kalktım,yani yatmaya yastık koymaya da dikkat etmedim..

çok gusel bı haber bu ya allahım saglıcakla kucagına almayı nasp eder inş.
teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına :) inşallah bir sıkıntı yaşamadan ben ve diğer tüm hamileler de bebeklerini kucaklarına alır..

biricik benim de adet dönemimde sanki olacakmışım gibi sancılarım vardı canım..belim bile ağrımıştı..ama sancılarım hafifti..

bicimcim hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah :)

süper bi haber yaaaa hadı canım hayırlı olsun allah saglıkla kucagına almayı nasşp etsin cok sevındım valla
ecrin,teşekkür ederim :) tarif edilemez bi mutluluk bu gerçekten..
mide bulantım hala yok benim,ama belirtiler için erken bulma bence..regl olmam gereken gün başlamıştı benim belirtilerim..en çok da göğüs uçlarımın acıması 4 günü geçtiğinde test yapmıştım..çünkü göğüslerim hiç o kadar uzun süre acımazdı..damarlar da belirginleştiğinde iyice şüphelenmiştim.inşallah güzel bir haber verirsin bize :)

teşekkürler melan..metformini bana kadın doğum uzmanım yazdı..aslında yazmayacaktı da ben bu forumda çok takip ettiğim için doktora sormuştum,öyle yazdı..ama endokrin uzmanına gitmemiştim.

gyaman, ümidini kaybetme..benim de çok ümidim yoktu ama şükürler olsun var..regl dönemimde benim de göğüslerim hiç acımaz acısa da 1 gün hafif acır ve geçerdi.ama göğüs uçlarımın acısı 4-5 gün sürdü bu sefer.yani hamilelik belirtisiymiş meğerse..inşallah isteyen herkesin bebeği olur :)

günaydın kızlar hepinize iyi hafta sonları diliyorum

sardunya nasılsın canım doktora gittin muayne oldun naptın kızzz
günaydın canım :) evet gittim dün sabah önce kan testi yaptırdım sonucum 380!!!!! sonra hemen doktorumu aradım.akşamüstü muayeneye gittim.dr. ultrasonla göremeyiz ama gene de bakalım dedi..yumurtanın çıktığı folikülü gösterdi kocaman :) hiç öyle bi görüntü görmemiştim ultrasonda daha önce :) tabi göremedik henüz kese oluşmadığı için..sucuk,salam,sosis ve hazır meyve suları gibi katkı maddesi içeren şeyler tüketme,çok yavaş hareket et dedi..bir de progestan verdi.pzt hastaneye gidip tahlillerimi yaptırıcam.umarım bi terslik olmaz..insan endişeleniyormuş..çok farklı tarif edilemeyen bi duygu bu..allah herkese nasip etsin..progestan uyku yapıyor zaten..dün akşamüstü 6 'da uyudum kaldım :) sabaha kadar...
sen nasılsın?

valla cok sevındım arkadaşım mne güzel degerinde iymiş maşallah :) darısı bizim başımıza inş.ben iyim cok şükür bu ay hayıta başladım 3ay kulanacam inş.3aya gerek kalmadan bende hamıle kalırım aralıkda eşimin testleri var degerlerini aldıkdan sonra tedavıme başlayacam once yumurta takıbı düşünüyor eger degerleri yükseldiyse sonrada aşılama allah nasıp ederse bizde hareketli sorunu var ileri ahreketli %0 morolojıde %2 varıkosel amelıoyatı oldu 1sene oluyor iştee eşimin degerlerine göre hareket edecem öyle işte :) bu arada yumurta takıbı yaptırmısmıydın klomen falan kullanmısmıydın sen canım

Son düzenleme:
slm kızlar! ben 3 ay önce gyclo prognova kullanmaya başladım ama geçen ay eşimin tahlillerinde hareket düşüklüğü çıkınca bıraktım ilacı adet olduktan sonra yani 2 ay kullandım sadece ayın 14 ünde adet oldum.. bu ay kullanmadım ama hala adet olamadım (( ümitlenmek istemiyorum çünkü bol vajinal enfeksiyonlu bi ay geçirdim ama göğüslerimde inanılmaz acıyo prolaktinim yükselmiştir diye tahmin ediyorum ama kendimide tutamıyorum test yaptırmak için.. enfeksiyon oluncada hamile kalınabilme ihtimali varmı???

amin inşallah ben şeker hapını kullanmıyorum ama kullanan arkadaşlarımız çok memnun bazen jinekologlar verir bazen de endokrin bölümü ama her doktor vermiyor bana verilmedi mesela ben de başlamadım ama bebeğim olmazsa tedaviler neticesinde ben de başlayacağım metformine...... reçetesiz de alınır... 2-3 ay düzenli her gün içildikten sonra adeti ve yumurtlamayı düzene sokmaya başlıyormuş...[/QUOTE]

sağol canım cevabın için.. inş sende bize hamilelik haberlerini verirsin...acaba bu ilacı 17 yaşındaki de kullana biliyor mu?

sağ ol canım bana yardımcı olabilmek için yazdığın için...kızımda yasmin kullandı 3 ay...bende biliyorum bu hapın tedavi yöntemi olmadığını....yan etkileri olduğunu...doktor yazdı bizde kullandık...birdakine adetin 3.günü tekrar tahlil yaptırmak istiyoruz...hangi doktora götürsek diye kafa karışık..kadınlar kulübündede sormadık yer bırakmadım..bilgi açısından..kızım kilolu değil..zayıf ta değil orta halde...devlet hastanesindeki doktor..hiç önemsemedi..hangi doktora götürsem daha iyi olur....yani kızımı sürekli takip edecek doktor olacak...

kimsecikler yoookk bugüüünn ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…