Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

nerede yaşıyorsunuz istanbuldamı özel doktora götürebilirim diyorsanız bir doktor önerebilirim

inşallah cnm Allah gönlüne göre versin valla hamileyim dersen çok mutlu olurum en azından kürlerin sana faydası olduğnu düşünürüm benim içinde umut doğar cnm hayırlısı...

acıma yok bende sadece göğüs uçlarımda elimi sürttüğümde canım yanıyor o sadece ilk kez böle bir şey yaşıyorum pek ümitlenmek istemiyorum çünkü her ümidim boşa çıktı neyse hakkımızda hayırlısı ne ise öyle olsun...

nerede yaşıyorsunuz istanbuldamı özel doktora götürebilirim diyorsanız bir doktor önerebilirim

hayır canım istanbulda değiliz,gittiğimiz doktor devlet hastanesinde,soru bile sorma hakkımız yok,resmen karnından konuşuyor,anlamadığımızda tekrar sorduğumuzda az önce söyledim diye tekrarlamıyor,resmen otomatik silah gibi anlaşılacak gibi değil..özelide pek karşılayacak gibi değiliz,tahliller kan v.s fazlasıyla tahlil istiyorlar bu da bizi aşar..ankarada bildiğiniz devlet hastanesinde iyi bir doktor tanıyorsanız tavsiye edebileceğiniz..genel de devlet hastanesindeki doktorlar başdan savıyorlar...gerçekten bir anne olarak kafama çok takıyorum,ilerde geç kalınmasın diye,şimdiden kontol altında kalınsın istiyorum..yinede bana yardımcı olmak istediğiniz için sağ olun....

canım ben sadece 1 kür sogan sonra incir kürü daha sonra tarçın çörekotu bal dernemiştim

yok yumurta takibi yaptırmadım,klomen de kullanmadım..kendiliğinden oldu çok şükür..eşimin sperm değerleri ve benim rahim filmim iyi çıkmıştı..inş sizin de herşeyiniz normal çıkar canım,içini ferah tut...
ben bişey sormak istiyorum hamile arkadaşlar tecrübelerini yazarsa sevinirim..ben henüz 5+1 deyim ama mide bulantılarım başlamadı,herkeste olmuyormuş ama normal bi durum mu merak ettim..yardımcı olursanız sevinirim..insan pkolu olunca endişeleniyor ister istemez

hiç korkma canım benim bir arkadaşım doğum yaptı hiç mide bulantısı çekmemişti kızı oldu bir arkadaşımda şimdi hamiş çok bulantı çekiyor kişiden kişiye değişir bu o yüzden için rahat olsun...

anladım canım içini ferah tut herkesde aynı belirtiler olmuyorr sıkma canını

canım ben sadece 1 kür sogan sonra incir kürü daha sonra tarçın çörekotu bal dernemiştim

hı analdım canım cvp için teşekkürlerr bende 1kez sogan yapmıstım arkasından incire geçmiştim sımdı 2kez sogan yapıp incire geçmeyi düşünüyorum hakkımızda hayırlısı artık

günaydın hayatım bugün kürüm bitti benimde reglimin 21.günündeyim bakalım bu ay faydasını gördükmü anlaşılcak ümidin varmı diye sorarsan bu ay için yok bir şey hissetmiyorum ama çok takmadım bu ay hayırlısı neyse o olsun akıntım olmadı diyebilirim ama çok karnımda gerginlik ve gaz oldu ve ateşimi hep ölçtüm bu ay şu anda yükselmekte ateşim inşallah devamda eder son olarak soğan ve incir kürlerini uygulıycam bundanda sonuç alamazsam sonra doktor yolları sanırım aşılama deniycem bakalım dilerim bu kürün son olurda hamiş haberlerini alırız cnm inşallah
bu arada çok tşk ederim güzel sözlerin için

amın canım sagol ama ben dün akşam hayıtı içince fena oldum niye analamdım yaa keç gündür ne güzel içiyordum miğdem şişti kendınmı boyle patlayacak gibihissettim karnıma bi agrı girdim uzun bi süre uyuyamadım cok rahatsız oldum arşimde kızdı bana içmr bişry diye ama ben dayanamıyorum bugun yine miğdem yandı hayıtı bırakacam galıbaa bende aralıga kadar yapcam bişeyler olmadı aşılamaya geçecem eşimde sonunda olumlu baktı gibi :) hayırlısı artık soğana bugun başlasam olmaz galıba bugun adetimin 6günü onumuzdeki aymı başlasam sogana bu ay 15gün yapsam 21günümde bitecek kür bi problemn olurmu acaba

gunaydın kızlaarr nasılsınız ıyımısınız.? benım dogum kontrol hapım bıtmek uzere doktora gıdıcem adetlıyken eger kıst gıtmemısse bende sogan kurune baslıcam peki bu sogan kurune ne zaman baslanıo adetlıykenmı adet bıttıkten sonramı :26:

hı analdım canım cvp için teşekkürlerr bende 1kez sogan yapmıstım arkasından incire geçmiştim sımdı 2kez sogan yapıp incire geçmeyi düşünüyorum hakkımızda hayırlısı artık

evet canım hakkına hayırlısı hiç beklemedigin bir anda hamile haberini alırsın inşallah kürleri yapmanı tavsiye edrim kaybedecek hiçbirşey yok ama bir tavsiyem daha var rahim flimi muhakkak çektir canım...............benim yumurtalarım gelişmiyordu ilaçsız takip yapıldıgında 11 mm falan oluyordu dr gonal f diye bir ilaç var ona başlamalıyız çocuk istiyorsan dedi ama ben ilaç kullanmadan beklemedigim bir anda hamile oldugumu öğrendim. darısı tüm isteyenlerin başına..........

canım ben rahim filmi tedavıme başladıkdan 1ay sonra cekındım cok şükür açık tüplerim 1kez ilaçsız takıp yaptırdım yumurtlama oktu 2,kez kloemnele yaptrıdım yine yumurtlama olmadı doktorum iğneye gecelım dedı eşimde soun cıktı kaldı canım 2sene oldu ama çektireli şimdi eşimi bekliyorum umarım herşey yoluna girer güzel dileklerin içinde teşekkürler :)

selam arkadaşlar bende pco hastasıyım ben kayseride bir doktora gitmiştim doktor bana gynell draje diye bir hap verdi 1 yıl içtim sonra çocuk yapmaya karar verdik ve hapı bıraktım soğan kürü yaptım vee hamile kaldım ilk başta çok küçük bir kesecikti progestan kullandım sonuçta 5 aylık bir kızım ve kocaman bi göbeğim var:))çok şükür çocuğum oldu ama hala adet olmadım tekrar doktora gidecem inşallah Rabbim sizinde gönlünüzdekini verir..

allah bağışlasın arkadaşım bu çok güzel bi haber darısı bizlerin başına boyle güzel haberler bize umut oluyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…