sağ ol canım bana yardımcı olabilmek için yazdığın için...kızımda yasmin kullandı 3 ay...bende biliyorum bu hapın tedavi yöntemi olmadığını....yan etkileri olduğunu...doktor yazdı bizde kullandık...birdakine adetin 3.günü tekrar tahlil yaptırmak istiyoruz...hangi doktora götürsek diye kafa karışık..kadınlar kulübündede sormadık yer bırakmadım..bilgi açısından..kızım kilolu değil..zayıf ta değil orta halde...devlet hastanesindeki doktor..hiç önemsemedi..hangi doktora götürsem daha iyi olur....yani kızımı sürekli takip edecek doktor olacak...
tok içmeyi deniyecem bende canım bakalım hayırlısı olsun tabıkıde yazarım gelişmeleri bu ayı degerlendırmeye calısıcam inş.bu ay birazz daha böyle olumlu düşünüyorum neden bilmiyorr :) hakkımızda hayrılısı olsun
gyaman, ümidini kaybetme..benim de çok ümidim yoktu ama şükürler olsun var..regl dönemimde benim de göğüslerim hiç acımaz acısa da 1 gün hafif acır ve geçerdi.ama göğüs uçlarımın acısı 4-5 gün sürdü bu sefer.yani hamilelik belirtisiymiş meğerse..inşallah isteyen herkesin bebeği olur :)
nerede yaşıyorsunuz istanbuldamı özel doktora götürebilirim diyorsanız bir doktor önerebilirim
bilgi için sagol canım benım allah razı olsun cok sevındımb izde takmamaya çalısıyoruz işte ben bu ay bögürtlen kokunu deniyecem olmazsa onumuzdekı ay soğan suyuna başlarım soğana adetlemi başladın nasıl yaptım 2kür mü yaptım anlatırmısın
yok yumurta takibi yaptırmadım,klomen de kullanmadım..kendiliğinden oldu çok şükür..eşimin sperm değerleri ve benim rahim filmim iyi çıkmıştı..inş sizin de herşeyiniz normal çıkar canım,içini ferah tut...valla cok sevındım arkadaşım mne güzel degerinde iymiş maşallah :) darısı bizim başımıza inş.ben iyim cok şükür bu ay hayıta başladım 3ay kulanacam inş.3aya gerek kalmadan bende hamıle kalırım aralıkda eşimin testleri var degerlerini aldıkdan sonra tedavıme başlayacam once yumurta takıbı düşünüyor eger degerleri yükseldiyse sonrada aşılama allah nasıp ederse bizde hareketli sorunu var ileri ahreketli %0 morolojıde %2 varıkosel amelıoyatı oldu 1sene oluyor iştee eşimin degerlerine göre hareket edecem öyle işte :) bu arada yumurta takıbı yaptırmısmıydın klomen falan kullanmısmıydın sen canım
yok yumurta takibi yaptırmadım,klomen de kullanmadım..kendiliğinden oldu çok şükür..eşimin sperm değerleri ve benim rahim filmim iyi çıkmıştı..inş sizin de herşeyiniz normal çıkar canım,içini ferah tut...
ben bişey sormak istiyorum hamile arkadaşlar tecrübelerini yazarsa sevinirim..ben henüz 5+1 deyim ama mide bulantılarım başlamadı,herkeste olmuyormuş ama normal bi durum mu merak ettim..yardımcı olursanız sevinirim..insan pkolu olunca endişeleniyor ister istemez
inşallah cnm Allah gönlüne göre versin valla hamileyim dersen çok mutlu olurum en azından kürlerin sana faydası olduğnu düşünürüm benim içinde umut doğar cnm hayırlısı...
günaydın canımm kürlere devam bakalım hayırlısı olsun inş.güzel sonuclar alırız.denemedım içmediğim bitki kalmadı nerdeyse inş.bunların faydasını görürüz hakkımızda hayırlısı neyse o olsun arkadaşım.bu arada çok hoş bi bayansın maşallah :)
yok yumurta takibi yaptırmadım,klomen de kullanmadım..kendiliğinden oldu çok şükür..eşimin sperm değerleri ve benim rahim filmim iyi çıkmıştı..inş sizin de herşeyiniz normal çıkar canım,içini ferah tut...
ben bişey sormak istiyorum hamile arkadaşlar tecrübelerini yazarsa sevinirim..ben henüz 5+1 deyim ama mide bulantılarım başlamadı,herkeste olmuyormuş ama normal bi durum mu merak ettim..yardımcı olursanız sevinirim..insan pkolu olunca endişeleniyor ister istemez
canım ben sadece 1 kür sogan sonra incir kürü daha sonra tarçın çörekotu bal dernemiştim
Günaydın kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum :)
günaydın canımm kürlere devam bakalım hayırlısı olsun inş.güzel sonuclar alırız.denemedım içmediğim bitki kalmadı nerdeyse inş.bunların faydasını görürüz hakkımızda hayırlısı neyse o olsun arkadaşım.bu arada çok hoş bi bayansın maşallah :)
günaydın sanada iyi haftalar ecrın bır müjdem vr sıze hamıleyım ama benı dusunduren seyler var....
günaydın hayatım bugün kürüm bitti benimde reglimin 21.günündeyim bakalım bu ay faydasını gördükmü anlaşılcak ümidin varmı diye sorarsan bu ay için yok bir şey hissetmiyorum ama çok takmadım bu ay hayırlısı neyse o olsun akıntım olmadı diyebilirim ama çok karnımda gerginlik ve gaz oldu ve ateşimi hep ölçtüm bu ay şu anda yükselmekte ateşim inşallah devamda eder son olarak soğan ve incir kürlerini uygulıycam bundanda sonuç alamazsam sonra doktor yolları sanırım aşılama deniycem bakalım dilerim bu kürün son olurda hamiş haberlerini alırız cnm inşallah
bu arada çok tşk ederim güzel sözlerin için
günaydın sanada iyi haftalar ecrın bır müjdem vr sıze hamıleyım ama benı dusunduren seyler var....
hı analdım canım cvp için teşekkürlerr bende 1kez sogan yapmıstım arkasından incire geçmiştim sımdı 2kez sogan yapıp incire geçmeyi düşünüyorum hakkımızda hayırlısı artık
evet canım hakkına hayırlısı hiç beklemedigin bir anda hamile haberini alırsın inşallah kürleri yapmanı tavsiye edrim kaybedecek hiçbirşey yok ama bir tavsiyem daha var rahim flimi muhakkak çektir canım...............benim yumurtalarım gelişmiyordu ilaçsız takip yapıldıgında 11 mm falan oluyordu dr gonal f diye bir ilaç var ona başlamalıyız çocuk istiyorsan dedi ama ben ilaç kullanmadan beklemedigim bir anda hamile oldugumu öğrendim. darısı tüm isteyenlerin başına..........
selam arkadaşlar bende pco hastasıyım ben kayseride bir doktora gitmiştim doktor bana gynell draje diye bir hap verdi 1 yıl içtim sonra çocuk yapmaya karar verdik ve hapı bıraktım soğan kürü yaptım vee hamile kaldım ilk başta çok küçük bir kesecikti progestan kullandım sonuçta 5 aylık bir kızım ve kocaman bi göbeğim var:))çok şükür çocuğum oldu ama hala adet olmadım tekrar doktora gidecem inşallah Rabbim sizinde gönlünüzdekini verir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?