selam kızlar.. yeni hamişler; sağlıkla kucaklarınıza da aldığınızı da görelim :))
ben sonunda evime dönebildim.. görüşmek üzere..
bicim güzel haberlerle dön tatilden..
selam arkadaşlar bende pco hastasıyım ben kayseride bir doktora gitmiştim doktor bana gynell draje diye bir hap verdi 1 yıl içtim sonra çocuk yapmaya karar verdik ve hapı bıraktım soğan kürü yaptım vee hamile kaldım ilk başta çok küçük bir kesecikti progestan kullandım sonuçta 5 aylık bir kızım ve kocaman bi göbeğim var:))çok şükür çocuğum oldu ama hala adet olmadım tekrar doktora gidecem inşallah Rabbim sizinde gönlünüzdekini verir..
amın canım sagol ama ben dün akşam hayıtı içince fena oldum niye analamdım yaa keç gündür ne güzel içiyordum miğdem şişti kendınmı boyle patlayacak gibihissettim karnıma bi agrı girdim uzun bi süre uyuyamadım cok rahatsız oldum arşimde kızdı bana içmr bişry diye ama ben dayanamıyorum bugun yine miğdem yandı hayıtı bırakacam galıbaa bende aralıga kadar yapcam bişeyler olmadı aşılamaya geçecem eşimde sonunda olumlu baktı gibi :) hayırlısı artık soğana bugun başlasam olmaz galıba bugun adetimin 6günü onumuzdeki aymı başlasam sogana bu ay 15gün yapsam 21günümde bitecek kür bi problemn olurmu acaba
hoşgeldin canım nasılsın
gunaydın kızlaarr nasılsınız ıyımısınız.? benım dogum kontrol hapım bıtmek uzere doktora gıdıcem adetlıyken eger kıst gıtmemısse bende sogan kurune baslıcam peki bu sogan kurune ne zaman baslanıo adetlıykenmı adet bıttıkten sonramı :26:
canım hayıt öyle birşey yapmaz hayıt anca düşükse tansiyonun biraz daha düşürür bende öyle yaptı patlıycak gibi olman yumurtaların geliştiği için olabilir ben bu ay iki kere onu yaşadım hele dün gece patlıycam sandım gaz sancısı gibi şişti karnım buda senin yumurtalarının geliştiğini gösterir canım yani büyüdüğünü o yüzden baskı yapıyor karına
benim bildiğim soğan kürü en erken reglinin 7inci günü başlanıyor geç kalmış değilsin bana sorarsan hepsini aynı anda yapma derim ben bu kürün bitsin ondan sonra başla bende öyle yapıcam zaten
saolasın iyiyim :)
3 haftadır eve gelmeyince ve bu evde bir koca yaşadığına göre nasıl dağılmış ve pislenmiştir tahmin edin :) sabahtan beri çamaşır yıkıyorum, süpür sil derken sonunda bitti. sadece tozları almak ve ütüler kaldı ama yoruldum :)
geçen ayı boş geçtik, bakalım adet olmayı bekliyorum, sonra tam gaz devam çalışmalara.. doktor kontrolü de olacak tabi adetli iken bakalım ne durumdayız.. off ne zormuş yahu çocuk yapmak :)
hıı o zaman iyi canım aynı senın gibi oldum batlıyacam sandım bı ara o zaman devam edeyım hayıta sevındım gercektnde sag kasıgımda ara ara agrılar oluyor yumurtalarım gelıyor galıba hadı hayrılısı 3ay hayıta devam sonra sogana ve incir inş gerek kalmaz canım :)
dün gece tuvalete gidiyorum gazım var diye yok bişi geliyorum eşimin yanında iki büklüm oldum klomen kullanırkende böyle olmuştum yumurta geliştiği için kasıklara falan baskı yapıyor nefes almakta bile zorlanıosun bazen senin bugün reglinin kaçıncı günü 6. günüyse gerçi bunun için erken ama kaç günde bir regli oluyorsun erken yumurtayabilirsinde dikkat et akıntına ve iyi değerlendir
kızlar bugün doktora gittim. polikistik overim varmış buna bağlı kilo alıyomuşum ve kilo da bunu artırıyomuş kısır döngü yani..kilo vermemi de zorlaştırıyo..ialç verdi adet düzenleyivi..ayrıca prolaktinim de yüksek 48 çıktı..
bu ilaçların yan etkiis olur mu kullanmalımıyım ilaçları..çocuk vs. düşünecek durumda değilim bekarım..sadece kilo problemi için ne yapabilirim kızlar bi akıl verin..veremiyorum kilo. doktor ilaç kilo almanı durdurur verdirmese b iler dedi ama
evet prolaktının baya yüksek cıkmıs doktorun ne ilaç yazdı bılmıyorum ama metformınse evet zayıflamaya yardımcı geçmiş olsun
6,günüm canım aynen dedıgı gibi oluyor banada dün adetim bitti gibiydi akşam o sancıyı çektim duş alıp yattım ama sabh bi kalktım yogun bi şeklide devamn edıyor ama bitti gibi şimdi demekki akaşm hayıttan sonraa tam sokuldum galıba hayırlısı artık ben ateş tablosundan anlamıyorum ama bi site var ronya kaydetmişti beni ücretsiz oraya kayıt ol sende isteren orda yazıyorr ne zaman yumurtladıgın falan güzel bi sistem var canım
metformin mi bilmiyorum..o prolaktin için mi ..prolaktin yüksekliği kilo aldırıyo mu?
merhaba canım pko kilo aldırıyor ne çeşit olursa olsun eğer metformin verdiyseki bu senin kilo vermene yardımcı olur metformin dediğimiz şeker hapı isimleri glifor glukofen falan gibi senin ilacın ismi nedir
canım ben rahim filmi tedavıme başladıkdan 1ay sonra cekındım cok şükür açık tüplerim 1kez ilaçsız takıp yaptırdım yumurtlama oktu 2,kez kloemnele yaptrıdım yine yumurtlama olmadı doktorum iğneye gecelım dedı eşimde soun cıktı kaldı canım 2sene oldu ama çektireli şimdi eşimi bekliyorum umarım herşey yoluna girer güzel dileklerin içinde teşekkürler :)
şeker ilacı değil çünkü ben kan şekerim düşüyo dedim ondan yazmadı..hormon ilacı yazdı içsem mi onu da..
bi de prolaktinim yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?