Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Kızlar 15 gündür adet görmüyorum.Sürekli bir başağrısı ve baş dönmesi şikayetim olduğu için 3 haftadır her hafta beta hcg baktırdım.Hepsinde de düşük sonuçlar çıktı.İlk adet olduğum zamandan beri düzensiz adet görüyorum.10 gün yahut 20 gün hatta bazen daha fazla bir gecikme yaşıyorum.Çoğu kez doktora gittim ama normal muayene bulgularımın olduğunu bu durumun stresten olabileceğini söylediler.2 gün önce farklı bir doktora gebelik şüphesi şikayeti ile gittim.Doktor önce ultrason bakıp sonra betahcg istedi.Hamile olmadığımı duphaston ve metformin kullanmamı,kilo almamamı ve eşimin de mutlaka sperm tahlili yaptırması gerektiğini söyledi.Sonra öğrendim ki metformin pko sendromunda hipoglisemi ile savaşıp kilo vermeye yardımcı bir ilaç.Pko düşündüyse neden bana hiç bir şey sormadı ve hemen bu ilacı yazdı anlamadım.Ben sadece adetlerimin hep düzensiz olduğunu söyledim.Sorsaydı tüylenme problemimin olduğunu,hipoglisemi ve özellikle göbek ve bel bölgesinden kilo alımımın olduğunu söylerdim.
Bu hastalığın tüm belirtileri bende var.Ama Pko teşhisi konulmadı.Kafam çok karışık.Sanırım iyi bir doktor bulmam gerekiyor.

merhaba bence sen hemen hormon testlerini yaptır yaptırmadıysan tabiki orda ne olduğu çıkar zaten reglin düzensizse metformin ilacı vermesi gayet güzel bence yararını göreceksin. bende doktora gittim reglim düzensiz olduğu halde pko yok dedi bana muayene yoluyla ama benden test falan hemen istemedi o yüzden bıraktım o doktoru kendi başıma hsg çektirdim şimdide bu ay hormon testlerimi yaptırıcam ve eşime sperm testi ondan sonra doktora gitmeyi düşünüyorum senin tek çaren bence hormon testi metforminide hiç bırakma derim ben zaten kilo verdiren bir ilaçmış geçmiş olsun...

merhaba benim bildğim en erken reglinin 7. günü başlanıyormuş ama en doğrusu regli gününden 15 gün önce biliyorum kür bitince regli oluyorsun

adetımın bıtımınde baslayayım o zaman ben ya bu kıstler ıcın falan cok faydalıoldugunu soyluolar bıde pkoarkadaslarımın cogu bu sogan kuru sayesınde hamıle kaldılar denemekte fayda var derım ben

adetımın bıtımınde baslayayım o zaman ben ya bu kıstler ıcın falan cok faydalıoldugunu soyluolar bıde pkoarkadaslarımın cogu bu sogan kuru sayesınde hamıle kaldılar denemekte fayda var derım ben

valla bende düşünüyorum ama benim kistim falan yok en azından doktor yok dedi ama sadece kist için değil rahimi temizlemek içinde çok faydası varmış

valla bende düşünüyorum ama benim kistim falan yok en azından doktor yok dedi ama sadece kist için değil rahimi temizlemek içinde çok faydası varmış

işte dıorum ya cok faydası varmıs butun kadın hastalıklarına ıyı gelıomus bıde hamıle kalmayıda kolaylastırıomus bence ıcmekten zarar gelmez ben deneyecegım

işte dıorum ya cok faydası varmıs butun kadın hastalıklarına ıyı gelıomus bıde hamıle kalmayıda kolaylastırıomus bence ıcmekten zarar gelmez ben deneyecegım

bende şu andaki kürlerim işe yaramazsa onu yapıcam ardından da incir kürü kısmetse inşallah çok uğraştırmadan gelir bebişlerimiz

bende şu andaki kürlerim işe yaramazsa onu yapıcam ardından da incir kürü kısmetse inşallah çok uğraştırmadan gelir bebişlerimiz

şu kisttimden kurtulsaydım bi bende :))) sonra inş.bebişilerimiz gelcek bizi cok bekletmicekler buna inanıorum sabrımızı ve inancımızzı kaybetmiyelim yetr

şu kisttimden kurtulsaydım bi bende :))) sonra inş.bebişilerimiz gelcek bizi cok bekletmicekler buna inanıorum sabrımızı ve inancımızzı kaybetmiyelim yetr

bugün adetimin 21 günü sanki regli olacakmışım gibi biraz sancım var karnım çok şiş davul gibi belim çok ağrıyor çok erken benim için regli genelde 30 ile 35 gün arası olurum belkide kürlerden dir reglimi olucam ne

kürlerden olabılır canım benımde reglım yaklaştı sınır stres hat safhada artık olsamda kurtulsam dıorum dört gözle bekler oldum regl olmayı :))) karnım şişti davul gibi belim de agrıoo

kürlerden olabılır canım benımde reglım yaklaştı sınır stres hat safhada artık olsamda kurtulsam dıorum dört gözle bekler oldum regl olmayı :))) karnım şişti davul gibi belim de agrıoo

inşallahhh regli olmazsın hamişsindirrrrrr regli belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı o yüzden anlamak çok zor oluyor ya hakkımızda hayırlısı

inşallahhh regli olmazsın hamişsindirrrrrr regli belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı o yüzden anlamak çok zor oluyor ya hakkımızda hayırlısı

yok canım hamile olamam ben kist için doktor dogum kontrol hapı vermişti bakalım kist gitcekmi adetle yoksa sogan kurune baslıcam işte ben olamam da inş sen hamişsindirr

yok canım hamile olamam ben kist için doktor dogum kontrol hapı vermişti bakalım kist gitcekmi adetle yoksa sogan kurune baslıcam işte ben olamam da inş sen hamişsindirr

Allahın hikmetleri çok büyük eğer isterse ne kullanırsan kullan hamile kalırsın hiçbir zaman ümidi kaybetmemek lazım ne zaman hayırlıylsa Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman valla bu ay akintım çok olmadğıı için ihtimal vermiyorum pek ama dediğim gibi Rabbim bilir
inşallah öyle bir şey vardır inşallah

inş canım bakalım hakkımızda hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin bizlere valla bu ay dedigim gibi benm ümidim yok hatta kist adetle gitmezse önmüzdeki ayda şansım olmicak kist varken doktorum tedaviye dewam etmio

eğer kistin gitmezse hemen soğan kürünü yap merak etme gider içini ferah tut
neyse ben çıkıyorum iyi gceler Allah rahatlık versin..

selam arkadaşlar... hamiş kalanlar yavaş yavaş konudan uzaklaşıp yerine pkolu olduğunu yeni öğrenenler geliyo sanırım. ama merak etmeyin uzun bi tedaviden geçsekte sonuçta bizimde bebişimiz oluyor. şuan benimde 1buçuk aylık bebeğim var. çok savaş verdim.asla çocuğum olmayacak diyip hiçbir şeyi umursamadığım anda hamiş kaldım. allah hepinizi çok bekletmeden bebiş sahibi yapsın... hepinize sevgiler... bu arada hamiş arkadaşlarımızıda tebrik ederim.

canım hoşgeldin tekrar....Nasıl geçiyor günlerin çınar bebekle?

biz hala uğraşıyoruz gördüğün gibi.....arada uğra ne olur, bize de moral oluyor.

ben maaaalesef pazar günü yine adet oldum ve bu ay tekrar takibe başlıyorum....

bicim tatilde....bir kaç güne gelir yine

slm kızlar nasılsınız bakalım nediyim maşallh bebek 1,5aylık olmus cok güzel yaa darısı biizm başımıza kızlar :)

slm kızlar

internetim olmadığından giremedim nasılsınız?
hamilelerimiz var okuduğuma göre ne güzel haberler darısı bütün isteyenlere olsun inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…