slm kızlar
internetim olmadığından giremedim nasılsınız?
hamilelerimiz var okuduğuma göre ne güzel haberler darısı bütün isteyenlere olsun inşaallah
iyiyiz canım sen nasılsın nasıl gidiyorrr
kızlar bi sorum olacak çatlatma iğnesi oldum cuma günü yani bugun 5. gün ama benim sanki adet olacakmısım gıbı kasıklarım agrıyor cok ayakta kalınca falan neden acaba yumurtam catladı çünkü o çatlama ağrısı en son cumartesi gecesi vardı şimdi yok..
bıcımcım tatılın guzel gecıyordur umarım... merak edıyorum nasılsın senınde ağrın var mı?
bende çatlatma iğnesi vurulduğum zamanlar sancım oluyordu canım ama kaçıncı güne kadar devam ediyordu onu tam hatırlayamıyorum benim tedavim nisanda bitti çünkü
bu arada kızlar beni tanıyan arkadaşlar vardır aranızda bende gizli şeker çıktı
yellow gelmiş.. nasılsın arkadaşım?
bicim hadi güzel haberlerle gel de sevinelim hepbirlikte..
tandilek canım gizli şeker nasıl anlaşıldı? şeker yüklemesi filan mı yaptırdın?
paylaşımın için teşekkürler teşekkürlerr nasıl çıktı gizli şeker canım şikayetlerin varmıydı sık idrara cıkmak gibi falan
canım hiç bir belirtisi yoktu sadece herkes gibi şekere acayip düşkünlüğüm vardı okadar şeker yüklemesi sonucunda çıktı zaten o yüzden gizli diyorlar galiba
banada bi sene once falan yapmıslardı canım şeker yüklemesi bişey cıkmamıstı iyi demişti doktorum degerleri adet düzensizliği için gittiğimde yapmıslardı
bişe çıkmaması güzel bende troid sorunu pco daha sonrada gizli şeker ama dr bu kısır döngüyü kırcaz dedi umutluyum
aman dikkat et canım kendıne dinlen yorma kendını ben iyim çok şükür adetim yebi bitti ateş olçmye devam ediyorum adet bitti çalılmalara başlayacam iştee :) bide bu aydan biraz umutlu gibiyim sag tarafda bi agrı var yumurtalarım gelişiyor galıba hayıt içiyordum bu ay adetle başlamsıtım bide bögürtlen kökü oyle işte canım
yellow gelmiş.. nasılsın arkadaşım?
bicim hadi güzel haberlerle gel de sevinelim hepbirlikte..
tandilek canım gizli şeker nasıl anlaşıldı? şeker yüklemesi filan mı yaptırdın?
saolun kızlar şuan iyiyim ama yorulmamam lazım dikkat ediyorum ama daha çok etmem gerekiyor demekki
bende çatlatma iğnesi vurulduğum zamanlar sancım oluyordu canım ama kaçıncı güne kadar devam ediyordu onu tam hatırlayamıyorum benim tedavim nisanda bitti çünkü
tesekkur ederım hayatım yanı normal dıyorsun ... benım ilk iğnem inşallah tutar ya...
canım sende kendıne ve melegıne cok dıkkat et...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?