Canım öncelikle geçmiş olsun,ben de pkoluyum.Son soruna önce cvp vereyim,çatlatma iğnesi kol ve ya göbekten yapılıyo.Ben koldan vurdurdum,incecik iğneli bi şırınga..Yani acıycak bişi yok. :) ikincisi hangi zayıflama ilacını kullanıyosun?Ve kilo verdin mi?Merhaba arkadaşlar
13 yıldır yani ilk adet gördüğüm günden beri adet problemi yaşıyorum ve PCO hastasıyım. Yıllarca doktor kontrolünde diane-35 kullandım. Ara verdiğim dönemlerin hiçbirinde kendim adet olamadım. İlaç içmediğim sürece adet göremiyordum. Kilo problemini oldum olası yaşıyorum hala da devam( 1,5 yıllık evliyim ve 28 yaşındayım. Evlenmeden önce gittiğim doktor diane-35 in doğum kontrolü için yeterli olamayabileceğini bu sebeple yasmin kullanmamı önerdi. 1 yılda 10 kilo aldım, yasmin içerek gelen adetim gitgide azaldı ve sonunda kesildi. Soluğu özel doktorda aldım. Bana doğum kontrol haplarının artık beni mahvettiğini acilen hapı bırakmam ve çocukta düşünmem gerektiğini söyledi. Önce kilo verdirerek adetlerini düzene sokmaya, girmezse diğer yollara başvurarak hamile bırakmaya çalışalım seni dedi. Sıkı bir diyetle birlikte 6 ay glukophage850mg verdi. Ne yazık ki 4 ay boyunca sadece 4 kilo verebildim. 8 saat sandalyeye çakılı çalıştığım bi işim var ve düzenli spor yapamıyorum.Kilo problemi canıma yıllardır tak etti. Zor verebilmem bir yana verdiğimi hep geri aldım. En sonunda yaptığım doğru mu emin olamasam da piyasada el atından satılan bir zayıflama hapı aldım. Onunla birlikte başka bir hap kullanılmadığı için glukophage ı bıraktım. Ama doktorum bilmiyor. Şimdi o ilacı kullanıyorum ve işe yaracak gibi duruyor, Bu arada önermek istediğim ve şu an bana mucize gibi gelen birşey var. Sizde duymuşsunuzdur, televizyon kanallarında günlerce verdiler ama mutlaka deneyin diyorum. 2 aydır ayda 2 hafta sabah-akşam kaynatılmış soğan suyu içiyorum ve glukophage ı bırakmış olmama ve kilomu tam verememiş olmama rağmen düzenli adet görüyorum. İnanın rüya gibi geliyor. Çünkü ilaçsız hastalandığım hiçbir ayım olmamıştı. Hamilelik için daha 1 yıl tanıyorum kendime. Doktorum korunmayın dese de biz şu an korunuyoruz. Zaten bu zayıflama hapını kullanırken korunmamakla olabilecek bir hamilelikte bebeği riske atamam. Kilo verip elimdeki hap bittikten sonra korunmayı bırakmayı düşünüyoruz ve bu arada soğan suyuna devam. Umarım adetlerim böyle düzenli devam eder. Benim sizlere sorum adetlerimiz düzene girdiğinde hamile kalmamak için başka bir engel oluşturuyor mu bu hastalık? Ayrıca bu çatlatma iğneleri çok can yakıyor mu?
slm arkadaşlar bendede pko problemi var 2 yıllık evliyim ve hiç korunmadık bebiş olmadı.eşim bebiş istediği için bi doktora gittim ve bana farlutal verdi 6 gün kullandım.adet ilaç bittikten 10 gün içinde oluyormuş ama ben daha 5. günümdeyim hala olmadım.adetim olsa diye beklemedeyim şimdilik sonra dr adetin 3. günü gel dedi bakalım ne olacak bekliyorum bende inş.buna benzer tedavi olan varsa ne kadar daha devam eder tedavi yazarsanız sevinirim.bu sorunlarımız sona erer de kurtuluruz artık inş bende anne olmak istiyorum artık
Canım öncelikle geçmiş olsun,ben de pkoluyum.Son soruna önce cvp vereyim,çatlatma iğnesi kol ve ya göbekten yapılıyo.Ben koldan vurdurdum,incecik iğneli bi şırınga..Yani acıycak bişi yok. :) ikincisi hangi zayıflama ilacını kullanıyosun?Ve kilo verdin mi?
Deli misin derim canım kusura bakma!!kesinlikle şiddetle bırakmanı tavsiye ediyorum!Bitkisel bişi denesene,ben elma&krom kullandım,biraz da dikkat ettim 3 kg verdim,bunu bi dene bence ama kesinlikle Lida yı bırak çok zararlıı..Allah korusun..teşekkür ederim :)) Lida kullanıyorum. Deli misin demeyin hemen :1no2: İnanın çok düşündüm, kilo canıma tak etmiş durumda. 7 kapsül kullandıktan sonra regl oldum. :dance: çok ağrılı olunca 3 gün içmedim ve ağrı kesici bişiler kullandım. Regl olmadan 1,200gr fark vardı. Tamamen bitsin tekrar tartılıcam.
Bu arada soğan suyu için arkadaşlar. Onun sayesinde artık regl oluyorum :teytey:
merhaba ben de pko hastasıyım ...........ben tedavi ile bebek sahibi olabildim..... doktorumun söylediğine göre yumurtalıkta oluşan o küçük küçük yumurtaların dış yüzeylerinden salgılanan bir madde döllenmeyi engellermiş .....gerçi başka bir doktor da pko hastasıyım o nedenle tüp bebek yöntemi ile çocuk sahibi oldum dediğimde pko çocuk sahibi olmaya engfel değil ki acaba sen de başka bir sorun mu vardı diye sordu ....................
fakat bu konuda kesin bildiğim iki şey var ,birincisi asla düzenli adet olamadığım , ne denersem deneyim faydası olmuyor ..... soğan suyunu 15 gün içtim , 15 günlük kür biteli bu gün tam 15 gün oldu ama ben adet filan olmadım ..................ikincisi de bu hastalığın tedavisi olmadığı
nasıl yani tedavisi yokmu ben tedaviye başladım iyleşmiycekmi yani hep bölemi kalıcak hiç düzelen yokmu cvp yazın lütfeennmerhaba ben de pko hastasıyım ...........ben tedavi ile bebek sahibi olabildim..... doktorumun söylediğine göre yumurtalıkta oluşan o küçük küçük yumurtaların dış yüzeylerinden salgılanan bir madde döllenmeyi engellermiş .....gerçi başka bir doktor da pko hastasıyım o nedenle tüp bebek yöntemi ile çocuk sahibi oldum dediğimde pko çocuk sahibi olmaya engfel değil ki acaba sen de başka bir sorun mu vardı diye sordu ....................
fakat bu konuda kesin bildiğim iki şey var ,birincisi asla düzenli adet olamadığım , ne denersem deneyim faydası olmuyor ..... soğan suyunu 15 gün içtim , 15 günlük kür biteli bu gün tam 15 gün oldu ama ben adet filan olmadım ..................ikincisi de bu hastalığın tedavisi olmadığı
nasıl yani tedavisi yokmu ben tedaviye başladım iyleşmiycekmi yani hep bölemi kalıcak hiç düzelen yokmu cvp yazın lütfeenn
tsk cnm bilgi içina.s.zaten dr tedaviye başlıycaz demişti yarında gidiyorum bakalım ne diycek bu arada bugünden itibaren soğan kürünüde başladım inşallah iyi sonuçlar alırım:Saruboceq:Hayır cnm bunun bi tedavisi yok ewet,bununla yaşamaya alışmamız gerek.Sadece ilaçlarla hormonlar normal düzeye geliyor,o küçük küçük kistler küçülüyor ama tamamen geçmiyor,sürekli kontrol ettirmen gerek hormonlarını.En garanti yolu sürekli doğum kontrol hapı kullanmak..Maalesef..Ama İbrahim Adnan Saraçoğlu soğan kürünü 10 günlük kürler halinde 4-5 ay düzenli yapılırsa geçiceğini söylüyor,böle yaptıktan sonra yılda 2 kez 15 günlük kür uygulanacakmış..CADIARZUa.s
He bu arada nasılsa geçmiyo diye tedaviyi bırakmak gibi bişi düşünme sakın,çünkü tedavi olmak zorundasın!Yanlış anlaşılmasın yanii..
benım durumumda olan yada bı tavsıyesı olan varmı lutfen cwp yazın,bu arada sogan kurunude yaptım ama ıse yaramadı:jeyyar::çok üzgünüm::çok üzgünüm:mrb arkadaslar ben siteye yeni üye oldum,bendede pko var doktor ultrasondan teshıs koydu,glukophage verdi yaklasık 6 adır onu kullanıorm hıc bı etkısı olmadı,kiloda vermedim hatta aldım bile ayrıca 2 ay diyane35 kullandım adet gordum,dıaneyı bıraktıktan sonrakı ayda adet gordum ama 3 aydır adet gormuyorum naapmam gerekıyo sızce bu knuda bı bılgısıolan varmı lutfen yardım etsin
bıde yaklasık bır aydır sabah aksam hayıt tohumu ıcıorm onunda cok ıse yaradıgını soyluyolr ama bana bı etkisi olmadı yardım edın lutfennnnnn:'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?