Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

slm arkadaşlar bendede pko problemi var 2 yıllık evliyim ve hiç korunmadık bebiş olmadı.eşim bebiş istediği için bi doktora gittim ve bana farlutal verdi 6 gün kullandım.adet ilaç bittikten 10 gün içinde oluyormuş ama ben daha 5. günümdeyim hala olmadım.adetim olsa diye beklemedeyim şimdilik sonra dr adetin 3. günü gel dedi bakalım ne olacak bekliyorum bende inş.buna benzer tedavi olan varsa ne kadar daha devam eder tedavi yazarsanız sevinirim.bu sorunlarımız sona erer de kurtuluruz artık inş bende anne olmak istiyorum artık

Canım öncelikle geçmiş olsun,ben de pkoluyum.Son soruna önce cvp vereyim,çatlatma iğnesi kol ve ya göbekten yapılıyo.Ben koldan vurdurdum,incecik iğneli bi şırınga..Yani acıycak bişi yok. :) ikincisi hangi zayıflama ilacını kullanıyosun?Ve kilo verdin mi?

merhabe canım bende pko hastasıyım ve 6 yaşında bir kızım var ve tekrar bebek düşünüyoruz.kafana çok takma pko hastaları bazen tedavisizde hamile kalabiliyorlar .:CüvCüv:inş olur ben tedavi olmamıştım

merhaba ben de pko hastasıyım ...........ben tedavi ile bebek sahibi olabildim..... doktorumun söylediğine göre yumurtalıkta oluşan o küçük küçük yumurtaların dış yüzeylerinden salgılanan bir madde döllenmeyi engellermiş .....gerçi başka bir doktor da pko hastasıyım o nedenle tüp bebek yöntemi ile çocuk sahibi oldum dediğimde pko çocuk sahibi olmaya engfel değil ki acaba sen de başka bir sorun mu vardı diye sordu ....................
fakat bu konuda kesin bildiğim iki şey var ,birincisi asla düzenli adet olamadığım , ne denersem deneyim faydası olmuyor ..... soğan suyunu 15 gün içtim , 15 günlük kür biteli bu gün tam 15 gün oldu ama ben adet filan olmadım ..................ikincisi de bu hastalığın tedavisi olmadığı

teşekkür ederim :)) Lida kullanıyorum. Deli misin demeyin hemen :1no2: İnanın çok düşündüm, kilo canıma tak etmiş durumda. 7 kapsül kullandıktan sonra regl oldum. :dance: çok ağrılı olunca 3 gün içmedim ve ağrı kesici bişiler kullandım. Regl olmadan 1,200gr fark vardı. Tamamen bitsin tekrar tartılıcam.

Bu arada soğan suyu için arkadaşlar. Onun sayesinde artık regl oluyorum :teytey:

Deli misin derim canım kusura bakma!!kesinlikle şiddetle bırakmanı tavsiye ediyorum!Bitkisel bişi denesene,ben elma&krom kullandım,biraz da dikkat ettim 3 kg verdim,bunu bi dene bence ama kesinlikle Lida yı bırak çok zararlıı..Allah korusun..
Sevgilerimle..

Merhaba canım Allah bağışlasın..Çok tatlı maş.Ben de pkoluyum,benim de 1 oğlum,tedavisiz oldu çok şükür.Şimdi 2. yi düşünüyoruz ama bu 4. ay olmadı.Hormonlarım yükselmiş yine,ilaçlar kullanıyorum,inş bu ay olur,20 sinde belli olur artık inş.
Yalnız soğan kürünü pko hastaları 10 günlük kürler halinde 4-5 ay yapmaları gerekiyormuş anca öyle faydasını görebilirmişiz,ben 1 kere yaptım sonra bebek düşününce nolur nolmaz hesabı yapmadım,çünkü bu hastalığın en güzel tedavisi doğurmak. :) OVelhasıl o şekilde yapmak gerekiyormuş,paylaşıyim dedim..Sevgiyle..

slm arkadaşlar size bi sorum var kan değerleriniz nasıl?En önemlisi de fsh,lh,progesteron ve ploraktin değerleriniz.yardımcı olursanız sevinirim çünkü ben de pkoluyum....

nasıl yani tedavisi yokmu ben tedaviye başladım iyleşmiycekmi yani hep bölemi kalıcak hiç düzelen yokmu cvp yazın lütfeenn

bişey daha sorucam bende bu hastalıktan dolayı sivilcede oluyo bunu gittiğim kadın doğum doktoruna söylersem ona göre bi ilaç verirmi yoksa bunun için ayrıca bi cildiyeciye gitmemmi gerekiyo????

nasıl yani tedavisi yokmu ben tedaviye başladım iyleşmiycekmi yani hep bölemi kalıcak hiç düzelen yokmu cvp yazın lütfeenn

Hayır cnm bunun bi tedavisi yok ewet,bununla yaşamaya alışmamız gerek.Sadece ilaçlarla hormonlar normal düzeye geliyor,o küçük küçük kistler küçülüyor ama tamamen geçmiyor,sürekli kontrol ettirmen gerek hormonlarını.En garanti yolu sürekli doğum kontrol hapı kullanmak..Maalesef..Ama ıbrahim Adnan Saraçoğlu soğan kürünü 10 günlük kürler halinde 4-5 ay düzenli yapılırsa geçiceğini söylüyor,böle yaptıktan sonra yılda 2 kez 15 günlük kür uygulanacakmış..CADIARZUa.s
He bu arada nasılsa geçmiyo diye tedaviyi bırakmak gibi bişi düşünme sakın,çünkü tedavi olmak zorundasın!Yanlış anlaşılmasın yanii..

Son düzenleme:
tsk cnm bilgi içina.s.zaten dr tedaviye başlıycaz demişti yarında gidiyorum bakalım ne diycek bu arada bugünden itibaren soğan kürünüde başladım inşallah iyi sonuçlar alırım:Saruboceq:

benım durumumda olan yada bı tavsıyesı olan varmı lutfen cwp yazın,bu arada sogan kurunude yaptım ama ıse yaramadı:jeyyar::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bence burdan öneri almak yerine hemen doktoruna gitmelisin.çünkü kulaktan doğma bilgilerle sadece durumunu daha da kötüleştirirsin ve bu rahatsızlık ihmal edilecek bişey değil.çünkü uzun süre adet görmemek rahim duvarını kalınlaştırır bu da kısırlık ve rahim kanserine kadar gidebilir.

selam arkadaşlar. ben bugün aranıza katıldım. ben de pco lyum. 37 yaşındayım. ve yıllarca çocuk için uğraştım. geçen sene 27 kilo vererek kendiliğimden hamile kaldım ama maalesef 10 gün önce erken doğumla 5,5 aylık olan gebeliğim son buldu ve bebeğimi kaybettim. şu an toparlanmaya çalışıyorum. ve tekrar kilo vermeye başlayacağım. inşallah bir dahaki sefere kucağıma alabilirim bebeğimi. ve şu da bir gerçek ki sadece hamile kalmakla bitmiyor iş. onu koruyabilmek çok daha zormuş. hele ki kaybetmek daha da zormuş. Rabbim kimseye yaşatmasın

yaren canım başın sağolsun allah sana sabır versin maalesef bu hastalık yüzünden ne adet olabiliyoruz nede çocuk sahibi olamıyomuşuz uffff maalesef jinekoloğumun bana dediğine göre bu hastalığın bir tedavisi de yokmuş sadece doğum kontrol hapı antidiabetik ilaçlar vs... kullanmakla belli bir ölçüdede olsa geçebiliyormuş ben 6 aydır diane 35 kullanıorum oda bana 7 kilo yaptı ve bende endokrinoloji uzmanına gittim oda bana glucophy adlı ilacı verdi onuda 3 haftadır kullanıyorum 3 kilo verdim ve iştahımı kesti bu ilacı kullanıpta iştahı kesilmeyen ve kilo veremeyen prensessisi arkadaşım mutlaka doktoruna görünmeni tavsiye ederim... kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
sevgili secl pco nun tedavisi yok diye birşey yok. işte ben bu hastalıkla kendiliğimden hamile kalmıştım. kilo vermem ve glukofen kullanmam bana yeterli geldi. umutsuzluğa kapılmamak lazım. bir kere hamile kalabildim ya şimdi bir daha hamile kalabilmek için umudum daha fazla. yeter ki umudumuzu ve Allaha olan inancımızı kaybetmeyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…